YORUMLAR
Toplam 43 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 11 Aralık 2015 Cuma 16:41

Ben 6 yıldır bu sitede yazıyorum öngörülerimin çoğu tuttu isteyene onlarca örnek gösterebilirim ve şimdi diyorum ki,bir yıl sonra bu Gülen ve etrafındaki şer çetesinin adı bu ülkede anılmayacak anılınca da nefret ve lanet ile anılacak. Gizli iş bitirenler aşina doğururlar ve Gülen ve saz arkadaşlarının kirli ilişkileri ve çevirdikleri dalavereler gün yüzüne çıkacak işte o zaman ben yine her zamanki gibi burada olacağım ama bu bebeler tıpkı ruh ikizleri gibi karanlıkta kaybolup gidecekler.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 11 Aralık 2015 Cuma 16:40

Burada ki cemaat bebesi bana laf atmış ben onun gibi çok fındık faresini madara etmiş biriyim size şimdi ocak 2014 te yani o meşhur operasyonlar daha sıcak iken yazdığım bir yorumu kopyalayıp yapıştıracağım sanırım bana laf atan bu küçük cemaaat bebesine en güzel cevap olacaktır. Öngörülerimin doğruluğu ile artık övünmüyorum zira bu alışıldık bir hal oldu. aşağıda bu yorumumu kopyalayıp yapıştırıyorum:)

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 6 Aralık 2015 Pazar 14:17

Aç ve işsiz bırakılıp, üstelik BORÇ BATAĞINA düşürülüp, "bu hükümet giderse paranın değeri düşer, kredi kartı borçlarınız katlanır, batarsınız" diye tehditle çaresizlikleri kullanılarak oyları gasp edilen cahil yığınların bu sayfalarda işi olmaz ama maaşlımaşalar 2014 başlarındaki SUÇÜSTÜ YAKALANMIŞLARIN PSİKOLOJİSİYLE YAZAMADILAR, "sıfırlaoolum-bakaramakara-milletinA..INAkoyacağız" konulu haberler ortalığı kasıp kavururken MAAŞ UĞRUNA kahramanlık beklenemez. 7 Haziran seçimlerinde de yoktular.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 6 Aralık 2015 Pazar 14:02

"Frontal, totem,ve diğer rumuz ile yazan yorumcular, ocak 2015 den sonra yazmamaya başlamış. Yani 17-25 aralık 2013 den sonra değil", itiraf için teşekkürler. "SIFIRLAOOOLUM-BAKARAMAKARA-milletinA...ına koyacağız" konulu haberlerde "fikrinizi alabilirmiyiz" denilerek ve "rumuz" yazılarak davet edildikleri halde NEDEN O TARİHTEN BERİ YAZMADILAR? Değil yorumla savunmak, en küçük imayla yumuşatmaya kalkışsalar sokağa çıkamayacak duruma geldiklerinden, SUÇLULUK PSİKOLOJİSİNDEN yazamadılar da ondan.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 6 Aralık 2015 Pazar 14:01

Maaşlımaşaların görevi partinin ve reisin her türlü marifetlerini ne pahasına olursa olsun gündemden çıkartmak, UNUTTURMAK. Son iki gündür nevzuhur bir tanesi, hiçbir argümana dokunmayıp sadece bir muhalif yorumcuyu itibarsızlaştırmaya uğraşıyor. Yıldıracak ve REZALETLERİ UNUTTURACAK, yersek. Argümanı da ilginç, kendisini özdeşleştirdiği reisinin onmaz sorununu muhalifine yamayacak, "ruh hastalığı". Buna psikolojide YANSITMA denir. Kişilik olarak aynı hamurdan olunca YANSITMAK kolay.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 6 Aralık 2015 Pazar 10:17

Arşiv kayıtlarında belgeli, ruh hastası sayın yorumcumuz. Lütfen iftira atmayın. Birşey de dikkatimi çekti; valla frontal hanımda öyle yorum yazma yeteneği var ki, değil usta yorumcu toteme görünüş o kimseye ihtiyacı yok . Bir dost.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 6 Aralık 2015 Pazar 10:13

