YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 13 Nisan 2015 Pazartesi 12:12

Bayram değil seyran değil Ağrı'da neden kan döküldü? Seçime 2 ay bile kalmadı.İhtiyaçtan zaruretten...Zaruret Aralık ayıyla ilgili eski tuzak metotlarla yenilik sevsinler havuzun iğrenç iftira ve yalanlarını tozpembe masallarını.Kalem ağlar feryad eder mürekkep beni havuzcuların eline verme YA RAB.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 12 Nisan 2015 Pazar 20:44

DBP eşbaşkanı KAMURAN YÜKSEK'İN görüntülü açıklamaları AKP'nin süreçteki ve Ağrı'daki gerçek yüzünü net gösteriyor.Demirtaşın açıklamaları da Havuzun masallarına uymuyor....Sona doğru...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 12 Nisan 2015 Pazar 20:12

Ağrı yeni TC'nin eskilere paçayı kaptırdığının resmidir.E.AYNA ve Demirtaşı dinleyenler Havuzun hazır paralel masallarına inanmaz artık.Demirtaş,CHP MHP gelsin yaralı Türk askerlerini çarşafla taşıyan Kürtlere nasıl ateş açıldığını şahitlerinden dinlesin diyor.....Yatsıya çok az kaldı...Havuzun yalancı iğrenç 2009 fontuyla 1960'lara belge veren neonları da kurtaramaz yatsıdan birilerini.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 12 Nisan 2015 Pazar 19:32

Yeni TC eskilerle AĞRI'da güzel filmler çeviriyor BELGECİ HAVUZ paralel demesin zira DEMİRTAŞ E. AYNA gibi Kürtler elimizde görüntüler var AKP işi diyorlar....Gerçekler bir gün su yüzüne hep çıkar. Kerahetle değil haramla eski oyunlarla iftiralarla milleti insanlığı halas ha :-)

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 12 Nisan 2015 Pazar 16:45

Çatışmanın aslını FUAT AVNİ anlatıyor.Hedef Milliyeçi oylar....Biat etmeyen sorgulayan dönen oyunları çok iyi görür.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 12 Nisan 2015 Pazar 14:34

Gazeteci sorgular neden dünkü vesayet toptan beraat alırken ölümü göze alıp vesayeti ifşa edenler içeri girer diye!Ne değişti vesayet için Kandırıldık denince he mi dendi? Sorma biat et.Yazsanıza çözüm isteyenler neden baraja 12 Eylül barajına sığınır bir de 12 Eylül'ü eleştirmişsiniz ne farkı var alo devrinin Twete alkışa lobi demenin.Yazsanıza neden seçime yakın çatışma? Milliyetçi oylar için değil mi bunların olacağı yazıldı.M.A.Şahin AKP'nin de bir ömrü var dedi.Filmin sonuna doğru.Hesap!

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 12 Nisan 2015 Pazar 12:31

Kimine Mahatma Gandhi barış ödülü verilir kimi de havuzda mason belgeleri hazırlar isteyene "gumpas yedi bu masum derin bebeleeer ayol" belgesi....Alkışlamayın alkış lobisi var ülkede darbeci bunlar:-) Korku iyice sarmalladı ruhlarını...Hurma fazla yediler yeni Türkiye hurmacıların alkıştan korktuğu yağcıların makbul olduğu ülkedir. Her gecenin sabahı mutlaka vardır.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 11 Nisan 2015 Cumartesi 12:27

SEçimi alsanız nolacak? YİNE YEME İÇME YİNE GERME YİNE MEDYAYA baskı ve YİNE LALE VE HAVUZ DEVRİ.DIŞARDA İTİBAR yerlerde içerde ötekileştirmede zirve...ARINÇ DEMEDİ Mİ:Bizden nefret ediyorlar önceden öyle değildi diye...ETTTİRDİLER başardılar...CEM Küçük seçimden SONRA DOĞAN grubunun ve cemaatin MEDYASINA el konulacak şunlar başlarına yönetici olacak diyor...İSTEDİKLERİ DE BU parti devleti .SURİYE Nusayri bunlar DİNDAR:-) HAVUZ DA ÇANAK anten...

