YORUMLAR
Toplam 39 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 15 Aralık 2014 Pazartesi 03:25

http://www.turktime.com/haber/AP-Baskan-Yardimcisi-/317654

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 14 Aralık 2014 Pazar 21:59

17/25 size neyi hatırlatıyor?

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 14 Aralık 2014 Pazar 16:08

Totem efendi HE kaçmadı bal gibi biliyorsun burada onu imha etmek isteyen kanlı darbecilerin emellerine fırsat vermemek için ve ülke huzuru için ECEVİT'in de ricasıyla gitti...Biliyorsun ama yazıyorsun işine böyle geliyor.Bu kutu balyoz ittifakı çözülünce her şey yerine oturacak merak etme...EŞKİYA dünyaya...

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 14 Aralık 2014 Pazar 14:37

SN.TURAN hortumcular APO'ya sekretarya ve televizyonlar verirken E.Dumanlılara gözaltı yapıyor.SEBEB YENEN TATLI HURMALAR.

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 14 Aralık 2014 Pazar 14:04

Fuat avniymiş:) yargı ve polisin içine sızmış cemaat bebeleri engellemeye çalışıyor ama nafile bu tehlikeli terör örgütü bu ülkeden tenizlenecek.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 14 Aralık 2014 Pazar 10:54

Fuat Avni ne yazsa çıkıyor.B.Bozdağ yalanladı ama bugün gerçekler ortaya çıktı.Bazıları da burada havuzdan fotokopi bayat saçmalıklarla iftiraya yalana tavan yaptırıyorlar.RUMUZ: FİKRİ BAKİ.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 14 Aralık 2014 Pazar 10:25

18.18 AKP ile Ergenekon'un ittifak ettirildiği Savcıların avukat olmak zorunda kaldığı bir ülkeye niye gelsin???HUKUKUN KUYUMCULARLA DARBECİLERİN ELİNDE OYUNCAK olduğu ülkeye niye gelsin? Gelmenin de vakti var gelir.GİDİŞİ DE Bu ülkede Atatürk'ü perde edip darbeye kana banka iç etmelere doymayanların onu ortadan kaldırmak için yaptıkları kanlı planlardan ülkeyi kurtarmak içindir...Sen havuzdan nakil yalan bayat ananas haberlerine işine devam et.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 14 Aralık 2014 Pazar 09:49

Vatandaş, Havuzdan duyduklarını tekrarla ömür geçirme Filistin'e Kimse Yok Mu tırlarla yardım ediyor Havuzda bazı şahin ve gazeteci görünümlü çok yüzlü DOĞANlar ananas, Malatya kayısısı Bursa şeftalisi :-) haberleri yapanlar sonra görevden alındı.Şöyle farklı şeyler yazın.Gerçi CHP dediniz yutulmadı şimdi de hoca plağını koydunuz.Mesela AKP DOLmabahçe'de Balyoza nasıl he dedi.Silivri neden boşaldı? AKP mikserle nasıl uzlaştı, bunları yazın. Ha cizlavet sevmem diyorsanız.Devam atış serbest.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 13 Aralık 2014 Cumartesi 23:06

fuatavni yine AKPnin derinoligarklarını ters köşeye yatırıyor, an itibarıyla 47 kişilik bir liste verdi, gözaltına alınacaklar listesi, Listedeki ilk isım Fettullah Gülen, son isim Vefa Özcivan. Saat 23:06

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 13 Aralık 2014 Cumartesi 18:18

Müslüman,Kendi ülkesinden kaçıp,Müslümanları tüm dünyada kana ve ölüme boğan bir ülkenin himayesinde yaşamaz! Her gün silahsiz çaresiz Filistinlileri katleden ülke ve lobiler ile ittifak yapmaz.Müslüman adam kendi devletinin içine ajanlarını sızdırıp başka ülkelerin çıkarları doğrultusunda darbe yapmaya kalkışmaz. Gülen ve cemaatinin sırmaları döküldü ve gerçek yüzü ortaya çıktı ve artık bu ülkeden tüm kurumlarından kazınıp atılmalı. Bence Hocanızın yanına gidin sizde Amerika tam sizlik.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 13 Aralık 2014 Cumartesi 17:36

15.58 Haiti'de felaket olduğu zaman BM'den önce KİMSE YOK MU gitti.Ve o ülkede o bölgede HRistiyanlar çoğunlukta ..Onlar renk din dil ayırmaz Suriye politikamız ortada...SEN KARALAMANA DEVAM et..Hortumcuları akla DÜNYADA dertlere felaketlere derman olanları karala...DEVAM et...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 13 Aralık 2014 Cumartesi 16:58

