YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
FRONTAL 12 Ocak 2015 Pazartesi 12:41

Ayeti "OKU!" neden İslamiyet den önce döneme cahiliye dönemi deniliyor? ve Mekke de kız çoçukları kız oldukları için diri diri gömülürken ,peygamber efendimiz kızı Fatıma yı omuzlarında Mekke sokaklarında neden? gezdirmiş? bizim dinimiz de cehalete yer yok!KUR-ANIN mücizelerini araştıran bilir o kutsal kitap da taa binlerce yıl sonra neler olacagı, insanlığın nelerle karşılaşacağı, matematik, bilim, astronomiden tutturunda bir çok şey açıklanmıştır. Araştırın gerçeği göreceksiniz.

Yorumu oyla      57      64  
FRONTAL 12 Ocak 2015 Pazartesi 12:32

Fikri sabit, fikir kabızlığı yaşıyan yobaz insanlar benim aldığım eğitimi sorguluyamaz. ben neden matamatik dersi ingilizce dersi zorunlu derken, nedenini açıklayan yorumcular beklerken aklı evvel bir yorumcu : "matematik olmasında din dersi olsun" diye cahil bir düşünce ile karşılık buluyorum. Ne enteresandır ki bu tip fikir kabızı insanlar çağdaşlık dan, araştırmaktan, sorgulamaktan bahsediyor.Bu toplum sizin gibiler yüzünden cahil kalmaya mahkum.Kızlarımız elbette okusun, Kur anın ilk -

Yorumu oyla      58      60  
Misafir 11 Ocak 2015 Pazar 23:59

Ne enteresan yorumlar var yahu! Boş işlerle sen uğraşıyorsun. Matematik olmasında din dersi olsun, değil mi? İşte, iktidar da tam senin kafa yapına uygun insanlara hitab ediyor.Kimse senin gibilere engel olmuyor. İstemediğin kadar Imam Hatip var.Ama matematiği, ilimi, bilimi ne ailende ne de imam hatipte öğrenebilirsin. Tek adres: Laik Türkiye Cumhuriyet'inin eğitim-öğretim kurumları.Eliniz orada da olmayıversin ki, kızlarımız okusun,gençlerimiz okusun. Bu sizi korkutmasın, gururlandırsın.

Yorumu oyla      68      51  
Misafir 11 Ocak 2015 Pazar 18:32

14.56 En başta farkındamısınız değil, mısınız ayrı yazılır. Eğer bilimsel, çagdaş bir eğitim alsaydıniz bu önemli kuralı bilirdiniz! Ayrıca burada söz konusu olan başörtüsü değil, aklınız fikriniz türban üzerinden mağduriyet edebiyatı yapmak. Mesele tamamen sorgulamayan, eleştirmeyen dini eğitim yerine, nedenini niçinini soran araştıran bireyler yetiştirmek Yoksa sizin gibi basma kalıp yorumların ötesine geçemelyen bireyler ortaya çıkar işte PINAR

Yorumu oyla      66      51  
FRONTAL 11 Ocak 2015 Pazar 15:03

.matematik'i hiç sevmeyen öğrenci neden almak zorunda.yada kültürümüzle,özümüzle hiç alakası olmayan ingilizceyi neden zorunlu tutuyoruz.din dersi sorunu olan avrupa'da zorunlu verilen din derslerine baksın önce.bu ders zorunlu olmalıdır. Bizim dinimiz İslam , yaşanması gereken en yüce, ulvi bir dindir. Sizin başörtüsüne olan düşmanlığınız Avrupa'da dahi yok! Ben başörtüsü dahi kullanmıyorum fakat başörtüsü takan ,çarşaf dahi giyen kadınlara öcü gözüyle bakmıyorum. Tek sorunumuz din değilmi?

Yorumu oyla      59      70  
FRONTAL 11 Ocak 2015 Pazar 14:56

Ne kadar boş işlerle uğraşıyoruz farkındamısınız? Yazarı okuyan sanırki ilkokul çağında ki çoçuklarla zorla başörtüsü takma kanunu getirildi. Sadece serbest bırakıldı, sizin zihniyetiniz yaptığı gibi zorla dayatılmadı. din dersinden neden bu kadar korkuyorsunuz? okullarda hiçbir din dersi öğretmeni öğrencilerini sünnileştirmeye çalışmıyor. bir tutturmuşunuz devlet din dersini neden zorunlu veriyor. o zaman neden ingilizce dersi zorunlu.neden matematik dersi zorunlu.matematik'i hiç sevmeyen -

Yorumu oyla      59      62  
Misafir 2 Ocak 2015 Cuma 23:46

09.27,peygamber 1400 sene önce gelmiş.Bir daha peygamberin gelmeyeceği ve kitap indirilmeyeceği gerçeğindeki o yüce düşünceyi anlamak senin için bayağı zor olacak.Bu nedenle lütfen el alemin dinine karışma.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 2 Ocak 2015 Cuma 17:56

09:27'ye cvp: 1400 yıl önce,Allah ile devamlı irtibat halinde olan peygamberin yüzüne neler demiş insanlar...(Furkan/5) "Kur'ân öncekilerin masallarıdır; başkalarına yazdırmış da sabah akşam kendisine okunmaktadır" dediler...Siz,iyi bir mümin iseniz dünde,bugünde,yarında eleştiren insanların olacağını bilerek yaşamayı öğreneceksiniz..

