YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 21 Eylül 2014 Pazar 19:39

demek empati peki atilla talat siz empatinin tarifini biliyormusunuz.bizler acaba sizlere empati duyuyormuyuz.geçiniz bir kalem lütfen o kelimeden bahsetmek için tüm insanların yani o ikiye ayrılan bizlerin hislerimizi bilmeniz lazım.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 20 Eylül 2014 Cumartesi 07:20

şairin dediği gibi, "bir dokun bin âh dinle kâse-i fağfûrdan". Sayın yazar "empati lütfen" dedi ya, neler çıkıyor empati yapacak. Bu da son empati önermesi,"CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, 301 maden işçisinin hayatını kaybettiği Soma maden ocağı faciasıyla ilgili bilirkişi raporundan cinayet çıktığını bildirdi". Devenin neresi doğru ise AKPnin de o hesap, hangi işlerini ele alsak dökülüyor. Temiz bir işleri yok, http://www.turktime.com/haber/CHP-li-Oren-den-sok-aciklama-/303366

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 19 Eylül 2014 Cuma 06:15

AKPnin ve başının yaptıklarını aklıbaşında insanların gözünde sevimli göstermek için çok çabalıyorsunuz, madem yüzde elli iki arkanızda neden bu kadar zahmet? "Baş" bile o kadar değer vermiyorken o kalan yüzdekırksekize mi şirinlik çabası? Koyverin gitsin, balkon konuşmasıonda da öyşe yapmadı mı? Ya o sayı gerçekleri yansıtmıyorsa? Kimilerini çıktıkları "taht"ta bile dikenüstüne oturmuştan beter eden soru veya SORUN bu. Şirinlikten öte, gülünç olmaya doğru gidiş var galiba.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 19 Eylül 2014 Cuma 02:52

mezarlıkta caminin abdest alma yerine de bir uğrayıver. 2 cm 3 cm çıkmış çeşmelerden yıkanacaz diye elinin ayağının kirli duvalara değdiğini , güya ayak dayama demiri diye yapılmış tam üstüne su akıp üstüne sıçrayan üstüne sümkürülen demiri de bir görüver. yüzlerce fetvada sıçramış çirkef için verilen hükümlerden habersiz ,hijyenden habersiz ibbyi mi yazarsın , camiye gelen cemaatin ne şartlarda abdestliğyle zerre kadar ilgilenmeyen imam efendileri mi yazarsın bilmem.cenazeye gelene empati yap!

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 19 Eylül 2014 Cuma 02:47

empati dedin de ne anlatayım bak sana ben : karacaahmet mezarlığına uğra bir ara. büyükşehir belediyesinin cenaze hizmeti kepazeliğini gör. yıkanan cenaze için tabutun aktarılacağı tekerlekli sedyeyi cenaze sahplerne çektren görevlileri mi ararsın ,biçare kadınlardan koca tabutu sedyeye koymalarını isteyenleri mi ararsın ? cenaze namazında ölen kişinin adını söylemeden 3 kere 4 kere er kişi niyetine diiyen , 3 kere 4 kere hatun kişi niyetine deyip namaz kıldıran imamları mı ararsın ? (1)

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 19 Eylül 2014 Cuma 02:38

o "empati" denilen şeyi "çaresizlik"ten peşine takıldığın şahısa da sordun mu sayın yazar? Bize anlatmak istediğin "şey" ile "O"nun anladığı ve herkesi havuç-sopa desteğiyle "ikna" edeceği "şey" aynı değil, ona tapanlar dışında herkes bunun ne demek olduğunu havuç-sopa desteğiyle "seveseve" öğrendi. Şimdilik bu kadar "zülfüyare dokunmak" yeter, saygı ve sevgiler bizden efenim.

Yorumu oyla      57      49