YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 25 Nisan 2015 Cumartesi 20:08

Sn.Tan lütfen cevaplar mısın? İtalya'da yakalanan savcımızın katil olayının azmettiricisi neden hala o ülkeden istenmedi? Gizlenen ne? Van'da gözaltına alınan polise sorulan soru neden uyuşturucu tacirini dinledin? Kader adalet eder mi diyeceksiniz yine? Sultanahmet bombacısı kadın da bir muamma? Neler gizleniyor.Perinçek bugün yine bütün tarikatları cemaatleri bitireceğiz diyor.Kim sürüyor bunları piyasaya veya hangi güç iktidarı bu hale getirdi? Boş ver dünü bugünkü P2 locası oyunlarına gel

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 25 Nisan 2015 Cumartesi 00:05

Temel İstanbul'da cinayet işlemiş yakalanmış mahkemede her soruya Trabzon'dan başlayıp oyalayıcı cevaplar verince hakim kızmış oğlum İstanbul'a gelsene...Cevap geleyum da yakala benu...Yazar da Batı'dan ve CHP'den bir türlü AKP marifetlerine gelemiyor.ZATEN ONLARA LOBİLER KUMPAS kurmuş saat lobisi ayakkabı kutuları lobisi.Darbe yiyen adamlar sonra paralarını faiziyle aldı.Paralar onların değildi ama...Komedi Harunlar Karun olunca suçlu da buldular:-)

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 24 Nisan 2015 Cuma 01:05

yandaş yazarlar ne kadar uğraşırsa uğraşsın, ne kadar "cambazabak" deseler de güneş balçıkla sıvanamıyor artık. Zorla değil, Allah söyletiyor. AK Parti Çankırı milletvekili ve 2. sıra adayı Hüseyin Filiz, partinin birinci sıra adayı Muhammet Emin Akbaşolu'nun il dışından geldiği eleştirilerine verdiği cevapla herkesi şaşırttı: "İçimizden gelseydi de sizler 'hırsız' deseydiniz daha mı iyi olacaktı?"

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 24 Nisan 2015 Cuma 01:04

yandaş yazarlar ne kadar uğraşırsa uğraşsın,ne kadar güneş balçıkla sıvanamıyor artık. Zorla değil, Allah söyletiyor. AK Parti Çankırı milletvekili ve 2. sıra adayı Hüseyin Filiz, partinin birinci sıra adayı Muhammet Emin Akbaşolu'nun il dışından geldiği eleştirilerine verdiği cevapla herkesi şaşırttı: "İçimizden gelseydi de sizler 'hırsız' deseydiniz daha mı iyi olacaktı?"

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 23 Nisan 2015 Perşembe 17:53

Ağrı oyunu bozulunca HDP kötü oldu. Alper Bey siz de yoksa barış sürecine düşman mısınız:-) HDP'yi PKK'yı KCK'yı eleştiren herkese söylene söz buydu düne kadar havuzlarda...Korkmayın kızmayın HDP AKP'ye saç ayağı olmaya razı seçim bitsin anlaşırlar.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 23 Nisan 2015 Perşembe 17:50

Batının İslam'a bakışı buradaki cukkacıları paklamaz.Hakikaten cambaza bak yazıları. Batının Ergenekon'unu siz mağdur, kumpas yemiş ilan ettiniz neden bu çark sorgulayabiliyor musunuz? Hayır ya CHP ya Batı:-) Sanki Batı dedi HZ.Ömer'den bahsedip Harun gelip Karun olun sonra da belgelenince birilerine iftiralar atın.Şu doğru bu işin bu havuz üst aklının arkasında da Batının olması muhtemel...birilerini kıskıvrak yakaladılar kullanıyorlar...Çark bundan .Darbeciler oldu milli ordu vallahi ne güzel

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 23 Nisan 2015 Perşembe 13:43

Sn.Tan, Bir hükümet Türk Telekom gibi çok hassas kendi güvenliğini ilgilendiren bir kurumun yarıdan fazlasını neden yabancılara satar? Bu kadar mı düştük, öyleyse neden israf had safhada haddi de aştı.Makam arabaları bile en lüksü,fakat sizler bunları görmez göremezsiniz.Batı şöyle yaptı okey saatleri de Batı taktı, Kuran'ı Batı pasta yaptı kesti yediler:-)Ne kadar dindarız pasta bile :-) Üsküdar'a Kâbe !? fakat adalet yerlerde din iman,hakperestlik sadece söylemde.Bunu da Batılılar mı öğretti

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 23 Nisan 2015 Perşembe 13:04

Burada yazdığınız sürede bir tek AKP eleştirisi yapamadınız yapamazsınız.Eleştiri yoksa hür düşünce de yoktur....Beklemiyoruz da zaten...Konular belli. Eleştiri yok.Kaside var methiye var.Çok dürüst bir iktidarımız var:-) 58 vekili bile bakanlarını aklamadı.Bu hukuktan kaçan hukuksuz adaletsizler dünyaya örnek olacak İslam dünyasını ihya edecek fıkra gibi...