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 2 Ocak 2015 Cuma 09:43

BUGÜN DİNİNİZİ SİZİN İÇİN İKMAL EDİP, ÜZERİNİZE NİMETİMİ TAMAMLADIM VE SİZE DİN OLARAK İSLAM’I SEÇTİM” (el-Mâide, 5/3) İslam tüm dinlerin kemala ermiş son halidir. Kendine başka din arayan dinsizdir. Peygamber Efendimiz'in tebliğe başlamasıyla diğer dinler hükümsüz kalmıştır. Yani baskı yapılacak başka bir din yok. tek seçenek çocuklarımıza bu dini öğretmek. Sizler Beni İsraili ve Nasarayı seviyorsanız size birşey diyemem.Kişi sevdiğiyle beraberdir. Yol tekdir. Huzur İSLAMDA dır.

Yorumu oyla      53      66  
Misafir 2 Ocak 2015 Cuma 09:27

Dinde zorlama yoktur sözü başka dinden olan veya dinsiz birkişiyi islama zorla sokamazsınız diye söylenmiştir.Kendinize göre yorum yapmayın. Allah Rasulü çocuklar konusunda 7-8 yaşından itibaren çocularınıza namazı emredin buyuruyor. Çünkü mahşerde o çocuk ana babasından davacı olacak bana dinimi öğretmediler diye.Ha siz öğretmeyin vebal sizindir. 16:14 Sen Allah'tan iyimi biliyorsunda insanlar kendileri keşfetsin diyorsun. O zaman peygamlerin işi ne. Niye gönderildiler.Sen saçmala diyemi

Yorumu oyla      53      53  
hulya 31 Aralık 2014 Çarşamba 16:14

16:22'ye cvp:İnsanların dini ve Allah'ı kendilerinin keşfetmesinden neden bu kadar korkuyorsunuz? Size zorla şu yada bu dine mensup olun diyen mi var? Ama Akp döneminde minicik çocuklara ruh sağlıkları düşünülmeden,büyüklerin bile bilmediği kıyamet öğretilmeye çalışılmıştır.Çocuklara laikliğe aykırı olarak başka dinlere baskı yapacak şekilde tek bir din misyonu yüklenmiştir..

Yorumu oyla      105      50  
Misafir 31 Aralık 2014 Çarşamba 13:39

16.22 işte tamda bu yüzden okullarda din eğitimi zorunlu olmamalı. Hani dinde zorlama yoktu. Bilmem anlatabildim mi

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 30 Aralık 2014 Salı 16:40

Bugün hapishanelerde yatanların ve sokaklarda serserilik yapıp insanları rahatsız edenlerin, daha abdest almayı namaz kılmayı dininin kendisinden ne istediğini bilmeyen dini öcü gibi gören gençlerin mimarı sizin LAİK eğitim sisteminiz değil mi? Onların mahşerde yanında yardımcıları siz mi olacaksınız."O, hanginizin daha güzel amel yapacağını sınamak için ölümü ve hayatı yaratandır. O, mutlak güç sahibidir, çok bağışlayandır." Mülk/2 İnsanların dinini öğrenmelerini engelleyenleri sonu nola

Yorumu oyla      54      54  
Misafir 30 Aralık 2014 Salı 16:22

Dinden neden bu kadar korkuyorsunuz.Size zorla namaz kıldıran mı oruç tutturan mı veya zorla Kur'an okutturan mı var. Ama Cumhuriyet döneminde halka yapılan din baskısı hiçbir zaman bu topraklarda yapılmadı. Kur'an okunmasın diye yasaklandı harf değiştirildi, tekke ve zaviyeler kapatıldı bir çok cami yıkıldı cüppe sarık yasaklandı LAİKLİK adı altında çocuklar dinsizleştirilmeye çalışıldı. sayın yazar acaba kendini bu yazdıklarından dolayı rahat hissediyormu? Yoksa din düşmanı mı?

Yorumu oyla      54      54  
Misafir 30 Aralık 2014 Salı 14:57

Namuslular çoğunlukta.Ama,namussuzlar kadar cesur değiller.

Yorumu oyla      68      49