Sitenin ruh hastası yorumcunun demesi,üzerine geçmiş arşive baktım. İsteyen diğer yorumcularda baka bilir. Frontal, totem,ve diğer rumuz ile yazan yorumcular, ocak 2015 den sonra yazmamaya başlamış. Yani 17-25 aralık 2013 den sonra değil. Totem ve frontal maaşlı yorumcuda peki yaklaşık bir yıldır yorum yazmayan diğer yorumcular ne oluyor? Farkettim ki bu sitenin yorum sayfasına da yön veren bu ıkı yorumcu arkadaşımızmış. Onlardan sonra yorum yazan pek olmamış. Yani sizin yalan söylediğiniz-

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 6 Aralık 2015 Pazar 04:57

maaşlımaşaların zavallılığına üzülüyorum, kendi haber sayfalarından başkasına giremezler, YASAK. Ne olduğuna bakmadan atıp tutuyorlar ama önemli bilgileri kaçırıyorlar. Gökhan Özbek önemli bilgiler veriyor bu IŞİD PETROLÜ SATIŞI konusunda, mutlaka okunması gerek. Link veremem, başlık "Erdoğan, Neden Tahkime Başvuramaz?", gogol amcaya sorun ve mutlaka okuyun. Türkiyenin ve CBnın elinde yakayı sıyırma fırsatı var ama, tenezzül etmeyince uluslararası mahkemede ceza alıp tazminat ödeyeceğiz. Yazık

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 5 Aralık 2015 Cumartesi 19:16

"Türkiye o senin beğenmediğin reis ile dünyaya sözü gecen bir ülke oldu", evsahibi olduğu G20 toplantısında bile ciddiye alınmayan, pas geçilen bir liderle "sözügeçenülke". Katar'da üs kuracaklarmış. SüleymanŞahTürbesini haydutlara rüşvet verip kaçıran, IŞİD yamyamlarına FİDYE VERİP konsolosunu kurtarabilen "sözü geçen ülke". Çok inandırıcı ... Bu sayfalarda sahtekarlıklara ve gri propagandaya geçit yok artık. Elden geldiğince, hakaret etmeden bunları açıklamaya devam edeceğiz, böyle biline.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 5 Aralık 2015 Cumartesi 18:50

17 aralık 2013'e kadar mangalda kül bırkmayan TROLler, 26 Aralık 2013'ten sonra kaçacak delik aradılar. "SÖZÜNÜN ARKASINDA DURMAK" böyle olur. Kaç kere FRONTAL ve onun ustası TOTEM davet edildi, "fikrinizi alalım" denildi ama yoktular buralarda. Totem odalıteveye takılırken Frontal tamsiper araziye uydu. Şimdi "kompile yaptılar" diyorlar. "Sözünün arkasında durma"yı reisten öğrenmişler. Bırakın bu geyikleri de asıl rezaletleri tartışalım. Asıl niyetiniz gargaraya getirip rezaletleri unutturmak.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 5 Aralık 2015 Cumartesi 17:07

yetiiişşş TOTEEMMMMM !.. AKEPEnin yiğit(!) kalemi FRONTAL'ı dövüyolllar!.. O da olmazsa ircebimin haltlarını nasıl gargaraya getirip örteriz? Nasıl buraları 17-25 öncesi gibi sustururuz? Kahrolsun tiviter, yaşasın OsmanlıOcakları. Ne güzeldi eskiden, ne sallasak yutuluyordu, tırpan kolaydı. Bu tiviter çıkalı burada ne yazsak anında yalanımız yüzümüze vuruluyor. Olan bizim ballı maaşlarımıza oluyor valla. Yasaklasak mı tümden bu tiviter denilen başbelasını?

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 5 Aralık 2015 Cumartesi 11:35

Ya. Hakaret ediyorsunuz diyor Ada'm. Ama hakaretin kralını yapıyor. Gerçekten sayın yorumcu siz hastamısınız?

