YORUMLAR
Toplam 43 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 11 Eylül 2011 Pazar 04:21

reklam kardesim, bunun izahi reklam. reklamin kötüsü yoktur mantigina dayali bir strateji kanaatimce. Müjdat bey son 15 senede sanatsal düzeyde birsey beceremedigi icin "aman okullarim bos kalmasin" diye bu yola basvuruyor heralde.

Yorumu oyla      19      11  
Misafir 12 Haziran 2011 Pazar 11:45

bu kendini tutmayıp isyan eden insanın durusu akp az şeymi söylüyor liste yapmaya kalsan sayfalar yetmez.ama onlar durup bunları öne sürüyorlar. erdogan bu kadar acız bir şekilde işte böyle oy topluyor. duruşu bu adamın daha ne beklenirki

Yorumu oyla      20      10  
Misafir 10 Haziran 2011 Cuma 17:09

Hadsiz sen AKpartiye oy verenlere kurban ol,,,

Yorumu oyla      25      15  
Misafir 10 Haziran 2011 Cuma 09:07

bekır coşkunun oyu sizin olsun işe yaramaz

Yorumu oyla      23      12  
Misafir 5 Haziran 2011 Pazar 03:53

her kesın neyın ne oldugunu bılıyor aklınızı basınıza alın kım ınanır mujdat gezenın soyledıklerıne dogu perıncegı öven ınsandan ne bklenır neyse tek vatan tek bayrak tek mıllet ezanlar susmaz bayrak ınmez

Yorumu oyla      23      13  
Misafir 18 Mayıs 2011 Çarşamba 13:08

yılmaz özdilin o dediğinizi yaptığına eminim.

Yorumu oyla      21      13  
Misafir 17 Mayıs 2011 Salı 17:59

Baktım baktım, analizi yapan yazarın ismini göremedim. Bence değerli! Analist de görmüyor..

Yorumu oyla      21      10  
Misafir 15 Mayıs 2011 Pazar 02:42

Sahi ya Müjdat Gezen gibi sanatçılardan etkilenip oy değiştiren birileri varsa ,o insanların sevdiği sanatçılar hangileri acaba?Ne derlerse desin alınmadıkları sanatçılar. Kim onlar hadi ortaya atsınlar bir tartışalım bakalım.zaten bir sanat tartışmasına ihtiyaç oldu artık.Bir karşı fikirli arkadaşımız listelesin,demokrasi bu ya işte yazışırız.

Yorumu oyla      23      11  
Misafir 13 Mayıs 2011 Cuma 17:42

GERÇEKLERİ SÖYLEMEK NE ZAMANDAN BERİ SAKINCALI OLDU, BU YAZARLAR HALKA ZEKİ DESELERDİ CHP %50'Mİ ALACAKTI. YAZMIŞ OLMAK İÇİN YAZMAYIN.

Yorumu oyla      29      14  
Misafir 13 Mayıs 2011 Cuma 09:04

bırakın şu mağdur edebiyatını kendinizi aldatmayın.en az saydığın adamlar kadar sizde akp ye oy kazandırıyorsunuz bu yazınızla.akp yolarda ulaşımdan,sağlıktan ekonomik istikrardan vs oy kazanıyor.sadece imf boyunduruğundan ülkeyi kurtarması, hortumculuğa son vermesi yeter.nerede görülmüş her girdiği seçimi kazanan/kazanacak olan parti.kötü yönetenler çöp te.anap dsp dyp.

Yorumu oyla      21      22  
Misafir 12 Mayıs 2011 Perşembe 17:35

Demek neymiş bu güne kadar hassaslaşma numarası filan yapan yok hassaslaşın diye talimat veren medya varmış.Buz gibi gerçekte budur.Adamın önünde milyonları hortumlayacaklar,hassas olmayacak ama arkadaş bunlar seni soyuyor diyen biri olursa ona hassaslaşacak ve alınacak.Hassaslaşmazsa hatırım kalır.Hassas hayatında başarılar dileriz.Böyle değerli sanatçılar halen var ki memlekette sanatçı var diyebiliyoruz.Hassasların sevdiği sanatçılar kim onuda yazsın bakayım bir hassas arkadaş.

