YORUMLAR
Toplam 47 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 17 Ağustos 2014 Pazar 19:01

Kula KULLUK:Çalsa görmez.Sıfırla dese duymaz.Ayakkabı kutuları dolar, dolar görmez.PKK kendisine MEHMEDİMİ vuranlar için şehitlik açar görmez.Partiyi kurana kapıları menfaati için kapatır kapıdan kovar sesleri çıkmaz.İranlıoğlan hayırsever,Apo muteber, milletin bayrağını kıtalara taşıyan müsvedde olur gıkı çıkmaz HAYRETTİN KARAMANİler. RÜŞVETE BAĞIŞ DER ALİM OLUR ..BÖYLE BİR ÜLKEDEYİZ YENİYALANLA N-AKİT, AYDINLIK İTTİFAKI SEBEP Kutu kutu 4,5 milyon dolar.1 TrilyoN var BUBAAAA..SAĞIR kul duymaz.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 17 Ağustos 2014 Pazar 18:05

Bir ülke düşünün ki Lice'de öldürülen Türklerle çatışırken ölenler için şehitlik açılıyor.Bir ülkede kardeşini öldüren insanlar ve şehitlikleri!Birileri ve TROLLER kına yaksınlar.Kakara makara bir ülke.Rızaların muteber OLDUĞU APO'nun Perinçeğin fikriyle operasyon YAPILAN ÜLKE...SANDIKTA AKLANMAK İSTEYEN BİR HÜKÜMET....VE ONLARI PAKLAYAN HAVUZ VE TROLLERİ....Ülkede yolsuzluk yokmuş haklı çıkarmış birileri de kendi egosunun derdinde...Adamlar! terörörist heykeli diker birİLERİ DE BEN Ben ben...

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 17 Ağustos 2014 Pazar 17:09

Abdullah Gül'ü bile partide istemiyor.İstediği gözü bozuklar,4,5 milyon doların ayakkabı kutularına dolmasını göremeyen amalar.Gerçi Gül uyumlu!!! çalıştı ama ne olur ne olmaz.İlkokul mezunu olmayıp; çalıyor ama yapıyor veya haşa çalmazlar diyenler bence o ilkokul mezunlarından 40 kere daha sorumlu.Ama fanatik üniversite de bitirse 2 dil 3 dil de bilse fanatiktir.Gözlerini kapar vazifesini yapar.Rezasıyla yapar..Havuzun sıfatı yazar, aslı yağdan olan duygusalları kutu görmez ve ücretlileri gibi.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 16 Ağustos 2014 Cumartesi 23:36

Rahmi Bey, seçmenin yarısı ilkokul mezunu herhalde gidip 4 dil bilen profu seçecek değillerdi.Nefret dilli, AB kriterleri sözünü unuttu zamanında liberallerden bile oy almıştı şimdi yola çıktığı herkesi sattı...Mahkeme korkusuyla Paralel bisikletine bindi habire pedal atıyor durursa düşecek....Çok değişti demiyorum kendini iyi kamufle etmiş.Kafa kesen örnek Müslüman IŞİD dostluğu gerçek yüzü.Argo millete prim yapıyor takipçileri de o seviyede o kültürde...

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 16 Ağustos 2014 Cumartesi 18:15

Bu sayfada çok enteresan biri var.Hem gözleri bozuk, virüs ,monşer, sülük,vampir gibi kelimeleri zevkle kullanan nefret dili uzmanının İranlı hayırseverinin milyon dolarlı kutularını göremiyor,saat kaç deyince bakıp söyleyemiyor buna rağmen de trafik polisi olup bizlere yol göstermek istiyor.Hem kör hem yol gösterici:-) Bunun gibi milyonlar var çalıyorlar ammmaaa yol körpü neyim yapıyorlar diyen yığınlar...Bunlar çok kitap okurlar:-)Gazete deyince akıllarına havuz gelir.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 16 Ağustos 2014 Cumartesi 17:34

İnsanlarda yorumlarında bile yazdığı argo kelimelerle antipati uyandıran bir adamın meşguliyeti yorum yazmak.İşimiz var haydi.SAATLERİ GÖREMEYEN GÖZ BOZUKLUĞUNLA BİR DE FİKİR BEYAN ETME.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 16 Ağustos 2014 Cumartesi 17:32

Adamın gözü bozuk evinde 1 trilyon çıkan bebeleri 700 milyarlık SAATLERİ göremiyor İranlıoğlana GIKI ÇIKMIYOR PKK Lice'de Mehmetçiği şehit eden ona ilk kurşunu sıkan adamın heykelini dikiyor.OSLO'da güneydoğu APO'ya devrediliyor.Gözü bozuk da PARALEL kelimesinin mucidi APO ağzıyla bize laf yetiştiriyor.Sen önce görme problemini hallet ve kelime hazineni geliştir.Ömrümüz senin megaloman dünyanın saçmalıklarına cevapla mı geçecek? Paralel masalcıları Bak Havuz PKK Balyoz REZA aynı fikirdesiniz.

