YORUMLAR
Toplam 33 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 21 Eylül 2014 Pazar 16:56

Yeni Türkiye Ethem Sancak gibi sonradan sakal bırakan Bence BMC deyip ihale üstüne ihale alan 4 yıl önce Hoca Efendi için asrın sahibi derken şimdi İhaleler gitmesin diye AKŞAM'dan çamur attıran ihale Müslümanlarının ülkesidir. Yeni Türkiye sokakta binbaşısını elçilerin dövdüğü Hayrettin Karaman gibilerin HOCA MİLLİ HOCA olduğu, rüşvete sesi çıkmaz ve KÖRMEZlerin Diyanet başkanı olduğu hırsızlığa KÖR gerçek!!!! alimlerin ülkesidir. Yeni Türkiye'de 12 yılda 13.168 İşçi iş kazasında ölürken ve öldüğüyle kalırken Rızaların yatta polislerin zemin katta olduğu sandıkta aklanılan mahkemeden korkulan ülkedir. Yeni Türkiye dini değerlerinden beklediği hakları az çok alan saf temiz vatandaşın alternatifsiz partiye çaldılar ama deyip oy verdiği , verilenlerin de Bilal için memleketi Perinçeklere peşkeş çektiği iktidarı paylaştığı ülkedir

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 20 Eylül 2014 Cumartesi 14:33

49 rehine için AKP'li Tayyar CIA hamlesi diyor.Doğrudur.Hava binbaşısının sokak ortasında Kuveytli elçilerden dayak yediği ülke? Kimse takmıyor.Petrolünü terör örgütlerinden alan PKK'nın arama yaptığı paralel vali atadığı bir bölgesi Paralel-özerk Türkiye.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 19 Eylül 2014 Cuma 18:47

Alper Bey, Mahmut Efendi Marifet dergisiyle E.Ala'nın garip sözlerini,Karaman Hoca!!!nın hocalığını ve İraniliğe kayan din anlayışını ayrıca yeme içmeleri yerden yere vuruyor Eylül sayısında.Şimdi biat etmeyeip rüşvete bağış demediler ya bir kulp bulalım Meridyenler cemaati diyelim onlara da:-) Böyle haramla nereye? Herkes eyvallah etmez .Etmeyen darbeci hain.Bİat et he helal de yürü...Yol yol değil...Duvar yakın.Allah akıl versin bunlara.

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 19 Eylül 2014 Cuma 10:56

Devletleri küstürüp IŞİD'in petrolüne kalan 50 yıla fiili ve post 8 darbe 17 bin faili meçhul ve BANKA İÇ ETMELERİ SIĞDIRAN Darbecilerin dışarda banka boşaltanları yakalayan polislerin içerde olduğu yeni Türkiye.MİMARI BND dinlemeleri.AKP+BALYOZ EL ELE.CB oldu BANKA BATIRMAKLA ANANAS teşbih konularıyla işadamlarına konuşuyor:-)Böyle bir ülkeyiz vesselam...

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 18 Eylül 2014 Perşembe 23:54

Yenişafak önce Rızayı altın kaçırıyor diye yazdı.Kolunu,paçayı kaptıranları görünce DARBE de karar kıldılar.Havuz kenarında alınan karar gereği KUMPAS VE ZİLLİ İRADEYE DARBE OLDU...SİLİVRİYİ SAVCILARI BOŞALTMAK ZORUNDA KALDI.SÖZ DİNLEMEZSEN DİNLEDİKLERİNİ DİNLETİRLER...ANLAT ALPER BEY HAYIRSEVERE İRANLI veKİLLER BABEKLE BAĞLANTıLI SAHTEKAR DİYOR SEN HAYIRLARINI ANLAT.28 ŞUBAT MEDYASINI GEÇTİNİZ İLKESİZLİKTE...HER YOL MÜBAH...