"Dikkat et dindar insanın bankası olmaz demiyorum Dini cemaatin bankası olmaz." Dikkat ettim dindar insanın olur amma cemaatin olmazmışın farkı ne dedim, saçma ötesi buldum..Ne yazacağını şaşırdın DİNK cinayeti meridyen diyeni HAVUZDAKİ BAZI ALİLER VE KÜÇÜK CEMLER BİLE KABULLENMEDİ sen atmana devam et..Ananas yaz Uganda de at at...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 13 Aralık 2014 Cumartesi 16:50

15.58 Takılmış plakları geçtin İslam'a hizmette çok mu dertlisin..Onlar milyonlara ulaşıyor sen merak etme....Sen kuyumcuları pakla...klasik ananas yalanlarını yaz. HAVUZ sana yazarlık versin...

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 13 Aralık 2014 Cumartesi 16:49

daha bir yıl öncesine kadar ortada hiç bir sorun yokken aniden ortaya çıkan bu kavgayı, iktidardakilerle cemaatçilerin kavgasını anlayamadım bir türlü. Dünya malı dünyada kalır, bu ne ihtiras, bu neyin kavgası? Kardeş kardeş geçinmek dururken bu kadar düşman olmalarının sebebi nedir anlayamadım bir türlü. Bir bilen anlatırsa müstefid oluruz vesselam. Selam ve dua ile.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 13 Aralık 2014 Cumartesi 15:58

Gülen kim? bu tüm mal varlığının kaynağı ne? Amerika da yaşayan biri nasıl islama faydalı olur? Müslüman ın zengin olması değil sorun! bir dini cemaatin zengin olması.Çalmak diyorsun toplanan paraların hesabını kim tutuyor? Cemaatin şirketleri fonlarınmı nereye aktarıyor? Bir dini cemaatin bankası olur mu? Dikkat et dindar insanın bankası olmaz demiyorum Dini cemaatin bankası olmaz. bu kadar dünya malına bulaşmış cemaat temiz kalamaz. Uganda da rafineri ihalesi kime veriliyordu? biraz insaf.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 13 Aralık 2014 Cumartesi 13:58

TOTEM: Dünya işi nedir ya:-) Müslüman okur zengin olur ticaret de yapar televizyon da kurar.Sen SSCB dönemi devletçi ve din yasakçı kafasıyla AKP karışımı bir fikri aynı zihinde nasıl buluşturdun? Hayret. Namaz için cami de yapmasın Müslümanlar dışarısı KAMUSAL ALAN olsun. Namaz evlerde kılınsın...Dünya işiymiş İslam dünyaya geldi KUMAR haram zina haram ÇALMAK haram değil mi? BUNLAR Dünyada oluyor YASAKLARI da tebliğ de DÜNYADA VAR..ÇALMANIN ALASI ve avukatları da dünyada ve TÜRKİYE'de.

Yorumu oyla      60      49  
TOTEM 13 Aralık 2014 Cumartesi 12:56

Tencere dibin kara,seninki benden kara durumunu görmezden mi gelelim? Bu boğazına kadar dünya işlerine bulaşmış cemaatin yaptıklarını görmezden gelip hepimiz 17-25 aralık diyerek bu kabak gibi gerçekleri sen senin gibiler gibi görmezden mi gelelim?İşte senin ile benim aramdaki var bu mürid sen biat edersin sormaz sorgulamaz itaat edersin ben ise her şeyi sorgular ve kimseye biat etmem. Sen cemaati ve hocanı eleştirebilirmisin? zinhaar ve bu yüzden sadece kuru gürültü yapar bastırmaya çalışırsın.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 13 Aralık 2014 Cumartesi 11:48

21.07 İRade gücüyle hep kutucu paklayan yorumcu dost.Biz bir vakıf medeniyetiyiz oku öğren.Bu millet okul da kurar vakıf da kurar bu okulları dünyanın her ülkesine de taşır.Kiliselerin bile okulları var da...Sen işini yap.Gemilerde talim yapanlara methiye yaz.Kendi RIZANLA iradenle yaz:-) Madende pet şişeyle ihtiyaca mecbur olanlara bakma onları yazma, iradenle saray kasidesi yaz.Hatasını görse yazarmış DAHA NE GÖRELİM.Bir BARDAK, bir klozet bir saat KAÇA GÖRMEDİN DUYMADIN MI? GÖREMEZSİN ZATEn.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 13 Aralık 2014 Cumartesi 11:31

