YORUMLAR
Toplam 8 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 6 Nisan 2015 Pazartesi 20:40

Savaşın en ahlaksızcası havuzda Yalancışafaklar F.Gülen mason uyduruk belgesi tutmayınca Atatürk'ü İnönü zehirledi deyip sözde belge yayınlıyor.Yaranma dönemleri.İlkesizlik... "Müslümanlık nerde bizden geçmiş insanlık bile. "EĞRİDALLARIN DOĞRU GÖLGESİ OLMAZ.Umut Oran zehirlemiş olmasın:-) İhaleci havuzdan dürüstlük ve din dersleri.Baydılar.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 4 Nisan 2015 Cumartesi 15:26

Eski metotlarla,cinayetlerle yeni ülke.ARINÇ: DAHA KRAL ÇIPLAK demdim.Hukukçulara koruma geri alınır.RIZA korumalarla korunur.İşte Ortadoğu ve balkanların çok yeni TIRCILIĞA mahkum böyyük ülkesi.İçerdekiler çık-arıl-ınca eski bayat FİLMLER de tazeleniyor.Daha KRAL ÇIPLAK DeMEDİM.Belgelenirseniz kutularla böyle AB yolundan eski yollara döndürülür kir havuzuyla İFTİRALARA başlatılırsınız.Paralel tutmadı ALEVİ SÜNNİ verelim kaybolan oylar geri gelsin.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 30 Mart 2015 Pazartesi 17:38

Biraz Kuran'a bakın sayın yazar.Özü ayrı sözü ayrılarla olsaydı lafla olsaydı asırlardır sürünür müydü İslam dünyası? Allah niyetlere bakar ne söze ne de amele.Hem malı götürsünler hem de İslam:-) Nerede 3 kuruşa 5 köfte.Kimi kandırıyoruz.Adam benim akçeli işlerle işim yok diyor.GERİ KALANINDAN KAÇININ YOK AKÇELİ İŞİ? GERMEYİ HAVUZLA İFTİRAYI iyi bilenler ve İSLAM:-) Sabah okudum dışarı çıkınca okudum demedim:-) Siz anlatın demokratikleşmeyi:-)

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 30 Mart 2015 Pazartesi 17:27

Biz de bu savaşın çıkması için çok gayret etmedik mi? İslam dünyasını Şii, Sünni deyip çatıştırıyorlar.Biz de yangına körük olduk TIR olduk.Yazık çok yazık.AKP'deyim ama AKÇELİ işlerim yok diyen bir kadim bakan ve sizler İslamdan bahsediyorsunuz. Allah cc ayette: "İmaN ettik deyince bırakılacağınızı mı ZannettiniZ." der Birileri malla mülkle iktidarla imtahan oldu ve kaybetti.Şiimdi ülkeyi gerip masumlara iftira atyorlar sabah ve şafaklarda akşamlarda.Kaybettiniz yazık ettiniz.Yolun sonu belli.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 29 Mart 2015 Pazar 13:22

Şii Sünni savaşında piyonuz.Katar katar turnalara katıldık hemen.2.evimiz ESad'ı destekler biz de muhaliflerini dış politika tam sıfıraltı.Şimdi Sisiyle işleri düzeltme derdindeyiz,rüzgârın önünde kuru yaprak misali gidiyoruz.En iyi bildikleri algı ve havuzla halkı nennileme.2.ev de gelme demiş.Oyun kuruyoruz ya:-) De get gelme denen Mısırla ilişkilerini düzeltmek isteyen dindaş komşularıyla ticareti sıfırlama noktasına getirmiş değersiz yalnızlık yaşayan ülke.Havuz bölündü Selvi de kripto :-)

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 28 Mart 2015 Cumartesi 16:14

Çıkmamış savaştansa ülkemdeki konuları yazsanız sn. yazar. Mesela: AKP'deyim ama temizim diyen bakan ne demek istedi?100 dosyası olan BB'larının olduğu ülkede 17 Aralıkların darbe, Rızaların hayırsever olması ne derece inandırıcı? Faiz, vaiz lobileri masalını dinlemeden bıktık, bize 100 dosya ve kutu kutu yiyip sonra Baransuları içeri aldırma aczine düşenlerin halini anlatın.Halk bunları tekrar seçerse bu Milli İrade mi olacak bunları seçmenin dinle ahlakla zerre ilgisi var mı? Milliymiş :-))

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 28 Mart 2015 Cumartesi 15:29

Bir önceki yazınızda demokratikleşiyoruz demiştiniz.Bizi güldürdünüz 12 Eylül benzeri yasalar çıkararak gazetecileri içeri alıp darbecilerinizi bırakarak mı ? Bizi güldürdünüz Allah da sizi güldürsün.İran'ı eleştirmişsiniz 2.vatanımızdır fazla eleştirmeyin. Oradan çok hayırsever insanlar ülkemize gelip çikolata kutularıyla gönülleri cepleri şad etmişlerdir.Arınç ne diyor AKP'deyim ama temizim emekli maaşımla geçineceğim.Bence bunları yazın sn. yazar.Güzel eyler ama,müfteri ve kutucularla eylemez

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 27 Mart 2015 Cuma 12:36

bir kiloluk paket pakistan kınası yolda, kargoya verdim. liderinizle, partinizle birlikte tadını çıkartın.

Yorumu oyla      55      49