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 18 Eylül 2014 Perşembe 19:36

hep yazardım akp yandaşları ile fetonun müridleri UTANMAMA eğitimi almışlardır, onlara ne derseniz deyin UTANMAZlar. ROBOT gibi, kuruldukları gibi yazıp konuşurlar, hiçbir duyguları yoktur, utanmayışları ondan. Makalelere bakıyorum, ne kadar AKP yandaşı makale yazan varsa alayı aynı tornadan çıkmış gibi. Yorumlarda onların her türlü çelişkilerini ortaya dökseniz bile UTANMIYORLAR. Bu kadar lafla TAŞ OLSA ÇATLAR, insan bu kadar mı kendini düşürür?

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 17 Eylül 2014 Çarşamba 22:29

IŞİD suçluysa da onu ortaya çıkaranlar..deyip bize olumsuzdan örnek veren onu yücelten Alper Beye: "Aklı başında fakihlerin Müslümanlığın güler yüzlü ve sağaltıcı yönünü hayata geçirmek için verdiği bir milyon birim emeği, bir tek kelle kesme videosu yerle bir ediyor. IŞİD’in yakın bir gelecekte hâk ile yeksân olacağı şüphesiz fakat bir an tersini düşünün; kim bir IŞİD devletinin tebaası olarak yaşamak ister?"

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 17 Eylül 2014 Çarşamba 21:33

Sn.Tan bu aralar CHP ve özellikle S.Tanrıkulu ile uğraşan Doğu Perinçek sizce neden AKP ile samimi? Vesayet renk değiştirdi.BND ve Ergeneciler AKP'yi köşeye sıkıştırdı kroşeleri çakıyorlar .Ondan bu Silivri havalandırmaları avukatlığa geçmeler milli kumpaslar...Bu konular zor değil mi? Sorma Paralel de yaz:-)

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 17 Eylül 2014 Çarşamba 12:27

A.Yüceoğlu diye bir işadamı 1000 yıl sürecek denen süreçte coşmuş ekonomi çok iyi 10 yıl sonrasını görüyoruz demişti siz de sn Tan o iş adamını hatırlatıyorsunuz.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 17 Eylül 2014 Çarşamba 11:19

Babacan "haksız rant sağlanıyor." 1.6 milyar dolar yabancı sermaye çeken banka batırılmaya çalışılıyor devlet eliyle.IŞİD eleman topluyor devlet göz yumuyor.efkan ALA CB ile kararlar alıyor BB'nın haberi yok.BDDK ile ilgili yeni yapılanmalar Babacan'dan habersiz kotarılmaya çalışılıyor.32.kattan düşenler için ölen ölür kalan sağlar bizimdir.Bakalım duvara ne kadar kaldı.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 16 Eylül 2014 Salı 13:01

sonunda size de bunu itiraf etmek görevi verildi demek. Bir yandan ABD öte yandan da BND dinliyordu zaten, herkesin bildiği bir SIR olduğundan bunun bir şekilde açığa vurulması gerekiyordu. Bu makaleyle de halloldu,"Söz Dinleyen Türkiye'den Sözü Dinlenen Türkiye'ye!" hem de ne dinleme... Ne İsviçredeki sekiz ayrı hesap kaldı gizli ne IŞID yamyamlarına giden silah yüklü TIRlar, ne de SIFIRLANAN PARALAR kaldı gizli. Helal olsun bu hükümete, gerçekten de "her sözü, her nefesi dinlenen bir ülke"...

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 15 Eylül 2014 Pazartesi 17:03

BND Silivricilerle Rızacıları bir kardeş kıldı ki AYRILAMIYORLAR...BİZ AYRILAMAYIZ.....BND ile uğraşsana Paralel de BND emri mi mirim:-) Yakıt sat görüntüde kavga et.ALGI YÖNETİMİNE DEVAM...HALK AKLAR SANDIKTA....