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 16 Ağustos 2014 Cumartesi 16:17

25 aralıkta kuyruğunu kısıp "viyyik-viyyik" müziği eşliğinde ortadan kaybolanlar, boy göstermeye koyuldular. mamalarını veren el benneymişimbeaabi havasında, ona hizmette kusur ederlerse süpürge hazır. sıfırlanan milyaravro, yatakodasıkasaları, ayakkabıkutukarındakiavrolar, hayırseverrezayayatmalar, bakaramakara ayetleri tefsirleri unutturulacak ki gelecek seçime bu rüzgar devam etsin. artık maaşlımaşa lafı dokunmuyor, sertifikalı olunca kime ne?

Yorumu oyla      60      49  
TOTEM 16 Ağustos 2014 Cumartesi 14:42

Mürid te kendini paralıyor ama dedim ya bir yıla kalmaz esameleri bile okunmaz cemaat deyip masum inançlı insanları sömürerek baronluk oluşturan,bankalar,şirketler,gazeteler ve televizyonlar kurarak Amerika da baron gibi yaşayan bir adamdan Müslüman da olmaz alimde dindar da.Şimdi burada bu çakma şeyhin zavallı kullarına daha fazla vurmak istemiyorum zaten iki cihanda verecekleri hesap çok artık hesap zamanı feryadın figanın ona buna çamur atıp kendi paçalarını kurtarmanın imkanı yok.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 16 Ağustos 2014 Cumartesi 14:38

Ben haklı çıkmaktan da yoruldum,ucuz militanları madara etmekten de ama ucuz bir şeyi bertaraf etmek pekte övünülenecek bir şey değil.ben 17 aralık sonrası Sanırım Hülya kardeşime hitaben yazmıştım,Bir yıla kalmaz Gülen bu ülkenin gündeminden silinir kimse hatırlamaz bile ve dolayısı ile bu müridleri de ortadan kaybolur yine biz bize kalırız demiştim. Gülen e ne oldu?çöpe atıldı çöpte son çırpınışları var ama artık kimsenin umurunda değil. burada ve başka yerlerde ona kulluk eden birkaç-

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 16 Ağustos 2014 Cumartesi 14:24

Sayın yazar, polemik olmasın diye onca yorumu tırpanlayacaksanız bilelim ki kime çalıştığınızı sorgulama seçeneğimiz olsun. AKPnin yeterince maaşlı maşası var, onlara hakettikleri yanıtı ya kendiniz verin ya da bu sayfalara veda edelim. 25 aralıktan beri kuyruğunu kıstırıp araziye uyanlar bizler değildik.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 16 Ağustos 2014 Cumartesi 13:07

böyle olacağı belliydi,"BMGK'dan Türkiye'yi yakacak IŞİD kararı: Oy birliği ile alınan karara göre yardım ve yataklık eden ülkelere yaptırım uygulanacak! BM Güvenlik Konseyi, IŞİD'e karşı çözüm planı oluşturdu. IŞİD'e maddi destek veren ve vatandaşlarının örgüte üye olmasına izin veren ülkelere ekonomik yaptırımlar geliyor", süpürge kapı arkasından çıkıyor. kader, buraya kadarmış onca saltanat, onca zulüm. http://www.turktime.com/haber/BMGK-dan-Turkiye-yi-yakacak-ISID-karari-/296474

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 16 Ağustos 2014 Cumartesi 10:57

AKP Erdoğan sonrası eski yeni kavgasıyla çok gitmez.Yakında SİLİVRİYİ HANGi sözler VE HESAPLAR anlaşmalar gereği boşalttılar öğreniriz.AYDINLIKLA YENİŞAFAK ARASINDA TEK BİR FARK KALMADI.BAZEN ATTIKLARI BAŞLIKLAR BİLE TIPKISININ AYNISI BİZDEKİ FARKLI!!!YORUMCULARIN BENZER YORUMLARI GİBİ.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 15 Ağustos 2014 Cuma 23:15

Havuz medyasına bir fuatavni yetiyor.Diğer avnilerden çok memlekette. Adam-lar oturmuş İranlı hırsızı görmeyip bizi ikna edecek-ler zeki-ler ya:-)

Yorumu oyla      57      49  
FRONTAL 15 Ağustos 2014 Cuma 22:38

Bu arada sayın Turan, bir yazınızda da AKP öncesi ve sonrası dönemi kıyaslıyan bir yazı yazsanız. Nedersiniz?

