YORUMLAR
Toplam 10 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 27 Şubat 2015 Cuma 19:57

Yazının son cümlesinden:" O takdirde belki de Ak Parti’yi devirebilirler." AKP toplumda temsil ettiğini söylediği değerlerden öyle şeyleri yıktı devirdi ki....Nasrettin Hoca'nın dediği gibi bu kemanın sesi sonra çıkar.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 27 Şubat 2015 Cuma 19:54

Yazarın topluma bakış açısı CHP MHP düşman belki MHP'den biraz oy devşirilir.Topluma bu bakış nasıl edinildi malum. KABATAŞ YALANI pek delilliydi:-)fakat MAHKEME ÇOK delil bulduklarından bir türlü davaya başlamıyor! Fakat, ALPER Tan'ın dünyaya nizam veren Türkiye'sinde U.ORAN ve yazıştığı twitter fenomenine gazete kupürlerinden DAVA açılıyor. Birileri örgüt lideri yapılıyor. NAPOLYON İŞİ ÇÖZMÜŞ böyle medyan OLACAK...YAKINDA dökülecekler ÇAKIR ÇAKIR.Allah'la aldatanlar maalesef toplumu kandırdı.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 27 Şubat 2015 Cuma 13:28

Sn.Tan Ülkücülerden oy ve anlayış bekleyeceğinize KANAL 7'de yıllardır yazan M.A.BULUT S.Şah Türbesine yapılan harekatı eleştirince yazısı neden kaldırıldı bu nasıl yeni ve sivil Türkiye? Bence meslektaşınıza sahip çıkın.Siz Ülkücülerden oy istiyorsunuz İPçiler de eskiden ülkücü olup şimdi İP'e un serecek vatandaşlar arıyor:-)

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 27 Şubat 2015 Cuma 13:10

Biraz insaf biraz vicdan yeter demiştim ama o "biraz"ı da yitirmişsin. Hizmet ettiğin zihniyetin onca rezilliği apaçık ortaya saçılmışken üfürükten konularla milleti oyalayamadığını göremiyormusun hala? Patronun ülkeyi o kadar kutuplaştırdı ki ALLAH BİR dediğine bile inandıramazsın. Yazdığın yazıya gelen yorumları hiç okumazmısın? Hiç mi dokunmuyor yazılanlar?

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 27 Şubat 2015 Cuma 00:22

ülkücüleri bırak bir tarafa da senin partinin "fiilibaşkanı"nın kimlere güvendiğinden haber ver. Ailesinden başkasına kimseye ama hiç kimseye güveni yok. düne kadar sırtını sıvazladığı "emin" istifa edeli hasmı oldu, "derinoligarşi" kendi içinde rekabetten iş göremiyor. partinin emektarları ses çıkartamasa da kaynıyor kazan. bunlar herkesin bildiği ama seslendiremediği KOZMİK SIRLAR. Lakin, maaşın hakkını vermek için yazmak zorunda olanlara da kızmaya hakkımız yok. Yoksa ilk düşen tekmeyi yer.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 26 Şubat 2015 Perşembe 18:59

Tülay Babuşçu İnönüye saymış dökmüş.Ger ve yönet.Artık Şeflik döneminde değiliz AKP iktidarındayız ve şeflik dönemini mumla aratacak yasalara bu omurgalı vekiller imza atıyor.Biat etmişler rızalarıyla.Türkiye çok huzursuz bir döneme giriyor..Maşa olarak dışarda kullanılıyor.Hukuk tükendi sıkıyönetim yasalarıyla kendilerini korumaya almak isteyen APO severlerin fidanı vekilliğe kaçtı.Havuzcular da çıkacak darbe yasalarıyla YENİ TÜRKİye'den bahsediyor.Yeni şefler eskilere atıp tutuyor ki uyuyalım.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 26 Şubat 2015 Perşembe 15:31

Ülkücülerin çoğu az okur ama bu yazıyı yiyecek kadar da hamasetçi ve keksever değildir.SURİYE PKK'sı PYD gözetiminde girdiğimiz topraklardan fetih masalı ÇIKARMAK havuzun geniş hayal dünyasında olabilir.NAPOLYON nasıl da özenmesin böyle havuzun olacak Katili masum gösterir Waterloo'dan Ergenekon destanı çıkarırsın.Ülkücüler bu masalı yiyecek kadar kek sevmezler Alper TAN.PYD bize yer gösterdi türbenin son yerini.OYUN KURMA DEĞİL BU BEL bükmedir.SEN yine de anlat.Eeeee demek zafer böyle olur!

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 26 Şubat 2015 Perşembe 15:09

sana göre bu ikisi kötü hırsızlar süt tten çıkmış akkaşık şimdi anadoluda bir tabir vardır kurumuş b.... su serpme kokudursun derler ben bir mhp li olarak mevcutun hepsi rolünü oynuyor chp tutarsızlıkta mhp gürlüyor yağmıyor din iman hırsızları dine en büyük kötülüğünü yaptı yapıyor tek çare perinçek kalıyor malesef o tutarlı gözüküyor

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 26 Şubat 2015 Perşembe 14:49

Sömürgeci düzen çatırdıyormuş.EVET BİZ ESED'i çatırdatıp milyonları dilenciliğe saldık.ABD böyle oynatır tavşana kaç eğit donatçına sevin sonra da ABD karşıtı bir düzen kuruyorum de.FIKRA MI BU ?Yalan E.USLU U.ORAN yazışmalarını ciddiye alan mahkemelerin olduğu ülkenin her hali fıkra.Amaaaan ne gerek var düşünmeye yaslan havuza salla bir çay.Dünya değişsin.Çalandan ahlak alırsak dünya değişir:-)Komik desen değil dram ama ne dram.İçler acısı bir hal.Rızasıyla düşene acınmaz.Allah kurtarsın bizi

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 26 Şubat 2015 Perşembe 14:42

"Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok" Havuz bildiğimiz havuz.Napolyon boşuna havuz medyası bende olsa Waterloo'yu zafer diye yuttururdum dememiş!! ABD Sünnileri, Şiileri hilal ve üçgen vaadiyle birbirine kırdırır algıda ABD İSRAİL karşıtı hükümet eğit donat conilerine sevinir.Suriyeli milyonlar bizim de yüzümüzden sokaklara düşer olan Müslümana olur bizimkiler de bunu aslanlık liderlik zanneder havuz da bunu allar pullar oyun kurma diye.Değiştir Alper Bey.

Yorumu oyla      58      50