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 5 Aralık 2015 Cumartesi 11:29

Sizden olmayanı aşşağılamak adetiniz olmuş bay ruh hastası frontal hanım be dedi? Okadar yürekli isen rumuzla yaz dedi. Trol diye hitap ettiğiniz bir kadın bile sözlerinin arkasında durmak için rumuz ile yazıyor ya siz? Birde kadına satılık diye ithamda bulunuyorsunuz ayıp ayıp . Şu yorumları okudum analiz ettim valla dobra dobra mertçe yazan bir frontal hanımı gördüm . Ahh ahh nerde o Amerika'nın, İsrail'in önünde el pençe divan duran Türkiye valla çok özledik ruh hastamız haklı.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 5 Aralık 2015 Cumartesi 11:24

Bu milletin daha doğrusu frontal hanımında dediği gibi; ruh hastası insanlar gözleri kör , kulakları sağır olmuş. Gökhan Özbek bu adamında ne amaçla reklamını yapıyorsun kardeşim? Sürekli aynı şeyleri tekrar tekrar etmekten yorulmadınmı? AKP sonu geldi diye diye bu hükümet 4 dönemdir bu ülkeyi yönetiyor. Sizin gibiler anca işkembeden sallar. Çok özlediniz değilmi 2000 yılların o ezik, iktidarsız, sözü geçmeyen Türkiye'yi Türkiye o senin beğenmediğin reis ile dünyaya sözü gecen bir ülke oldu .

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 5 Aralık 2015 Cumartesi 10:18

kenarına bak bezini al, ustasına bak trolünü al. Ustasında ne kalite var ki çırakta olsun. Rezillikleri örtmek için yapacağı tek şey hakaret-sataşma. Böylece asıl rezaletler unutturulacak. Bırak kendi çirkefinde debelensin, öyle daha mutlu oluyorsa... Mutluluklar...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 5 Aralık 2015 Cumartesi 08:37

OTOKRATLAR denilen başbelası çetenin baştakinin gölgesinde yaptıklarını bilmediğinizi sanmıyorum. Onlar yüzünden ülkem ve milletim tazminat ödemeye mahkum olacak. Vergilerimizden ödenecek milyarlarca dolar var gündemde. Malum başlara da hapis cezaları var, kaçamazlar. Maaşlı trollerin afkurmaları yanıltmasın, onlar ancak bize çatarlar. TURPUN BÜYÜĞÜ HEYBEDE. Bir bakıma sonları geldi , fazla direnemezler, LAHEY yolunun taşları döşeniyor. Uyanmak için Gökhan Özbek'in yazdıklarını okusalar yeter.

Yorumu oyla      53      49  
FRONTAL 4 Aralık 2015 Cuma 19:23

Karşındakini Nasıl bilirsin demişler, kendim gibi demiş. Herkesi kendiniz gibi sanmayın bay ruh hastası. Bana şeref, vicdan , utanmaktan bahsedecek son kişi bile siz olamazsınız! Had! Den bahsedip, hadsizlik ! yapan size, bu saatten sonra cevap vererek seviyenize düşmeyeceğim. Senin kim olduğunu, az çok yazdığın yorumdan ve yorum saatinden tahmin edebiliyorum. Burda kendi kendine yaz,yazdığına da cevap ver. Bay ruh hastası.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 4 Aralık 2015 Cuma 16:24

Bu köşelerin mutlaka bir soytarısı oluyor! ve nedense bu soytarılar hiç rumuz kullanmıyor çünkü rumuz kullanırsa sahtekarlığı ortaya çıkar ve bu hastalıklı haline bakıp ruh hastası dendi mi de sinirleniyor. ben sadece bir durum tespiti yaptım amacım ruh hastaları ile polemiğe girmek değil.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 4 Aralık 2015 Cuma 05:35

"AKP nin vekil yakınları bedelli yapıyorda, MHP , CHP , bdp ki si yada sıradan bir vatandaş yapmıyormu?", bedelli askerliği kim getirdi? AKPnin reisi değil miydi önce karşı çıkıp, her zamanki gibi ÇARK EDİP yasalaştıran? Troller UTANMAMAK İÇİN PARA ALIYORLAR, şereflerini parayla değiş-tokuş etmişler, anladık. Lakin, VİCDANLARINI DA MI SATMIŞLAR? "Türkiye hedef halinde ve 2023 kadar da topyekün üzerimize gelecekler eğer biz bu topraklarda nefes alıyorsak, sahip çıkalım", AKP ve "reis"le mi?

