YORUMLAR
Toplam 7 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 13 Haziran 2015 Cumartesi 17:57

SN.Alper TAN beyefendi: DÜNYADA %10 SEÇİM BARAJI OLAN KAÇ ÜLKE VAR, VAR MI? GELİŞMİŞ ÜLKELERDE AVRUPADA VAR MI? HDP %9'DA kalsaydı AKP bu vekillere konacak ve YENİ TC'de iktidar olacaktı.Bunun sonucu da KÜRTLER tekrar silah DİYECEKTİ..ESKİLERİN EZDİĞİ Kürtleri barajla tehdit eden barajı geçince de HAVUZ medyasıyla:-) tahrik ve tahkir eden YENİ TÜRKİYENİN HUZUR İSTEYEN PARTİSİ ve medyası.Yesinler böyle yeniyi...Bitti TRT'li KÖRMEZ MERCEDESLİ HAVUZLU YALAN dönemi.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 12 Haziran 2015 Cuma 18:07

Sn.Alper Tan : Sizden rican sitenizden Bedrettin Habiboğlu'nun yazısını okuyup bir değerlendirme yapmanız.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 12 Haziran 2015 Cuma 14:36

DÜN AKP diyenlerden C.ÇANDAR ve Murat Belge 7 Haziran HAYATIMIZIN EN MUTLU GÜNLERİNDEN DİYOR.nEDEN ACABA halk ve aydınlar nefrete başladı? Aydın sorgular fanatikse güreşe doymaz yeni masallar anlatır.MANİSA'DA cemaate kan kusturanlar % 53lerden 30'lara düştü...Düşünen sorgular....Hala ak pakız masalları yolsuzluğa nasıl bulaştık deme yok soru yok biat ve methiye...Düşünme onlar melektir sorgulama.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 11 Haziran 2015 Perşembe 06:02

çocuklar kavga ettiğinde, rakip sıkı bir yumruk geçirir, beriki sendeler ama belli etmek istemez, "ama acıtmadı kii" der. AKPciler de öyle diyor, "ama acıtmadı kiii"... Yedikleri sağlam yumruktan liderleri de bir ders çıkartamamışsa onun ağzına bakan dolmakalemlerden daha ileri bir analiz beklemiyoruz zaten. Ta ki avanta kesilene kadar, sürer gider bu "ama acıtmadı kiii"... Sonrasında, günah çıkartmaca... "ben onlara demiştim ama söz dinletemedim", " bu kadar da olmaz kii", falan-filan, yersek.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 10 Haziran 2015 Çarşamba 08:03

dolmakalemlerde rastlanan bir özellik, sahibinin her kelimesini aynen tekrarlamak. İyi de oluyor aslında, biraz kafası çalışanlar bu benzerliği görüp gereğini yapabiliyor, yazdıklarını dooru çöpe... Oysa, Allah'ın verdiği aklı biraz kullansa dolmakalem, efendisinin yanlışlarına kafa yorup doğruyu bulsa... ama olmaz, o zaman ona kimse dolmakalem demeyecek, varlık sebebini kaybedecek dolmakalem.

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 9 Haziran 2015 Salı 23:08

Duygusallıkla sarmalanmış herkes kötü biz pakız mantığında kuşatıcı değil öteleyici bir yazı.KENDİ BAKANLARI bile meydan meydan gezip açılışlar yapıp herkesi karalamamalı azarlamamalıydı derken DERİN ANALİST A.Tan beşgen paralel YAMUK üçgen HAVUZ bakışından reel aleme gelememiş.ANAP da her kaybettiği seçimde 83' ruhunu arardı.A.TAN da hala 2002 'lerde geziyor...HARUN KARUN MAKARA BAKARA KURTULMUŞ....Buralara gelemez yazar, O, LOBİ ARAR MİLLETİN YETER bu saçmalıklar sesini duymamak için gayretli

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 9 Haziran 2015 Salı 23:02

Osmanlıdan sadece bahseden kendi kültür dinamiklerinden uzak HZ.PEYGAMBER gurura kapıldı biz KAPILMAYACAĞIZ diyen MUTACI bir geleneğin peşinde buyurgan müsrif ama herkesi biata zorlayan bir yapının bitişinin kabullenmesi zordur.Birileri hala KARUNLARI Harun ruhunda sanıyor ve azınlık ÇOĞUNLUĞU kutuya rağmen biata çağırıyor.Parti gözü bu kadar görür..ESKİ VE YENİLER DİYARBAKIR'da marifetlerini ORTAKLAŞA gösteriyor.BARAJI geçen HDP neden terör istesin.İsteyenler kumpas yiyenler ve HURMACILARI.

Yorumu oyla      59      49