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 14 Eylül 2014 Pazar 20:02

Alper Beyin dikkatine : "Büyükelçi Yakış, "Böyle bir zamanda dört tane en önemli Ortadoğu ülkesinde büyükelçisi yok. Suriye’de büyükelçisi yok, Tel Aviv’de yok, Kahire’de yok, Trablusgarp’ta yok. Bu, Türkiye’nin bölgede etkili olma imkânını önemli ölçüde sınırlıyor." YENİ Türkiye:-) Rüşvet oldu BAĞIŞ.Orta DOĞUDA 4 ÜLKEDE ELÇİ YOK...NASIL GÜÇSE...BND gücü:-) GÜÇ rızaya yaklaşan POLİSE...ÇALMAK SERBEST.HAVUZ İTİN DOLU YALAN DOLU.Dünyanın en ucuz,en ilkesiz havuzu.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 13 Eylül 2014 Cumartesi 20:58

böyle güzel makaleleri okuyunca dalar giderim, şiirler gelir aklıma, Orhan Veli'nin KUYRUKLU ŞİİRİ gibi, "Uyuşamayız, yollarımız ayrı--Sen ciğercinin kedisi, ben sokak kedisi.--Senin yiyeceğin kalaylı kapta--Benimki aslan ağzında.--Sen aşk rüyası görürsün, ben kemik--Ama, seninki de kolay değil kardeşim--Kolay değil hani--Böyle kuyruk sallamak tanrının günü...", Selam ve sevgiler bizden efenim.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 13 Eylül 2014 Cumartesi 11:50

Sn.Tan Yaşar Yakış Bey,içerde ve dışarda dış politikamızın yanlışlarını anlatıyorum diyor.AKP'li vekillerse ABİ HAKLISIN AMA BİZİ DİNLEMEZ DEYİP ÇEKİNGEN TAVIR SERGİLİYORLAR AÇIKÇASI KORKUYORLAR DEMİŞTİ...KAN DÖKÜLÜRKEN KORKAN ADAMLAR!!!!! Siz kasideye devam edin Suriye ne güzel OLDU BAKIN...BND CIA çalar AKP oynar.BOP.Silivri boşaltılacak boşalt...DİNLEDİK DİNLERİZ...VA MI ÖTESİİ...BÜYÜK Kiiiiiim....YAŞAR Yakış biliyor cirmimizi HEEEEÇ BOŞUuA DESTAN yazma ağam.DİNLEDİK oynatırız.SES: TISSSSS.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 10 Eylül 2014 Çarşamba 21:59

Hükümetin son icraatlarıyla ilgili tarihi bir söz:"Çarşı ağasından tartısı bozuk olan korkar." Çarşı dediysek Beşiktaş Çarşı değil kuyumcular çarşısı:-)

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 9 Eylül 2014 Salı 11:16

13 bin 168 işçi iş kazasında öldü ne zaman? AKP döneminde.Avrupada bu konuda birinciyiz. Yeni Türkiye:-) Bakkallara ölüm AVM bizim her şeyimiz Markalar kazansın.İşçi dediğin nedir ya.Alın teri kurumadan ücreti verilmeli ama biz Karamani ve de Mutaiyiz.İslamı da kendimize benzetiriz.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 9 Eylül 2014 Salı 11:03

Gökdelenler Yeni TÜRKİYE'nin mezartaşlarıdır.Kanla yükselen mezar taşları.Yazara göre İsrail'i çok korkuttuk öyle korktular öyle korktular ki bir daha Gazze'ye saldırmadılar.A.Tan sormaz sorgulamaz methiye yazar deyince herhalde abartmamış olurum.Alman Gazetesi Yahudi gazetesi BND de Yahudi.Soma da Yahudi işi, 32.Kattan düşenler de hükümeti zayıflatmak amaçlı atladılar aşağı...

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 7 Eylül 2014 Pazar 14:00

Kemalizm yine İKTİDARDA renk değişik.

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 7 Eylül 2014 Pazar 13:41

Yeni BB 32.kattan düşenler için şehitler demiş.Onlar da o kata şehit olalım diye çıktı.Çocuklarımız şehit baba görsün.Kafa bu!!!!!! yeni ne var ortada? Yazının başlığını güldürme amaçlı mı attınız?