Yorumu oyla      24      14  
Misafir 11 Mayıs 2011 Çarşamba 15:35

Analizi yapan arkadaşı tebrik ediyorum.okumuş cahillerin göremediği yada görmek istemediği gerçekler bunlar.Halkına yabancı ve düşman tavırlar tabiiki ters etki yapacak.Kendini elit sanan oligarşi de sonunda gerçeklerle yüzleşecek.İktidarın doğrusuda yanlışıda var,ama bu elit geçinen zavallılar yüzünden daha çoook iktidar olacaklar.

Yorumu oyla      25      16  
Misafir 11 Mayıs 2011 Çarşamba 15:35

Analizi yapan arkadaşı tebrik ediyorum.okumuş cahillerin göremediği yada görmek istemediği gerçekler bunlar.Halkına yabancı ve düşman tavırlar tabiiki ters etki yapacak.Kendini elit sanan oligarşi de sonunda gerçeklerle yüzleşecek.İktidarın doğrusuda yanlışıda var,ama bu elit geçinen zavallılar yüzünden daha çoook iktidar olacaklar.

Yorumu oyla      24      16  
Misafir 11 Mayıs 2011 Çarşamba 14:22

Bu analizi yapan kişinin gerçek düşüncesini çok merak ediyorum.Ne yani Bekir Coşkunlar,Yılmaz Özdiller ve Gezenler yanlış gördüklerini söylemeyeceklermi ?Hep yalakalık mı yapılacak birilerine.Engin Ardıçlar,Emre Aközlermi dolsun her yer.Üç tane muhalif seside mi çok gördünüz.Üstelik Bekir Coşkun'un "göbeğini kaşıyan adam"sözünü Başbakan gibi yorumlayan "analizci"ye de helal olsun.Ne mantık ama.Artı yeter Türkiyede "kral çıplak"diyen her insan başımızın tacidir.Onun dışında "gölge etmeyin"yeter.

Yorumu oyla      28      15  
Misafir 9 Mayıs 2011 Pazartesi 22:17

Oy verenlerin egitim seviyesini ve ulkemizin getirildigi durumu takip etmek yerine vicdanlarını cuzdanlarına satmıs olan insanlardan olusmasına ne denmeli?(Agaoglu,Sabancı,Koc,Sezen Aksu ve daha nice guya sanatcılar Ataturk Turkiyesi'ne sahip cıkmayı Mujdat Gezen ve onun gibi aydınlara bırakınca size de Mujdat Gezen,Bekir Coskun,Yılmaz Ozdil'i dilinize dolamak kaldı...)

Yorumu oyla      30      15  
Misafir 9 Mayıs 2011 Pazartesi 10:17

akp ye yariyor aman yaramasin diye hic kimse elestri yapmayacak gercekleri soylemeyecek mi

Yorumu oyla      31      15  
Misafir 9 Mayıs 2011 Pazartesi 00:09

Heykeller yıkılırken,sanat katledilirken o yetmez ama evet diyen arabesk takımı neredeydi. Yarın AKM yıkılsa ,sanat yok edilse evlerinde gizli gizli zil takıp oynarlar.Türk milleti onları tanıdı artık.Müjdat abi gibilere selam durup af dilesin o kokuşmuş arabesk kafalar ama o af etse millet affetmeyecek.Tek sarılacakları medya ve televizyonlar kaldı.Şimdi yönetmenlere yağ faslı falan. anladık onları.

Yorumu oyla      30      12  
Misafir 9 Mayıs 2011 Pazartesi 00:01

Müjdat Gezenin tek beyaz saç telini yemeklerde Türkleri dolar hesabına satan bin tane yalakaya değişmem.Bir jüri üyeliğine bir televizyon programına, kendi çocuklarını bile pazarlayan ve sanatçı geçinenler var.Zaman doğruları gösteriyor ve ileride daha net gösterecek.

