YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 7 Kasım 2015 Cumartesi 10:37

akp nin başaşağı gittiği,yolsuzluğa boğulduğu,akp lilerin yolda utandığı dönemlerde bile bırak iktidara yürümeyi,terör seviciliği,tesev seviciliği yapmaktan muhalefet yapmaya zaman bulamayan y-chp li kılıç efendiyi eleştiren tek yazınızı görmedik.neden acaba?bu dersim hayranlığı size nereden geliyor.hdp li troller medyada ne yazıyorsa ertesi gün sizde onu yazıyorsunuz.selo,gandi süper ama bir tek bahçeli kötü hemi.teröristlerle hükümet kursa iyiydi tabi.olur sizimi kıracak?yazın bakalım daha.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 6 Kasım 2015 Cuma 11:05

Bu seçimin olacaksa tek hayrı, FG çetesinin ancak ve ancak AKP ve onun fiili lideri tarafından kazınabilmesini sağlamak olacak. Devlet örgütüne yerleşen "paraleller"i eğer CHP kazımaya kalkışsa başta AKP "müslümanlara zulüm ediliyor" yaygarasıyla bütün sağ siyaset erbabı savunmaya kalkışacak ve asla başaramayacaktı. Bu tehlike son onüç yılın değil, en az ELLİ YILLIK bir ihanet ve gözyummanın ürünüdür. Demirel-Evren-Özal-Ecevit-RTE zincirinin hepsi de bu ihanete bilerek veya bilmeyerek ortaktır.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 6 Kasım 2015 Cuma 10:54

09:52, değişen nedir? Şimdi de ALTAKKE VERKÜLAH, alAnayasa-verAPO-verÖzerklik pazarlığı gündemde. Hiç değilse o zaman bunu önlemenin mantıklı gerekçesi ve hatta fırsatı vardı. RTE her dara düştüğünde "DB" ona yol açtı, kolladı onu. 2001'den başlayarak hep düğmesine basıldığında devinen bir makinayla karşı karşıyayız. AKP ile aynı odaktan komut almıyorsak, dürüstçe özeleştiri yapmanın zamanı geldi, geçiyor. Yitirilen onbin yıllık bir tarihi olan milletin ülkesidir, seçim değil.

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 2 Kasım 2015 Pazartesi 16:07

MHP nin önünde mantıklı hiçbir seçenek yoktu.Asıl suçlanması gereken AKP ile koalisyon için 1,5 ay görüşüp zaman geçiren sonrada hiç bir şey konuşmadık diyen CHP ve teröristleri arabalarında gezdiren,silah veren,sonrada şehirlerdeki iyi niyetli kişileri saçma barış mitingleri altında provake eden ve olaylara neden olan malum terörist partidir.3 ayda azıp kudurdular ve oyları akp ye akıttıktan sonra şimdi sustular.Siz suçlu arıyorsanız onlara bakın bir zahmet.

Yorumu oyla      60      58  
Misafir 2 Kasım 2015 Pazartesi 15:34

Bahçeli derindir Perinçek gibi...

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 2 Kasım 2015 Pazartesi 09:52

asıl ychp ve hdp ile bir olup hdp bir hafta sonra suruç vs bahanesi ile hükümeti bozduğunda mhp darbe yerdi.baraj altı kalırdı ve akp şimdi tam tulum çıkarmıştı.pkk insan katlederken onun siyasi kolu hdp barış adı altında her pisliği yapıyor ama siz bahçeli onlara neden güvenmiyor diye kızıyorsunuz.bahçeli mhp yi ve ülkeyi daha zor bir durumdan kurtarmıştır.ilkeli durmuştur.

Yorumu oyla      63      60