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 11 Nisan 2015 Cumartesi 11:27

Aday listeleri şunu diyor:Aile devletine doğru.Ortadoğululaşıyoruz iyiyce.Bu ne dinimizde var ne başka inançlarda A-ilece K-alkınma P-artisi.Suriye de böyle...Anonim şirket.Bir de Küccük Cemlerin istediği halle muhalif medya olmasın ohhhh ne güzel.Hem ye hem de yanında yat.Kader adalet eder:-) Her söz her yere uymaz.Havuzda uyar.İktidar savaşı ARINÇ dedi Nefret ettirdiniz insanları gaye iktidar olmak değil huzur barış o da germecilerde yok yeme çok.Havuzda da gelene ağam paşam çok.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 9 Nisan 2015 Perşembe 15:26

Alber Bey ,tarihçidir bir soru soralım. Soru: Atatürk'ü kim öldürttü ? a) E.Uslu b) U.Oran c) İnönü d) E.Uslu ve İnönü e) İnönü ve K.Kılıçdaroğlu. 2.Soru iyi bir Mason belgesi nasıl hazırlanır: Cevap: Havuz kenarlarında.Çay dökülmüş çooooh çoh eskiiiii belge havası verilerek :-)

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 9 Nisan 2015 Perşembe 14:58

Alper Beye bir soru: Çözümü çok isteyen AKP neden %10 barajını kaldırmıyor veya HDP barajın kaldırılma şartında ciddi ısrarcı olmuyor.Olsa kaldırtırdı.Oyun var ve devam ediyor.Yeni TC :-) Balyoza toplu beraat. Savcının korumasını 10 gün önce çek .Adliyeden girenler sanki pikniğe gelmiş.Bu eski filmlerle 165 kez değişen ihale yasalarıyla yeni bir ülke ha:-)

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 9 Nisan 2015 Perşembe 12:19

200 DHKPC'liyi sessizce salanlar terörden dem vuruyor teröristler ellerini kollarını sallayıp adliyeden içeri giriyor.ESKİ METOTLAR BUNLAR hem de çok eski...DİZ ÇÖKTÜ hurmacılar...Ülkeyi nereye götürdüklerini bile düşünmüyorlar.Yine iktidar olunca ne olacak yolsuzluk RANT gerilim.... Dava İKBAL davası olmuş havuz da DAVANIN süper yüksek maaşlı AVUKATI.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 9 Nisan 2015 Perşembe 12:14

Yazıcıoğlu dosyası 6 yıldır sürünüyor ama rızaları PAKLAMAK İÇİN savcılar hakimler, HUKUK SEFERBER OLUYOR.Yeni Türkiye balonu yalanı budur.HAVUZUN TÜM yazarları BARANSU neden içerde yazsanıza.DÜN DÜNDÜR bugün yeni bir gündür...DÜN DÜNDÜRÜN rakipsiz ustası HAVUZdur. İktidar olsanız ne olacak ! Ülkeye huzur barış demokrasi mi gelecek!!!!! ARINÇ DEMEDİ BİZDEN NEFRET EDİYORLAR diye.Çok çalışıp ettirdiniz. 3.döneminiz çok güzeldi ondan oldu:-))

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 9 Nisan 2015 Perşembe 12:01

ALPer Tan, Vesayete hayatını ortaya koyup meydan okuyan gerçek gazeteci Mehmet BARANSU İÇERDE AMA ENGİN ARDIÇ SENİNLE AYNI FİKİRDE,fikirdaşsınız. O DA YENİ TÜRKİYE tefrikaları yayınlıyor.Yazsana Baransu neden içerde!!! Yoksa sen de mi savcılıktan vazcaydın...Vesayetmiş vesayetin hası var ülkede artık....ENGİN ARDIÇ ÖYLE DEMİYOR Ama:-)))

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 9 Nisan 2015 Perşembe 11:58

Twitterin , Google'ın kapatılmak istendiği medyanın ezildiği susturulmak istendiği vesayeti deşifre eden KORKAK OLMAYAN yazarın VESAYETÇE ÖÇ için içeri aldırıldığı ülkede A.TAN gözlerini kapayıp yeni Türkiyeden bahsediyor :-)))) Bulmuşlar 14 milyon yeşil kartlı 27 milyon ilköğretimli yeni de yeni...Doğru YENİ olan ülkede DARBE YASALARI VE TORBA Yasaları ve HAVUZLARI çok yeni.Bir de MASON belgesi Atatürkü kim öldürdü belgesi üretim MERKEZLERİ VAR...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 9 Nisan 2015 Perşembe 11:51

Ümmetin derdi YEŞİL YEŞİL havuzu ve AKP'yi gerdi.Ümmetin derdiymeiş.Müfteri yalancı medyasıyla Atatürk haberi mahkeme kararıyla durdurulan dual yüzlü gazeteleriyle BM'lerde 2008'de aldığı oyun neredeyse 2014'te yarısını kaybeden itibarıyla.İran gazetelerinin manşetleri belli.Hamaset ve realite tarih mezunları hamaseti sever.Aile şirketi devlete gidiyoruz BARANSULAR içerde. Savcısıydı BALYOZ beraat aldı yazar eski ve yeni TÜRKİYE diyor.Bir ara DANDY sakızları vardı YENİTÜRKİYE DE ÖYLE BİR SAKIZ

Yorumu oyla      53      49