YORUMLAR
Toplam 10 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 17 Nisan 2016 Pazar 20:56

Amerikan Kongresi Saudi Arabia'nın Onbir Eylül 2001deki rolünü ortaya çıkartacak yasayı geçiririse Saudi Arabia ellerindeki 750 MİLYAR DOLAR tutarındaki amerikan devlet tahvillerini satıp amerikanın ekonomisini çökertmekle tehdit etmiş. yorum yok...

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 17 Nisan 2016 Pazar 12:30

MENSUP OLDUĞU KURUMA birliğe aidatları bile ÖDEMEYEN KRALLAR çok mu fakir? BUNLARLA islam birliği olur mu ? Çok fakir değil de tam tersi mi, bu konuları aslında A.SELFİ BEYE veya a.hakan'a sormalı hür ve bağımsız medyanın yüz akları derin entelektüellerimiz...Bahçeli gelecek zulüm bitecek ...Olmadı Tuğrul başkan Trabzon şampiyon..

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 17 Nisan 2016 Pazar 11:51

Sn.Tan VAHDET GAZETESİ'nin sürmanşetini gördünüz mü ? CİMRİ KRALLAR demiş gazete...Bu krallar söz konusu İSLAM olunca ceplerinde akrep var deyip ekliyor bu liderlerin hiçbiri İSLAM'ın ana meseleleriyle bile bir araya gelecek düşüncede değiller... Vahdeti pek tanımam ama doğru söylemişler. Realiteyle hayaller çok farklı. Adı üstünde bunlar KRALLIK.Hemen hepsi ABD'ci...Bu çıkışlar da Arap baharı gibi göz boyama. İstişare hür ilmi platformlar ve hür medyanın olmadığı Krallıklardan bir şey beklemek

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 16 Nisan 2016 Cumartesi 22:02

Artık BATIYA bakıp iş yapmıyormuşuz :-)) Mesela ABD'ye hiç bakmıyor hiç sözünü takmıyoruz PYD için ABD'ye küsecek değiliz derken taktık mı mesela...Barakla görüşmek için hiç aracı lobilere para dökmüyoruz kafamız esiyor uçak indiriyor türbe çekiyoruz kim karışabilir bize....Hele Selman Batıyı hiiiiç takmıyor getirdi 5 uçak Adana'ya Putin tir tir titredi ve kaçtı...Üfürükten teyyyare selam söylen o yâre...

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 16 Nisan 2016 Cumartesi 19:59

Sanat yok. Edebiyat yok. Sanayi yok. Mimari yok. Hayat yok. Yolsuzluk ve çürümüşlük var. İslam dünyası bunlarda ittifakta. Daha ne ittifakı? Zerrab'ın konuşmaz hale gelmesi emredilmiş yavruağaç bey'e, o da ağaca asmış işi. Şimdi hurma ağacının hurmalarının görevbaşı yapmaları kaçınılmaz. Ne yapsın zavallı sarraf, göZü kurtarmak için, vaytsi'ye düşen sneyk'e sarılır misali mayamiye zorunlu tatile gitti. geride kalanlara da ankaranin dikmeni, birdaa görürsen öpbeni deyip el salladı. Mübarek olsun.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 16 Nisan 2016 Cumartesi 13:58

Yusuf Kaplan bu Sünni meselesinde haklı tweetler atmış.Sünni sünnete uyansa sünnet İslam denince Kurandan sonra 2.kaynak ve vazgeçilmezse .Sünnet Hz.Muhammed'in (sas) kendisi hayatı ise.Size iki bürhan bırakıyorum biri Kuran diğeri sünnet diyen kim? Sünneti uygulayan yaşayan canlı Kuran kim? sSünnet olmasa Kuran nasıl anlaşılacak ? Sünnet efendimizin halidir,Ona uymak ne zamandan beri....Y.Kaplan bazen doğruları söylüyor bu da herkese nasip olmuyor.

Yorumu oyla      60      51  
Misafir 16 Nisan 2016 Cumartesi 11:48

İslam medya birliği de kurulmalı başına da Hürriyet'ten A.SELFİ ve A.HAKAN getirilmeli.Yardımcıları da S.Önkibar ve N.Şener olabilir..İslam polis birliğine İRAN 'ı almamalı yanlış adamları içeri alıp sonra da idam veriyorlar..Onlar olmasın bu birlikte...İSLAM'ın adı var ahlakı uzayda.Bu halimizle dünyaya ne vereceğiz? Önce İslam olalım ahlakını yaşayalım birlik o zaman gelir zaten...İSLAM BİRLİĞİ kurumu yok mu var. Tesiri ne dünyada ?Yedirmeyiz devleti...Devletin başına devlet gelecek:-)

Yorumu oyla      61      51  
Misafir 16 Nisan 2016 Cumartesi 11:25

İhvanı ezen idamlar veren SİSİ'nin finansörü Suudiler İslam dünyasına şu halleriyle ne verebilir?.Selman SİSİ'den ödül aldı al gülüm ver dolarım....ŞU Suudi kralının aldığı Suriyeli kaç mülteci var..SİSİ finansına ve lüks jeeplere Mercedeslere Batıda tatillere para var...Para var RUH yok,ahlak yok adı var İslam yok.Ölmüşüz de ağlayanımız yok......Vah Araba...Ahlaksız İslam olur mu ? Fakire ceza zengine gelince kaza. Bu mu İslam ..ABD piyonu Selman ve anti paralel Bahçeliyle nurlu ufuklara :-)

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 16 Nisan 2016 Cumartesi 11:12

57 ülkenin toplam geliri ABD'nin 5'te biri değil üstelik uzaktan kumandalı sözde Arap baharıyla bu gelirde büyük düşüşler var.57 İslam ülkesi dünyada petrol ve doğal gazın da çoğuna sahip ama halleri ortada.Hukuk fakire olduğu için polis de fakirin peşinde olur.Allah Rızası dışındaki rızaların makbul olduğu Lutiliğin bile kumpas darbe sayılıp kapatıldığı anti demokrat bir dünya....Olan fukaraya olursa İslam olur mu...Ödemeler de yapılmıyormuş..Çare anti paralel Bahçeli başkan MHP iktidar :-)

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 16 Nisan 2016 Cumartesi 00:29

Müslüman ülke liderleri servetlerini ABD-AB Ülkelere kaçırıyor, halkları da onların zulmünden kurtulmak için bu ülkelere kaçıyor. 56 Müslüman ülke liderlerini toplasan hepsi ateist bir Yunan Başbakanı Çipras veya 500 Bin nüfuslu Lüksemburg'un Hristiyan başbakanı etmez.İslam Zirvesinin dünya siyaseti üzerinde hiçbir önemi, karşılığı yok. 56 Müslüman ülke liderlerine bak yeter. Dünya Liderimiz Müslüman liderlerden aidatlarını ödemeleri istemiş, ödemeyince bağış istemiş. Bağışa da karşı çıkmışlar.

Yorumu oyla      62      51