YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 3 Kasım 2014 Pazartesi 01:46

iki bıçkın atışıyorlar, birisi "anam ananı alageyikte görmüş". öteki sormuş, ananın alageyikte işi neymiş?". AKPcilerle Fettullahçıların atışmaları da öyle, birisi "rüşvet" diyor, öteki "ama seninkiler de alıyor". "çete" diyor beriki, öteki "çetenin Allahı sizsiniz" diyor. "BİATçısınız" diyor beriki, "koşulsuz müridsiniz" diyor öteki, böyle devam ediyor. 17:25 işe yaradı, bunların bütün pislikleri "karşılıklı" olarak ortaya dökülüyor, TÜRKİYE BARSAKLARINI TEMİZLİYOR.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 3 Kasım 2014 Pazartesi 01:29

maden sahipleri solcu muymuş ? ya da ıh ııh eden müslüüüümaaan bir insan hakları derneğinin başına pkklı bir isim başkanlık ederkene 3 maymunculuk mu oynuyordunuz yazar bey? pkkyı davul zurnaylan solcular mı karşılatmış haburda? meselenin sağcı solcu dinli dinsiz olmadığını bal gibi blyorsun ama doğrusunu yazamıyorsun. açılıma fazla açılmışsın bence şekerparem.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 2 Kasım 2014 Pazar 13:29

Ben mürid değilim,kimsenin güdümünde değilim şeyh,şıh,hacı,hoca,başbuğ,önder büyük insan falan tanımam hoca efendi böyle demiş hoop bizde öyle diyelim demem şimdi sen sürekli Totem diyen müridçik ya sen öylemisin? Amerika demeyeyim tamam da sen Amerikada yaşayan barona biat ederken o baron her bir herzeyi haltı çevirirken sen onu görmeyip ona buna sataşırken ne diyeyim? Rüşvet mi diyorsun? alası hocanda var,çete mi diyorsun çetenin Allahı sizsiniz,biat desen koşulsuz müridsiniz bi susun artık.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 2 Kasım 2014 Pazar 12:51

Konunun uzmanı asıl dişi totem(frontal) bu aralar ne hikmetse firar . Gerçi AKP nin aklanacağı kalmadı kadrolu avukatı (frontal) da baktıki AKP ele alınacak yanı yok, zararın neresinden dönersem kar deyip bıraktı avukatlığı. Frontalı tebrik ederim akıllı kadınmış.

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 2 Kasım 2014 Pazar 12:47

Sn.Atila biz TERLEYEN adamlar istiyoruz ölüleri sayan ölüm çukurlarına hüzünlü gibi bakan BAKANlar istemiyoruz.Siz bakanlara bakmasanız göremezseniz gizleseniz de bakanlar görüyor,ötesinde Allah görüyor, mahkemeler de ilerde bunları görür.Siz de zaman zaman Atatürk'ten bahsedersiniz ama 2 Ayyaş diyenleri hararetle savunursunuz..Alakaya çay.Hak hukuk önemli değil,GÜÇ kimdeyse Süleyman odur mu diyelim?

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 2 Kasım 2014 Pazar 11:40

16.11.Atatürk'ü sevdiğini söyleyen sen İKİ AYYAŞ sözüne rağmen bu kadar AKP'cisin öylemi:-) Bugün eleştirdiğin insan hakkında bu sütunda 15.3-2012'de yazdıkların duruyor.İP ve Aydınlık'a laf edilince kızan sen Zarrab'dan 11 ay sonra bahsedebilen de sen.Allah aşkına senin gerçek fikrin nedir? Kula kulluk nakaratını bırak.Gerçekten ATATÜRKÜ TANIYIP DA ona ayyaş diyenlere destek:-) He canım he...Yaz kulluk falan.Biri de ATatürkçüyüm der ama ona gardrop devrimcisi derdi.Şimdi çıkarılmanın bedelini..

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 1 Kasım 2014 Cumartesi 17:53

Ülkede İŞÇİLER MADENLERDE SULARDA BOĞULURKEN muhterem kadim yorumcu ve de eski büyük fikriyatçının:-) derdi imam ABD falan fıstık...Takılmış gidiyorum bahtımın rüzgârına...Dolarlı kutuları ve ölümlü kuyuları atlama metotları NELERDİR konunun uzmanı TOTEM?

