YORUMLAR
Toplam 45 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 18 Temmuz 2014 Cuma 19:50

Muhsin Yazıcıoğlu:"Bakın daha yakınlara Yeni Ortadoğu haritaları yayınlanırdı. Şimdi ise AKP'nin 'biz de bunun bir parçasıyız' dediği Büyük Ortadoğu Projesi kapsamına alınan Türkiye için işte bu ifade ettiğim haritalar yayınlanmaktadır. Ortadoğu'da daha çok etnik, mezhebi çatışmaya kan, kin ve nefretle kavgaların çoğaltılarak istikrarlı bölünmelerle, kontrollü istikrarsızlıklarla Ortadoğu'yu yönetme amacını taşıyan BOP'un bir parçası hatta onun Eşbaşkanı olduğunu söyleyen Sayın Başbakan, Asla bu düşüncesiyle Cumhurbaşkanı olamaz!" "olsa ne olur?

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 18 Temmuz 2014 Cuma 02:56

MUSULda IŞIDçı yamyamların elinde esir olan elçilik çalışanlarından haber var mı? bebeklerden birisi hasta olmuş da doktor gönderilmiş diye söylenti var. Neden SANSÜR var haberlere? Yoksa onlarla ortak mı çalışıyor sayın başbakan? Şeçime bir hafta kala serbest bıraktırıp "kahraman" olup malı götürecekmiş, ööle diyollar. Seçim yatırımı olarak saldırı-rehinalma ve kurtarılma numarası için örtülü ödenekten bir milyar ayrılmış.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 17 Temmuz 2014 Perşembe 18:20

ERDOĞAN BAŞKAN OLURSA KÜRECİK TESİSLERİ BİZİM KONTROLÜMÜZDE OLCEKMİŞ:-)Şen olasın Ürgüp....Görüntü ve gerçekler...Başkan olursa gemicikler GEMİ hatta bileme Transatlantik olcek ihracat artcek SİMON ellerine...DAHA NE KADAR ARTACAK????????? Vatandaş yeeeeerrr.

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 15 Temmuz 2014 Salı 13:21

E.İhsanoğlu S.Demirtaşve RTE'nin seçim hesaplarına 1000'er YTL göndermiş.Asalet,efendilik ayrı bir şey biri çatacak yer arar, nefret dili kullanır, birinin de davranışı bu...Bazı şeyler doğuştandır....O da Rızaların EFENDİSİ.Güçlü yumruk.4bakanın dosyası mecliste hasıraltı oluyor....Temiz siyaset:-)Süleymancıların yurtları niye kapanıyor onlar kime paralel? Masal bahane tek tip cemaat şahane...Türgev kuzuları cemaati.

Yorumu oyla      64      50  
Misafir 12 Temmuz 2014 Cumartesi 12:54

Kamalak, 'Siz hala orada mısınız' şeklinde kendilerini eleştirenlere şu cevabı verdiklerini kaydetti: "Ben diyorum ki; Elhamdülillah buradayım. Bana acıyarak bakana diyorum ki; dünyada en acınacak insan kimdir biliyor musunuz? Kimdir diye soruyor: Değerli kardeşlerim ilan ediyorum, dünyada en acınacak insan ülküsünü yitirmiş, idealini kaybetmiş, davasını satmış olan biçarelerdir. Emin o bu biçareler belki Karuni anlayışa göre, yüksek yüksek mevkilere, makamlara gelmiş olabilir. Yine Karuni anlayışa göre belki Karunlara da taş çıkaracak nispette gelir sahibi, servet sahibi olabilirler. Ama emin olun bu tür insanlar dünyada en acınacak insanlardır. O gelirler, o servetler kendilerinin alın teri değil, sattıkları davanın bedelidir

