YORUMLAR
Toplam 9 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 3 Ağustos 2014 Pazar 23:37

Sayın yazar, Ahmet Hakan'ın Hürriyet'teki köşesinde Erdoğanın gafları ile ilgili bir yazısı var. Lütfen okuyun ve samimi-dürüst iseniz, okuyucudan bir özür dileyiniz, abarttığınız ve birisi lehine İhsanoğlu'na haksızlık yaptığınız için. Bakalım ne kadar erdemlisiniz. Hatırlarsanız Erdoğan "çocuklarına helal lokma yedirmediğini de "söylemişti, ne dersiniz bu işe, bir şey yazacak mısınız?

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 3 Ağustos 2014 Pazar 18:03

Hatasız kul olmaz. Hatasız insan algısı kişinin Uluhiyet ve nübüvvet anlayışına zarar verir. Kaldı ki İhsanoğlu, konuya ilişkin açıklama yaptı, ancak yazarın işine gelmediği için savunmasını yazacak kadar hakikat aşığı değil anlaşılan. Sayın yazar, bahsettiğin seçmen kitlesi senin gibi hakikatı çarpıtmaz, soyguna destek olmaz.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 3 Ağustos 2014 Pazar 17:41

Erdoğan'ı desteklemenin gerekçesi, bir erdoğan yalan ve iftira listesi yapsa tefrika olur.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 3 Ağustos 2014 Pazar 13:34

Hakikat ne sayın yazar, hırsızlığın korunduğu taşların bağlanıp zararlıların salındığı bir Türkiye mi? KAÇ GAZETECİ HAKİKATİN PEŞİNDE?...GAZETECİLER BU ÜLKEDE İŞİNİ YAPSAYDI NE SOMALAR NE DARBELER NE GEMİCİKLER OLURDU....

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 2 Ağustos 2014 Cumartesi 15:46

Sayin Talat Atilla, Bariz bir sekilde siz de tarafinizi secmissiniz, ona gore yayin yapiyorsunuz. Yalniz bir tarafta Turkiye tarihinin en buyuk hukusuzlugu vatansever insanlara zulme donusmusken buna kulak tikayip boyle basit konulara kosenizi ayiriyorsunuz. Sonra kalkip gazetecilik ahlakindan bahsetmeyin. Ayip oluyor yani.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 1 Ağustos 2014 Cuma 14:04

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Van mitinginde BBP İl Başkanı diye platforma çıkarttığı kişinin kimliğini bilmeden vatandaşlara tanıtmasına sert tepki gösterdi. Destici, Van’da il teşkilatlarının olmadığını vurgulayarak Twitter’da şunları yazdı, “Van il teşkilatımız yerel seçimlerde gerekli katılımı ve başarıyı sağlayamadığı için görevden alınmış ve yerine henüz atama yapılmamıştır.”

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 1 Ağustos 2014 Cuma 11:49

Çok ayıp bu tür yazılar. Gerçekten. Neden mi sırf karalama amacı ile yazılıyor. ben izledim son derece insani bi hata. Başkaları neleri karıştırıyo hiç oralı olan yok. Örneğin "Rahmetimiz gaabımızı geçmiştir". Örneğin Peygamber Mekke'nin fethinde kendine pay çıkardı uyarıldı biz öyle yapmayacağız. Kusura bakmayın ama İstiklal marşı çok önemli elbette benim için dinimden önemli bişey olamaz.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 1 Ağustos 2014 Cuma 01:40

sayın Talat bey Başbakan hergün her şeyi ama herşeyi karıştırmıyormu.öyle gafları varki varki yazmakla bitmez.eğer danışmanları okuyacağı şeyi yazıp ekrana vermeseler ne olur Talat bey sorarım size ne olur.bir kere ama bir kere başbakanıda eleştirin sizi ayakta alkışlıycam talat bey ama yapmazsınız yapamazsınız seğilmi değilmi.

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 1 Ağustos 2014 Cuma 00:54

Sayın yazar önceki makaleye yazdığım "İĞNELİ FIÇI" esprimi fazlasıyla ciddiye almış görünüyor, olanca gücüyle gündemi değiştirip asıl CANYAKICI-NEFESKESİCİ konuları unutturmaya adamış kendisini. Havuç-sopa kardeşliği karabasana dönüşmüş, Allah(CC) kolaylık versin.

Yorumu oyla      60      50