Yorumu oyla      60      49  
TOTEM 1 Kasım 2014 Cumartesi 16:11

Vallahi ya hiç bakandan bahsetmemişsiniz hee birde en büyük organizasyondan bahsetmemişsiniz? Çete reisi amerikada olan,Bankaları,gazete,televizyon,madenleri ve şirketleri olan rüşvet olarak uganda da ihale dağıtan devletin içine sızıp operasyonlar yapan kirli organizasyondan bahsetmemişsiniz:) Yaa insanda biraz utanma olur hadi o yok biraz zeka olur! kula kulluk etmek günah be! Amerika da keyif sürüp baron gibi yaşayan adamı savunmak için ya ebleh yada piyoon olmak gerek. sen hangisisin?

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 1 Kasım 2014 Cumartesi 15:05

50 kişi araya girince diyor bakan...Komik desen komik değil özrü kabahatinden büyük denir mi o bile değil ABSÜRT ötesi..BAKANLAR ne işe yarar sn.Atila? Sizin işverene yüklediğiniz suçlarda onlar pir-ü pak mı? Kim bu 50 kişi bakandan güçlü mü? Para mı güçleri? KADINCAĞIZ DA oğlum YÜZME bilmez diyor safça TEMİZCE ne eder suda ? Ne edecek??? Bunu reva görenlere bu saf millete Yazıklar olsun.

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 1 Kasım 2014 Cumartesi 14:36

Sn.Atila işverenden bahsetmişsiniz hiç bakanların adı geçmiyor.Vicdanınıza sorun Avrupa'da Japonlarda hatta G.Korede böyle olaylar sonrası bakan koltuğa yapışır mı? Bu hükümet her kesimi demokratız diye kandırdı önüne konan belgelerle darbecilerine sarıldı 4,5 milyon dolar kutularda çıkınca hukuk katledildi.Mersin'de 27 polisi aldılar haftasında bıraktılar ne bu oyun mu? Paça kaptırıldı dershane, polis hakim savcı bence iktidarda Aydınlık var.Merkel sessizliği işi anlatıyor.Siz bakanları anmayın

Yorumu oyla      60      49  
hulya 31 Ekim 2014 Cuma 17:40

PKK bence ABD'nin bağımsız bir kürt devleti kuracağım diyerek Irak'ta,Suriye'de ve Türkiye'de kandırdığı ve kullandığı kürtlerdir.Dilleri ve ilkeleri devlet kurmak için yeterli değildir.Boşu boşuna ölüyor ve öldürüyorlar..

Yorumu oyla      58      49  
TOTEM 31 Ekim 2014 Cuma 16:59

Devletten değil de Amerika da yaşayan sahte imamdan emir alıyorlar!Bu organizasyonun emrinde Savcılar var,hakimler var,polisler bürokratlar var şimdi böylesi bir organizasyonu çeteyi kimse sorgulamıyor da küçük çetelerle uğraşıyoruz.Zerrap diyenler kendi baronlarının saltanatını neden görmezden geliyorlar? çünkü anlar bu imama kulluk ediyorlar ve enbüyük günahı işliyorlar.Ölen zavallı insanlar umurlarında değil tek düşündükleri imamlarına yaranmak ve her üzücü olayı iğrenç emellerine alet etmek.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 31 Ekim 2014 Cuma 12:31

Hoca NAsreddin, evine hırsız girdiğinde komşuları onu suçlamaya kalkınca EL İNSAF, HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK demiş. Bu olanlarda, ülkenin kaderine ONİKİ YILDIR HAKİM kılınan AKPnin hiç suçu yok, zaten adından belli AK, sütten çıkma kaşık kadar AK, bizler ne desek boşuna. Aytun Çıray'ın sesini de boğuntuya getirelim, duyulmasın. Yoksa ÇÖZÜM SÜRECİ tehlikeye girer, bebekkatillerine iktidarın verdiği sözler tutulamazsa maazallah deliğe süpüttürülüverirler, onlarsız ne yaparız sonra...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 31 Ekim 2014 Cuma 10:27

İşçileri pet şişelere işeten karanlıkta yemek yediren PKK ile masaya oturan hırsızları koruyan havuzla algı oluşturan iktidar.Mersin'de içeri alınan polisler serbest. Niye aldın niye bıraktın.Kumandalı hukuk da bir yere kadar....böyle medyaya böyle devlet......İŞÇİYİ karanlığa mahkum eden orada yemek yiyeceksin diyen ZArrabların HAMİSİ DEVLET...VİCDAN uçmuş insanlıkla birlikte...HER ŞEYLERİ PARA iftira ve yalan İNSANLIĞIN YÜZ KARALARI...

Yorumu oyla      59      49