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 11 Temmuz 2014 Cuma 12:22

AKP'li olmayanların devlette iş bulamayacağı özel şirketlerin fişlendiği asılsız denetlemelerle yıldırılmak istendiği sadece camianın değil her dindar cemaatin AKP'ye biat etmeyen her grubun ezileceği bir Türkiye hatta ezildiği yeni bir vesayetimiz var.Devlet bu değil.AKP kaynayan kazan herkes Haşhaşi masalcısı değil bu gitse rota yavaş yavaş değişecek.Ya da aniden kazan kapağını atacak...Kaynama çok şiddetli. Ondan not ediyoruz diyor masalcı olmayanlara öfke.Seçil de kapak düşsün.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 11 Temmuz 2014 Cuma 12:02

Tarihçi yazarımıza bir soru İstanbul yangınlarının birinde tulumbacılarla bizzat su taşıyan sağa sola yangını söndürmek için koşturan padişah kimdir? Bu sorunun cevabını vermek kolay fakat her gün halkını bu haşhaşiler bu paralelciler diye ayıran milletle su taşımayı bırakalım bunlara su yok diye geziciler diye öfkeyle ateşler salan halkı birbirine düşüren padişah kimdir?Maksat bunu görmekte? Hayırsever kutucusu da var.

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 9 Temmuz 2014 Çarşamba 17:39

A.Gül'ü Feyzioğlu'nun konuşmasından sonra bir hareketiyle kaldıran nezaket dolu davranışın sahibi Gül'e böyle olan vatandaş da Gel lan İsrail dölü der...Bu seviye ülkeye huzur getirecek AB NATO dize gelecek Işid korkup :-)..mehter marşıyla düşünmemeli.Rızaya merhamet koruma diğerlerine size su yok zaten tarafsız olmam diyor....Görünen köy ....Öfkesini yensin önce pehlivan öfkesini yenendir ülke idare etmek vatandaşa huzur vermek Mevlana sineli olmak:-)...Çok fırın ekmek....Hayal,fıtrat değişmez.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 9 Temmuz 2014 Çarşamba 12:47

Erdoğan şu anda zaten fiili CB.Eşit şartlarda olmayan bir seçimle gelmesi kuvvetle muhtemel. Peki sonuç.Attığı yumruk sevgiye mi dönüşecek, halkın tamamını mı kucaklayacak açılan davaların takipçisiyim evladım yapsa korumam mı diyecek, Beni adaletten ayırma Allah'ım diye dua ediyor:-) ...Parlatmakla parlamaz.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 9 Temmuz 2014 Çarşamba 12:33

CB olsa ne olacak! ŞİMDİ DEĞİL Mİ? Bize de BOP'da bir görev verildi deyip sonra demedim diyen, Merhum M.A.Birand'ın programında 11 dakika sonra adayım demedim deyince Birand'a aaaaa çektiren ? Bu zat değil mi eski savcı yeni kumpas kurbanı ? Alo Fatih diyen Mahkemeleri ben ikna olmadım diye yöneten,Kutuların deşifresini Mİlletin iradesiyle açıklayıp hukuku katleden milletin yüzde 60'ını öteleyen yumruk atan ? MAKARNACILARA ALGIDAN İDRAKE GEÇEMEYENLERE ÇALIYORLAR AMA DİYENLERE HAYIRLI OLSUN.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 7 Temmuz 2014 Pazartesi 22:04

Sn tan birliğe bir arada yaşamaya dair bir sözünüz var mı? Artık bırakın paralel milli iradeye kumpas veya gezici ayrıştırmalarını.Birliğe dirliğe dair bir sözünüz var mı? Bu ülkenin birliğe ihtiyacı var ötekileştirmeyi yapanlar yapsın.Avam ve havuzda toplanmış koroya uymayın bence bu koro yarın dağılır...Hoş bir sada söylemek marifet...

