YORUMLAR
Toplam 7 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 1 Ocak 2016 Cuma 20:17

Suni gündemler farklı görüşten 2 yazarın aynı konuda aynı zamanda yazması.Üstelik biri M.Kemal'e başka yönden eleştiriler gelince duymayan biri.Aydınlık ve yeşil fındık dalları kankiliği.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 1 Ocak 2016 Cuma 20:13

T.Atila ile sizin aynı zamanda aynı konuyu yazmanız enteresan.Barış Yarkadaş'ın bahsettiği ittifaklardan bir renk.Elalem nerede biz aynı numaralardayız.Atanın fikri hür fikrine ilgi yok darbecilere sessiz destek ve bu konular kim en Atatürkçü.CHP

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 29 Aralık 2015 Salı 17:29

Kendini yenilemeyen değişmeyen bir fikir ATATÜRK'ün arkasına saklansa ne olur saklanmasa ne olur? Hep kendine demokrat olan halkı küçük görmüş bir elitler grubu...Bunlardan VATANCILARSA şimdi diyet ödemede...CHP eleştirisine ayrılan Emine Ülkerlere bir de bu derin Vatancılar diye de bakmak da lazım..Değişme Atatürk arkasına saklan...Sonra da TOPLUm bizi anlamıyor...Belki de birileri 1000 yıllık değerleriyle bu toplumu anlamak istemiyor. Değişim ve de değişiN.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 29 Aralık 2015 Salı 17:11

Darbelere derin yapılara karşı çıkmadan "CUMHURİYET SİZDEN FİKRİ hür irfanı hür nesiller bekler" sözüne uygulamada destek olunmadan yasakçı kafadan kurtulmadan Atatürk'ten söz etmek Atatürk'e verilecek en büyük zarardır.Bu zamana kadar da maalesef Atatürk'ü birileri hep şahsi ve fikri hegamonyalarına alet etmiştir.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 29 Aralık 2015 Salı 17:07

Atatürk :"CUMHURİYET SİZDEN fikri hür İRFANI hür nesiller ister." derken sözde Atatürkçüler bu söze ne kadar sahip çıktılar, her derin darbenin destekçisi oldu maalesef çoğu...Barış içinde bir Türkiye istiyorsak yeni şeyler devri... Artık biraz geç de olsa biriler de bir özeleştiri yapmalı..Çerçeveden şekilden öteye geçilip fikre inançlara saygı deyip FİKRİ HÜR irfanı hür nesiller fikrine icraatla destek olunmalı. Hep kendine demokrat olunmaz. Baskının her türü ters teper.Evet artık değişim.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 28 Aralık 2015 Pazartesi 19:05

kim olduğunu bilenler bu kadar fırtına koparıyorsa, çok etkin konumda bulunan, N.Hablemitoğlu'nun tabiriyle "kuluçkadaki yumurtalardan birisi" olmalı. Cumhuriyetin kurucularıyla sorunu ve kuyruk acıları olan, Atatürk ve arkadaşlarına sövülen bir ailede büyümüş olmalı. Örneğin, MetinFeyzioğlunun dedesi TurhanFeyzioğlu'nun CHP ve İ.İnönü'ye düşmanlığının kaynağı M.K.Atatürk'ü SivasKongresinde tutuklamaya kalkan, başaramayıp İng. Binbaşı Noel'e sığınan ElazığValisi AliGalip'in torunu olmasıdır.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 28 Aralık 2015 Pazartesi 10:49

Pınar Turan isimli bayanın adını ilk kez buradan duydum ama tebrik ediyorum. Kendisini Atatürkçü diye yutturmaya çalışan ama bu olayla maskeleri düşen kadın ve erkek onlarca yazar dut yemiş bülbül gibi susarken, pınar hanım konuştu. aferin kızım. gözlerinden öperim. Süleyman özkan. İstanbul/beykoz

Yorumu oyla      59      49