YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 6 Ocak 2015 Salı 16:38

"BANA Teklif edilenleri kabul etseydim şimdiye başbakandım. M.YAZICIOĞLU." BİRİLERİ ETMEDİ BİRİLERİ ETTİ. ÖNCE YÜRÜ BE ASLANIM DİYENLER SONRA DA BELGELERİ önüne koyup Şimdi sıra cemaati bitirmekte dediler birilerine...Zaten 2007'den beri UĞRAŞIYORUZ DEDİ. 17 ARALIK BAHANE ESKİ VESAYET yenisiyle İTTİFAKTA şahane.DEVLETİN KASASINDAN çıkan var mı(var) yok, Özelden aldık.9 MİLYON yeşil KARTLI ve kömür koli yardımlı AKLADI bizi...MİLLİ İRADE:-)HUKUK MU? AYM MYM tanımayız...AKLANDIK O kadddaarrr.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 5 Ocak 2015 Pazartesi 20:24

4BAKANIN ÜST AKILLA İTTİFAKI BİZ GİDERSEK gemilerle oynayan çoluk çocuk da peşimize takılır ona göre:-) Mesaj alınmış gereken yapılmıştır:-)

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 4 Ocak 2015 Pazar 16:48

"Türkiye'nin Dostları ve Düşmanları" Çok ama çok enteresan bir yazı. Mutada kişi samimiyse bir şey diyemem diyen Yeni Türkiye'nin yeni değişik HOCASI-bu kelimenin içini boşalttı- Her tür kolaylık, gevşeklik getiren!!! fetvaların mühürdarı modern yepyeni bir alim:-) H.Karaman.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 4 Ocak 2015 Pazar 12:02

İTTİFAKIN EN ÖZELİ: 33 Yıl Erbakan'la birlikteydiler bizi kandırmış deyip ayrıldılar. 11 Yıl Cemaatle birlikteydiler bizi kandırdılar deyip ayrıldılar, demek ki 44 yıl yanılgı içindeymişler. Erbakan BOP 'u kabul etseydi partimiz bölünmezdi. MUSTAFA KAMALAK."

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 3 Ocak 2015 Cumartesi 20:57

Bir farklı ittifak: Çok şey bilen Yazıcıoğlu, Yeni ve eski TÜRKİYE ittifakının yani bir boyutuyla da İsrail ve ABD'nin kurbanıdır.28 Şubatçılar bile cesaret edememişti ama sonra uygun ortam olunca hallettiler.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 3 Ocak 2015 Cumartesi 12:35

Alper Bey bir fıkra: Dört bakana medya mensuplarısormuşlar:Yüce Divandan korkmuyor musunuz? Koro halinde cevap gelmiş:Biz Hakkın, Allah'ın divanından korkmadık, yüce divan ne ola ki!!! 700 binli saatler 30'una varmadan gemi filoları helalinden hep.Sonra da kumpas yedik.Evet size seminerlerde ömür biçenlerle ele le verdiren kimse içerden ve dıştan onlardan yediniz kumpası..Hep paralel havasıyla oynuyorsunuz ama bıktırdı o da. Sonra ne çalacaksınız? Dünkü Sabah'tan: Ette paralel:-)

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 1 Ocak 2015 Perşembe 12:30

Rusya'yla ittifaktan önce SEDEF KABAŞ hanım twitten gözaltına alınmıştı...BU NEYİN KORKUSU A.TAN...BU YENİ TÜRKİYE Mİ bölgede ittifaklar kuracak.Kursa kursa KATAR'LA ittifak kurar....İnsanlık onuru gerçekten yerlerde birileri rahat uyuyor mu, birileri senaryodan yatarken...senaryodan evet....SENARYO....AKP+ ERGENESOL SENARYOSU... Dün kendisini kapatmak için UĞRAŞANLAR Yargıtay bastıranlar şimdi KUMPAS mağduru oldu... Bu komedi çok uzun gitmez. Davutoğlu İRADESİYLE TÜSİAD'a gitmeyecekmiş:-))))