Yorumu oyla      65      49  
Misafir 7 Temmuz 2014 Pazartesi 18:27

Hangi ülkede "Gel lan kaçma İsrail dölü." denen vatandaş vardır.....SOMA 100 yılın rezaletidir ama yüz lazım....bu malzemeden, bu kalite Müslümanlardan bu seviye çıkar. HiiiİÇ övmeye parlatmaya gerek yok AB DENGELERİ DEĞİŞİR FALAN böyle hamasete lüzum yok.HUKUK REZA İÇİN KUTU bakan için neyi parlatıyorsun yüzde 60 her gün: Kurtar bizi Allah'ım şunlardan diyor.ÜLKENİN HALİ BU...RAMaZANDA BİLE ÖFKEDEN HEP PARALEL.Ayrıştırma ve Kamplaşmaştırma ustası HER ŞEY SIRADIŞI..sadece YAĞda AYNI KALİTE.

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 7 Temmuz 2014 Pazartesi 18:17

PKK terörü başladığında ölen gençlerin babaları devletimiz sağolsun yerine ne oluyor burada ne oyunlar dönüyor deme kalitesinde olsaydı bu 40 yıllık oyun sürer miydi? YENİ yeşil VESAYET ŞİMDİ RÜŞVETİNİ MİLLİ İRADEYLE BAYRAK REKLAMIYLA SAVMA PEŞİNDE OBJEKTİF PAAAK KALEMLERİN DE YARDIMIYLA ŞİMDİLİK SAVDI.BUNLAR 27 MİLYON İLKOKULLUSU OLAN ÜLKEYE MAHSUS HALLER.NE YAPSAN YUMRUK DA ATSAN MALI DA GÖTÜRSEN uyku çoook derin.Uyanıklarsa HAŞHAŞİ GEZİCİ DIŞ GÜÇÇÜ.ELLEMEYEİN NE GÜZEL milli pastayı YİYORUZ.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 7 Temmuz 2014 Pazartesi 18:09

Seçilirse NATO,BM, AB gibi güçlerin dengeleri değişebilir diyor yazarımız.BREH breh BREHH...Önce rotayı bir hukuka çevirsek savcı hakim sürmeden aklansak sayın yazar.RÜŞVET milli iradeye kumpas olmuş yazar da bunu paklamış ve ne güçlerden bahsediyor.GÜCÜ masum halkı biat etmeyenleri terör örgütü ilan etmeye yeter onun yumruğa yeter ..BM NATO AB ÖF ÖF ÖFFF.IŞİD personelimizi kaçırıyor önce burnunun dibini görsün birileri İranlı için ülkeyi hallaç pamuğu ettiler huzur kalmadı be bu mu GÜÇ:-)yuh.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 7 Temmuz 2014 Pazartesi 17:57

Sayın yazarımızın tarih bölümü mezunu olması yazılarına hamasi bir bakış ve güçlü devlet şuuraltı getirmiş.Oysa devlet millet içindir ben % 43 oy aldım hukuksuz da olsa insanları bir etiketle ezer geçerim denmez.Bunu anlamak için sosyoloji veya rüşvete rıza göstermemek için hukuk mu okumak lazım hayır.Vicdan mektebi en büyük mekteptir.Dün beraber olduğunuz insanları silahlı örgüt ilan edene rızayla gaz verirseniz ne okusanız boş.TC tekme cumhuriyeti oldu üstüne yumruk %43 oy var ya her yol mübah

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 7 Temmuz 2014 Pazartesi 00:28

Sayın yazarımıza hep eleştiri yapılmış değiştirelim.işte size bir demet fıkra yazarım.2014 yılında ülkemizin en kısa ve en komik fıkraları: 1.A.Davutoğlu:"Ortadoğu'da bizden habersiz yaprak kıpırdamıyor." demiş.(Yaprak kıpırdamıyor,devletler kuruluyor.Elçimiz personelimiz kaçırılıyor) 2.RTE "Yaratılanı severiz Yaratandan ötürü." demiş.Yunus'un kemikleri sızlıyor.Soma'da yumruk kontrolsüz öfke.Yüzde 60 milli irade dışı öfke içi. 3.B.Bozdağ:" Türkiye bir hukuk devletidir." demiş.Kutu kutu hukuk.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 6 Temmuz 2014 Pazar 20:26

