YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 14 Mart 2015 Cumartesi 22:08

geçmiş olsun, gül gölgesini esirgedi, kötü kader utansın. böylesi fırtınalı havada gülün gölgesinin bir kıymet-i harbiyesi olmayacaktı zaten.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 13 Mart 2015 Cuma 03:49

Bahçıvan ile fidan biribirlerine "ben sana mecburum" diye serenat yaparken gülü kim takar, yakasına? İşler iyice sarpa sarmış, diğerine sırtını dönemeyecek kadar birbirine güvenemeyen insanlar ne kadar birlikte yürüyebilirler? Bir fırtına öncesi sükuneti yaşadığımızın farkındamısınız? Bugünlerde yaşadıklarımızın ilerde analizini yapacak olanlar, omurgalı insanların cesaretini yazacaklar. Esnek omurgalıların insan önüne çıkacak yüzleri olmayacak, hesap vermekten sıyırabilirlerse o da.

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 11 Mart 2015 Çarşamba 11:40

Kurtarmaz gül de kurtarmaz.BALON sönüyor.HAVUZUN suyu da azalıyor.KABATAŞ'TA battı bir gemi.İSMET BERKAN bile yüzdüremez bu gemiyi.70 KİŞİYDİLER ÜSTLERİ çıplaktı:-) kANDIRMAK KOLAY ama gerçekler bir gün mutlaka ÇIKIYOR.

Yorumu oyla      61      51  
Misafir 10 Mart 2015 Salı 16:05

Gül, bu dönem AKP'ye dönmez.AKP'nin yeni müttefiki alan olmayınca adı VATAN olan İP'tir. Vekil olamayan kişi İp'in emeklileriyle hep görüşmede.CHP dizaynı ve gerçek dindarları bitirmek için yani GUARDİAN'ın dediği gibi.Kutucularla darbecilerin zoraki birliği.

Yorumu oyla      59      52  
Misafir 10 Mart 2015 Salı 06:35

Anketi yapanı dövdürmesi boşuna değil, kozmik sır gibi sakladığı bilgiyi herkese açık edeni affetmedi. Son ankette yüzde 39u gördükten sonra doruktaki zorda, diktiği fidanı bile yeniden suladı, büyüsün diye. Gülü bile yeniden açsın da gölge etsin diye gündeme taşıyor, havuzun desteğiyle. Lakin gül ona gölgesini vermeyecek. Havuzun çabası boşuna.

Yorumu oyla      65      53  
Misafir 9 Mart 2015 Pazartesi 07:48

doruktakinin işi iyice zora bindi, hasımlar birken iki oldu, derken üçüncüsü sökün etti. Az önce ErtuğrulGazi adlı tiviter hesabını okuyordum, dudağım uçukladı. Cemaatin hesabı fuatavninin yazdıkları zemzemle yıkanmış kalır. Anlaşılan, yerine birisini aramaya başlamışlar, uzun sürmez, sonuca ulaşırlar. Boşuna dememişler, her çıkışın bir inişi var.

Yorumu oyla      61      52