YORUMLAR
Toplam 8 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 15 Temmuz 2015 Çarşamba 18:13

"Kuyruklu yıldızın dibine girip fotoğraf çeken teknolojideki ülkeler Türkiye'nin yaptığı havaalanını kıskanıyormuş:-) " Bu mantığa ne mantığı denir? Bu mantığa!!!! havuz mantığı, AKP+Vatan Partisi =Yeni TC mantığı denir. El alem yıldızlar arası projelerde, biz de dershane işinde, AKP'yi memnun etmeyen AYM üyelerini manşetten suçlu gibi afişe etme işindeyiz. 411 el kaosa kalktı zihniyetinin dindar :-) versiyonu.AYM, AKP'yi kapatmazken iyi başka kararlarda kötü...Herkese iyi bayramlar.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 14 Temmuz 2015 Salı 20:34

AKPLİ BELEDİYE başkanları insanları sahneye çıkarıp yoksul insanların ellerine yüzer lira tutuştururken bir de kameralara poz veriyorlar...İnsanları utandırarak mahcup ederek yardım...Kıroluk diz boyu...Osmanlı medeniyet insan onuru lafffff....sonradan görme bir sürü zengin...

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 14 Temmuz 2015 Salı 19:08

NASA'NIN PLÜTONA uzay aracı indirdiği gün biz AYM dershaneleri kapatmadı diye sevindik.YENİ TC. ÇOoooOK YENİ :-)))) si-MİTÇİ İslamcılarıyla kendilerine sitelerde küfreden darbecilerini kumpas mağduru ilan eden derin zekâvetleriyle derin İSLAMCILARIN RIZA peşinde oldukları Dindar :-))))))) AKP Türkiye'si!!!! ERSOY DEDE de 2 yıl sonra Kabataş yalandı demiş ESSAH mı diyon laaaaa..daha mason belgesi hazurluyacahidüh deeee. Bir garip ülke.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 14 Temmuz 2015 Salı 17:45

Sn.Tan'ın yazılarında ve genelde bazı medyada bir YENİ TC tekrarı vardır.Yazara soralım.Kadir gecesinde Allah'ın camisini, milletten cuma namazlarında toplanmış parayla yapılmış milletin malı bu yerleri STV yayın için bir cami isteyince YASSSAH SİZE KARDEŞİM demek, bu BEKÇİ MURTAZA mantığı ne kadar yenidir :-) Hukuk yok sevgi yok PARTİ devleti kafası bu sakat kafanın BAASla ne farkı var. Bilerek söylüyorum onlarda abarttıkları kadar da değil.Her şeyin suyunu çıkarma bizde.Rızaysan makbulsün.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 13 Temmuz 2015 Pazartesi 21:33

Davutoğlu da bugün TAN'ın söylediklerini söyledi.Yukardan gelenleri yansıtmak aydınlık mı? Realite yok taraftarlık var...en büyük fener başka büyük yok mantığı...

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 13 Temmuz 2015 Pazartesi 17:25

Eski İP'li yeni VATAN partili SADIK USTA ULUSAL kanal AKP'yi örtülü olarak koruyor deyince işinden olmuş :-) YENİ TC...DİNLEYENLER muhalifleri aynı çizgide buluşturur.Oynatalım Uğurcuğum..Millete de paralellli terelelli havuz şarkıları.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 13 Temmuz 2015 Pazartesi 17:09

Yazarımıza göre Kürtler fırsat tepmiş.Vah vaaah. Kürtler fırsat tepmedi nasıl süreç diye aldatıldıklarını masaların nasıl yıkıldığını oy için nasıl oyalandıklarını gördü.Darbecilerini cemaate tercih edenler Kürdü de aldattı Türkü de..Fırsatmış, fırsat gemilerde havuzlarda milletin anasına küfredip yol yapanlarda...Kürtlere, Kürtçü dergi çıkaran derin devlet AKP'yi de yiğit şahin doğan ruhlu adamlarla dilikirli küçük adamlarla kuşatmış ala ruhlu İSLAMcılarla da derinden derine yol almış Kemalizm.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 13 Temmuz 2015 Pazartesi 16:58

HİLAL KAPLAN'DAN A.Bulaç'ın ima ettiği AKDOĞAN DERİNLERİNE APO ve PKK daha dün nasıl övülüyordu.OYLAR gidince HDP bir kötü bir kötü oldu ki HAVUZDA dün HDP'ye söz söyleyenler LOBİCİ PARALELLİ TERELELLİ VEYA CE HA PE haini oluyordu.HAVUZ BÖYLEDİR ÇOK iyi DÖNER...KÜÇÜK CEM, KABATAŞ saçma bir kurguydu deyince ÇAKIRLARIN Elif ona saymış dökmüş...DERİN İSLAMCILARIN SIĞ ŞEMSİ sancaklı havuzu böyledir.MİT-İN-ERi MEMOŞLAR BTK görevlisi kara doğanlar İSLAMa hizmet eder:-) YERSENİZ.Orucuz KALSIN..

Yorumu oyla      55      49