Erdoğan, algı seviyesinden idrak seviyesine geçememiş bir kültür kitlesinin seçtiği biri olabilir ancak.İdrak derin bir bakış ve keyfiyetli sürekli okumalar. Fikir temrinleri gerektirir. Algı avamdır televizyonla yönlendirirsin "Hamdolsun" algısı sizin tüm meşru olmayan hallerinizi örter,rüşvetçi hayırsever olur. Bir de bivicdan, kara kalem çalışan cadı avı hazzıyla yanan ücretli aydınlarınız varsa deme gitsin.Bu malzemeden bu kalite çıkar, sıradan olan Hint kumaşı gibi sunulur algı sahiplerine.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 6 Temmuz 2014 Pazar 15:08

Bu kadar yolsuzluğa batmış, kendi yanındaki dar ÇETE dışında dostu kalmamış birisine verilen her destek yarın barsakları temizlerken gurultuya yol açacak, o da olmazsa kabızlık yapacak. Yarını düşünmeden, ağzından kendi adından başka tek doğru laf çıkmayan birisini nasıl bu kadar gözükara savunurlar anlayamıyorum. Ya korku derler ya da menfaat. Bunun yarını da var. Nürenberg duruşmalarında NAZİ müsveddelerinin "verilen emirleri uyguladım" diye kendilerini savunmaları onları kurtaramadı,

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 5 Temmuz 2014 Cumartesi 09:46

Türkiye hukuk işlemez AKP politbürosuyla, ihale sonucu cebri bağışlarla oluşan PRAVDA HAVUZUYLA, örtbas edilen yolsuzluklarıyla, GULAK ADALARI sürgün metotlarıyla aşağıdaki SEÇİM YAPILAN FAKAT HUKUK OLMAYAN ÜSTÜNLERİN havuzca AKLANDIĞI YAĞLANDIĞI ülkelerden hangisine benzemektedir? a-)Rusya-Brejnev b-) Kuzey Kore-Kim YONG- c-)Suriye-Esed-d-) İRan- Reza Humeyni.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 4 Temmuz 2014 Cuma 23:12

Aşağıdaki RESİMDE bulunan 7 yanlışı bulun.Süreniz 3 dakika: ERGENEKON DIŞARDA,APO dershane kapattırdı ve 2015'te aramızda.Perinçekler paralelle beraber mücadele edelim diyor.RIza yatlarda savcılar sürgünde.SINIRIMIZDA BİR KÜRDİSTAN VE BİZDE BAYRAK SEVGİSİYLE DOLU KANDİL BEKLEMEDE YOLLAR KAPALI kimlik basılıyor KC diye...Paraleller gidince KCK dağa bir yılda 1500 genç kaldırmış SOMA uf olmuş,paraleller şalter indirmiş,Ak bir yumruk gelmiş.Yazarlar Rızasıyla sus pus olmuş.Cebren Masal anlatmış.

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 4 Temmuz 2014 Cuma 23:05

Sn Alper Tan:Ricamız bir grup okurunuz olaraktan iki doğanı ekranlarda buluşturmanız.1.Doğan,kumpas kurbanı demokrat Ç.Doğan 2.Doğansa Milli orduya kumpas kurmuşlar diyen Y.ak-doğan.Bu iki mübarekten feyz kapsak.Kuyumcu Rızayı çıkarmaya çalışmayın o kumpas yorgunluğunu yatlarda sahillerde atıyor siz rezoşa kumpas kuran ve ramazanda ev arama yorgunu sürgün paralel polislerden birini çıkarın ve İsrail uşağı diye haşlayın.Sınırdaki İsraile yani kÜrdistanA merhaba 2015'te özgür APO'ya BO(L)P selamı

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 4 Temmuz 2014 Cuma 22:36

Alper Tan 4 bakan indiren Bakanların evlerinde 1-TRİYONCUK çıkmasına vesile RIZA Sarraf NASIL MAĞDUR OLDU.NASIL SERBEST KALDI? BİR YAZINIZDA ANLATSANIZ? EROİN DAVASINDA HÜKÜM GİYEN M.ERDOĞAN KİMİN YEĞENİDİR.Haşhaşi ....ANLATsana....Anlatanlatabilirsen...

