YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 10 Ocak 2015 Cumartesi 10:51

Aliya İZZET Begoviç'e bir grup Sırp esir getirirler genç bir Boşnak asker kendinden geçer kız kardeşlerimize tecavüz ettiler onları işkenceyle öldürelim şöyle yapalım böyle yapalım. Bilge Kral 3. 4. girişimde susturulan genç askere şunu söyler BİZİM rehberimiz ONLAR DEĞİL. SelahattiN Eyyubİ KudüS'te her tür zulmü yapanlardan şehri GERİ alınca zulmetmedi.İslam ÖRNEKLERİ kendinden bir harekettir.Onlar şöyle yaptı biz de...

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 9 Ocak 2015 Cuma 16:54

Yerde yatan Müslüman GÜVENLİKÇİYİ de öldürdüler.Psikoloji bu.Oyun büyük ve küçük ölçekte devam ediyor.Ali Kalkancıyı bir YÜZBAŞI hem finase etmişti hem de bilgi donanımını sağlamıştı.Şimdi de tahşiyeciler var.LDP GENEL BAŞKANI CEM TOKER bu hükümetin İRADESİ MERKele'teslim diyor.AKDOĞAN KARAYILANIN AÇIKLAMALARINA ERKEN SUS DİYOR.SÜREÇ: GÜNEYDOĞU KOPTU GİDİYOR.İşte BOP bu.Erbakanı ve kendilerini dürüst zanneden cemaati sattılar.Muhalif söylem olsa da icraat CIA'nın ve MERKELİN CD'sinden.BOP bu.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 9 Ocak 2015 Cuma 13:09

11 Eylül ve Paris olayları Arapların oyuna malzeme olduğu açık bizde de savcıları avukat ettiler oyun açık.Dilinapak Tahşiyecileri ziyaret ediyor gaz veriyor her zamanki gibi.M.Marmara'dan Sincan'dan alışık yanına da Nevzatları almış "nev" yeni demek.Yetiştiriyor yenileri.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 9 Ocak 2015 Cuma 10:07

KABAHAT üretmede bizim medya ve YAZARLAR KADAR sübjektif ZOR BULUNUR. SURiyedekileRİN canı da patlıcan değil mi? SurİYE'de neden barıştan yana olmadık da SİLAH gönderdik yangına körükle gittik.Hep Batı bahanesi "Allah AKLINI kullanmayanlara gökten musibet indirir.Kuran- İŞte AKLINI KULLANMAYAN MİDESİNİ KULLANAN İSLAM DÜNYASI.MAKARNA KÖMÜR MAKARA BAKARA.HALK SİZİ AKLAYA....BÖYLE BAŞA BÖYLE TARAK.NEYE LAYIKSANIZ ...İŞTE RÜŞVET YOLSUZLUK HAVUZ HIRSIZLIK....ALLAH NE DESİN BU AKLA...ŞİMDİLİK BU BAKLA

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 8 Ocak 2015 Perşembe 21:52

yıllarca onlar öldürdüğü için ölmeye alışık değillerdi. nasıl 12 kişi bir anda ölünce bütün katiller şaşırdı .çünkü onların canı can Müslümanların canı patlıcan .ama bir insan yaşat ki alem yaşasın diyen islam dini töhmet altında bırakılıyor .masum Müslümanlara saldırılıyor. bunu Avrupalı liderler körüklüyor ülkemizde ki en küçük vakaya burnunu sokanlar avrupa camilerin yakılmasına ses çıkarmazken bu tip olaylara davetiye çıkarıyor. atalarımız "kediyi fazla sıkıştırma yüzünü cırmalar"der

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 8 Ocak 2015 Perşembe 20:04

İslam, Batı düşmanlığıyla değil alemlere rahmet oluşuyla dindir; İdeoloji değildir.O'na radikal zihniyetlerle temsil edilecek dar bir çerçeveden bakış Batı adaveti ve çöküşü üzerine bir tez O'nu yüceltmez. Batının da İslam'a ihtiyacı var, temsil önemli.Batılı inanır, inanmaz nettir.Bunun fikri mücadelesini de vermiştir.Bizde nifak ehli çok cuma twit atar...Batı dinsizi kendini örtmek zorunda değil.Bizdeki hal tehlikeli.Fikrin yüceyse korkma. Ne fikir var ne hal birilerinde sadece bol laf ve mal