Yorumu oyla      53      49  
FRONTAL 15 Ağustos 2014 Cuma 22:27

Sayın Turan , sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesini tahmin edip bilmek için inanın müneccim olmaya gerek yok:) bu maçın galibi belliydi zaten. Sayın Turan 12 yıldır sürekli iktidarı eleştiriyorsunuz ya , peki AKP iktidarından önceki Türkiye yi neden eleştirmiyorsunuz? Biliyorum ne desem boş, siz yine bildik yazılar yazıcaksınız. Bu arada hoşgeldin TOTEM :) bende buradaki çoğul görünen tekil kişi yüzünden yorum yazmıyordum:) Allah bu tekil kişiye akıl versin :)

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 15 Ağustos 2014 Cuma 12:24

cok şükür Allah yardım ediyor etmese halimiz berbattı

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 14 Ağustos 2014 Perşembe 17:16

AKP'yi dün vatana ihanet etti diye suçlayanlar şimdi BAKANLIK için el ovuşturuyor...Bazı yorumcular da burada onları savunur.Size ne oluyor? Herkes gemisini yürütme derdinde.Siz ?????????? Size de rol olarak Parlatıcı deterjan imalatı mı düştü kaderden.Ne gayretli insanlar var ülkemde.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 14 Ağustos 2014 Perşembe 15:51

Ülkemizin son bir yıllık halini Şair Eşref ne güzel özetlemiş: "Bir soğan soyulunca yaşarıyor da gözler/ Koca ülke soyulunca aldırmıyor öküzler"

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 14 Ağustos 2014 Perşembe 15:14

Müjde müjde!!!!! TOTEM artık ebleh demiyor meczup diyor.Çok değişti.Monşer falan bunları duymamış duysa yukarılarda ne güzel kelimeler olduğunu...Devam Totem...

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 14 Ağustos 2014 Perşembe 15:08

Totem çok değişmiş eskiden ebleh derdi şimdi meczup diyor:-)

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 14 Ağustos 2014 Perşembe 14:57

Bu memlekette gözü harama bozuklar, çalıyorlar ama diyen seviyede!!!!!! olan avama bir yığın,oldukça....Bunlara cevaba bile değmez.Kraldan çok kralcı nam-ı diğerle yağdan....Dünyada bu görüntüyü sergileyen başka bir ülke var mı: Hırsızlar yatlarda ve de devlet korumasında 4bakan indiren İranlı bütçemizin kaçta kaçını ödemiş....sıfatı da hayırsever...Böyle halka böyle hayırsever...Gemiler İsrail'e mal götürür saflara da Gazze derler maçlarda Acun'a Erdoğan'a sarılırlar...Yığınlara bu gider.

Yorumu oyla      58      49  
TOTEM 14 Ağustos 2014 Perşembe 14:38

Bir meczup sal ortaya sürekli aynı sloganlarla ortamı provoke etsin hocasına,kulluk ettiği sahte peygambere hizmet ettiğini sansın. böyle beyni uyuşmuş şuursuz yaratıklar yüzünden ve editörlerin bu şuursuzlara özel olarak yol vermelerinden dolayı köşeler boşaldı kimse yorum yapmaz oldu. Şimdi bu zavallı insancık ile uğraşarak kensini önemli saymasına yardımcı olmayı da zul görüyorum aklı sıra herkese laf yetiştiriyor ama toplasan söylemleri bir paragraflık laf etmiyor.Ruh hastaları abat ediliyor

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 13 Ağustos 2014 Çarşamba 22:13

14.33 "Kaçma gel lan İsrail dölü." Bu Soma'da söylenen söz bunu da bir şerh etseniz bu sözün yorumu nedir??? Siz tevil edersiniz???? Ekmel Beye saksı.Nankör. Berkin'in annesini yuhalatma...Bunları da tevil etseniz hangi manadadır bunlar...Y.Demirören'in babasını nasıl ağlattı onun da bir hikmeti vardır tevili nedir ???