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 30 Aralık 2014 Salı 21:36

Vallahi senaryo varsa o da şu: Kürdistan kurulacak cemaatler ve sol ezilecek. BATI BUNA razı ellerinde CD de var...OYNATALIM UĞURCUĞUM. N-Akit bile YARGIDA İP zaferi dedi,kendi yazarları yazdı...İTTİFAKLAR VAR.GARİP İTTİFAKLAR MECBURİ SEÇMELİ.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 29 Aralık 2014 Pazartesi 15:57

RUSyayla ittifakı KİM kuracak ? Ahmet Hoca mı, 19 Ocak'tan sonra BİNALİ bey mi:-) Birilerinin ÖZGÜL hafifliği de kalmadı.Yeni İTTİFAKLAR AKP de de olabilir. ÖZGÜL ağırlığı kalmayanlar ve diğerleri gibi...Saray kulları ve çok hafif zırhlı sipahiler gibi:-)

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 28 Aralık 2014 Pazar 13:05

Yüzde 10 adlı kitap Yeni Türkiye'yi çok güzel anlatıyor.Biz bir asr-ı saadet beklerken rüşvet ve yolsuzluk asrı kuruyormuşuz meğer diyen AKP'li bürokratlar. Toplum aldatıldı. Humus ve muta anlayışının sahiplerini İHL'lerde ders kitaplarında idealize eden AKP.Haramın binası çöker.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 25 Aralık 2014 Perşembe 11:19

F.Koru, zayıf anekdotlarla ABD projesi iddiasını reddetmiş.İcraat ortada.ABD ve İsrail'in çıkarları her zaman yerine geliyor.PYD geçecek geeeç. APo oldu bakan. hatta ötesi bir konum....Komşularla halimiz ayan beyan Silivri tertemiz...Ainesi iştir..

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 25 Aralık 2014 Perşembe 10:56

Türkiye'de olmayan idare şeklinin adı KEYFİ İDAREdir..Keyiflere kalmış hukuk.F.AVNİ yazdı şirketler mecbur ilan verdi kutucuları destekliyoruz diye...İşte yeni guguk ülkesi...Alper Tan vs. de yaşa varol deyicilerden...KAMBOŞYAYLA İTTİFAK DESELER EVET EFENDİM diyecekler KATAR VE EKVATOR YENİ GİNE neden olmasın...Merkel mi güçlüler dinler biz güçsüzlere veya polis devleti olan hukuksuzlara yanaşalım.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 23 Aralık 2014 Salı 23:55

ilginç günlerden geçiyoruz, rüyalarımız bile çok ilginçleşmeğe başladı. Birileri yatarken üstü açık kalmış, rüyasında buğday ambarının kapısını kırmış. İyi rüyalar dilemekten başkası elden gelmez. Hele de burnunun ucunu dahi görmekten aciz birileri, sintineden sürekli aldığı suyu dışarı atamayan köhne teknenin dümenindeyken kendini transatlantik kaptanı sanıyorsa... Allah(CC) selâmet versin.

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 23 Aralık 2014 Salı 23:46

Yazıcıoğlu projeye ortak olmamanın bedelini ödedi.KÜRECİK OECD GEMİLER BOŞALAN SİLİVRİ CANI SIKILAN PKK'LI SÜREÇ ŞARTLARINI AÇIKALRIZ DİYOR demek süreç çok gizli bir süreç....AKP bir ABD projesidir...R. Çakır bile projede adı geçenlerden.ÜLKEDE KİM KİMİDR?????????

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 23 Aralık 2014 Salı 22:42

ABD'nin kurdurduğu parti o çizginin dışına mı çıkacak? A.Karslı Ali Bulaç herşeyi anlatıyor.Milletçe kandırıldık .Yazıcıoğlu'na ve Erbakan'a yapılan ve reddedilen teklifi Kabul etti.Şimdi de Ergenekona diz çöküldü bu kadar yenirse olacağı bu.Hukuk guguk RIZA parasını FAİZİYLE ALDI....HİDAYETLER -7'ye..İşte yenilik budur Müslümanlık budur...YILSUZLUKLA hırsızlık aynı şey değilmiş....Yeni Türkiye'ye yeni HOCALAR v yeni din.

Yorumu oyla      62      49