YORUMLAR
Toplam 17 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 16 Temmuz 2014 Çarşamba 22:48

kANUNLAR pratikte Uygulanması için çıkarılır.Gazilerle ilgili 1005 sayılı kanun, SGK tarafından UYGULAMADIĞI için 28 defa İdare Yargıya dava açmak zorunda kaldım.Dünde 29.davamı açtım.Torba yasaya konulan maddelerin daha önce çıkarılan yasalarla çelişkili olup olmadığına bakılmadığından şavaş GAZİLERİ mağdur edlmektedidir.Hakımı yargıda ardığımdan 1005 kanun bir tek bana uygulanmaktadır diğer gaziler bu yasadan istifade etmemektedirler.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 16 Temmuz 2014 Çarşamba 19:17

Paralel yapıyı, PKK yı temizleyeceğiz diye işlerin gelmeyen yada birileri tarafından ispiyon edilen hiç suçsuz günahsız insanların işini güçünü kaybetmelerine ne demeli. Bu büyük bir sorumsuzluk örneği değil mi?

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 16 Temmuz 2014 Çarşamba 19:15

Sayın Vekilim; Her kanunu çıkarabilirler. Elbette buna Meclisteki sayısal çoğunlukları var ve yeter sayıda. Ancak çıkardıkları kanun topluma ne kadar yarar sağlar, ne kadar uygulanabilir olur. O belirsiz, bu gün sayısal çoğunluğa güvenip her olur olmaz yasayı çıkaranlar, acaba yarın ne yapacaklar onu hiç düşünmezler mi? Bu gün sana lazım olan yasa yarın ona lazım olmayacak mı? Ne den hep bu günü düşünüp bu günü kurtarıyorlar da yarını düşünüp kurtaran hiç yok.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 16 Temmuz 2014 Çarşamba 07:35

Saygıdeğer Kuşoğlu, sn genelbaşkanınız K.Kılıçtaroğlu İsraili kınayabilir mi, kınadığı hiç duyuldumu?.Yoksa Kılıçtaroğluna göre İsrail tüm yaptıklarında haklı mı?

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 11 Temmuz 2014 Cuma 17:39

09.42 de yazan at gözlüklü yurttaşım. Dün bir arkadaşım daha, TEMEL VİZESİ için parsel başı 8000 tl RÜŞVET ödedi Çankayada.Yuh olsun bu RÜŞVET çarkını görmeyen ahlak fukarası görevlilere.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 7 Temmuz 2014 Pazartesi 23:16

Bulent bey, Çankaya belediyesinin bugüne kadarki hali ve ahvalı, sn Alper Taşdelen tarafından mutlaka değiştirilecektir,ve değiştirilmelidir.Yorumcunun akp belediyesi başvuru evrağının mail yolu ile ofisimize gönderiliyor iddiasının, araştırmalarım sonunda doğru olduğunu gördüm.benzer uygulamanın, sn Taşdelen ve sn fethi Yaşar tarafından acilen belediye İmar müdürlüklerinde uygulamaya konulmalı.Taşdelenden bizler umutluyuz.Sizlerde destekleyin lütfen.Çankayadaki "ur" temizlensin.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 7 Temmuz 2014 Pazartesi 09:42

Siz Yazınızda Ne Anlatmışsınız ,YORUM yapanlar NEYİ yorumlamış .Çok enteresan ,Meselenin ÖZÜ kanaatimce ,Hakları bu torba yasa ile engellenecek olan Memurların bir an önce seslerini Sivil Toplum Örgütleriyle duyurmalı ,Kamusen Memursen ve diğerleri biran önce toplanmalı Torba kanuna eklenecek olan bu 2 YIL ve İtarazları zora sokacak olan maddeyi İPTAL ettirmektir.Mesele yazılanı ANLAMAK ,gayet güzel açıklayıcı bir yazı SORUNA parmak basmış ama 'ANLAYANA '

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 5 Temmuz 2014 Cumartesi 10:48

Bülent Bey ,Urla'da bir arsam var Okul yaptırayın dedim AKP'li belediye olmaz AVM yapalım üstü rezidans altı okul olsun dediler.Ben ısrar edince AVM olmazsa villa olur dediler niçin diye sorunca e burası Urla Urla'da villa dediler...Hem de kaliteli komşular vaat ettiler.

