YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 10 Ağustos 2014 Pazar 09:58

13.24 TSK ile darbecileri niye ayıramıyorsun, TSK diye bize darbecileri savunuyorsun? Cemaat 28 Şubat'ta banka boşaltanların şerriyle,kâbusuyla AK zannettiklerinin ak olmadığını net görünce yollarını Oslo ve dershaneyle ayırdı.Oysa Silivri'den çıkanlar ve PARALEL kelimesini ilk cemaate kullanan APO ve AKP derinleri şimdi cemaate karşı el ele..Bu da her şeyi anlatıyor. Aydınlıkçı bazıları son ittifakla şimdi Perinçeği tanıdık diyorlar.Gözü olan görüyor..Balyozcu TSK değildir.Karıştırma.Paklama.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 10 Ağustos 2014 Pazar 00:23

Bazıları vesayet sever illa birini seçtirmek ister bize...HaKîSİ DE KALSIN İRAN yeşili de...FISSS.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 10 Ağustos 2014 Pazar 00:07

13.24 Senin pakladıklarını BOP eşbaşkanı saldı.Demek ki aynı fabrikanın ürünleri...AKP,havuz medyası,İrancılar ve AYDINLIKÇILARIN TEK HEDEFİ VAR BİR DE PKK'nın : CEMAAT....Bu da yeni konsepti çok iyi analAtıyor...Ç.Doğanlarla Akdoğanlar el ele....bu oyun da bozulur.Çok sürmez.

Yorumu oyla      58      49  
CISS 9 Ağustos 2014 Cumartesi 13:24

3- Bu nedenle önümüzdeki süreçte; amaca ulaşmak için her şeyi mubah sayan, bel altı vurmada, yalan, dolan ve komploculukta usta bu iki büyük grubun, AKP nin başlattığı HÂKİMİYET VE İKTİDARA HER YÖNÜ İLE TEK BAŞINA SAHİP OLMA savaşına, daha doğrusu bir birlerinin kirli çamaşırlarını nasıl ortalığa saçmaya başladıklarına tanık olacağız. Dershaneciliğin kaldırılması beraberinde başlayan bu ilk çatışma dönemini takiben, özellikle her iki tarafın kendisini destekleyen ya da yayın organı olan gazete ve TV lerde sergilenecek rezillikleriyle; işledikleri günahlar ve suçlar en azından millet vicdanında karşılığını görecektir. Ettiklerini bulacak olanların düşecekleri duruma tanık olmak da bana büyük keyif verecek. Dilerim beni bu zevkten mahrum bırakmazlar:)) CISS!

Yorumu oyla      56      49  
CISS 9 Ağustos 2014 Cumartesi 13:24

2- Bu konuda YOLDAŞ edindikleri GÜLEN CEMAATİ de; gerek medyası ile ve gerekse hazırladığı komplolar, ispiyonlar, gizli dinleme ve görüntü CD leri, sahte belgeler, düzmece yalancı tanıklarla soruşturma/yargılama safhalarında AKP ye büyük destek verdi. Ancak zamanla AKP iktidarı, GÜLEN CEMAATİ’NİN emniyet, yargı ve hatta kendi milletvekilleri ile bürokratları içerisinde gittikçe çoğaldığını, bu gidişle ipleri tamamen ellerine geçirebileceklerini, önlerinde önemli bir engel ve ciddi bir rakip olmaya başladıklarını anladı, artık onların desteğine ihtiyacı kalmadığına da inanarak hem cemaate, hem de kendi tabanına gerçek iktidar ve söz sahibinin kim olduğunu göstermeye karar verdi.

