YORUMLAR
Toplam 22 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 1 Şubat 2015 Pazar 10:07

Yılmaz Özdil denilen kişi,yıllarca Cem UZANIN tetikçiliğini yapmadı mı? Yaptı.Pekala,RTE ye hakaret ediyor diye CHP tabanı özdili bağrına basmıyormuydu.Özdil şimdi CHP ye çakmaya başlayınca mı kötü oldu.Gazeteci Milletine parayı kim verirse onun düdüğünü çalar.

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 31 Ocak 2015 Cumartesi 18:43

Bülent Bey birileri çalıp çırptığı halde son derece RAHAT siz neden böyle hassassınız.Bence ÖZDİLLERİ takmaya değmez.

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 30 Ocak 2015 Cuma 15:31

ÖZDİL çok bilge ve mahirse PARTİ KURSUN solu iktidara taşısın da nasıl iktidar olunuyormuş görelim.CHP ÖZDİL kafasıyla ÖNDER SAV kafasıyla 65 yıldır iktidar olamadı ve o zihniyet bırakılmadıkça da olamaz.BENCE İŞİ GÜCÜ laf olan İNSANLARI FAZLA KALE ALMAYIN SAYIN YAZAR...İP VE AKP İŞBİRLİĞİ VAR DERİN DEVLET DÜŞMANLARINI AKP iktidarıyla TASFİYE azminde hedef de sadece cemaat yok DARBE karşıtı demokrat SOL da var.VESAYET DEĞİŞİM İZTEMEZ YILMAZ DA ONLARIN eski sistemin kalemi. Ciddiye almaya....

Yorumu oyla      63      51  
Misafir 30 Ocak 2015 Cuma 08:49

Güneş balçıkla sıvanmaz sayın vekilim,ben CHP li değilim ama sizi iyi tanıyorum.Sizin gibi insanlar pes ederse bu memleketin halinin ne olacağını herkesten çok siz bilirsiniz.Memleketin birliği,kalkınması ve bazılarının susması için çok çalışmak gerek. Bunu siz ve sizin gibi milletini memleketini seven vekiller yapacaksınız.Size saldırmaya başladılarsa iyi yoldasınız demektir. İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR,mücadeleye devam, ALLAH yar ve yardımcınız olsun.SELAMLAR.M.A.

Yorumu oyla      65      51  
Misafir 29 Ocak 2015 Perşembe 19:58

TARİHE PUAN: önce:PYD TERÖRİSTTİR,sonra PYD geçecek GEEEEÇ. önce:Türkçeyle felsefe yapılmaz diyenin aklına şaşarım. sonra:Türkçeyle felsefe yapılmaz.2006 BAYRAMPAŞA:BOP'da bize de bir görev verildi.Sonra böyle bir şey demedim.önce KOBANİ Düştü düşecek sonra Barış süreci falan...Dün dündür MAKARNAYA alışan RIZALARI seven halk...Bir sağdan bir soldan ERGENESOL solu ama her renkte. Yazar yorumcu MİKSERLER karıştırır...Y.ÖZDİL PARTİ KURSUN SOLU İKTİDARA TAŞISIN:-) UMUDUMUZ yılmaz VE pirinçek-mek.

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 29 Ocak 2015 Perşembe 19:40

12. 21 Seninle hemfikirim % 48 garanti.Bu halk hırsızlığı kanıksadı. Bedava makarna din de makara daha ne ala ne ala.

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 29 Ocak 2015 Perşembe 19:39

ÖZDİL PATİ KURSUN:-) 12. 21'i okuyunca coştum varolsun Suriye'ye silah gönderenler varolsun PYD geçecek deyince sınırları açanlar.BOP'da görev alanlar, İPle anlaşıp vekil ayartanlar.Varolsun BANYO lifine İHL parası saklayan mütedeyyin MAKARACILAR. Afrikaya Türk okulu kapatma safarisi düzenleyip APO'ya gerdan kıranlar.Bir Nijerya gazetesi okulları kapatmak isteyene "Bizi MORON sanıyor AVRUPADA kapatsın okulları demiş." Merkeller dinler FISSSSS.Bir sağdan bir soldan ERGENESOL OLMAYAN chpLİLERE VUR

Yorumu oyla      57      50  
hulya 29 Ocak 2015 Perşembe 14:25

Sanıyorsunuz ki diğer partiler onlara destek olduğu için kazanıyor.Oysa gerçek;tartışmasız şekilde,insanlığın tek huzurunu sağlayacak laik ilacına inanmayan ve bu işten çıkarı olan yöneticilerin çok,çok fazla ve yılların tecrübesi ile çalışmalarıdır.İnsanlar çaresiz çalışana yönelmektedir.