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 8 Ocak 2015 Perşembe 14:46

Sn:Tan, Âlem-i İslam'ı BM'de 2008'de 191 oy alırken harami hallerle oyu 6 yıl sonra 60'a düşen gizli mahfillerde belgeler önüne bir bir konup işiniz vatanın haram yemeyen kirada oturan evlatlarını bitirmek denip görev verilen savcıyken avukat olanlar söylemleriyle yaptıkları tezat insanları mı düzeltecek:-) "2007'den beri bunlarla uğraşıyoruz" Hani 17 Aralık'tı? Havuzun bazı muhabirleri ev bark araba sahibi oldu. "ONLAR ki laf ile verirler DÜNYAYA NİZAMAT. BİN TÜRLÜ TESEYYÜB BULUNUR HANELERİNDE"

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 8 Ocak 2015 Perşembe 14:32

Eskiye ait her tür metotla alavere ve dalavereyle hatta yemede eskiye rahmet okutarak gelen bir yenilik?! Yenilik bu eskiye yeni deme mantığında olsa gerek.Sahabe hayatı nerede? MAKYAVEL'le el ele gelen yenilik. Bedrettin Habiboğlu'nun ".....larla kıyılan mut’a ların cevazını hangi şeyhülislam verir merak ediyorum?" dediği bir yapının değiştirme gücü olabilir mi? Nefret ve rüşvette zirve." Önce kendi nefsinize nasihat edin" :Kuran:"bunu yapmazsanız Allah'tan utanın."

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 8 Ocak 2015 Perşembe 10:20

ALLAH, Kuran'da peygamberlerin hayatlarını münafıkların hallerini haramla abad olunmayacağını boşuna mı anlatmış.Yazar bir hayal aleminde alem-i İslamın başına da kutu kutu yiyenlerin geçeceği hayalinde ve komalık dededen 40 km maraton koşusu beklemekte.Bir de BATI saplantısı var.Bediüzzaman ŞARKIN Münafıkları der..Bizde çok mürai vardır, inanır ama tersini yaşar.İnancı zayıf mı zayıftır.Çalıyorlar ama der.Öbürü de MUTA DA SAMİMİYSE DİYE FETVA verir.FERT FEDA edilir der.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 8 Ocak 2015 Perşembe 10:07

Batı şiddet yanlısı işleri destekler belli oranda. Dün derin yapının şehirlerde otobüslerle gezdirdikleri aczimendiler vardı.Ben de Kızılay'da görmüş şaşırmıştım ellerinde sopalar.Şimdi Hidayet Bey bunların yeni versiyonu ve dilinapak kendisi naçiçek adamların fitnesiyle içerde.BOP kutucuları diz çöktürmüş belgelerle yazar da kader adalet eder fanatizminden bir İslam ittifakı bekler.MELİKE dEMİRAĞ'ın şarkısı vardı.Uyu Yavrum ninni..Kutularla mutularla besleyeyim sizi. İslam nerede bunlar nerede?

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 7 Ocak 2015 Çarşamba 19:44

AKP'yi,Rızayı eleştiren DİNDEN ÇIKAR MI? Hayrettin'e bir soralım.STAR'DAN Prof.ESER KARAKAŞ ŞUTLANMIŞ.HIRSIZ KELİMESİ YASAKLANMALI.AKSARAY DA BEŞTEPE OLDU ZATEN..İMAJ KÖTÜ DE.BEDRETTİN HABİBOĞLU DA AKPliydi ama hırsızlığa DARBE DEMEDİ.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 7 Ocak 2015 Çarşamba 19:22

VALLAHİ ŞİDDETİ KINIYORSUN AMA haram yiyenleri adeta kutsuyor toz kondurmuyorsunuz sayın yazar.İslam ülkelerini tek çatı tek havuzda toplayacaklar diye mi:-) AHHH İslam kimlere kaldı.

Yorumu oyla      58      50