Yorumu oyla      56      49  
CISS 9 Ağustos 2014 Cumartesi 13:24

1- Her ikisi de DİN DEVLETİ kurmayı hedeflemiş, bu amaca ulaşmak için demokrasiyi araç olarak kullanan ve YAPTIKLARI HİZMETLERLE HALKIN GÖZÜNÜ BOYAYARAK taraftarını artırmaya çabalayan İKİ BÜYÜK ÖRGÜT’ün yani F.GÜLEN CEMAATİ ile AKP nin, birbirlerine düşmeye başlaması ile hem gerçek niyetleri ve hem de bu yolda çevirdikleri fırıldaklar bir bir ortalığa dökülmekte! Başlangıçta ilk hedefleri; önlerindeki en büyük engel olan Cumhuriyetçi, Atatürkçü ve laikliğin yılmaz savunucusu TSK yı çökertip sindirmek, aynı doğrultuda görevini yürüten bağımsız yargıçları, emniyet ve il/ilçe yöneticilerini tasfiye edip kendi taraftarlarıyla doldurmak, muhalif medyayı baskı altına almak ve bu yönde yasalar ile yeni düzenlemeler yaparak kendi alt yapılarını sağlamlaştırmaktı.

Yorumu oyla      56      49  
CISS 9 Ağustos 2014 Cumartesi 13:23

1- Affınıza sığınarak, henüz 17 Aralık iddiaları piyasaya servis edilmezden bir ay önce, Türk Time'ın "Gülen’i Bitirme Planına Kim Ne Dedi?" başlıklı ve 29.11.2013 tarih 07:54 saatli haberi altına yazdığım 3 madde yorumu buraya iliştirmek istiyor, orada belirttiğim gibi F-Tipi ile T-Tipi iki ihanet örgütünün kapışmalarıyla bana yaşatmakta oldukları keyiften dolayı kendilerine en derin şükranlarımı sunuyorum. 10 Ağustos 2014 den sonra bu keyfimi daha da artırarak sürdürmelerini diliyorum:)) CISS!

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 8 Ağustos 2014 Cuma 13:29

Birisi doğru yazmış m-llet m-illetin adamını seçecek ve illet CB olacak...Vah zavallılar.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 7 Ağustos 2014 Perşembe 23:15

ölene kadar demek için mukavele mi imzalamış bakarsınız o ölene kadar bir saat bile olabilir.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 4 Ağustos 2014 Pazartesi 12:53

Bu başbakan değil miydi,Cumhurbaşkanı yetkileri dahilinde kendisinin yanlış yaptığı bir şey ya da bir konuşması hakkında fikir beyan ettiğinde ' Bir ülkede iki baş olmaz.' diyen.O'na meydan okuyan,diklenen,kardeş olduğunu unutarak O'nu bir kalemde silip atan,kolayca harcayan? O'na her şey mübah başkalarına değil öyle mi? Bir insan nasıl olur da kendisinyle bu kadar çelişir? Akıl almıyor! Sayın Başbakan,kılıfına uydurmaya çalıştığınız yasa,Abdullah Gül için de geçerliydi.Siz O'nu noter yaptınız

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 4 Ağustos 2014 Pazartesi 11:01

10.28 yorumcusu "Erdoğan 1 numaralı koltuğa yerleşecek ve ölene kadar böyle devam edecek"diyor. Anlaşılan kendisi demokrasiden değil, diktatörlükten yana... Haberi olsun, 'ölene kadar' sözü, diktatörler için kullanılır.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 4 Ağustos 2014 Pazartesi 10:52

şeytanın peşinden gidenin varacağı yer yüzüstü bırakılacağı yerdir.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 4 Ağustos 2014 Pazartesi 10:29

millet, milletin adamını seçecek. siz devletin gizli sahipleri sipariş monşerlerin peşinden gitmeye devam edin. millet ne derse o olacak

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 4 Ağustos 2014 Pazartesi 10:28

osmanlı, hatta türk tarihinin gördüğü en büyük lider olan Recep Tayyip Erdoğan hak ettiği gibi bu ülkenin bir numaralı koltuğuna yerleşecek ve ölene kadar böyle devam edecek. bununla yaşamaya alışsanız iyi edersiniz sayın turan

Yorumu oyla      56      56  
Misafir 4 Ağustos 2014 Pazartesi 10:27

yeni türkiye... kimse korkmasın. serüvenden korkan denize açılmasın

Yorumu oyla      55      51