YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 6 Kasım 2016 Pazar 19:42

mevcut Cumhuriyet kadrosunu savunmak avukatlarına düşer. Cumhuriyet'çilerin sorgusundan: "Gazeteye CIA ajanı geliyor mu, nereden talimat alıyorsunuz?", bunu sorduranların 2008'de gelen , emniyet genel müdürlüğü istihbaratının yıldız bürosunda üslenen 35 kişilik "yabancı" karma heyetini de HANGİ ülkeden kimlere ve NEYE KARŞI çağırdıklarını da açıklamaları gerekmez mi?

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 6 Kasım 2016 Pazar 19:25

malum medyanın NTVsinde Nagehan Alçı, herzamanki gibi yargılamaya kalkışmış, Mehmet Tezkan ve İsmet Birkan ile birlikte yaptığı programa bağlanmak isteyen Cumhuriyet gazatesinin avukatının konuşmasından korkup aramamışlar bile. O da bir bildiriyle yanıt vermiş, az önce internette bulup okudum. Sadece başlığını verebilirim, merak eden bulur okur, "Cumhuriyet'in avukatı bunları söyleyecekti". Alçı daha önce de ergenekon-balyoz-sarıkız gibi davalarda da herkesi yargılamıştı, şaşırtmadı. OKUR-YAZAR.

Yorumu oyla      56      50  
hulya 5 Kasım 2016 Cumartesi 16:32

Çağdaş ülkelerde kendi ülkelerine karşı sözlü bile olsa teröre destek verenler parti kurup, politika yapamazlar. Türkiye'de politikacının verdiği zararı hiç bir şekilde gazeteci veremez.İyi yada kötü gazetecilerin tutuklanması Türkiye'nin asla hayrına değildir.Politikacıları millet adına denetleyecek olan milletin yüzde yüzünü temsil eden Anayasa Mahkemesi'dir. Partiler yüzdelik dilimlerle milleti temsil ederler ama anayasamız hepimizi temsil eder.Anayasa işlevsiz bırakılırsa ayaklar baş olur.

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 3 Kasım 2016 Perşembe 16:09

Talat Atilla haklıdır. Yönettiği gazeteyi 'Özgür Gündem'e çeviren adamdan Atatürkçü mü olur ? !!!. Ve bir hatırlatma ; Nazım Hikmet Sovyetler'e gitti, sıkıntılar yaşadı, ülkesini çok sevdi ve hiç bir zaman ülkesinin aleyhine davranmadı. Can Dündar gibiler ise hep Avrupa'ya gittiler, orada keyif sürdüler ve hep ülkelerinin aleyhine davrandılar.

Yorumu oyla      63      52  
Misafir 2 Kasım 2016 Çarşamba 12:54

can dundan,feto tarafindan ciddi bir acigi yakalanip kolelestirdiler, tasmasini tutuyorlar ve istediklerini yaptiriyorlar. kim bilir ne acigi var?

Yorumu oyla      62      54  
Misafir 2 Kasım 2016 Çarşamba 09:13

Sayın Atilla, sizin Atatürkçü kriterlerinize Can Dündar'ın uymaması çok ilginç. Bunu hangi ölçüm ile değerlendiriyorsunuz? Atatürkmetre gibi bir ölçüm cihazınız mı var? İnsanların ne kadar Atatürkçü olduğunu belirleyebiliyorsunuz sanırım. Ancak siz de bir gazeteci olarak Can Dündar konusunda büyük bir yanılgının içinde olduğunuzu size hatırlatmak isterim. Tarih bu konuda size gereken dersi verecektir. Can Dündar büyük bir Mustafa Kemal Aşığıdır. Modern çağın Nazım Hikmetidir o.

Yorumu oyla      57      61