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 4 Temmuz 2014 Cuma 22:30

Yazarımız REZA'DAN HİÇ Mİ HİİİÇ BAHSETMEZ.Etmez değil; BAH-SE-DE-MEZzzz-!!!!!!!!!!!(KEN) Çağlayan saatlerini hiç görmezken PARALEL MÜCADELE DİYOR:-)HUKUK = BEN İKNA OLANA sıfırlayana kadar Meclisi feshedecek yetkilerle donanana kadar GUguuuuuuuuuuUUUUUUUUUK.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 4 Temmuz 2014 Cuma 22:17

İhsanoğlu'nu öneren Çatıya A.GÜL'DÜR.BUNU söyleyen ve BB'yi buna inandıran da Y.AKDOĞANDIR.Aslında RTE 'DEN KURTULMAK İSTEYEN CB olsun da A.GÜL ve ekibi ülkeyi bu gerilimden kurtarsın diyen Milletvekili çok..Onların çoğu da KUMPAS masalına inanmıyor.Kader.Belki RTE, CB olursa KAYNAYAN AKP KAZANININ DEVRİLMESİNE VESİLE OLACAK...Bu ülke birgün bu Gerilmden kumpas yalanlarından kurtulacak.HUKUK İŞLEYECEK CADI Avını seven VİCDANLI!!!! ezberci kalemler de Patlıcan MORu tişörtlerini giyecek.SARKOZY.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 4 Temmuz 2014 Cuma 15:32

çok daha beklersin

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 3 Temmuz 2014 Perşembe 13:49

Üniversitelerimizde yapılan bir araştırmada; üniversite gençliğinin %40'ının hiç kütüphaneye gitmediği saptanmıştır. Bu da okuma alışkanlığında ne kadar geri olduğumuzun en önemli ölçütüdür.Bu ÜLKEDE VATANDAŞ 301 ÖLÜ ÜZERİNE YUMRUK YER.aydın YAZALAR DA yumrukçuyu OCAKLAR SÖNDÜRECEK paralel mücadele adlı İNSAN AVINA teşvik eder vicdanlı!! kalemleriyle...AKP+KİPA+HAVUZ= Yeni(hukuksuz) TÜRKİYE..Kitap ihtiyaçta 235.sıradaysa bir ülkede RTE CB olur RIZA da hayırsever yazarlar:-) da allar pullar.

Yorumu oyla      62      50  
Misafir 3 Temmuz 2014 Perşembe 09:43

Avrupa bizi kabullenmek zorunda kalır diyor yazar.Bir Avrupa kompleksimiz var belli.Avrupa bizi yorucuların,yazarların bir kısmının gayretleriyle rüşvetin kumpas diye yutturulduğu bir halkın ülkesi diye kabullendi zaten yazar bey..Sizler de bu ülkede ocaklar söndürecek cadı avını paralel masalıyla kapatmak için kalem oynatan yazarlarsınız!!!!!Bu vicdanlı yazarların ülkesine RTE gibi CB yakışır zaten.

Yorumu oyla      65      50  
Misafir 3 Temmuz 2014 Perşembe 08:51

Alo Fatih,sıfırlayamadım,Çok para yok baba 1 Trilyon var,T.Yıldız 2 gündür aynı gömleği giyiyor,Rıza hayırseverdir gibi siyasi literatürü olan bir ülkeden değil de yazar Avrupa'nın korkup titreyeceği hayali bir hukuk ülkesinden bahsediyor.Maçlardaki "Avrupa Avrupa duy sesimizi" tarzı hissiyatla yazılmış subjektiflikte zirve bir yazı.Yazar Soma dehlizlerinden bahsedemeyeceğine göre bize nasıl hissettiğini anlatacak.Bakanın hisleri gibi zengin his dünyamız olmalı.Almanlar kıskanıyor bizi:-)

