YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 14 Ocak 2015 Çarşamba 12:01

TGRT'yi İsrail firmasına sattıran ve bunun için de muhalefet eden Prof.N.Yalçıntaş'ı fırçalayarak temizleyen devrin BB'nı ecebaaaa ne kadddeeerrr İsrail düşmanıdır? One mınut İşte sana OECD üyeliği işte yakıt işte TGRT...Halk mı yerler yerler makarna da yerler algı da...

Yorumu oyla      60      51  
Misafir 13 Ocak 2015 Salı 23:58

Ayakkabı kutusu ve ayakkabı parlatıcılarının bir huyu da internetten yazı tırtıkla kendi malın gibi yaz.Onlar bilirler kendilerini.

Yorumu oyla      59      53  
Misafir 13 Ocak 2015 Salı 08:02

bir sayın sosyoloji ve siyaset profesörü(!) buyurmuş, "SOSYAL DEVLET Sosyal devlet, sosyalizmin kapitalizmin içine ajan olarak girmesidir". Okuduğunu anlamaktan, anladığını hem de "anadilinde" doğru dürüst yazmaktan aciz birisinden ne bekliyordunuz ki? Bildiği tek doğru, maaşı hak etmek için her türlü taklada çekinmemek.

Yorumu oyla      63      53  
Misafir 12 Ocak 2015 Pazartesi 23:08

Sİnan Çetin'e sesleniş: Osmanlı kaç etnik yapıyı içinde barındırıyordu Ey Sİnan Çetin...fakat AKP kendi dışında kimseye tahammül edemiyor.Eskiden Darbeistandı. Şimdi Osmanlı değil de realiteye uygun TROLMANLI olmalı ülkenin adı ya da KUTUİSTAN.AKrüşvetistan da olabilir.

Yorumu oyla      63      52  
Misafir 12 Ocak 2015 Pazartesi 20:07

B.Habiboğlu uzmanı bir yorumcu alıntılar yapmış...Şu sanatçılar enteresan insanlar Sinan Çetin önceden konuşsaydı da hepimiz İFLAH OLSAYDIK:-)Sinan Çetin'in gördüğü ışık ŞEHRAZAT konaklarının çatısına yansıyan güneş ışığı olmasın:-) Neyse bİR BAŞKA sanatçımız BAATTİN DE DER Kİ: Çok ÇOCUK İYİDİR paranız fazla gelirse paraların görünmez olması kolay oluyor.

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 12 Ocak 2015 Pazartesi 14:22

Misafir 11.26 yorumu süper , Sayın Milletvekili ' KAMU ADINA ' olması gereken doğru ne ise onu aktarmış , Hukuk devletinde olması gereken hususları gayet açıklayıcı bir üslupla dile getirmiş , açıklamış ,çabalamış SONUÇ siz çayyolu ile anlamaya çalıştınız . BRAVO , arsa mağduruysanız ilgili kuruma müracaat edin . yada okuduğunuzu anlamadan yorum yazmayın

Yorumu oyla      61      51  
Misafir 12 Ocak 2015 Pazartesi 13:44

"çalıyorlar ama çalışıyorlar" eskidi de yeniden canlandırdık bu modayı, "ben akepe hayranı değilim ammaaa", yiyen varsa buyursun. dokunuyor, almiimm.

Yorumu oyla      62      51  
FRONTAL 12 Ocak 2015 Pazartesi 13:26

Sadece karşı tarafa baktığımda o kadar karanlık ki bu tarafta ki aydınlığı tercih ediyorum. " Umarım bu sözler sizin biraz dahi olsun akıllanmanıza yeter.

Yorumu oyla      54      62  
FRONTAL 12 Ocak 2015 Pazartesi 13:25

Sayın Kuşoğlu siz iflah olmazsınız.Ne diyor Sinan Çetin: ""TÜRKİYE'NİN ADI OSMANLI OLMALI" "Türkiye'nin adının Osmanlı olarak devam etmesini isterdim. Sözlerim gericilik olarak düşünülmesin, tam tersine devrimci konuşuyorum. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti, tüm zenginliklerimizi kapsamıyor" SOSYAL DEVLET Sosyal devlet, sosyalizmin kapitalizmin içine ajan olarak girmesidir. MUHALEFET O KADAR KARANLIK Kİ... Ben Ak Parti hayranı değilim. Ama ben Ak Parti'ye yapılan muhalefetten ötürü tiksiniyorum.

Yorumu oyla      54      62  
Misafir 12 Ocak 2015 Pazartesi 12:07

Vatandaş kızmış rüşvet yoluna çözülme süreci yoluna oya karar vermiş.Ne yoluydu kahve yolu mu nescafe mi? Yerseniz biraz sağdan biraz da soldan.Doğan Altıparmak Bursa'dan.

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 12 Ocak 2015 Pazartesi 11:26

Biz size diyoruz ki,ALLAH AŞKINA, Şu Çankaya Belediyesine bi zahmet gidin de,Çayyolundaki yüzlerce ARSA sahibini neden mağdur edildiğini öğrenin.Sizde ALLAH korkusu yokmu be kardeşim.Bakın yüzlerce insanın ruhsatını ÇAĞDIŞI zihniyetin mensupları vermiyor.Söyle bakalım,çayyolu,İlko-yenikent-töyko vs 40 Yıl önceki KÖY MÜ,SÖYLE.!!!!!!.Sizler nasıl birer İNSANLARSINIZ.yoksa değilmisiniz.Yazıklar olsun diyorum.Allah gerekli cezanızı versin diyorum.Neden İKTİDAR yüzü göremediğinizi anlıyormusunuz.

Yorumu oyla      55      56  
Misafir 12 Ocak 2015 Pazartesi 11:22

Sn Kuşoğlu, Sn Çağlayan ve Halk Bankası olayı hariç,Başta Şehircilik olmak üzere,üç Bakanın suçlu olduğuna toplumun kahir ekseriyeti inanıyor da.Kime oy vereceğiz sn Kuşoğlu,kime?,Söyleyin bakalım.Şişli Belediyesi zihniyetine mi?,Yoksa Çankaya Belediyesi zihniyetine mi oy vereceğiz.veya Yeni Mahalle belediyesi zihniyetine mi?.Hangisine oy verelim?.Baka ben sana söyliyeyim.Biz Altındağ,Keçiören,Konya Meram zihniyetine yani "Halkın hizmetkarıyım" diyen ve uygulayanlara oy vermeye devam edeceğiz.

Yorumu oyla      57      51