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 13 Ağustos 2014 Çarşamba 21:30

Rahmi Bey, T.Atila'yı tebrik etmişsiniz güzel de 4 bakanı rüşvetten devrilmiş BİR HÖKÜMATI TEKRAR İKTİDAR YAPAN BU HALKIMIZ DA TEBRİĞİ HAK ETMİYOR MU?...Dünyada NEREDE VAR BÖYLE BİR HALK? VAR MI??? ZOR BULUNUR ENDER BİR HALK...CEMAL NADİR GÜLER GİBİ NADİR BİR HALKIMIZ OLDU HAVUZ SAYESİNDE MAKARNA KOMÜÜÜR...Ben dağıtılırken gördüm slogan değil bu...

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 13 Ağustos 2014 Çarşamba 19:09

14.33 Algı sorununun temelinde tıbba göre çoğu zaman görme bozuklukları yatar (kaynaklara bakabilirsiniz) kiiiii ülkemizde ayakkabı kutularının içindeki milyon dolarları göremeyen milyonlar olmuştur.4 bakanı rüşvetten inmiş bir hükümete bu kadar desteğin olması da ve dünyada böyle bir vakanın başka hiçbir medeni ülkede pek de olma ihtimali olmaması sizin de buyurduğunuz:-) ALGI sorununu anlatır...EYİ GÜNNNERRRrr.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 13 Ağustos 2014 Çarşamba 18:58

14. 33 Algı sorunu yok da ülkede yağ sorunu ve göz bozukluğu sorunu var..Kutularda dolarları görenler görmezlikten geliyor veya ÇALIYORLAR FEKAAaaaaT YAPIYORLAR DA DEME İDRAK SORUNU İLKE SORUNU VAR...BİR DE GELENE AĞAM PAŞAM, GÜCE EYVALLAH SORUNU VAR. MİSAL: SÜLEYMAN SOYLU T.TELEKOMDAKİ YOLSUZLUĞUN HESABINI SORMAZSAM NAMERDİM DEMİŞTİ SONRA SORDU:-) VE NUMAN GURtUL MUŞŞŞŞ...HARUNKEN KARUN OLMA SORUNU DA VAR...SORUNLU VE KUYUMCULARI bağIşları KAKARA VE MAKAR(a)NAYI SEVEN BİR ÜLKEYİZ...

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 13 Ağustos 2014 Çarşamba 18:51

14.33 Bu sözü Türkiye'de bir sen bir de havuzdan birkaç yazar böyle anlamışsınız.İnternette var açıp dinlenilebilir. BB,yanlış anlaşıldım deyip düzeltmedi de siz niye düzeltiyorsunuz.Eski AKP'li yazar L.Gültekin'le CNN 'e çıkan fanatik Star yazarı!!!!! bayan Halime Kökçe de sizin gibi düzeltme yaptı cevabını aldı....Kraldan çok kralcılık da bir tardır..Cevaba değmezdi...

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 13 Ağustos 2014 Çarşamba 14:33

10:22 bana ermeni dediler DEMEDİ bana ÇİRKİN İFADELERLE ermeni dediler dedi algı sorununuz yoksa kasten YALAN yazıyorsunuz

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 13 Ağustos 2014 Çarşamba 12:03

vatandaş olarak bizimde gözümüzde sizler satılmış dalkavuklar olarak görünüyorsunuz çünkü adil objektif olarak yazmıyor taraflı olarak davranıyorsunuz insanlara kendi ideolojinizi dikte etmeye çalışıyorsunuz

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 13 Ağustos 2014 Çarşamba 10:22

Bu ülkede vatandaşlık şuuru gelişmiş olsa bana Ermeni dediler sözünü Lazı Kürdü Çerkezi Arnavutu Arabı empati yapıp kendisine söylenmiş olarak düşünse acaba neler hisseder. Af edersiniz sözü hangi olumsuz kelimelerden sıfatlardan önce kullanılır...Kel başa böyle ...Soma dünyada hangi ülkede olabilir.Şili'de 69 gün sonra insanlar kurtarılıyor...Saati kolumuza zorla taktılar :-) Af edersiniz Kumpas yedik.Bakara makara BRAVOOO nur oool...ETYEN Mahcup olmamış yağ makamında TAMAMEN DUYGUSAL OLMUŞ:-)

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 12 Ağustos 2014 Salı 21:45

Bana Gürcü dediler, daha kötü şeyler söylediler Ermeni dediler af edersiniz.Aşağılık kadın, Ananı da al git.Kaçma gel LAN İSRAİL DÖLÜ, SÜLÜKLER, KAN EMİCİLER,MONŞER SAKSI ve yüzlerce evet yüzlerce böyle kelime...BUrası TÜRKİYE YAĞDANI OKUMAMIŞI VE OKUMAYANI EN ÇOK OLAN AVRUPA ÜLKESİ ... DAHASINA GEREK VAR MI???

