YORUMLAR
Toplam 8 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 30 Kasım 2014 Pazar 17:23

ortodoks kilise"leri"nin içyüzünü Bojidar Çipof anlatıyor, merak eden arar bulur ve de okur, uyandırır. Kilisileri birleştirmek nelere yol açar, kimse uyandırmıyor, yasak. Uyanma zamanıdır, okuyun.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 30 Kasım 2014 Pazar 17:18

Osmanlı bölünmüş kiliseyle altıyüz yıl götürdü, birleşmiş kilise yutardı yoksa. bunlar yeniosmanlıcı ya kiliseleri birleştirecekler, kime çalıştıklarını bilene bir sıkımlık diş macunu benden.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 29 Kasım 2014 Cumartesi 12:22

Yazı başlığınızdaki sorunuzun cevabı: KURAN "Yeryüzü mirasçıları" nın vasıflarını anlatır...Onlar S.Arabistan'da olmayan Türk okulunda beddua seansı diye yazmazlar gazetesinden!!! yağdanlığına rağmen kovulan Kelkitlioğlu gibi.Onlar haramların soruşturulmasına yayın yasağı getirmezler...vs vs..Hem kel hem yalancı hem torbacı hem yasakçılar mı dur diyecek...KURAN öyle demiyor...

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 28 Kasım 2014 Cuma 19:35

SARAYIN ilk konuğu ne bir FİLİSTİNLİ NE DE SURİYELİ....HAÇLI terörüne kim dur diyecek?:-) GELMİŞKEN HAŞMETMEAP PAPAYA EYYYYyyyy silAlmanyalı:-) PAPA diye soralım:-) Dışarda ve içerde ALGI iç ve dış tezatı...ŞİMDİ DE DİALOG diyor AKP:-) Birileri yaparken satılmışlık oluyor....Elif Sevilay el ele ÜFÜRÜKTEN TEYYARE,VALİ'DEN cızlavetli YENİ Türkiye...4 bakanı yazmak yasak ÇALMAK BAĞIŞ TTÜRK ADETİ DİYOR EGEMENLER...DOĞRU ADET OLDU HATTA TORBAYLA YASALAŞTI ÇALMAK SORMAKSA YASSSAAHHHHH ...yeni TÜRKİYE.

Yorumu oyla      62      50  
Misafir 27 Kasım 2014 Perşembe 13:59

Haçlı terörüne kim dur diyecek ??*17 Aralık'ın Böceğin, Zarrabın Uluderenin Reyhanlı'nın yazılamasının yasak olduğu YENİ Türkiye'de Gızlavet giyenlerin yanında 700 milyarlık saatler ve saraylar???Örtülü ELİF Çakır KABATAŞ yalancısı bu hanımla İPçi SEVİLAY yükselir ittifakıyla HAVUZ medyası mı kurtaracak ???? BU ittifak nasıl oluştu? 5 bakan değişip Dersahane kapatmadan önce söz verdi birilerine Silivri ondan boşaldı YİĞİT BULUT AKP kapanmalı diyordu başdanışman oldu...KAPTIRDILAR PAÇAYI SN.TAN.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 24 Kasım 2014 Pazartesi 22:45

Ülkede gündem kaç-aksaraysa siz gündemi Amerikayı kim bulduya çevirin.İspanyollar Garanti Bankasını alırken siz Amerikayı onlar değil biz bulduk deyin.Amerikayı kim keşfetti size yem..Dün meclis lojmanları lükstü bugün saraylarda sefa...Avrupada yutan yok paraleli Ekvator Yeni Ginede ülkenizin okullarını kötüleyin.Havuzda Karalioğlu, Ocaktan,Cömert ve Karagülle falsolu şutla taca atılmış.İslam dünyasını tereyağcı havuz medyası kurtaracak..

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 21 Kasım 2014 Cuma 17:15

Adli Tıp: Tapeler doğru.Çalan evet çaldım, davasını satanlar mecbur kaldık sattık mı diyecek.Algı oluşturacak top çevirecek.Fatihler Yektalar Soylular ne için var?

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 19 Kasım 2014 Çarşamba 06:28

Suriyede fitneyi kim çıkardıysa , kim desteklediyse Allah belasını versin. Din Allah Kitap deyip oluk oluk Müslüman kanı akıtanların Allah belasını versin. Rabbim bunların soyunu kurutsun , dert versin derman buldurmasın.

Yorumu oyla      68      49