YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 20 Ağustos 2014 Çarşamba 10:26

Torba kanunu çuvala çevirirseniz olacagı budur.İlk hareketi MGK dan başlayan bedelli askerligin,Cumhurbaşkenından hareket alması normaldir.Sıfır sorun politikamız devam etmekte,49 vatandaşımızı unutmayız..Ama şu ortamda İŞİD le takışmanın bu görevlilere zarar verecegi aşikardır.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 18 Ağustos 2014 Pazartesi 14:42

AKP'de tam demokrasi vardır:Babacan Bank Asya'yı batırmadı diye Y.Bulut BB'nın izniyle dünyanın tanıdığı adamı fırçalıyor....O Bulut ki Ç.Doğan'ı ekranlarda ilk paklayan demokrattır...GÜL şimdi ne yapsın kurduğu partiye KAYSERİ İL BAŞKANI MI OLSUN!..İşte AKP kardeşliği ....GÜL İlk adayken de RTE R.Kutan'a karşı onu destekler görünmüştü.Savcıyken avukat olandan her çalım beklenir dün DÜNDÜR.İSRAİLE ONE MİNUT GEMİLERDE TALİM VAR KÜRECİKTE YARİM VAR..ÇOK AYDIN BİR HALKIMIZ VAR:-)ÇALIYORLAR EMMME:-)

Yorumu oyla      68      49  
Misafir 18 Ağustos 2014 Pazartesi 14:35

12.58 AC.Her şey yanlış bir hayırseverin hayırları bir de onu hayırsever ilan edenin savcıyken avukat olması doğru değil mi? CHP içinde sorunlar var ama AKP GÜl gibi:-) Partiyi kuran 3 adamdan biriydi ve kurandı ama adama kapıları kapattı usta...Buna vefa ve yol arkadaşlığı denir:-)Ne olur ne olmaz GÜL de olsa kutu mutu Villa milla der sıfırdan sıfırlamadan bahseder.Ne bu Lice'deki heykel der mer...Her şey yanlış Kuyumcunun Egemen'e verdiği çikolataların tadı enfes bir bu doğru.CA

Yorumu oyla      67      49  
Misafir 18 Ağustos 2014 Pazartesi 12:58

Kendi dogrularini dogru ve flusuz bir göprüntü vermek adina yazilmis ego bir yazi okudum.Her sey yanlis FAKAT dogrulari yazmayi nedense düsünememis sayin yazarimiz. Bariz ic parti cekismelerini hatta ayyuka cikan kavgalari güzel bir ifadeyle demekrasinin kuyruguna baglamis. Lütfen biraz serin kanli ve kendimize selbstkritik yapmayi unutmayalim. Her kamerya konusumayi maarifet sayanlari paretiye doldurursaniz bir gün bunu kamufle edebilmek adina demokrasiyde alet edersiniz. AC

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 18 Ağustos 2014 Pazartesi 12:21

Kelimesi kelimesine katılıyorum.Allah anlamamakta ısrarcı olanlara Akıl ve izan versin.

Yorumu oyla      65      49  
Misafir 18 Ağustos 2014 Pazartesi 07:07

Eline, yüreğine sağlık sayın vekilim. Umarım insanlarımız böyle konulara duyarlı olur da çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği daha fazla kararmaz.

Yorumu oyla      64      49