YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 14 Mart 2016 Pazartesi 21:55

OSLO'da, şehirleri bombayla doldurdunuz biliyoruz diyen devletin görevlisi değil miydi ? Fikri referanslarından biri sözde solcu derin Bay-KAL :-))) olan A.TAN : PKK destekçisi unsurları yanlış ve yanıltarak yazıyorsun.APO hakkında B.ATALAY'dan ,Y.AKDOĞAN'a B.ARINÇ'tan,Y.BULUT'ta E.Uslu'ya, H.KAPLAN 'dan ETYEN'e vs vs... AKP'nin kadrolarının APO kasidelerini tekrar tekrar yazalım mı !!!!TECAHÜL-İ ARİF yapıyorsun.A.SELVİ'NİN ve YARGITAY başkanının terörle yaşamaya alışmalıyız sözü işin aslıdır.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 14 Mart 2016 Pazartesi 12:48

PAZAR akşamı en çok izlenen program bir yarışma ve eğlence programı...Ülkenin başkenti kan gölüyken...MEDYAYI neden havuzladılar neden susturdular belli....Böyle bir halka...

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 14 Mart 2016 Pazartesi 12:43

Yazıyı okuyan, iktidarda muhalefetten bir parti var zannedecek...CAMBAZA bak yazısı...

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 14 Mart 2016 Pazartesi 12:08

Yazıyı okuyan ülkede CHP iktidar zanneder...Güzel taktik :-) Vatandaş Haso yer....Kabataş gibi...Meridyen yamuk paralel CHP ne güzel bahane...Ankara'da emniyet amiri vekaleten iş başında daha amir atayamamış birileri ....İktidar 14 yıldır Siirt Köy hizmetlerinde ya :-) Vatanadaş yemese aydın münevver olsa zaten ülke böyle olmazdı..

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 14 Mart 2016 Pazartesi 12:02

Ne güzel birleştirici bir yazı :-) Sanki ülke reisçi hocacı ülkücü ve milli görüşçülerden ibaret.Tan, Aydınlıkçıları eklemeyi unutmuş.Milli görüşçüler ve ülkücüler de YOLSUZLUK HIRSIZLIK DEĞİLDİR diyor mu ? ...Yazın çok ballı ihale hurması yiyip bağış yapanlar, Işidle belgelenenler ihalelerin ve sermayelere çökmenin tadına eren kutucular PKK'ya müdahaleye izin vermeyenler Havuzcu Yusuf'un ifadesiyle ülkeyi batıranlar efsaneye, masala okul basmaya ve bırak-a-mamaya mahkûmdur.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 14 Mart 2016 Pazartesi 11:55

A.Tan : Fikirlerinde DENİZ BAYKAL'ı referans veriyor :-)) DENİZ demişken, F.Sağlar'ın M.Kaynak'tan sonra devlet solu boş bırakmadı sözünü hatırlamamak mümkün mü:-) Eeeee mecburi kankası 70lerde MAOCU, Seksenlerde, APO'cu, 90'larda Ulusalcı olan muktedirlerin hali ...T.Türkeş ne diyor bu terör hakkında acaba kasetle de olsa konuşsa...A.SELVİ, günün bombasını patlatmış :Terörle yaşamaya alışmalıyız, demiş...Ne hikmetli bir söz ...ÇOK hurma iktidara mecbur eder ne pahasına olursa olsun.

Yorumu oyla      55      49