Yorumu oyla      30      12  
Misafir 8 Mayıs 2011 Pazar 21:11

defalarca yorum yazdım her haberde.söylemi çok itici. sussun artık.

Yorumu oyla      21      20  
Misafir 8 Mayıs 2011 Pazar 20:58

sizin yorumlarınız da kulağını tersten gösterir gibi AKP ye oy toplama girişimi olmasın. Kediye kedi de mi demeyeceğiz. topu ters kaleye atan sizsiniz ve diğer oyuncuları suçluyorsunuz. harika takatik.

Yorumu oyla      30      11  
Misafir 8 Mayıs 2011 Pazar 19:05

Bir MHP li olarak diyorum ki MÜjdat Abi solcu bir adam belki fikrim ayrı ama dürüst,güvenilir efendi bir sanatçı.O şakşakçı takımı var gündüz viski içer gece iftarda siyasilerle poz verir önce adam sandığımız hırsızlar var.Müjdat Abiye trilyon verseler yapmaz.Ben böyle insanlar sanatçı olsun diyorum.Türke hakaret edip ödül kapanlar var avanta için düşmanlardan özür dileyenler var.Müjdat abi kalite hiçbirini yapmadı yapmaz.Ellerinden öperim böyle adamın.

Yorumu oyla      29      12  
Misafir 8 Mayıs 2011 Pazar 14:04

biraz sabır lütfen..bu tipler eski kalıntı kelaynak giller..yeni nesil çok kalite seviyeli..sosyl sitelerdeki 10 yaş çocuğun mizah ve espri anlayışları bu kelaynağın çok çok fevkinde..bunların nesli uzatmalarda./

Yorumu oyla      20      23  
Misafir 8 Mayıs 2011 Pazar 13:40

size kalsa akp yi hic tenkit etmesinler, aksi halde akp ye oy kazandiriyorlar.. o halde hep birlikte, ya ya sa sa akp cok yasa! (zaten medyanin yüzde 90 i akp yi alkisliyor)

Yorumu oyla      32      11  
Misafir 8 Mayıs 2011 Pazar 11:27

Otobüste,yolda,evde bir misafir gelince bizde laf bol hemende eleştiri /Biz tembel milletiz/den tut /Adam olamayız/a kadar ama tv.de biri yahu biz tembel milletiz dese /A ne ayıp/ deriz.Siyasilerde hangi çizgide olursa olsun bunu bildiğinden milleti okşar,gıdıklar,güzellerim der ama eleştirmez.Bilim adamları ve sanatçıların aydın olan kesimide tersini yapar.Sıtmalı adama hekim bişeyin yok demez,sanatçıda herkes ne iyi,herşey güzel demez,tabi arabesk kafalı yağcı cinsleri kastetmiyorum.

Yorumu oyla      31      11  
Misafir 8 Mayıs 2011 Pazar 04:23

Bir kere Müjdat Gezen hiçbir parti mensubuna aptal demedi dese dedim diyecek biri zaten fakat üzerine alınan varsa aptalmı akıllımı başka yoruma gerek varmı.Ayrıca sanatçılar toplumu eleştirir yeri gelirse,Nazımdan,Aziz Nesine,Neyzene kadar,ki muhafazakar bazı kalemlerde eleştirmiyormu?Eleştirenden değil yağ çekenden kork.Osmanlı tarihinde dahi yağcılık hüküm olduğunda o dönemler zayi olmuştur.Müjdat bey gibi insanlara saygı duyarım.Heyyamcılara kulak asmam.