Yorumu oyla      62      50  
Misafir 3 Temmuz 2014 Perşembe 07:18

Tam bir havuz yazısı.RTE övgüsü büyük devlet imajı.Elçisini IŞİD'e kaptıran veya veren rüşvetini örgüt kumpası masalıyla kapatmak isteyen Ortadoğu ülkesinin haline tercüman vicdansız hukuksuz cadı avını salık veren bir yazı.Yazıyı yazan öyle bir Türkiye anlatıyor ki masallarda mı bu ülke. Soma'dan rüşvetten nefretten en pahalı benzinden Kürdistan tehlikesinden zerre eser yok.Pespembe bir ülke.Pembe dizi gibi. BB cadı avı derse yazar da buna destan yazarsa huzurlu bir hukuk ülkesi olur.

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 3 Temmuz 2014 Perşembe 01:51

Paralelle mücadele diyen alpert tan, yarın haksız yere insanlar, aileleri, çoluk çocuk, perişan edilirse haksızlıklar alır yürürse (ki muhakkak)vicdanının sesine kulak verecek misin? Bunları yazacak kadar acemî bir yazar mısınız?

Yorumu oyla      65      50  
Misafir 3 Temmuz 2014 Perşembe 00:49

Kanal A'da Ç.Doğan , S.Yükselir.Perinçek,demokratik haklar ve siyaset,Rıza Kuyumcu,işletme ve bakan indirme yorumları yapsa size destek olurlar aynı hedefe atış yaparlar sayın yazarım.Apo da geleceğin sevgi köprülerinin kurucusu nevruzda aranızdayım diye bir program yapsa.Bilal Bey de vakıflar ve kazanma yollarını anlatsa.Babası da Aralık Ocak demeden toplumu ayrıştırmadan kucaklama ve hukuka saygı dersleri verse.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 3 Temmuz 2014 Perşembe 00:35

Baykal'ın kasetini internete attıran adam sonra ben kaldırttım diyor.Haziran 2013'te Siz barış elçilerisiniz diyen mühterem Nurlu BB Aralıkta haşhaşi diyor. A.Tan da bu sene 3 dalda da derceler yapan okullar kapanınca yolsuzluklar da kapanır sanan BB'nı bize evliya diye anlatıyor.BUNLAR CHP döneminde de olmuştur:-) Havuz başı fıkraları.Biraz daha anlatın da kitap olarak yayımlansın.İlkokullarda,Köylerde imza günleri olabilir..Ş TAYYAR AK-aydınlık SEVİLAY İÇİN MİT KIRINTISI DER SİZCE SAYIN YAZAR?

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 3 Temmuz 2014 Perşembe 00:29

yazının son kelimesi çıkmamış galiba, HÜÜLOOĞĞĞĞ...

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 3 Temmuz 2014 Perşembe 00:08

A.Tan Beyefendinin yapılan her haksızlık karşısında geliştirdiği STANDART SAPMAZ bir savunma cümlesi vardır: EFENDİM AYNISI CHP döneminde de oldu...Mesela,RIZA SARRRAF, KAKARACI, BALYOZ AFFI, POLİS SÜRGÜNÜ,Urla villa Bial sıfırlama vs vs vs... SORSANIZ NE BUNLAR DİYE CEVABI BELLİDİR: AYNISI chp döneminde de oldu:-) EEE Sonra ne olmuştu kurban anlat hele...

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 2 Temmuz 2014 Çarşamba 23:55

Cumhuriyet tarihinde bu kadar kısa zamanda köşe olan bir CB adayı var mı acaba T.Şahinkaya vb ne kadar mal varlığına ulaşmıştı?Onlar darbeyle geldi ama hazret de kendini korumak için yargıya polise HSYK'ya MİT'e darbe yaptı.İsrail'le Kürdistan'ın temelleri atılıyor.Yazar A. TAN da TÜRK BAYRAĞI SEVDALISI APOYU BÖLÜNMENİN ÖNÜNDE EN BÜYÜK ENGEL GÖRÜYOR.BRAVO SAYIN YAZAR BDP VE KCK'DAKİ BAYRAK AŞKI KİMDE VAR;:-)BDP KCK AYRI DEVLET İSTEMİYOR CANIM SİZDE PARALEL DIŞINDA DA MASALLAR ÇOKMUŞ.TEBRİKLER

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 2 Temmuz 2014 Çarşamba 23:47

komik bir yandaş yazı olmuş,tutarlılık hiç yok. Bu dönemde iktidarın istediği sıradan yazılardan...

