YORUMLAR
Toplam 17 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 30 Kasım 2015 Pazartesi 02:52

Sayın Rahmi Turan, OTOKRATLAR ülkemizi savaşın eşiğine getirip ateşe atmayı denediler ama beceremediler, onlara "güvenen"i ilk yokuşta satacakları apaçık. Yetmemiş gibi şimdi de AA eliyle milleti galeyana getirmek için 5 parçalık bir FOTOGALERİSİ hazırlamışlar. Bizleri bu hale düşüren kendilerine sormamız gerek, neden bayrağımıza hakaret edilmesine çanak tuttunuz? Milletimizin kanı üzerinden, silah alımından 4 milyar dolar avanta için bu yaptıklarının hesabı er-geç sorulacak.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 29 Kasım 2015 Pazar 07:24

AKP iktidarında intihar olaylarında % 36, kokain kullanmada % 572, esrar kullanmada son beş yılda % 140 artış meydana geldi. Uyuşturucu kullanım yaşı yine AKP döneminde ilkokul 3'e kadar geldi ve AKtroller de bundan nasibini alıyor. Baksanıza nasıl da uçmuş bir tanesi, merak bu ya, sorsak mı ne kullanıyor böyle uçmak için.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 28 Kasım 2015 Cumartesi 19:01

AKreisleri ne ise AKtrolleri de o. BİİİİZZZZZ ve ONLARRRRRR diye ülkeyi ve insanları ikiye bölen bir reis varken elbette AKtrolleri de AKDÜŞMAN belleyecek muhalifleri. Kendi ülkesine ve insanına hayrı olmayanın komşusuna ŞERden başka ne hayrı olur? 17-25 Aralık 2013ten beri kuyruğunu kısıp ortalıktan kaybolanlar şimdi, BORCA BATIRIP AÇLIĞA MAHKUM ETTİLERİ sürüler "istikrar uğruna" kendi idamlarına oy verince, ortaya çıktılar. Bütün ses-video kayıtları ispatlı ama onlara göre "montaj", yersek...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 28 Kasım 2015 Cumartesi 18:42

"genel kurmay başkanının ağzından çıkacaklar kanun hükmünde kararname değil artık", doğru. Onun yerine, diploması sahte bir mafya reisinin iki dudağı arasından çıkan her söz kanun, onun muhaliflerini hapse tıkmak için aportta bekleyenlere emir oldu. O kadar ilerledik ki, dünya bize yetişemiyor, bizimkiler MARSa gitmek üzere uydu istasyonunda eğitimlere başladılar. Cumhuriyetin 80 yılında yapılanları sata sata ancak yaptıkları yıkılmaya hazır TOKİler, arabalara makas-amortisör kırdıran dubleyol.

Yorumu oyla      53      49  
FRONTAL 27 Kasım 2015 Cuma 15:24

Ben yokken burda kimse yoktu. Bir yazdım maşallah ak düşmanlar üşüştüler😅 Rahmi bakın sayemde yorum sayfanız doldu👍 Ak düşmanlar burda sizinle saatlerce tartışmayı çok isterdim , lakin çok daha önemli işlerim var. Sevgi ile kalın hoşçakalın🤐

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 27 Kasım 2015 Cuma 13:51

İnsanlar giyimkuşamlarından ötürü tutuklanmıyor, onun yerini düşünce ve sözlerinden, yazdıklarından tutuklanmaya geçtik, ileridemokrasi de bu olsa gerek, hem de 21'inci yüzyılda... Reisin resmi önünde Aktroller nöbet tutuyor, çocuklar yırtmaya kalktı, elli yıl hapisle yargılanıyor 10 yaşındaki çocuk. Giyom Tel'in "kral"ın şapkasına saygı göstermediği için yargılanması yakın, yirmibirinci yüzyılda, AKkoyunların yüzdekırkdokuz oldukları ülkede.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 27 Kasım 2015 Cuma 13:44

Memleket ilerliyor, çağ atlıyor, AKtrollere göre. Cırcır olan başbakandan ağzıcırcır olan reise doğru uygunadım marş. Sıfır sorun'dan SIFIRKOMŞUya doğru uygunadım marş. Dedik ya saymaya kalksak bütün sayfa yetmez. Ciltler dolusu kitaplar yazıldı AKtalanları-AKmarifetleri(!) sıralamaya, bitirmek ne mümkün. Vazgeçtik, unuttuklarımızın yerini yeni AKmarifetler alıyor, AKtalanların arkası kesilmiyor, bunların ahlaktan anladıklarına dair kehanetimiz gerçek oldu, hamdolsun. Utanmayı sildikleri belli

Yorumu oyla      54      49  
FRONTAL 27 Kasım 2015 Cuma 10:31

kuşamlarından ötürü tutuklanmıyor ve yaşam şekillerinden ötürü arabistan pasaportu verilmeye çalışılmıyor. genel kurmay başkanının ağzından çıkacaklar kanun hükmünde kararname değil artık ve her gün yeni bir asker rezaletini gazetelerin manşetinde okumuyoruz. başbakan cırcır olduğu için borsanın düşüp faizlerin yükseldiği bir ekonomiye sahip değiliz.