Yorumu oyla      59      49  
hulya 29 Ocak 2015 Perşembe 14:19

Laik genç Türkiye Cumhuriyeti,hatta dünya bile yılların tecrübesi din argümanlarını elbette kolayca yenemez.Sizler,gerçeği görmeliyiz derken ´onlar çoğalmak için bir okul yapıyorsa biz iki okul yapmalıyız´ demiyorsunuz şunu diyorsunuz ´onların bize katılması için onlara daha çok okul açmalıyız´ diye düşünüyorsunuz..

Yorumu oyla      58      49  
hulya 29 Ocak 2015 Perşembe 14:00

Sn.Kuşoğlu tabiri caizse,insanlığın huzuru için laiklik ilacına inanmıyorsanız o ilacın firmasında bulunmayacaksınız.Bulunuyorsanız da sadece kendi ilacınızın tanıtımıyla ilgileneceksiniz.Hiç darılıp gücenmeyin sizler neredeyse laiklik ilacına inanları püskürmek için oradaymışsınız gibi duruyorsunuz.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 29 Ocak 2015 Perşembe 12:21

TARİHE NOT DÜŞMÜŞ OLMAK İÇİN yazıyorum,başka bir amacım yok. AKP 7 haziran 2015 de %48 ile 4 cü kez iktidar. CHP ise %20 nin altına inecek.. Hadi bakalım kolay gelsin. Sosyalistim diyeceksin,sonrada gidip sutre gerisinde Cemaat ile sözleşmeler,ittifaklar imzalayacaksın. yaptığınız anlaşmaların SES kayıtları,tapeleri seçime 2 ay kala ortalığa dökülünce bakalım ne yapacaksınız.kahrolsun dincilerle işbirliği yapanlar.

Yorumu oyla      61      59  
Misafir 29 Ocak 2015 Perşembe 11:36

Yunanistan'da radikal sOl:-) halka bedavalar vadedip iş aş ev vs. İktidar oldu. "BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDADIR."Solun BÖYLE bedavacı vaadlerle gelmesi Yunanistandaki ekonomik bitişin yansıması halkın çaresizliği.BELİKİ, BİR UMUT YAklaşımı...Y.ÖZDİLLERi, Bülent Bey kale almaya değmez. CHP ERGENESOLUN pençesinden kurtulsun istemeyen Çok kişi var...STATÜKOYA devam...İpçilerin şimdi partinizden ayrılmaları İP -AKP derin işbirliğidir Silivri savcısı neden avukat oldu? Eski tas eski Türkiye.

Yorumu oyla      59      52  
Misafir 28 Ocak 2015 Çarşamba 21:13

Bülent seni tanıyan bir kimse olarak,dürüstlüğünü,demokratlığını,taraf- zlığını takdir eden bir kimseyim.Meyveli ağacı taşlarlar.Bu tür eleştirilere kulak asma.Bu memleketin başına gelen belalar Din,Irk,cinsiyet düşünce ayrılıklarından olmuştur.Kendi doğru bulduğun yolda devam et.

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 28 Ocak 2015 Çarşamba 20:42

Sn Kuşoğlu,Siz gidin komşunun çiçeği burnundaki BAŞBAKANINI biraz dinleyin,Onlar "Akp yi 13 yıl izleyip iktidar olduk" diyorlar.Siz ise koyunun GAVALA baktığı gibi 13 yıl sadece baktınız.Çankaya Belediye başkanının "Ezberindeki" durum hala çözülmedi.Çok yakında hukuk çözecek vatandaşın MÜLKİYET hakkına EL ATMAYI.AYM ve AİHM in kararlarını hiçe sayan belediyeniz hukuk dersini alır,sizde bu durumdan güzel "puan" alırsınız.Şaşıyorum size.Partiyi bitirdiniz.7 Haziran sonunuz olacak.