Yorumu oyla      58      52  
Misafir 4 Aralık 2015 Cuma 05:24

17 Aralık 2013 ve özellikle 25 Aralık 2013ten sonra yazılan pek çok makale ve çıkan haberlerde AKPnin bilinen iki TROL tam siper yaptılar. Her ikisine pek çok davet çıktı ama "durum vaziyetinin uygun olmaması nedeniyle" TAMSİPER arazi oldular. Müthiş bilgi küpü birisi muhaliflerin "ruh sağlığı" konusunda engin bilgisini konuşturuyor, hem de o müthiş İMLA ustalığıyla, ne ünlemi bilir, ne virgülü. Maaş tatlı, ne diyelim, Allah versin. Lakin biraz okumalı insan, kendini bilmeli, haddini bilmeli.

Yorumu oyla      59      51  
Misafir 4 Aralık 2015 Cuma 01:57

Saraydan aldığı sadakayla gözü kamaşan trollerin gözü kapalı saray avukatlığına kalkışmasını anlayamıyorum. Bu sayfaların okur sayısı dibe azalıyor, kabul. Lakin, bu troller, okurların arasında yabancı dil bilen, yabancı kaynaklara erişen birileri vardır diye düşünmeden gözükara saldırıyorlar, edecek söz bulamayınca RUH HASTASI diyorlar. Türkçe kaynaklar bile yeter bunca rezaleti ortaya çıkartmaya. Jöntürk diye bir sayfada Bilal ve Burak'ın neler yaptıklarının haberleri var, okuyun da uyanın.

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 3 Aralık 2015 Perşembe 20:09

Rahmi Beyin yorumcularni asiri gergin ve stresli gözlemledim. Kendilerine tavsiyem bir kac tane kemenceyle calinan ve söylenen türkü dinlesinler rahatlarlar böylece ..

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 3 Aralık 2015 Perşembe 13:57

FRONTAL hanım yine bir geldi pir geldi maşallah.

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 3 Aralık 2015 Perşembe 13:50

Kabataş yalanını yedirdiklerinden beri kendilerine yönelen her iddiayı iftira sanıyor bademler.Eloğlu boşuna sallamıyor, yakında LAHEYden davetiye geldiğinde anlayacaklar. Sınırdan kafayı uzatsalar eloğlu kelepçeyi basacak. Yok öyle milleti Sulh ceza hakimlikleri eliyle susturmaca. Sıkıyorsa LAHEYde göstersin cevvalliğini bizim uzun. Burada ver gazı-ver mamayı, troller yorum yağdırsın, propagandan işlesin. Slobodan ne kadar yırtabildiys Rado ne yapabildiyse o kadar şansı var, davet yakın.

Yorumu oyla      55      50  
FRONTAL 3 Aralık 2015 Perşembe 11:55

Erdoğan'ın rest çekmesine karşılık " türlerine Erdoğan'ın restine yanıt geldi" başlıklı haberini okuyun bakalım Rusya Nasıl kıvırmış okuyun. Dediğim gibi gerçeklere gözünü kapatan insanlara ne dersem diyeyim yinede gözlerini kapatacaklardır. Bu sebeble kendimi bu insanlar için yormayacağım. Buyurun istediğiniz kadar atın tutun yalan yalnış yazın meydan sizin!