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 12 Ağustos 2014 Salı 20:46

Bu ülke bir Almanya, İsveç, Japonya olmadığı için 27 milyon da ilk öğretimli olunca siyasetçisi seçmeni yorumcusu çalıyorlar ama yapıyorlar fikriyatında.Burası Türkiye, bundan iyisi Şam'da kayısı diyor AKP kutu görmezleri. Saatleri pahalı olanından sevenler.Kendisi gibi düşünmeyenlere sıfat bulan yorumcunun ilham kaynağı elbette 4 dil bilen İhsanoğlu'na SAKSI VE MONŞER DİYEN gazeteciye aşağılık kadın diyen ALEVİ diye AnA yuhalatan siyasidir... Yapılacak bir şey yoktur bazen...Üzüm üzüme...

Yorumu oyla      57      50  
TOTEM 12 Ağustos 2014 Salı 16:35

Birilerine koşulsuz biat eden,bildik sloganları ve söylemleri tekrarlamaktan başka bir meziyeti olmayıp,kula kulluk etmeyi kendisine ve kişiliğine yedirebilen ucuz militanları asla dikkate almadım ve saygı duymadım.Ayrıca bu kişilerin sorunlu ve bozuk ruh hallerini körüklemek gibi bir misyonumda yok vesselam çapı düşük slogan yorumcusu olan kullarla işim olmaz.

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 12 Ağustos 2014 Salı 15:15

Totemin değişme fikri MÜTHİŞ ÖYLE BİR değiştik ki AVRUPANIN EN BÜYÜK ADLİYE SARAYINI yaptık ama SANDIKTA aklanma yapan MAHKEMELERİ işlevsiz hale getiren bir böyyüüük MODEREENNN DEĞİŞİM YAŞADIK. HAVUZ VE TRT'nin 16 KANALI ve yurt içi ve yurt DIŞI radyoları da DA DEĞİŞİMDE ASlan PAYı SAHİBİ....ALGI var İDRAK YOK...EEE TEKME YİYEN YUMRUK yiyen MADENLERDE ÖLÜME GİDEN AÇ VATANDAŞLA BU KADAR demokrasi...TUZU KURU OLAN YANDAŞLAR PAKLAMA yapar...YATLAR ROKA REZAYA yaradı....Hayırsever bir ülkeyiz:-)

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 12 Ağustos 2014 Salı 13:24

Totem, insan biraz değişebilmeli cümlen doğru.Kutu kutu dolarları saatleri rüşvetleri, Milletin anasına küfredip ihale alanları görebilmeli...Bu bir değişim bile değil aslında...Gerisi laf-ü güzaf ...Sandıkta aklanılmaz....Havuzdan okuyup ülkeye bakmamalı..O havuz kurur yakında....

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 12 Ağustos 2014 Salı 13:15

Totem tekrar hoş geldin.Saat kaç, ya da Gemiler Malta'ya ne götürür demiyorum.Koca bakanlar başbakanlar cevaplayamadı bu tip soruları ben ne bileyim diyeceksin.Sen de haklısın.Tekrardan Hoş geldiiiiin.Değiebilmeliyiz.Yumruk yiyince Marketlerde Soma'da öbür yanağımızı çevirmeliyiz ellerine sağlık usta demeliyiz.DEMOHRASSİ BÖYLE olur bizde dimeliyiz.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 12 Ağustos 2014 Salı 13:07

21.21: İNSANLAR BİR PARÇA DEĞİŞEBİLMEYİ becerebilmeli, diyen arkadaşım.Mesela saatlere kumpas diyecek kadar mı? Kutulardaki dolarlara polis koydu onları diyecek kadar mı değişelim.Soma'da yumruk yiyen vatandaşa İSRAİL DÖLÜ mü diyelim...NE KADAR DEĞİŞEBİLMELİYİZ SAYIN YORUMcum???? Tek cevap yazmanızı beklerin CHP MHP paralel hikâyesi değil...Ne kadar değişmeli insanlar...RIZALAR YATTAYKEN POLİSLER zemin kattayken ne kadar DEĞİŞMELİYİZ???