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 7 Eylül 2014 Pazar 13:03

Obama yine sırtını sıvazlamış.KIS KIS GÜLÜYORLAR BİZİM HALİMİZE.Yurttan sesler korosu paralel korosu dışarda millet takmıyor:-) Kuyumcuların polisleri tutuklattığı ülke.ANLAT ALPER TAN.ALO fatih gazeteciliğinin faydalarını anlat...El alem MERKELLER GÜLÜYOR BİZE...BU ASANSÖR düşmesi de PARALEL İŞİ OLMASIN ERZURUMDAKİ KAYAK PİSTİ ÇÖKMESİ DE ....PARANOYA DEĞİL BU ALGI YÖNETİMİ...HAVUZ yağları YAĞLARIN KRALI...HÜRRİYETİ BİLE SUSTURDUNUZ.DOĞAN DA SİZE YAKIN ARTIK...İSRAİLE YAKIT VAH GAZZE AH VAH...

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 7 Eylül 2014 Pazar 12:09

Gazze bombalanmadan önce İSRAİL'e JET YAKITI satan yeni TÜRKİYE.Hukuk yerine SANDIK.Yakında IŞİD ve Suriye ile ilgili belgeleri açıklayacaklar o zaman tısss sesini çok daha net duyarız Musluklardan tısss gelmesin de bir de o var.....İSRAİL bu hükümet gibisini bir DAHA bulamaz.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 6 Eylül 2014 Cumartesi 11:27

CB'nın Merkel'e davranışları aşırı tebessüm nezaket ve kibarlık dolu:-) Sitelerde fotoğraflar var.Aman efendim bir incelik bir kibarlık neden deme:-)

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 6 Eylül 2014 Cumartesi 10:41

ABD'de hukuk var kişilerin iadesine mahkeme karar verir bu garip havuzyada BB ve CB kanun oldukları için karıştırıyorlar. Merkel'den iste lütfen efendim bizi dinleme de...Zaten o üslupla sitem etmiş. EEEEEYYYYY yurtta geçerli.Edirneden sonra fısssss.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 5 Eylül 2014 Cuma 02:57

Alper bey nerde biz dünyayı dinlemek biz sadece içerde birbirimizi dinleriz. Bu site tam yandaş olmuş.kara yı bile bize ak diye yutturuyorsunuz

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 4 Eylül 2014 Perşembe 23:07

2011'den beri Merkel çalıyor biz oynuyoruz.Silivrinin boşalması da dahil GÜneydoğuda verilen tavizler de dahil paçayı kaptırdıklarının resmidir Ama Alper bey bunu da büyüklüğe hamletmiş...Öyle büyüğüz ki Almanlar BBG evine çevirmiş ülkemi Tan da bunu tevile gayret ediyor.Evet coğrafi konumumuz önemli ama biz büyük değiliz.İstediğin kadar övün Almana gelince aslanlar tıss demek zorunda niye dinlemeleri normal deniyor.Yenilik burda Almansa ses etme la...Alman olum adam gariban Türk polisi değil.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 3 Eylül 2014 Çarşamba 21:44

Sn.Tan 17 Aralık neden komplo? Neden Bayraktar önce istifa etti ve BB da etmeli dedi.4 bakan neden istifa etmek zorunda kaldı madem her şey iftira.Bakan çocukları neden masum? İddia değil İSPAT ŞEKLİNDE YAZIN DA GAZETECİLİK GÖRELİM .HODRİ MEYDAN.

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 3 Eylül 2014 Çarşamba 21:30

Dinlenilmek büyüklük değil zAAFTIR ALPER BEY...İYİ tevil ediyorsun ..1974 KIBRIS BARIŞ HAREKATINI DA İNGİLİZLER ADIM ADIM İZLEMİŞ DİNLEMİŞERDİ VE KENDİ GEMİMİZİ BATIRMAMIZA GÜLÜYORLARDI...DEMEK Kİ ESKİDEN DE ÇOK YENİYMİŞ TÜRKİYE. İRAN DAHİL DİNLEMEYEN KALMAMIŞ..GELEN VURDU GİDEN VURDU YENİYE....HUKUK SANDIKTAN MAHKEMEYE GEÇSE ESKİ Mİ OLACAĞIZ.GÜÇSÜZLERİ MÜSAİT OLANLARI HERKES DİNLER KEKLER...EYYYY MERKEL nasılsın eyimin? DİNLERLER DİYOR BÜYÜKLER DEMEK Kİ DAHA BÜYÜMEDİK:-) Hayırseverler artsa..

