YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 2 Ocak 2015 Cuma 08:55

2013 17 Aralığından beri havuzda paralel ve Berkin yalanları fotoroman oldu.AKP olmayanlara nefret, burada da biri bebe mürid... yazsana İRanlı bebelerin faiziyle geri aldıkları paralarını trilyonluk fakir:-) bakan bebelerini...Hep aynı nakarat....Bir CHP masalı olmadı Volkan verelim.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 2 Ocak 2015 Cuma 06:05

AKP dururken değirmen aramaya gerek yok. Satıp savdıkları SEKSEN YILLIK cumhuriyetin kazanımlarını göremeyenler için sordum google amcaya, "AKP 12 yılda hangi işletmeleri ve fabrikaları sattı" diye, hepsini buldum. CAMBAZABAK oynamanın da adabı var, bunlarınki "körparmağımgözüne" oluyor. Aklımızla alay etmesinler yeter. Maaşlımaşa olmanın da suyunu çıkardılar, iğrendiriyorlar.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 2 Ocak 2015 Cuma 00:22

Gazeteci AHMET TAKAN PKK'nın GÜNEYDOĞUDAKİ büyük isyan hazırlığını anlatıyor...İpler birilerinin eline geçti GNKB tedirgin....ÇÖZÜMDEN ÇÖZÜLMEYE...APO muteber oldu...Onun hedef gösterdikleriyse makul suçlu...Yeni Törkay. Çok hurma böyle yapar.Merkel dinledik dinleriz... TEPKİ: Büyükler dinler:-))

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 1 Ocak 2015 Perşembe 23:47

A.SELVİ, FUAD Avni olabilir mi? Müjde Ar BİLE ONDAN ŞÜPHELENİYOR:-)

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 1 Ocak 2015 Perşembe 23:33

PKK işini AKP'ye yaptırıyor OSLO'da dershane kapatma sözünü AKP'den aldı. H.Çelik dershaneler faydalı diyordu..Değişe değişe bakanları bu muhtereme kabul ettirdiler..PKK başı şimdi muteber olan APO paralel sözünü cemaate ilk kullanandır...Sİlivri kaçkını biri de bugünlerde çok coşkun.APO ve gülcüsü yine MATAH oldular YENİ TÜRKİYE ve BOP PKK işini biliyor. 160 ülkede olan ve Kİmse Yok mu diyenlere ROBOT diyen amca sen antika plağına devam et.Apo ve İP muteber Diyarbakır Şampiyon işte Yeni Türkiye

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 1 Ocak 2015 Perşembe 18:43

M.Karayılan, 2 gün içinde isteklerimiz yerine gelmezse aüreç sözleşmesini açıklarız diyor:AKP NEYİ GİZLİYOR MİLLETTEN?

Yorumu oyla      56      49  
TOTEM 1 Ocak 2015 Perşembe 18:05

Her olayı herkes kendince,kendi inancına,ideolojisine yada saffına göre değerlendiriyor,Öyle ki; çok bilinmeyenli denklemleri basit problemler gibi çözdüğünü düşünen ahmaklara rastlamak artık çok olağan hal adı. Bilgi sahibi olmaya bile gerek duymadan fikir sahibi olmak tuhafına gitmiyor kimsenin. hele bazı militanlar var ki,onlar tam olarak acınası durumdalar Don kişot gibi düşman sanarak değirmeknlere kılıç sallıyorlar. ve bununla gurur duymaları ise resmen komedi. zavallığın dibine vurmuşlar.

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 1 Ocak 2015 Perşembe 17:42

FettullahGülen çömezlerinden o insanlığı beklemek abes, insanlığı İNSANlardan beklerim. Onlar uzaktan kumandalı ROBOT, YOKETMEYE PROGRAMLI ROBOT. Lakin, AKP yandaşı bir tek yorumcu çıkıp da "YILLARDIR savunduğum bu güruh ülkeme ve milletime yalan-dolan-TALAN, zulüm ve YIKIMdan başka birşey getirmedi, bundan sonra ne onları savunurum ne de desteklerim, herkesten özür dilerim" deme erdemini gösteremedi, ona yanarım.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 1 Ocak 2015 Perşembe 13:24

Keşke AKP, AB yolunda samimi olsaydı.Keşke yemeden kalsalardı da BERKİN VE PARALEL nefreti uydurmak zorunda kalmasalardı.Oy kaybetmemek için toplumu germek zorunda kalmasalardı.....Sn.Atila APO ne zaman çıkar.Toplumu havuz ne kadar sürede hazırlar bu işe? Ankara bu işlere ne diyor?

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 1 Ocak 2015 Perşembe 11:07

SN.ATİLA, BİR TWİTTEN GAZETECİ TUTUKLAYAN BİR devlet olduk. Dünyada da rezil...DERİN YAPI AKP ile devam demediyse Silivri niçin boşaldı?YAZICIOĞLU dosyası neden KAPANDI kapanacak? Herkes okuyor sayın ATİLA...Aziz Yıldırım ne derse desin HAVUZ işine bakar...Hele SABAH gazetesi öyle dönüyor ki hızına akıl sır erdirmek ne mümkün, bir yıl önceki manşetleriyle şimdikiler...Bu kapanmayan HARAM RÜŞVET kutuLARIYLA ALO Fatih gerçekleriyle ÖRTBAS saçmalıklarıyla bu toplum uzun süre idare e-di-le-mez .

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 1 Ocak 2015 Perşembe 10:47

Her BaşarısızlıĞI paralel YalanıylA kapamak İSTEYEN AKP, İHH Başkanı Bülent YILDIRIM'ın bile söylediği GÜNEYDOĞU FİİLİYATTA PKK'nın eline geçmiş gerçeğine baksın.Havuz her yalanı örtemiyor.DÜN savcılarla GNKB'de saatlerce gazetelerden kapatma davası hazırlayanlar yok muydu? A.Aslan kimdi? Şimdi KumpaS yemişler de! AKP "dün dündür"de birilerini geçti.KUTU kutu HURMA yersen darbecine aman daaa aman bunlar GumpaS yemÜŞŞşleeer Gıı dersin.Sonra da seri meridyen yalanları. .Haramın binası er ya da..

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 1 Ocak 2015 Perşembe 08:14

yanıtı tek kelime olacak bir tek sorum var sayın yazar, yayınlanıp yayınlanmaması bile yanıt yerine geçecek bir soru. Akşamları vicdanınızla hesaplaştıktan sonra rahat uyuyabiliyormusunuz?

Yorumu oyla      56      49