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 23 Nisan 2015 Perşembe 11:18

cambazabak oyunu bugünlerde herzamankinden daha çok işe yarıyor, o da yetmezse topu taca atmak var. batı-batı diye alayınıaynı torbaya atmak yerine neden tek tek herbirinin yaptıklarını yazmazsınız? O dönemdeki müttefik sanki çok mu özel? yarayı kaşıyanlardan farklı mı? savaşta kendi cephesini rahatlatmak için çanakkalede bir neslin en eğitimli elliyedibin insanını yoketmedi mi? şimdi asıl hesap sorulacak o eski müttefik o yıllardaki "zorunulu göç"ten sorumlu iken neden üstü ortülüyor?

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 22 Nisan 2015 Çarşamba 16:49

Posta kutusundaki muhalif gazeteyi yırttıran bir partinin,militan nesillerinden çalmaya susanlardan demokrat huzurlu bir ülke:-))) Kürt oy verirse iyidir.Sorgularsa kötüdür...AKP,3. dönemiyle BAAS'ın Türkiye versiyonudur, müfterilikte uzay olan derinlerle de dolan müfteri havuzsa tanımsız cisim. Dünyada benzeri yok uzaylı gibi...

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 22 Nisan 2015 Çarşamba 13:15

Suudi Arabistanda DAİŞ nereden çekilirse orada ŞİA güçleniyor İRAN'da bizim ŞİA Sünni diye dinimiz yok İslam dinimiz.Sünnilik İslam değil mi? Dün dündür....Tek komşumuz kalmadı ama YENİ Türkiye... Bunu biz BAŞARDIK, PAPA yaptırmadı....Gerçi BOP var bize de görev var ama Alper Tan başka konularda...Rüşvete bağış denen,MASON belgesi üretimli medyalı sürekli CHP MHP ALEVİ deyip kavgalı darbecisine kumpas yedi diyenlerden bir İslam devleti ve Körmez din adamalarını yetiştiği bir İslam gelecek :-)

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 22 Nisan 2015 Çarşamba 13:08

AKP Ağrı teşkilatında istifalar var.Sizler görmeseniz de AKP'nin yaptığı tahribatlara değinme yerine ARINÇ gibi olsun bir ileri iki geri eleştiri bile yapmadan CHP veya Batı yazıları yazsanız da görenler görüyor.Kürtler Ermeni katletti mi? Oy için kızınca farklı sorular çıkıyor.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 22 Nisan 2015 Çarşamba 12:38

Sn.Yazar, AKP taraftarı olan Mustafa Özcan eleştiriye başlamış.Ahlak yoksa din de yok dedi Özcan.Davutoğlu danışılacak biri ama yönetecek biri değil dedi.Siz ne zaman eleştirel gözle olaylara bakacak konuları atlayıp ya CHP ya Batı karalama yazılarından gerçeklere vesayete diz çöken Ağrı filmlerine başvuran partinizin halini,yolsuzlukların ve hukuksuzlukların masum meslektaşlarınızın HALİNİ diktaya sürüklenmek istene ülkenin perişan halini GÖRECEKSİNİZ? NE ZAMAN?

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 22 Nisan 2015 Çarşamba 12:32

Yazar, BATI BATI deyip duruyor.Biz de diyoruz ki o zaman AKP iktidarı MÜSLÜMAN devletlerle neden sırf sorun oldu? Mısırla ırakla, Suriye'de akan kanı durdurur büyük devlet, tır göndermez.Batı şunu yaptı bunu yaptı biz de onlara maşayız.Ya CHP ya Batı karalarsınız bu kolay.Ya darbecisine kumpas yedi demek ya BARANSUları içeri almak.Tek adam devletine yol almak.Ağrı filmleri, hiç sorgulama.Batı Batı TIRCILIK da Batı mı? Gözlerini kapa yazını yaz.YolsuzluK,DOLAR , BENZİN, HgUKUK, REZALET EĞİTİM ?!

Yorumu oyla      54      49