YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 25 Temmuz 2014 Cuma 02:31

A.Tan yazınız ciddiyete alınma eşiğini sıfırlamış.Rızanızla sıfırladınız tebrikler.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 24 Temmuz 2014 Perşembe 17:28

ROK VE REZA YATTA POLİSLER ZEMİN KATTA.İşte Alper TAN'IN YENİ hukuklu ANGARASI HİTAMA, ERMESİ İÇİN DE A.BULAÇLAR M.TÜRKÖNELER ALINACAK....BİR ANGARA HEKÂYESİ anlat A.TAN yeni olmasın....Türgev KOYUNLARI OLANA kadar her fert Durmak yok sıfırlamaya..Simon'a OECDli selam GAZZE MASALLARINA devam......Masal bitmez ANGARA masalları...REZOŞ MAKBUL KARAMANİ ŞEYHÜLİSLAM İŞTE YENİ ANKARA'SI TAN'ın.Havuzdan çıkmayalım havalar sıcak...Kumpas:- )anlat anlat cari açığın kaçta kaçını kapattı sizin hayırsever?

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 24 Temmuz 2014 Perşembe 13:36

Sn.Tan Buraya A.Yasin'in duasını koymak kolay.Bu duaya yürekten amin diyoruz peki siz Kürecik'i, OECD üyeliğini Malta'ya petrol götüren ve İSRAİLLİLERİN ALIP UÇAKLARINDA KULLANDIKLARI yakıtları sorgulayacak mısınız.Yeni ANKARA dediğiniz Yeni Türkiye dediğiniz yapıda böyle bir bakış mümkün değil mi diyorsunuz??? Bakara kakara .İP memnun yeni TÜRKİYEDEN REZA DA RIZA GÖSTERİYOR...YARIN BİRGÜN DE MuHALİF GAZETECİLER ALINACAK MESLEKTAŞLARINIZ İŞTE SİZİN YENİ TÜRKİYENİZ.Anlat kurban hele sen iyi ...

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 24 Temmuz 2014 Perşembe 13:27

Türk Telekom'daki AKP'li vekillerin karıştığı hortumun hesabını sormazsam namerdim diyen samimi sandığımız Süleyman Soylu ve AKP politikalarıyla aslında İsrail'in destekçisidir diyen NUMAN kURTULMUŞLAR, OECD'ye İsrail'i üye yapan Kürecik gözünü İSRAİL'E veren RTE ve AKP GAZZE için ne yapacak? NİFAK NEDİR?? REZA DIŞARI POLİS İÇERİ....SIFIRLA BİLOOOOM ..MALTA'YA PETROL GÖTÜR BİLOM ORDAN SİMON ALIR YAKITINI.Haramaİ HAVUZ SAĞOLSUN TEREM YAĞLARI...MUAMMER GÜLER REZASIYLA..HAVUZ YAŞAR haram BAĞIŞLA.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 21 Temmuz 2014 Pazartesi 22:22

Alper Tan. Allah rüşvete bağış diye fetva verenlerin Toplumun bekası için fert feda edilir deyip Merhum Yazıcıoğlu'nu örnek verenlerin Küreciği kurdurup Manavgattan İsraile su satıp sonra kahrol düşman diyen ilkeli ALGI OPERASYONCULARININ dualarını KABUL ET-MEEEEEEEEEEZ. RAMAZANDA BİLE RÜŞVETİNİ ÖRTMEK İÇİN OPERASYON DİYEN ZALİMLERİ ALLAH DERDEST ETTİĞİ GÜN...ZAVALLI DAVASINI SATANLAR....BİR SÜRE MİLLETİ KANDIRABİLİRSİNİZ AMA TİTREYİN....DAVANIZI SATTINIZ.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 20 Temmuz 2014 Pazar 22:15

Carlos Latuf'un karikatürünü gördünüz mü sayın A.TAN Erdoğan'ın İsrail politikasını çok güzel Tİ'lemiş.Madalyonun görünen yüzü halka o avamdır kanar...Kahrol İsrail alsana petrol al sana Kürecik al sana OECD üyeliği al sana % 40 artmış ticaret gemilerle gemiciklerle.....Atma eski savcım yeni avukatım ...din....AH DİLİPAK ahhhh AYAĞI KAYMASAYDI M.MARMARAYA BİNECEKTİ.HASTA OLMASAYDI SİNCAN CİHADINA KATILACAKTI...Mücahid ABdurrahmanlar ne çok .siMİİİİTTçiiii.VER GAZI AYNI METOT ESKİ SAVCIDA..at at.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 20 Temmuz 2014 Pazar 14:00