Yorumu oyla      55      51  
FRONTAL 3 Aralık 2015 Perşembe 11:50

Olurum. Zaten sizlerin yazdığı şu yorumları görenler Nasıl bir algı operasyonu yapmak istediğinizi anlar. AKP nin vekil yakınları bedelli yapıyorda, MHP , CHP , bdp ki si yada sıradan bir vatandaş yapmıyormu? Geçin bunları geçin , şu an Türkiye hedef halinde ve 2023 kadar da topyekün üzerimize gelecekler eğer biz bu topraklarda nefes alıyorsak, sahip çıkalım . İşidçilerle bizim hükümetimizi altakke ver külah diye aklınca Rusya'nın attığı iftirayı belirtmek istemiş vatandaş 😃 Peki Türkiye'nin -

Yorumu oyla      54      51  
FRONTAL 3 Aralık 2015 Perşembe 11:44

Zaman'ı geldiğinde vatanı görevini yapmalı. Ben bir kadın olduğum halde böyle bir imkanım olsa Seve seve yaparım) 17-27 aralıkta darbe denediniz olmadı! Daha bir çok olay çıkarıp hükümeti alaşşa etmek istediniz başaramadınız! Ve halen sizler AKP ye değil kendi devletinize düşmanlık ederek vatana ihanet içerisindesiniz. Burada size gerçek kaynaklardan devlet içinde devlet kurmuş hainlerin, dış mihracatların oyunlarını, amaçlarını tek tek yazar anlatırım , fakat biliyorum ki boşuna emek harcamış -

Yorumu oyla      54      50  
FRONTAL 3 Aralık 2015 Perşembe 11:38

Bu yorumumdan önce yapılan son 6 edet yorum aynı ruh hastası kişiye ait olduğundan adım gibi eminim. Rumuz yazmaksızın aklınca çoğul görünecek. Gerçi be bu sitede ıkı farklı rumuzla yazıp kendisiyle yorumlaşan ruh hastalarınıda gördüm. Ben burda parti ismi vermeden, yazarın yazısına yorum yapıyorum,vatandaş illada AKP ye çatacağım diye diretiyor. Diret kardeşim zaten bedelli sadece AKP bakanlarının ve milletvekillerinin çoçuklarına özel çıktı😂 Ki ; ( bedelli askerliğe karşıyım her Türk genci -

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 3 Aralık 2015 Perşembe 04:30

Sayın Rahmi Turan, AKP ile paralelcilerin kapışması Ülkem ve Milletim için hayırlı oldu. Google amcaya sorsunlar "İŞTE DÜNYA LİDERİ İŞTE EFSANE DIŞ POLİTİKAMIZ" diye, hemen yol gösterecek. Trollerin hoşuna gitmese de, buraya yolu düşen sıradan vatandaş, yaşananları beş dakikada özetleyen bir bilgiye ulaşacak.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 3 Aralık 2015 Perşembe 04:11

Bu sayfalarda afkurmak kolay, IŞİDcilerle altakke-verküllah iş görenlerin yedikleri herzeleri GökhanÖzbek twitter ve BLOGSPOTunda anlatıyor. Burada muhaliflere aklınca ders vermeye kalkan TROLLERe tavsiyem, başka konuları eşelesinler. Artık hiçbir şey gizli-kapaklı YAPILAMIYOR, kimlerin kendi ülkesine ve milletine İHANET ETTİĞİ ortaya çıkıyor. Twitter ve facebook'a ikide birde YASAK getirseler de artık MIZRAK ÇUVALA SIĞ-MI-YOOORR... Troller ... Bırakın bu ayakları, BAŞKA KAPIYA... YALLAHHH...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 3 Aralık 2015 Perşembe 04:01

üç ay mı deseeem, yoksa üç mevsim mi deseeem, üç vakte kadar bir LaheyAdaletDivanı görünüyor bu kifayetsizmuhteris tayfasına. GizliTanık rezaletine gerek duyulmadığından DOSYA SAĞLAM, uygun zamanı bekleniyor. Şimdilerde eldeki TROLLER eliyle herkese saldırmaları ÇARESİZLİKLERİNDEN. Gerçi her pislik ortaya çıkartılmayacak, ucu birilerine dokunur, lakin, her suyu sıkılan limon gibi bu limonun da posası atılacak. SlobodanMiloşeviç ve Radovan Karajiç gibi...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 3 Aralık 2015 Perşembe 03:41