Hacı efendi hoca efendi diye kimseye tapınmam :-) Gözlerimi kaparım ayakkabı kutucularını paklarım.2 vesayet ele ele işte dün emekli generaller banka yönetimine gelirdi şimdi gemiler iniyor trilyonluk gemiler denize. Maocu Atatürkçü çağdaş ulusçu bir gülcü de çıkmasına karşılık polis listesi hazırlıyor. Hem hırsızı hem darbeciyi suçüstü yapan polis listesi...İki güç birbirine muhtaç oldu biri eli dipçikli maşalı öbürü eli kutulu.İki despot Haydi Allah layıkınızı vere.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 12 Aralık 2014 Cuma 22:08

Ülkeyi Timur’un fili gibi hortumlayanlarrrr,artık hortumlayamıyorlarrr

Yorumu oyla      53      55  
TOTEM 12 Aralık 2014 Cuma 21:07

Savunulur bunu hiç düşündün mü? Rüşvet diyorsun! Malum kişilere Uganda da rafineri ihalesi verelim mi demek rüşvetten sayılmıyor mu? Rüşvet dediğin nasıl birşey ola ki? şimdi bana laf kalabalığı yapma ben sadece Allaha kulluk ederim ve sadece Allahın bana verdiği irade ve muhakeme gücü ile olayları değerlendiririm sen gibi hacı efendi,hoca efendi diye kimseye tapınmam. Müslüman ım diyorsanız Sadece Allaha biat edin.Sen asırlık uykuya dalmışsız başkalarına uyan diyorsun sen uyan gülüm söğüşlenme.

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 12 Aralık 2014 Cuma 21:04

Eleştirebilirmisin? bak ben Totem rumuzu ile yazıyorum dün ne yazdım kimi savundum kimi eleştirdim her şey arşivde ya sen kimsin gülüm? İşi sulandırıp klozet saray ve 17 25 muhabbeti yapıyorsun da;bir din adamının bunca servete hükmetmesini ve dünya işlerine bu derece bulaşmış olmasını neden garipsemiyorsun? Bunca serveti olan dini cemaat olur mu? Bankası şirketleri televizyon ve gazeteleri olan dini cemaat olur mu? Tüm dünyada Müslüman kanı akıtan Amerika nın himayesinde İslam hakları nasıl-

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 12 Aralık 2014 Cuma 21:01

Dönmek ne? bir adamın yada bir siyasi partinin icraatlarını beğenirsen desteklersin, beğenmezsen karşı çıkarsın? senin döneklik dediğin bu özgür irade!ya senin yaptığının adı ne? ağam ne eylerse güzel eyler o insan üstüdür hata bulmak kusur bulmak güç sende muhabbetinin adı biat tır ve hiçbir özgür beyin ve kişlilikli bir insan kimseye koşulsuz biat etmez. Ben bugüm Erdoğanı desteklerim yarın yanlış yaptığını düşünürsem eleştiririm ya sen rumuz tazamayan Misafir ya sen? Hoca efendini-

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 12 Aralık 2014 Cuma 18:19

2.Dünya Savaşı bitmiş ama bir Japon askeri saklandığı ormanda savaşın bittiğinden habersiz korkuyla yıllarca yaşamış.Birisi de burada kendi dünyasından kutuları unutturmak için alakaya çay demle konuları yazıp duruyor yazarlara siz de bu konuları yazın diyor. Herkes 2.Dünya savaşı bitti biliyor hatta kaçak Saraylar yapıldı kutular doldu doldu sıfırlanamadı..UYAN UYAN SaBAH oldu namazını "kıl" FADİMEM:-)Uykuda iken kendilerini ayık zannedenler var.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 12 Aralık 2014 Cuma 16:52

SAYIN YAZAR 17.00 İNGİLİZLERDE ÇAY SAATİDİR NEDEN bu kadar büyütüyorsunuz.O kutulardaki dolarlarla ÇAY içecekti bakan çocukları bir çay parasını bile çook görüyonuz yaaa...Ha troller bi şiii disenize la..BAşKA konuları neyi yazsanıza...