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 3 Eylül 2014 Çarşamba 16:50

Alper Tan Beye bir soru: İlkece HAVUZ MU 28 ŞUBAT MEDYASI MI? BENCE BMC.. diyen Marksist ve de seyyid sakala hayranım...Yeni Türkiye'ye yetişilmez.EŞİ BENZERİ DÜNYADA YOKTUR derinlikte ve İFTİRADA boy ölçünüzü ve ŞUBATÇILARI çok çok geçer, HAVUZLARIMIZ hijyeniktir ve büyüktür en önemlisi de yenidir.O kadar ki sahipleri bile tam belli değildir.BAĞIŞLARLA YÜRÜR BU İŞLER...

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 3 Eylül 2014 Çarşamba 14:04

Can Dündar'ın yeni boyalı değil reel Türkiyesi:"Ne nafile çaba: İstediğiniz kadar yakın, silin, imha edin o ses kayıtlarını, dosyaları, fotoğrafları... Hepsi dinlendi, okundu, görüldü, kopyalandı, kaydedildi bir kere; ebediyen yok etmeniz imkânsız... Şehir şehir, sokak sokak, hane hane, oda oda, bilgisayar bilgisayar basıp silseniz; yine de nereye gitseniz, gelecek peşinizden; ille çıkacak karşınıza, valla sorulacak hesabı… Kaçış yok; sonunda yargılanacaksınız."

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 3 Eylül 2014 Çarşamba 14:00

Zabıta bile Saadet standını izne rağmen yıkabiliyor.Burası hukukun zirvesi,tacı Türkiye...HSYK seçimleri hükümetin can damarı zam dahil her yol mübah, korkunun sebebi belli.Alper Bey de sağ olsun bu ülkeyi boyayıp bize yeni diye satıyor...ROK, SELFİ, KARALİOĞLU, Taşgetiren kiradan mülke...Şişli'DE İKİ OTOMOBİL BİRİ LÜKS....Hey LÜKÜS HAYAT.Alman'dan da lüküs:-)URLACIYIZ helalinden hoşlanmam polisin sualinden...Sürerim, asarım.Almansa susarım..DEMOOOHRASİİİ..

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 3 Eylül 2014 Çarşamba 13:27

Alper Tan soru sormaz propaganda tarzı yazar. İçerde vatandaşa kuyumcu zulmü yapan aslan kesilenler Merkel'e niye ses çıkaramaz büyük devletler dinler der? Demek ki yeterince büyümedik kutularla polis sürmekle büyüdün demiyor el oğlu. Alperciğim bu haram yolla keramete erme gayretine bayılıyorum....Gayret yeni bir cila daha...Almana tıssss yeni Törkay:-) Mahallede kabadayılık yeter bize...İran bile bizi dinliyor haberin olsun:-) Meridyen meridyen dinliyorlar:-)

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 3 Eylül 2014 Çarşamba 12:35

Almanya İngiltere ABD Fransa hatta İran tarafından dinlenen ve onlara kabadayılık yapamayan dinleyebilirler diyen İstihbaratı da çok güçlü Yeni Türkiye...Bu Türkiye'de çalanlar serfiraz halkın sesi de havuz:-)49 vatandaşını unutan medyaya yasak getiren, gazetecilerin satın alındığı... Dinlemeyen bir Madagaskar kalmış.Alman gazeteci istihbarat da dinlenildiğini anlamamak için....olmak gerekir diyor.Böyyük Türkiye'den Yeni Türkiye'ye eskisi daha iyiyidi Yahya bile hesap verdi.Cilalı parlat devri.

Yorumu oyla      55      49