"Gerekirse Suriye'ye dört adam gönderirim. Türkiye'ye 8 füze attırıp savaş çıkarttırırım" diyen birisi mi yoksa bunca rezilliği yazıp bir kifayetsiz muhterisi açığa çıkartan mıdır "Türkiye'de yaşayıp devletine ihanet eden, bir avuç vatan haini"? İki yıldır, 17 Aralık 2013'den beridir bu maaşlı maşalardan uzak okuyorduk makaleleri. Seçimde milleti terörle korkutup 49.5 alınca bitleri kanlandı, kafalarını inlerinden çıkartıp ısırmaya başladılar. Maaş tatlı, ama uzun sürmeyecek, Lahey hazırlanıyor.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 3 Aralık 2015 Perşembe 03:25

AKPden hangi milletvekilinin askerlik çağındaki oğlu BEDELLİ ASKERLİK İÇİN başvurmadı? CB-BB-Bakanlar ve milletvekillerinden, İl ve İlçe başkanlarından hangisi BEDELLİ ASKERLİK için başvurmadı, hangisi? HİÇBİRİ. ALAYI BEDELLİ ASKERLİKTEN SIYIRDI. Yoksul vatandaşın kanı üzerinden burada üfürüp mangalda kül bırakmamak kolay. SIFIRLAOOLUM-BAKARAMAKARA-MİLLETİN A...SINA KOYACAĞIZ- diyenlerin hangisi oğlunu askerlik yapmaya gönderdi? HİÇBİRİSİ. AKPCİLERİN yurtseverlikleri dürüstlükleri kadar, SIFIR.

Yorumu oyla      53      49  
FRONTAL 2 Aralık 2015 Çarşamba 12:33

Bir kifayetsiz muhteris! Kim bu? Okadar yürekli isen rumuz yaz! O kifayetsiz muhteris dediğin şahsın ismi ile hitap et! Kim ne derse desin Rusların uçağını hak ettikleri için düşürdük! Bizim toprak bütünlüğümüz yol geçen hanı değil! Demekki neymiş TC devleti Rusya gibi savunma sanayisi gelişmiş bir ülkenin gerektiğinde uçağını düşürebiliyırmuş. Eminim bu uçak düşmeseydi siz ve cenahınız başımızdakiler toprak bütünlüğümüzü koruyamıyor diye korkak bir hükümetimiz var diye yaygara çıkartırdınız.

Yorumu oyla      53      49  
FRONTAL 2 Aralık 2015 Çarşamba 12:28

Osmanlı dünyaya hüküm etmiş bir cihan devleti! Ona gönül vermiş insanları eleştirmek kimsenin haddi değil! Savaş çıkarsa Burak - Bilal önde Osmanlı kadrosu bakanların askerlik çağına gelmiş çoçukları birinci safta olacaksamıymış! Kendileri ikinci safta savaşmaya hazırmışmış! İşte sizin bu zihniyetiniz zaten ikinci safta olduğunuzun kanıtı! Merak etmeyin eğer savaş çıkarsa, ki korkmayın çıkmaz, bu vatanın tüm özde vatan sever evlatları sizin gibi yüreksiz! İnsanlara fırsat vermez!

Yorumu oyla      53      49  
FRONTAL 2 Aralık 2015 Çarşamba 12:22

Gerçekten burda hiçbirşey değişmemiş! Halen, rumuzsuz yazıp aklınca çoğul görünmeye çalışan ruh hastası insanlar burda cirit atıyor. Kimsiniz siz? Türkiye'de yaşayıp devletine ihanet eden, bir avuç vatan hainisiniz! Burda hiçbir siyasi partiden söz etmeksizin yorum yaptım ben. Mesele parti değil! Sakın olaki korkmayın savaş çıkmaz! Kuş beyniniz ile algı operasyonu yapmayın! Ki savaş çıksa eminim Rusya tarafına geçersiniz. Aktroller! Osmanlı ocakları! Sizler Nasıl insanlarsınız-

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 2 Aralık 2015 Çarşamba 10:37

bir kifayetsizmuhterisin yediği herzeleri yurdumun yoksul insanlarının kanıyla yıkamak da nerden çıktı? Oğullarını göndersin cepheye, sonra da AKtrolleri, OsmanlıOcakları ne güne duruyor?

