YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 4 Mayıs 2015 Pazartesi 17:03

Bir yazar yazacaklarını önce yukarıya bakıp sonra yazıyorsa daha sonra aşağı bakacağı kesindir.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 4 Mayıs 2015 Pazartesi 11:06

Kürt sorunu yok karşılıklı oturulan bir MASA yok:-) duruma göre siyaset zira düşüneni okuyanı bu toplumun pek yok...havuz da olunca MEEEEEEE...

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 2 Mayıs 2015 Cumartesi 22:46

Kürt sorunu yok AKP ve havuz sorunu var.Dün dündür de AKP çok suppeeerr...AKP politikaları oya bağlıdır oy düşerse Balıkesir'de milliyetçi düşmezse Diyarıbekirde Kürt vatandaştan yana olunur....Nabza göre şerbet vatandaş anlamaz devam et....Oylar eriyor havuzun suyu bulanıyor...Az kaldı az kaldı yetmişe üçlere az kaldı:-)

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 2 Mayıs 2015 Cumartesi 16:39

Sn.Atila:Kürt sorunu yoktur dediniz.Belgeniz var mı:-) Kabataş belgeleri gibi, Sümeyye'yi U.Oran E.Uslu öldürtecekti belgesi gibi, mason belgesi gibi,M.Kemal'i İnönü öldürttü gibi, darbeciler kumpas yedilerse dün dündür AKP giderse de başka türlüdür klavye modu:-) Buralarda askere dağlarda yardım gelmiyordu ben şahidim diyen sonra da o yapıyı afişe eden gazeteci içeri alınınca beter olsun diyen yorumcu vardı.Burası ayakkabı kutuları bereketi ülkesi...

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 2 Mayıs 2015 Cumartesi 06:18

bir önceki yorumuma ek, makalenin asıl yeri havuz gazetesinde zahmete gerek yok, okuyanı yok zaten. bu sayfalarda okuyucu azalsa da eminim gazetenden fazla okuyanın vardır.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 2 Mayıs 2015 Cumartesi 06:00

yazdıklarına kendin de inanıyorsan mesele yok sayın yazar. Lakin, başkalarını da inandıracaksan, arşivleri önce sildirmen sonra da eski sayfaların metnini değiştirmen, youtube'daki sesli-görüntülü kayıtları "hece-hece yeniden montajlaman" gerekecek. Gerçi, partinin "sağlam" yandaşları için bu kadar zahmete gerek yok, onlar zaten "reis"in ağzından çıkana ayet gibi inanırlar. Yok eğer bu sayfalara yolu düşenleri inandıracaksan işin teknik zorluklarını aşman gerekecek.

Yorumu oyla      55      49