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 12 Aralık 2014 Cuma 16:40

TİMUR'UN FİLİ GİBİ değil,Sn Turan . DAHA BAŞKA daha dehşet BİR BENZETME OLMALI 9 milyarlık klozet neye benzetilebilir..VE ALTIN VARAKLI TANESİ 1 MİLYARDAN BARDAKLI SARAYLARI, SAATÇİLERİ PAKLAMAKLA görevli kendin çal kendin oynacı,KENDİN YAZ kendin cevaplamacı evet efendim sepet efendimci çok nikli TROLLER oldukça daha ÇOoooK hortumlamalar olur.CIZLAVET kaça troller bilmez.Madenler ne kadar karanlık bilmez onlar gemi paklar.Çok nikliler alınsın:-)kutucu AKP ERGENEKON EL ELE GAZETECİLER İÇERİYE.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 12 Aralık 2014 Cuma 15:56

Totem her an AKP yi bırakır başka yöne dönerim diyorsun,doğrudur.Dönmek günümüzde moda.Da sen ne zaman AKP aleyhinde yazı yazdın totem.Hırsızlıkları belgelendiği gün bile en büyük destekçisiydin.Bu Cemaati senin dışında destekleyen bir de kerameti kendinden menkul şeriatçı bir kadın vardı.Yapma totem,bak senin burada bir raconun var.Millete hiza veriyor ağabeylik yapıyordun.Öyle dönme falan olmaz.Yakışmaz sana.Ha anladım,maaşına zam istedin yapmadılar değil mi?O zaman haklısın bak,kolay gelsin.

Yorumu oyla      55      49  
TOTEM 12 Aralık 2014 Cuma 13:12

Bende Cemaatin gerçek yüzünü nerede ise 7 yıl önce gören biri olarak konuşma hakkına sahibim sanırım. Buradaki bebelerden farklı olarak ben araştırıyor,dinliyor gözlemliyor ve öyle muhakemede bulunuyorum tek pusulam kendi beynim tabi bunu biat kültürü ile yetişen insanlar anlayamaz zira onlar ağabeylerinin dudaklarına bakar ve onlar ne söylüyorsa doğru kabul eder ve ona göre konuşur. Bu arada Fuat Avni nin kimliği belli oldu,daha doğru o yapının yakında deşifre olacak o bir kişi değil yapı.

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 12 Aralık 2014 Cuma 05:43

fuatavni yine yaptı yapacağını, usta ve çömezleri fırtına estirmeye kalkıştılar ama cinleri toplayıp dağıtamayan büyücü gibi ortada kaldılar. Bu arada, tiviterden okuduğum bir yorum da oldukça manidar,"fuatavnifuat ve AKP taraftarı kuscuesref'in aynı merkez tarafından yönetiliyor olma ihtimali bu akşamki tweetler sonrasında yükseldi. Hitlerin yanındaki bütün kurmaylar çıkamadıkları bir çukurda olduklarını farkettiklerinde B planı yapmaya başladılar. Fidan aptal değil..."

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 12 Aralık 2014 Cuma 02:24

-2- Görüldüğü gibi, TOTEMin dediğinin aksine, rumuzla yazıyor olmak tutarlı ve dürüst olmaya yetmiyor, sahtekarlıklara destek olmaya ise hiç engel değil. Arada bir AKPye muhalefet ettiğini iddia eden TOTEM, köprüden geçenleri öptüren derebeyine isyan eden TIRSIK KAHRAMANdan farkın yok. İşlerine geç kalmamak için milleti sıraya dizenin yanına birkaç kişi daha verilmesini istemişti tırsık kahraman, senin muhalefetin de öyle. Maaşlımaşa olduğunu itiraf etsen de bari rahatça maaşını haketsen ha?

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 12 Aralık 2014 Cuma 02:17

TOTEM, paranoyan yine depreşmiş. İki yıl önce d.kapkıner-CISS ve benim tek kişi olduğumuzu iddia etmiştin. Teker teker ayıklayalım, FETOCU değilim, sen KOYUNLARLA sayısal üstünlükten bahsedince sineklerle ziyafete buyur eden, 31 Temmuz 2012 AytunÇıray'ın FENERBAHÇELİYİM makalesinde senin dörtlü itirafını yazdıran ve en son 25 Aralık 2013ten sonra sen bu sayfalarda rezil olmaktansa hicret edip televizyonlu odalarda yorumlara devam ederken seni buralarda aramayı sürdüren ve "12:40" hep bendim.-1-

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 11 Aralık 2014 Perşembe 17:46

Sende Akp yi yere göğe sığdıramıyordun! İşte seninle beni,m aramdaki fark bu! ben överim de eleştiririm de ama ya sen? Senin insiyatifin yok,iraden kiralık özgür değil,birilerinin iki dudağının arasından çıkan kelimelere göre fır fır dönersin ama ben kimseye biat etmem irademi kimseye kiralamam kimseye kulluk etmem ve kimsenin güdümüne girmem işte bu yüzden senin ile benim aramda dağlar kadar fark var o yüzden zen zavallı bir mürid ben ise özgür bir beğinim.sen saklanırsın ben TOTEM diye yazarım