Numan KURTULDU(Hasan boğuldu),ABD vagonudur dediği AKP vagonuna binince,Harunken Karun olan eski dostlarına kavuştu.U harfi ne güzeldir.Süleyman da kurtuldu sıfırladı borçları...Soy soylamış boy boylamış bakalım Kuyumcunun altınları hangi başları eğdirmiş....Kahrol İSRAEL AL SANA KÜRECİKTEN BİR BOMBA....

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 19 Temmuz 2014 Cumartesi 09:25

Müslüman, rüşvet yer bağış derse, çalışmaz çalarsa binasını madenini sağlam yapmaz tuzluk vekiller Soma önergesini başkan korkusuyla reddeder Allah korkusu unutulursa Allah'tan İslam dünyası ne bekleyecek? Bu ahlakla bu kadar.Allah bir toplum kendi iç dünyasında değişmedikçe o toplumu değiştirmez.Japon bile bizden haysiyetli dürüst binasını sağlam yapıyor ve dünyada bunun karşılığını alıyor.Bizde Soma'da aldık.Allah icraata bakar lafa değil.Kürecikler gemiler ve kahrolsunlar bağışlaR KAKARALar!!

Yorumu oyla      66      50  
Misafir 19 Temmuz 2014 Cumartesi 08:46

boş laf akarnımız tok, bu haberi okuyun da adam gibi iş yapın, milletin gazını almak kolay, PARRAAAdan vargeçmek zor, hele de SIFIRLANAMAYAN PARAdan, http://www.turktime.com/haber/Demirtas-tan-Erdogan-a-Israil-cagrisi-/291431

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 19 Temmuz 2014 Cumartesi 06:06

AKP yapamadı İsrail yaptı, İsrail Türkiye'deki diplomatik varlığını "en düşük düzeye" indirme kararı aldı. Gemicikler taşımaya devam. Koyunların gazını almak gerek, troller zaten alesta, "saldır" demesi yetiyor "muktedir"in. Sonra? İşi bilcen işe gitmicen, herzamanki gibi bir daha "vanmünit" çekersin, yazortasında dayarsın kömür kamyonlarını fakir mahallelere. Aç-işsiz bırakılmış KEKler varken oylar çantada "kek"lik. Mübarek olsun.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 18 Temmuz 2014 Cuma 22:27

Yazıcıoğlı 2007'de konuşuyor internette ses kaydı var.İslam dünyası ve Ortadoğu mezhepsel bölgelere göre bölünecek bu bölünmede sünni bir dünyanın başkanlığı vaadiyle oyuna dahil edilen RTE'ye seslenip başarılı olamazsın diyor..Oyun devam ediyor bizimki kendini lider zannederken Balyoz vuranlarla aynı safa geçmek zorunda kalıyor.İsraile himmetimizi Kürecikte gemilerde veriyoruz doğru.Boş kabadayılıklarla göz boyuyor cin olmadan adam çarpmaya çalışıyoruz..CEHALET DÜNYAYI BİLMEME Ve boş SLOGAN.

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 18 Temmuz 2014 Cuma 22:12

Kürecik Tesisleri ABD kontrolünde ve İsrail'e bilgi aktarıyor.Türkiye sözde İsrail düşmanı ama OECD'ye İsraili biz aldırıyoruz.MaviMarmara bir oyun 16 vekil gemiden iniyor son anda, cevaplanmayan onlarca soru var.Vekiller Allah'tan mı korkuyor başkandan mı Soma önergesi parti taassubuyla reddediliyor ve canlar yanıyor.Müslümanlık sözde .Hükümet darbecileriyle sarmaş dolaş haşhaşi diye nefret kusuyor.İtaat etmeyen sindiriliyor.İslam dünyasında cehalet kol geziyor.BOP işliyor.Cambaza bak devam...

Yorumu oyla      59      50