YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
hulya 4 Şubat 2016 Perşembe 12:46

Nazlıaka hanım da TBMM'nin eş dost ve ahbab helede yol arkadaşı edinme yeri olmadığını yanlışları deşifre etme yeri olduğunu öğrenmelidir.Bilmiyorlarsa aldıkları maaş onlara helal değildir.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 4 Şubat 2016 Perşembe 12:45

Kılıçtaroğlu suçu üstlenmiş görünüyor.Sizin ahaber'e bağlanarak söylediğiniz gibi Kılıçtaroğlu ve ekibi Atatürk'e reddi miras yaparak seçimlere girsin ve kazansınlar burada hep birlikte tebrik edelim.Yok kendi memlekentinden değilde Atatürk'ün mirasından faydalanarak kötülüklerini meşrulaştırmayada ise asla izin verilmeyecektir.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 4 Şubat 2016 Perşembe 11:14

akp nin battığı dönemde chp ye genel başkan olarak yoldan geçen birini koy yüzde 30 üstüne çıkardı.bu genel başkan yeni kitlelere açılacağım diyerek partiyi daha da küçülttü.her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyen akp ye ortadaki milyonlarca milliyetçi oy teslim edildi.o derece basiretsiz bunlar.muhalefettesin ve doğal olarak sana akması gereken oyları hendekteki arkadaşlarınla birlikte akp ye pas ediyorsun sana hendektende oy gelmiyor tabi.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 4 Şubat 2016 Perşembe 10:54

bu işi yapanı kılıçtar biliyormu?biliyor.ona ceza verildimi?verilmedi.o zaman altta yazan yorumcunun dediği gibi ya ermeni,ya kürtçü yada alevidir.sünni biri olması olanaksız.o şekilde sadeleştirebiliriz konuyu.h.aygün denen zat kurtuluş savaşı yalandır dedi yahu!kılıçtar eleştirmedi bile.tanrıkulu ve gerilla arkadaşları saymıyorum bile.bunlar trakya ve egeden oy almak için takkiye yaparak türk aday koyuyorlar.aslında içleri kin ve nefret dolu.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 3 Şubat 2016 Çarşamba 19:00

Dediğiniz çıktı, faturayı Aylin Nazlıaka'ya kestiler.Ağzını tutamayıp bu olayın ortaya çıkmasına sebep olduğu için cezalandırılacağı besbelli.Benim şahsi görüşüm Aylin Hanımın alevi veya kürt olmamasının da,faturanın kendisine kesilmesinde etkili olduğudur.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 3 Şubat 2016 Çarşamba 17:45

Partinin basina kaset skandali neticesinde gelenlerden skandaldan baska ne beklenir.Partide skandal olmayan bir durum gorurseniz haber yapin.Yonetimin kendisi skandal degilmidir.?

Yorumu oyla      56      49