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 2 Aralık 2015 Çarşamba 10:34

2nci Meşrutiyette hükümeti protesto edip savaş nağraları atanları, sadrazam polis kuvvetiyle toplayıp cepheye süreceğini duyurunca hepsi de çil yavrusu gibi dağılmış. Eğer savaşı göze alacaksa hükümet, Burak-Bilal başta olmak üzere OsmanlıOcaklarınin lider kardosunu, AKtrolleri, bakanların askerlik çağındaki oğullarını birinci safta sürecekse cepheye, ben ikinci safta asker olmaya hazırım. Paralı askerlikle sıyırmaca, sonra da yoksulun kanı üzerinden vatan-millet-sakarya yırtınmaca yok.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 1 Aralık 2015 Salı 16:59

Fatihin fedaisi diye roman yazacaksiniz ve hic bir zaman Fatihin torunlarinin cikarlarini gözetmiyeceksiniz. Bari Carin fedaisi sari Putin yazsaydiniz daha etkili olurdunuz. Bugün saraya gitmiyoruz diyenler bu ülkenin bagimsizliginla oynadiklarinin farkinda degiller. Ülke bütünlügü vermiyen siyasetciler ülkemize kizil ordusunun cizmelerini tozlu raflardan cikartma gayretlerini milletimiz cok iyi gördü ve görüyor. Capanoglu

Yorumu oyla      57      55  
TOTEM 30 Kasım 2015 Pazartesi 15:39

Savaş kötüdür hiç kimse savaş istemez ama dünya bir savaş alanı gibi ve siz ben savaş istemiyorum diyerek etliye sütlüye karışmam diyerek sınır güvenliğinizi hiçe sayıp hava sahanızı kevgire çevirterek bile tehlikeden uzak kalamazsınız! sizin savaşı istemiyor olmamanız tek başına yeterli olmaz muhataplarınızın da savaşı istemiyor olması gerek ve korkunun ecele faydası yoktur dişini göstermeden kurtlar sofrasında ayakta kalamazsın. İtten kork köpekten kork sokağa çıkamaz hale gelirsin.

Yorumu oyla      56      56  
FRONTAL 30 Kasım 2015 Pazartesi 14:37

Kaldırıyor. Bu demekki Avrupa'ya vizesiz gidebileceğiz. Gazımı kesecek Rusya anlaşmayı bozarsa diğer ülkelerin yanında anlaşma bozan bir ülke yaftası alır itibarsızlaşır. Keserse de kessin ! Milli Onur'umuz için gerekirse donarak ölürüm! Sadece Türkiye'nin. Rusya'dan çıkarı yok , Rusya nın da Türkiye den çıkarı var. Savaş ister çıksın ! İster çıkmasın! Biz dünyaya hüküm etmiş bir ecdadın torunlarıyız kimseden korkumuz yok! Vatanımız için gerekirse can alırım, can veririm.

Yorumu oyla      59      57  
FRONTAL 30 Kasım 2015 Pazartesi 14:28

Rahmi bey, siz ne vakit Türkiye'nin yanında olacaksınız? Adamlar gelsin, bizim havasahamızı ihlal etsin, uyarılara rağmen! Dikkate almasın ve biz vuruncada suçlu olalım. varmı böyle bir adalet? Bizim toprak bütünlüğümüz yol geçen hanımı adamlar dibimizde ışid diye Türkmen'leri vuruyor onada varmı iki çift lafınız? Yok demi? NATO ve ABD AB bizi haklı görüyor. Rusya bize ne yapabilir? Vizesiz seyahat Hakkı kaldırılmışmış kaldırsın! Ha bu arada AB ekim 16 da Türkiye ile arasındaki vizeyi -

Yorumu oyla      56      59  
Misafir 30 Kasım 2015 Pazartesi 12:14

Simdi hepiniz baris havarisi kesildiniz Önceleride böyle baris senaryolari yazsaydinizya .Sizleri anlamamak anlamaktan daha iyidir..

Yorumu oyla      57      61