YORUMLAR
Toplam 9 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 16 Nisan 2015 Perşembe 06:16

Sayın Talat Atilla, editörün "bekleme odası"na alınan "AYRANCI" ve "oholsun" yorumlarım, peşine takıldığınız ve bu kadar aşağılaşabileceklerini ummadığınız eşhasın ve şahsınızın çaresizliğini gösteriyor.Bu yorumların hiçbir hakaret, sövgü içermemesine rağmen yayınlanma umudu yok. En iyi olasılıkla, yeni makale çıkınca okuru olmayacağından yayınlanması, ilerde hesabı sorulursa sizi kurtarır herhalde. HadiÖzışık Çiller tetikçiliğiyle biliniyor, siz nasıl tanınacaksınız, bir daha düşünün.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 15 Nisan 2015 Çarşamba 16:38

45 haneli köyde kışın altı hane kalıyor yaza doğru sayı biraz artıyor.Ne seçim ne oy baskısı olacak? Milliyetçi oylar düşünce....Herkes okuyor sayın Atila dünya bir köy artık....HDP hangi lobinin uşağı, dolar 3'e doğru çıldırdı.Anlaşmışlardı onu hangi lobi uçuruyor.İktidarda kalmak için her yol Roma'mı:-)

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 14 Nisan 2015 Salı 16:46

Bazı yazıların anafikri şudur: Gözlerimi kaparım vazifemi yaparım.Bana ne Ağrı'dan Amasya'dan ....dönen dolaplardan paklanan bakanlardan çıldıran dolardan...Ankara'yı dinliyorum gözlerim kapalı...

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 14 Nisan 2015 Salı 16:20

Sipariş yazılar hemen belli olur.Sn .Yazar, Ağrı valisi olaydan 1 gün önce TRT'ye çıkıp seçim güvenliği hakkında açıklama yapmış .Çok acemice bence siz 45 haneli HDP'li köyde ne seçim baskısı olabilir BAYRAM DEĞİL SEYRAN DEĞİL 54 GÜN kala seçime devlet PKK'yı yeni mi gördü? Bunu yazın gerisi....Havuz yazarları 66 yıl öncesini işliyor :-) Gelsenize bugünkü işlere...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 13 Nisan 2015 Pazartesi 13:25

insanların güvenini, kendi itibarını kaybedenlerin daha ne kaybetmeyi beklediklerini sormanın zamanı geldi de geçiyor. Çocuklarına şerefli bir ad bırakmak, doğru zamanda doğru iş yapmaktan geçer. Yedi yıl önce dürüst bir muhalif iken başkalaşıp bugün havuzun kucağında tek kelimesine bile inanılmayan biri durumuna düşmekten Allah korusun, dostumu da düşmanımı da.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 13 Nisan 2015 Pazartesi 12:29

AKP iktidar olacak da ne olacak sn. ATİLA.ARINÇ nefret ediyorlar bizden demedi mi.Önceden böyle değildi demedi mi? Aynı gerilim devam edecek.Ha havuzun keyfi iyidir önemli olan bu ise diyecek bir şey yok....Ağrı AKP'nin geçek yüzü ve korkulardan ne hale ne eski filmcilerle işbirliğine düştüğünün resmidir.Başka ülkelerde böyle uyduruk olayla kan dökülecek ve iktidar ayakta kalacak:-) Burası Türkiye burada aydın ilkeli vicdanlı yazarlar var da bereket versin:-)

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 13 Nisan 2015 Pazartesi 12:04

AĞRI yeni TC denilen masalın bitişidir.Kaşarlanmış değil küflü Paralel masalıyla iftiralarıyla da Ağrı hiç örtüşmüyor çünkü S Demirtaş, K.Yüksek gibi ılımlı bilinen Kürtler gerçekleri anlattı...Birileri 17 Aralık korkusuyla her şeyi yapabilir ve yapıyprlar.Bayram değil seyran değil seçime 2 ay bile yok kan dökülüyor.Yemezler Özdemir'in tweeti her şeyi anlatmış.Havuzsa çanak antenliğe devam.Sonra pişmanlık ve patlıcan moru...

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 13 Nisan 2015 Pazartesi 09:12

onun için mi iktidardaki parti, istifaların önüne geçmek için bu tür yazılardan medet umuyor? Orhan Veli'nin dediği gibi, "geç bunları". Sarmaşıklar yağlı ve tarzan zor durumda, inişe geçmiş. Can havliyle elindeki bütün neferleri sürmüş cepheye, yedekler dahil. Her türlü oy çalmak, adam kandırmak mübah. cemaatin deringırtlAK tan al haberi yeter. kediler görev başında olacak 7 haziran gecesi... mumları hazırlaYIN.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 13 Nisan 2015 Pazartesi 07:10

Ağrı'daki saldırı, ağıldan kaçan koyunları toplamak için düne kadar ortak olanı düşman ilan etme manevrasından başka bir şey değil. Bunca telaş, bunca korku elbette yersiz değil. Havuzdan sebeplenmek kimilerini pembegözlük kullanmaya zorluyor. Elbette havuç ile sopa birbirinin tamamlayıcısıdır. Özellikle seçim üstü, ağıldan kaçan koyunları toplamak sözkonusu ise bir an bile tereddüt eden sopayı yemekten kurtulamaz.

Yorumu oyla      55      49