Yorumu oyla      53      50  
FRONTAL 27 Kasım 2015 Cuma 10:29

Akp öncesinde Türkiye nin özgürlük ve refah içinde yaşadığını zanneden ya da kendisi o şekilde yaşadığı için kendinden gayrısını takmayan ak parti iktidarında kurulu düzenleri bozulan ve bu yüzden ak parti muhalifi olan borazanların bilmediği önce ve sonradır. Türkiye her haliyle bundan 10 yıl öncesinden fersah fersah ileridedir. artık 5 kuruşu çıkışmayıp cips alamadığı için oğlunun boğazını kesen baba haberleri okumaz olduk. başbakanın önüne kasalar atılmıyor. insanlar giyimleri kuşamları/

Yorumu oyla      53      50  
FRONTAL 27 Kasım 2015 Cuma 10:27

17-25 aralık operasyonunun devletin içinde devlet kurmuş! Vatan hainlerinin tezgahladıkları artık aşikar. Devlet bu hainlerin gerçek yüzünü görünce yanlarında saf tutmadı. Ne yazikki zamanında bu cenahla ters düşen onların hainliği meydana çıkınca hainlerin yanında saf tutanlara ne demeli peki? Vatandaş yolsuzluk karşıtı sözde ama kendisi geçmişte yapılan Okadar yolsuzluğa, hırsızlığa, darbelere çıt ses çıkarmıyor! Birde vicdan dan ahlaktan bahsediyor! Herkesi de kendisi gibi sanıyor.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 27 Kasım 2015 Cuma 08:29

17-25 aralık kayıtlarını yok sayıp reislerine laf söyletmeyenlerin din-ahlak-adalet-hak-hukuk-namus-insaf-vicdan denilince ne anladıklarını merak ediyorum. Bütün olanları insanların unutup O'na tapmalarını istiyorlar. ONBİR YIL ülkeyi ortaklaşa yağmaladıkları cemaatle paylaşım kavgası çıkınca kanlı-bıçaklı düşman olduklarıni düşününce ne kadar ahlak-vicdan sahibi oldukları belli. Tek taptıkları para. Sayısal çokluk onlar için herşey, sinekler de milyarlarca ama onların yolundan gitmiyoruz.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 27 Kasım 2015 Cuma 06:24

Üstad, arada bir yabancı haber kaynaklarına girip sesli-görüntülü "podcast" indirip izlerim. Kanada'nın CBC'den dünkü haberlerinde dinledim, "DAİŞ'in en büyük destekçisi ESEDdir" diye adeta boğazını yırtarcasına bağırıyordu. Çocukluğumun geçtiği Topkapı cıvarındaki bir mahallede, bizimle aynı sokakta yolluca bir kadın vardı. Komşulardan birisiyle kapıştığında hasmı olan kadına ilk hakareti "orr...pu" olurdu, bana onu hatırlattı bu söylediği. DAİŞ veya IŞİD her neyse, onlara yaptığı yardım belli.

Yorumu oyla      53      49  
FRONTAL 26 Kasım 2015 Perşembe 22:31

Ben burda,herşey aynı dediğim de,tam da bunu belirtmek istemiştim. Ak troller ha😂 Sıradan vatandaş bu son seçimde uyanarak yapması gereken seçimi yaparak AKP bir kez daha iktidar yaptı. Haber sitelerine lüzum yok Twitter dan haberleri takip etmek varken ne lüzum var ki sitelere. Kendi dahi hayrı olmayan birinin başkasına Nasıl bir hayrı dokunabilir ki? Türkiye çok emin adımlar la ilerliyor, 2023 de inşallah çok daha güçlü bir Türkiye geliyor !

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 26 Kasım 2015 Perşembe 08:37

Biraz kafası çalışan herkes biliyor ki iktidar medyası ve yandaşAktroller sıradan vatandaşı uyandıracak haberleri vermiyor. Haberleri bu sayfalardan çok twitter'den izlemeli. Gökhan Özbek, Suriye ve Irak'taki petrol dalaverelerini anlatıyor hem twitter'de hem de blog'unda. Bu sayfalara rağbet azaldı, farkındayız, yolu düşenlere hayrımız olsun bari. Uyananların sayısı arttıkça yalanlara kananların sayısı azalacak. Son uçak düşürme konusu hayırlara vesile olur da bir "bela"dan kurtuluruz inşallah.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 24 Kasım 2015 Salı 18:04

Hele bakın kim gelmiş! Dişi totem gelmiş😃

Yorumu oyla      60      49  
FRONTAL 24 Kasım 2015 Salı 16:01

Uzun zamandır yazmıyordum. Bir bakayım dedim, burda herşey aynı. Değişen hiç birşey yok yani. Sayın Turan, siz ve cenahınız bu zihniyeti taşıdığınız sürece, AKP 13 yıl değil 23 yıl daha bu ülkeyi yönetir. Halkın oyu ile seçilmiş bir Cumhurbaşkanı na , şahsına ve ailesine yapılan hakaretler hangi ülkede hoşgörülüp suç sayılmamıştır? siz isteseniz de! istemeseniz de! AKP yine yüzde elli gibi bir rakamla tek başına iktidar oldu ! büyük geçmiş olsun:)

Yorumu oyla      57      62  
Misafir 23 Kasım 2015 Pazartesi 12:30

Sayın Turan, Yazınızı okudum sade yazmak için yazdığınızı görüyorum içri boş ve anlamsız bir yazı.Size bir vatandaş olrak örneğin bu yazı için küfür, hakaret ve bir sürü ahlaksız söler yazsam ailenize hakaret etsem siz bunu hoşmu karşılayacaksınız. Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanına hiçbir kimse küfür edemez saygısızlık yapamaz. Ayrıca Sözcü gazetesi dediğiniz kağıt parçası bu ülkeyi bölmeye çalışan PKK yandaşı insanlarla dolu kendi devletini bile satmaktan çekinmeyen insanlarla dolu.

Yorumu oyla      55      61