Yorumu oyla      54      50  
TOTEM 11 Aralık 2014 Perşembe 17:43

Altı yıldır Akp den başka kuş tanımıyorum ama 7. yıl herşey değişebilir Erdoğanı eleştirip bir başka siyasiyi en muteber kuş ilan edebilirim zira ben Akp yada Erdoğana biat etmiyor kulluk etmiyorum ya sen gülüm? Kaç yıldır Gülenden başka kuş tanımam diyorsun? Ve sen ben gibi yanlış bulduğunda onu eleştirebilirmisin? Asla değil mi? Çünkü sen kula kulluk ediyorsun! Ruymuz yazmaya cesartetin olmadığı için 6 yıl önce neler yazdığını göremiyor tespit edemiyoruz ama muhtemelen o zamanlar hocan gibi-

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 11 Aralık 2014 Perşembe 17:32

İlk okul mezunu,amerikada yaşayan birine neden tapınırlar anlamak mümkün değil.Dünyada Ülkesinde savcı,hakim ve polisleri olup ihale dağıtan Ülkede darbe yapmaya kalkan başka bir din adamı varmıdır acaba? Gülen kim ya? titri ne? Ne iş yapar? kerameti nereden geliyor? Bömyle körü körüne kula kulluk eden insanlar ne kadar sağlıklı bir ruh haline sahiptir? Ben bugün Erdoğanı desteklerim yarın işime gelmez sondoğan diye birini desteklerim ama bu mirdçikler hocaları ne dese biat ederler yazık..

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 11 Aralık 2014 Perşembe 05:40

18:50, savunamayınca 17:05'da gördüğün gibi "önemsizleştirerek unutturacak"lar. Konu mankeni yıllardan beridir, ruhsağlığı araştırmaları için çok ilginç bir obje olunca bizlere düşen de tedavisine katkı.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 10 Aralık 2014 Çarşamba 12:40

"altı yıldır" AKPdenbaşkakuş-şişanedenbaşkayokuş tanımam deyip 17:25 vak'asından sonra başka diyarlara hicret edip "ayarlanmış savcı ve yargıçlar"eliyle 17:25 yok sayıldıktan sonra geri gelip eski tiradlarına sürdüren birisi onikiyıldır süren soygun ve zulmü savunan "beyinyıkama"ya devam ediyor. 17:25'e az kaldı, telaş arttı. "Nasıl yapsak da uyutsak-unuttursak", tutuklamalar-gözaltılar tezgahta, hatta bir büyük felaket bile, yeter ki 17:25 anılmasın... unutulsun.

Yorumu oyla      62      51  
TOTEM 9 Aralık 2014 Salı 17:05

Komik bir yazı yoruma değmez bence!! Eski kafa eski zihniyet!! ama cemaat bebeleri bayılır böyle yazılara..artık destekçiniz onlar sayın yazar:) Chp bu zihniyettekilerin elinde olduğu sürece iktidar olduğunu torunlarım bile göremezler.

Yorumu oyla      54      60  
Misafir 8 Aralık 2014 Pazartesi 18:50

Örgütlü soygun.Laik devleti soymak helal olduğu için müdür seviyesine kadar örgütlü ve talimat dahilinde soygun var.Bugün 12nci laikliğe ettiği yemine rağmen savaş ilan etti.Bir eski milletvekili internetten 12nciye hakaretten tutuklandı.Bir ajan ne diyordu burada"Türkiyede herkes özgür.Proveke etme."diyordu.Vay ajan vay.Bütün bu pisliğigöre göre savunacaklar yine,göreceksiniz.Mecbur,maaşlı ve soyguna üyeler.

Yorumu oyla      66      51  
Misafir 8 Aralık 2014 Pazartesi 17:13

Evet evet yetmisli seksenli yillardan daha farkli bir Türkiye var.. dagda ki Coban bile siyaset yapiyor, yaparken de en son model cep telefonunu kullaniyor.Eski Türkiye de bir eli balda bir eli kaymakta bulunanlar bugünden pek hosnut görülmüyorlar. Laf aramizda milletin pek umurunda bule degil(%50 oy) bunun en büyük ispatidir. At terli biliyormusunuz ?...

Yorumu oyla      55      66