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 12 Ağustos 2014 Salı 13:02

Yol yaptık körpü neyim yaptıh hava alAnı yapdıııh. EVET YEDİİİK EMMEeeee bir sorun neye yedik daaaaa?? Bunları size yapmah için yedüüüük....demü kadim yorumcularumuz pardoooon vatandaşlarumuzzzz ne dersünüüüüz? Tekme yiyen vatandaşlarrrr alkııış alkııış...Sandıh ne gozelsin HAVUZ DA SERUnleyelüüümm..Sbahdan AKşama HAVUZDAYUH DA?

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 12 Ağustos 2014 Salı 12:58

SAAT KAÇ Cevap yok.1 TİRLYON BAKANIN OĞLUNDA ne arıyor? Nedir bu KUTULARDA DOLARLAR CEVAP: hınk mınk ama biz de SANDIKTA KAZANDIK...EEE BURASI İngiltere değil Japonya da değil TÜRKİYE...BUNU SAVUNAN "yorumcular!!!!!??????" DA OLACAK....

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 12 Ağustos 2014 Salı 12:49

Birisi kelimeleriyle geri döndü.Eeeee partiyi kuran arkadaşına 27 AĞUSTOS OYUNUYLA HIRSIYLA "gelme" diyen gazeteci bayana "alçak" diyen adamı uçurandan da bu ...

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 11 Ağustos 2014 Pazartesi 21:39

Zugurt tesellisi diye bir yerde yazi okumustum,hay Allah ne yapayim simdi.Zugurt cok iyi bir seydir 10 seneden beri devamli 1.menu olarak tabaklara geliyor bide yiyenleri seyrederek teselleniyoruz.Eyi gunler,

Yorumu oyla      53      51  
TOTEM 11 Ağustos 2014 Pazartesi 21:21

İnsanlar bir parça değişebilmeyi becerebilmeli! bazı şeyleri görebilmek için bazı insanların ne yaşaması gerek artık bilemiyorum.Aynı sloganlar,aynı masallar ve aynı eblehlik ve her şey aynı iken farklı sonuçlar beklemek bana bir veciz sözü hatırlatıyor.

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 11 Ağustos 2014 Pazartesi 11:35

22:40, "hic dogru bir şey yapmadımı", yaptı elbet. "Deveye diken yaraşır, bize de ..." diye bir atasözünü doğruladı."siz hertülü hakariti yapalım başbakan yutsun istiyorsunuz" mu acaba? ONCA HIRSIZLIK, onca RÜŞVET, onca vatandaşa hakaret dokunmuyor demek ki siz g.t kıllarına. "Çalıyor ama bize de koklatıyor" demek siz RECEP dininin mensuplarına göre sevap. Bu iş burada bitmez elbet. Dualarım sizlerle AKPciler, Allah ömrünüzü ve zulmünüzü arttırsın. Çöküşünüz muhteşem olacak, kaçamayacaksınız.

Yorumu oyla      59      50  
CISS 10 Ağustos 2014 Pazar 23:37

YSK yurtiçi ve yurtdışı toplam seçmen sayısını 55.800.000 civarında açıklamıştı. Şu anda sandığa giden 40.500.00 görünüyor. Yani 15.300.000 kadar seçmen oy kullanmamış. Katılım düşük, % 72,5. RTE nin aldığı oy da 21.000.000 gibi. Bu durumda RTE tüm seçmenin %37,6 sı gibi oyuyla CB oldu. Yani halkın, milli iradenin %37,6 sının tercihi ile. Her neyse yine de başarılı bir sonuç. Artık CHP ve özellikle tabanının %10 u RTE'ye oy veren MHP liderinin hesaba çekilme zamanı geldi çattı! CISS!

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 10 Ağustos 2014 Pazar 22:51

Bu millet bunları görmek mi istemiyor Çok mu zeki kahretsin usumu yitirecem Atila Atsız

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 10 Ağustos 2014 Pazar 22:40

biz kendisinden cok memnunuz.siz her yaptıgınıistemiyosunuz hic dogru bir şey yapmadımı. siz hertülü hakariti yapalım başbakan yutsun istiyorsunuz.oda sizin tam anladınız dilden biraz agır cevap veriyor.ayrıca sizin gibi düşünmeyenlere sabır göstermeli ve deger vermelisiniz selamlar.

Yorumu oyla      57      54