YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 3 Kasım 2015 Salı 08:18

Sayın sibel hanımın seçim yorumlarını bekliyoruz muhtemelen ateş püskürecektir. Bu kadar yazdıklarından sonra normaldir. Şimdi CeHaPe medyası yazarları başlarlar şöyle hile oldu böyle hile oldu. Hükümetin başarısını kesinlikle kabullenmezler. Sonraki yazıyı sabırsızlıkla bekliyorum.

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 30 Ekim 2015 Cuma 09:57

Öğrenmişsiniz Ak trolü kendinizi pir-i siyaset sanıyorsunuz. CeHaPe troller o zaman soruyorum en son nezaman iktidardaydınız. CeHaPe atatürkün partisi olmasaydı siz sonsuza kadar iktidar göremezdiniz. Buda atatürkün diktatörlüğü işte naparsınız karşısına kimseyi çıkarmadı sözde çoğulcul demokrasi

Yorumu oyla      53      55  
Misafir 27 Ekim 2015 Salı 20:57

7 Haziran sonuçlarını beğenmeyip tekrar seçime kalkışıp ortalığı kan gölüne çeviren iktidar pir-ü pak ama muhalefet hep kötü, AKtrollere göre. Ankarada katliamın olacağının istihbaratını alıp kılını kıpırdatmayan iktidar "demekki bugüne kadar olumlu çok iş yapmış" ama muhalefet hep tekerine çomak sokmuş(!). "Siz kendi kafanıza herşeyi yorumlayın bakalım hayırlısı". 1 Kasım'da AKP zulmüne HAYIR diyerek hayırlısını isteyeceğiz Allah(CC)tan.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 27 Ekim 2015 Salı 20:48

7 Haziran seçimleri için ORC yaptığı araştırmanın sonuçlarını seçim yasaklarına rağmen 3 Haziranda sosyal medya üzerinden duyuracağını açıklamıştı. ORC açıkladığı son anketteki tahminlerinde ise Ak Parti'yi %47.5, CHP'yi %23.9, MHP'yi %15, HDP'yi ise %8.1 olarak duyurmuştu. Ne kadar yanılttığı ve AKPye çalıştığı ortada. Şimdi de son bir gayretle "AK Parti iktidarın sınırında" diye muhalif seçmenleri oy vermekten vazgeçirmeye çalışıyor. Sansür yetmemiş, yorumcu trolleri eliyle medyayı susturacak.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 22 Ekim 2015 Perşembe 17:07

Takip ettiğim kadarıyla kalemi tamamen iktidara karşı yazıyor. İktidarla ilgili hiç olumlu bir yazısını okumadım. Ne yazık demekki iktidar bugüne kadar olumlu hiçbir iş yapmamış.(Buda tamamen CeHaPe zihniyeti) Son ankara olayında bir gazetede şüphelilerin isimlerinin baş harflerinin yayınlanmasıyla kaçtıklarını duymadınız heralde. Bu olay haber alma hakkını değil devlet güvenliğini ilgilendirir. Yasak koyması normaldir. Siz kendi kafanıza herşeyi yorumlayın bakalım hayırlısı

Yorumu oyla      53      63  
Misafir 20 Ekim 2015 Salı 18:40

Sibel Hanım kaleminize sağlık. Bu ülkede sizin gibi duyarlı, kalemini kiraya vermemiş yazarlara rastlamak halen umut verici.

Yorumu oyla      75      50