Yorumu oyla      58      52  
Misafir 5 Temmuz 2014 Cumartesi 09:57

08.02 Bu şikâyetlerini AKP hükümetine anlat onlar RÜŞVET VE BAĞIŞ KONUSUNDA ÇOK HASSASTIR HEMEN GEREKENİ YAPARLAR. Ya da AYDINLIK'a yaz RTE ile şu an işbirliğindeler EMine Hanımı Oy kaybını artırmak için allayıp pulluyorlar fakat onlar da hassastır bu konuda - DOĞAN AK.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 5 Temmuz 2014 Cumartesi 08:02

Sn Kuşoğlu,mevcut süregelen muhalefet anlayışınızın iflas ettiğini, göremiyecek,hala farkedemiyecek noktada durmakta ısrarcımısınız.Alooo, bu muhalefet anlayışınız iflas etti, iflasss. uyanın artık da, proje üretin, icraat ortaya koyun.Belediyeleriniz allahlık alibey maşallah.Rüşvet gırla gidiyor.Rüşvet kokusundan Çankaya belediyesinin önünden geçilmiyor.Aloooo uyanın artık uyanın.İmar dairelerine uğrayında, vatandaşın halini görün.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 3 Temmuz 2014 Perşembe 20:17

Bu inşaat ruhsatı işleri, chp li belediyelerde çok çok meşhur.bir sitemde benden.AKP li belediyeler çap başvurusuna cevabı üç günde mail adresimize göndererek veriyor.CHP li çankaya belediyesi ise sadece çap başvurusuna iki ayda cevap veriyor.Bu akp neden kazanıyor, bizler şimdi çok daha iyi anlıyoruz.Biz CHP liler ıvır zıvır işlerle uğraşırsak,bizim belediyelerimiz, rüşvet merkezi olarak çalışmaya devam eder.

Yorumu oyla      55      54  
Misafir 3 Temmuz 2014 Perşembe 19:44

Tanrı aşkına:-) Bülent Bey neden CHP bu ulusalcı kafayla Emine Ülker Hanımı RTE'ye yardım olsun diye AYDINLIK'ta allayıp pullayan ağlayan ÇOK yüzlü adamın anlayışıyla 64 YILDIR İKTİDAR OLAMIYOR NEDEN NEDEeeeeN NEDEEEEEEN:-)ennn ennn ennn...

Yorumu oyla      59      51  
Misafir 3 Temmuz 2014 Perşembe 19:34

17.25 Senin anlattığın da iş mi? Adam 4,5 milyon doları evine doldurmuş ayakkabı kutularına istiyorsun bir kutu olmaz diyorlar.Rezamız yok veremeyiz biz bununla ne HAYIRLAR İŞEYECEYUUUÜH diyorlar...YA MEMLEKET HAYIRLI EVLATLARLA DOLU....

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 3 Temmuz 2014 Perşembe 19:29

17.25 :-) Ben de başvurdum ruhsat için AKP'li belediyeye bağış istediler.Bunun adı "rüşvet" değil mi dedim ona şimdi E.bağış deniyor dediler...Aynı ruhsatı kaç yerden istiyorsun:-) Veya çok mu arsa var.Bu kadar arsam dairem olsa benim de keşke:-)Devir bağış devri.

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 3 Temmuz 2014 Perşembe 17:25

Bulent bey, sen bırak "TORBAYI" da,az bana kulak ver tanrı aşkına ne olur dinle.Bak kardeşim, ben Akp belediyesine inşaat ruhsatı için başvuruda bulunuyorum. bir ayda RUHSATIMI alıp çıkıyorum.Aynı ruhsat müracaatını CHP li ÇANKAYA ve Yenimahalle belediyesine başvurumu yapıyorum, aradan ÜÇ AY DÖRT AY, BEŞ AY geçiyor RÜŞVET VERMEDEN RUHSAT çıkaramıyorum.Bunun nedenlerini çok ama çok merak ediyorum.Siz TBMM deki bizim vekillerimiz ne iş yaparsınız.?Bana lütfen yanıt verin.

Yorumu oyla      57      54  
Misafir 3 Temmuz 2014 Perşembe 13:17

Eden bulur RTE bir süre coşacak,sonra Rızasıyla hesap verir.İster rızasıyla ister Bilaliyle seçilse de seçilmese de.

Yorumu oyla      60      51  
Misafir 3 Temmuz 2014 Perşembe 12:52

Bülent bey gerçekten bu bir facia mevcut iktidar karşısında duran her gücü yerle bir etmeye devam ediyor. Faşizan anti demokratik uygulamalar her geçen gün biraz daha fazla hissettiriyor.Bu toplum maalesef kurbağa örneğindeki gibi altı yavaş yavaş ısıtılarak haşlanıyor. Radyo ve tv yasasındaki değişiklikle de ülkede ki kendisine karşı olan radyoları kapatarak medya üzerindeki kontrolünü de her geçen gün biraz daha arttırıyor bu konudaki desteğiniz içinde Radyo ve tv kuruluşları adınateşşekkürler

Yorumu oyla      60      49