Yorumu oyla      37      11  
Misafir 8 Mayıs 2011 Pazar 03:18

ne alakası var.cahiller akp'den oy alıyor dedikçe akp seçmeni komplekse giriyor.buna çok defa birebir tanık oldum.yeterki bu görüşü yani akp'nin eğitimsiz kitlelerden yoğunlukla oy aldığı somut biçimde ortaya koyulsun.bu algı toplumda yerleştirildikçe merak etmeyin akp'ye oy verenleren azından dışa karşı akp'li olmaktan utanacaklardır.insan yoğurdum ekşi diyemez.kendisine cehaleti konduramaz.haliyle akp safında olup cahil adledileceğine akp'den uzak duracaktır.yetrerki bu algı yerleşsin.

Yorumu oyla      33      12  
Misafir 8 Mayıs 2011 Pazar 02:45

halka hakaret üstüne hakaret eden müjdat gezen uğur dündar'ın can ciğer arkadaşı. bidon kafa yılmaz özdil uğur dündarın sevgili kardeşi. ne ilginç tesadüf dimi. acaba kendi arka plana geçip bunları mı öne sürüyor?

Yorumu oyla      20      26  
Misafir 8 Mayıs 2011 Pazar 01:41

Türkiyede bir araştırma yapılsa halk arasında en güvenilir yazarlar diye mesela Emin Çölaşan,Yılmaz Özdil Vs. gibileri çıkar,televizyoncu desen Uğur Dündar gibileri çıkar gerçek sanatçılar desen Müjdat Gezenler,Levent Kırcalar,Tarık Akanlar filan çıkar.hemde yüzde doksan oranında. Demek insanlar kimin dürüst olduğunu aslında biliyor sırf numaradan hassaslaşma işleri tamamen mantıksız.Müjdat Abiye tavsiyem dozajını hiç değiştirmeden konuşması.Tabi olurda bunu okursa.

Yorumu oyla      35      13  
Misafir 8 Mayıs 2011 Pazar 00:54

insanligi hakir gören hele aci acigi cingeneyi insan olarak görmeyip yillarca onlarin taklidini yapip bitlendikten sonra simdi tam cHP vari tepeden bakip onlara sahip cikanlara saldirmasi gayet normal bu sahte sanatkarin.Turgut BEY

Yorumu oyla      19      26  
Misafir 8 Mayıs 2011 Pazar 00:45

Ben 4.sınıf okutan bir sınıf öğretmeniyim.Sosyal Bilgiler dersinde konumuz seçimlerdi.Öğrencilerim hangi partiye oy vereceğimi merak ettiler.Söylenmemesi gerektiğini anlatmaya çalıştım ama bir tanesi bir AK Partiliyiz kesin dedi.Neden Ufuk? diye sorduğumda 'Kömür veriyor da ondan.' dedi.Sınıfın yarısı aynı durumdaydı.Üzerlerine titreyerek yetiştirdiğim yavrucuklarım şimdiden dilenci kültürünü benimsemişler .Umutların bittiği yerdeyim.

Yorumu oyla      29      13  
Misafir 8 Mayıs 2011 Pazar 00:04

Kim kime oy verecek o bellidir,yok efendim şunu dedide oylar etkilendi diye birşey yok.Bu emperyalist basının kokmuş taktiklerinden biri.Müjdat Gezen gibi sanatçılarada sökmez.Evet o zaman Ulusal sanatçıları ve diğerlerini listeyelim bakalım,sizinde anketinize güveniyorum,hangileri gerçek sanatçı diye sorun,hodri meydan.Önce, yalakalar sizi arayacak ve aman benim adımı kullanmayın diyecek varmısınız bahse?Aslanda Akrepte ne olduğunu bilir.

Yorumu oyla      29      10  
Misafir 7 Mayıs 2011 Cumartesi 22:40

Müjdat Gezen adam gibi adam sanatçı gibi sanatçıdır.İhaleye girip Türk halkının parasıyla karısının ,devlet personelini ucuz kumaşlarla kazıkladığı sonrada diyet borcunu ödemek için tv.lerde vatanseverlerin tutuklanması için şarkı ısmarlanan paralı sanatçılarıda gündeme alsanız.Onları tartışalım.Müjdat Gezen sanatçıdır ve konuşur onun dediğiyle oyunu değiştiren varsada kendi bilir.Çocuklarıda burada yaşayacak.Herkesin tuzu kendine göre kuru.Hele onlara göre.