Yorumu oyla      57      61  
Misafir 28 Ocak 2015 Çarşamba 20:39

Sayın Yazar, Velev ki tekkeler ve zaviyeler konusunda sözü söylenmiş olsun.Yalan mı yasakla ne değişti de Allah demek engellenecekti.Ne Rusya ne Çin bunu başaramadı.İnsanların fikirleri ve zikirleri yasaklanamaz. Siz bu sözü deseydiniz de demeseydiniz de bir zihniyet size ve sizin gibi insanlara karşı olacaktı.Ezan aslına dönünce camilerde evlerde yollarda bayram edildi binlerce kurban kesildi.AKP ve Radikal CHP'lilerin daha doğrusu radikallerin sözünü kale almak hata.Hepsi kendine demokrat.

Yorumu oyla      59      53  
Misafir 28 Ocak 2015 Çarşamba 17:04

Sn vekilim, sizi Bıktım başlığı attıracak kadar yazı yazdırıp, savunma durumuna sokanlara yazıklar olsun. Ben sizi CHP ye gelmeden,samimiyetinizi, çalışkanlılığını za yakinen şahit olmuş ve o günkü PM ve MYK üyelerime sizin çalışkanlığınızı kıskanarak, imrenerek anlattım. Allahım nasip etti CHP ye geldiniz vekil oldunuz, parti üyeleri ve tabanla kısa zamanda kaynaştınız ve çalışmalarınızla ciddi göz doldurdunuz. CHP ye dışarıdan gelen gibi değil 40 yıllık CHP li gibisiniz. Dışarıdan gelenlere te

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 28 Ocak 2015 Çarşamba 15:54

Y.Özdil, UMREye giden MAHMUT TANAL'I çok mu seviyor? Siz yedi göbek CHP'li olsanız ülke insanlarına değerlerine saygılıysanız klasik CHP'li olamazsınız. Samimiler ve samimiyetsizler hep ayrışır AKP aklamacılık yapmayan 50'den fazla vekilinin peşinde değil mi? Bu işler böyledir hep.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 28 Ocak 2015 Çarşamba 15:21

Bülent Bey, sitemim size her vatandaşı kale alıyorsunuz.Siyaset bazen küçükleri görmemektir.Barlas da gazeteci bu ülkede Selvi de...AKP 'ye dolaylı çalışan çok insan var.BOP'un gizli sağdan soldan ne adamları var.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 28 Ocak 2015 Çarşamba 13:59

Y. ÖZDİL argo üstadı gelsin CHP'yi iktidara taşısın çok biliyorsa. BENCE siyaset bazen görmemektir ufakları görmemek...pirinç görünümlü TAŞLARI kıvrak İPleri bayat TaRHAN'aları...

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 28 Ocak 2015 Çarşamba 13:21

Bülent Bey, Derin vesayetin her yerde adamı vardır.CHP'yi bölme planı derinlerin işi bu işin içinde sol görünümlü birçok vesayet adamı var.3 Kasımda Mercedes'ten çıkan insanlara bakılırsa ....Sol görünümlü bir çok derin yazar da var...Y.ÖZDİL:-) Kaba saba kelimelerle yazan bir adam.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 28 Ocak 2015 Çarşamba 13:04

Sn.Vekilim sizinle yaklaşık 2 yıl Ankara' da birlikte çalıştım.Yerel yönetim seçimlerinizdeki performansınızı kimse yadsıyamaz.Atatürkçülüğünüzden, Çağdaş Laik yaşama olan inancınızdan kendim kadar eminim. Sıkmayın canınızı.Özdil bazen ne dediğini kendisi de bilmiyor .

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 28 Ocak 2015 Çarşamba 12:24

İlgili yazar ,internette T.B.M.M sitesine giriş yapıp ,sizin adınızı bularak ,SADECE 'Yazılı Soru Önergelerinizi ' okusa ,İdrak etse ,sonrasında mesleki kariyerinizin olmazsa olmazı olan BÜTÇE nedir , Bütçe Komisyonu nedir, SAYIŞTAY nedir,vb konularda bilgi sahibi olsa , Meclisteki Özellikle BÜTÇE döneminde yaptığınız konuşmayı ' 2 Kere ' izlese ,akabinde anladıklarını KIYAS yapsa ,ve sonucunda Derin bir şaşkınlık yaşaması şart olur.Ve demediklerinizle yargılamaz . Saygılarımla, (Faruk İ.)

Yorumu oyla      55      49