Yorumu oyla      40      15  
Misafir 7 Mayıs 2011 Cumartesi 21:49

İmzasız analiz ,AKP aleyhine konuşmayı yasaklama gayesi mi güdüyor?AKP yönetimi ve başı kaba saba iken,kültürden ve sanattan yana nasipsizse,adalete güveni yok eden mide bulandırıcı tutumları,işçi ve gençliğe saldırılardaki gözü dönmüşlüğü varken dillendirilmesin mi?Böyle mağduriyet için oy verenlerin cehenneme kadar yolu var.Ayak bağı olanlar da artık bıraksın bu işgüzarlığı.

Yorumu oyla      34      16  
Misafir 7 Mayıs 2011 Cumartesi 21:28

dinazorların devri bitti

Yorumu oyla      21      28  
Misafir 7 Mayıs 2011 Cumartesi 21:11

bunlar ancak halkı anlamayan soytarıdır.

Yorumu oyla      23      25  
Misafir 7 Mayıs 2011 Cumartesi 21:07

20:51 kendini ne güzel tanımlamış..

Yorumu oyla      20      11  
Misafir 7 Mayıs 2011 Cumartesi 20:35

sayın misafir yorumcu merak edilecek bir durum yok

Yorumu oyla      22      10  
Misafir 7 Mayıs 2011 Cumartesi 20:33

sayın gezene aynen katılıyorumçünkü gerçekleri söylüyor.

Yorumu oyla      32      15  
Misafir 7 Mayıs 2011 Cumartesi 19:43

Asagidaki yorumcumuzun belirttigi gibi bu analiz cok isabetli olmus. Halk kesimi zaten tiyatrocu takimini sevmez, civik bulur. Bir de halkin benimsemedigi kisilerin, oy atacagi partiyi secmek gibi bir eyleme burnunu sokmasi durumunda tepki duyar, ters teper. Okan Bayulgen de gecen secimde benzer sekilde AKPye calismisti. Simdi haricten gazel okuma zamani degil. Baryam Efendi! Cok biliyorsan uye olursun begendigin bir partiye mahalle mahalle puropaganda yaparsin. O zaman kimse birsey demez..

Yorumu oyla      19      24  
Misafir 7 Mayıs 2011 Cumartesi 19:14

merak ediyorum. aşağıladıkları halktan nasıl oy isteyecekler? aşağılamak yerine kucaklamayı deneseler ya

Yorumu oyla      24      23  
Misafir 7 Mayıs 2011 Cumartesi 19:13

zamanı bitti, tek marifeti olan çingene taklidi işe yaramıyor kendine ekmek çıkarmaya çalışıyor bu sanatçı kılıklı herif. ciddiye bile almamak lazım

Yorumu oyla      24      25  
Misafir 7 Mayıs 2011 Cumartesi 19:12

helal olsun turktime. çok doğru yazmışsınız. küfretmeden muhalefet etmeli. akp'ye koz verilmemeli. adamlar mağduru oynamak için polisin ölümünü bile kendilerine yazdırmaya çalıştılar. akıllı olma zamanı

Yorumu oyla      24      21  
Misafir 7 Mayıs 2011 Cumartesi 19:11

Yok artık iyi valla AKP istediğini desin başkaları birşey deyince alınsın.Bu tür argümanları kullanan yalaka basındır halk değil.Son Kılıçdaroğlunun çıkışı ise bu ezberi bozdu eğer halk içindeyseniz bilirsiniz millet helal olsun dedi ve prim yaptı.Sanatçı istediğini söyler alınan varsada alınır.Halk asıl yalaka sanatçılara alındı sırf yağ yaktığı için kendiliğinden boykot edilen sahte sanatçılar var.Onlarla ilgili bir haber yapınız lütfen ve gerçeği görünüz.

Yorumu oyla      38      13