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 2 Temmuz 2014 Çarşamba 23:47

28 Şubatın 15.yılında ekranlarda Erbakan'ı neredeyse vatan haini ve darbecilerle işbirlikçi ilan etmiştiniz.Erbakan safiyane davranırdı evet ama AİHM bize tazminat kesse öder balyozcuları içerde tutarım diyen ve sonra kumpas kurbanı ilan eden RTE what? BOP'da bize de bir görev verildi, sıfırla.A.TAN siz de istemediklerini görmeyen ve duymayanlardansınız.Dün Osmanlısınız dediklerinin dershanelerini kapatamak içi Oslo'da KCK'ya söz veren APO'yu seneye çıkaracak olan ABD İsrail düşmanı RTE:-)

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 2 Temmuz 2014 Çarşamba 23:29

bunlar yazar vede kanaat önderi mi oluyor

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 2 Temmuz 2014 Çarşamba 22:40

Fransa eski Cumhurbaşkanı Sarkozy,"Eğer bir hata işlediysem sonuçlarını kabullenirim" dedi.İşi PARALELe bağlamamış mert adammış.BERLUSCONİ NE HALDE USTANIN KANKASI ...ATA bindiren gün gelir e.....e de bindirir...Köylü ata binince BEY oldum SAnırmış...KUDRETİ MEVLA NELER EYLEYECEK bakalım.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 2 Temmuz 2014 Çarşamba 22:34

Sayın Tan, hani Baykal'ın kaseti s.Batum içindi kim izleyip sonra bunu dünya görmeli diyor..İnternete atalım diyor...Sonra da ben kaldırttım..Usta her işinde usta dün dündür bugün havuzda yüzme günüdür...Piştov patladı Bilal oğlan CB olsa da ak bir CB olamayacak vicdanında hep mazlumların sesi.O dert ona yeter...Kaldıysa...

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 2 Temmuz 2014 Çarşamba 22:13

Yazarım paralelle mücadelede azimli ve samimiyseniz Silivri'de çıkmadan u dönüşü ustanıza söz verdi Perinçek ve D.Çiçek avaz avaz biz hazırız diyor zaten N-Akit gazetesi Perünçekle hasbihal eyledü.Bir de siz temün etsenüz de Sevilay Hanum'un Aydınlık fikirlerinden istifade eylesek...

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 2 Temmuz 2014 Çarşamba 22:03

Yazınızı okudum yosun kokusu geliyor havuzdan mı acaba?

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 2 Temmuz 2014 Çarşamba 22:01

YAZICIOĞLU DOSYASI NE HALDE SAYIN TAN..SİZİN HAVUZDA ISLANMIŞ GAZETELER MEVZU OLMASINA KIZIYORLAR ARTIK NEDEN? U dönüşünü çok ihlal ederiz milletçe...güç kimdeyse orada ol...

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 2 Temmuz 2014 Çarşamba 21:41

Sayın ALPER TAN: SİZCE yiğit Bulut'un u dönüşü mü yoksa milli orduya kumpas diyen AKDOĞAN YALÇIN'ın u dönüşü mü daha ustaca.baş USTANIN ÇIRAKLARI. ERBAKAN NE DEMİŞTİ RTE BİR ABD ( BOP) PROJESİDİR..ATTAN DÜŞÜNCE DE ERBAKAN AT ÇOK ASİLMİŞ DEDİ...BOPçu projeye uygun gidiyor...ŞAK ŞAKÇISI DA HAVUZDA LALE DEVRİ eğlencelerinde.KAMU MALI YEMİYORLarmış.İŞADAMI MALI YİYORLAR ONLAR DA MİLLETTEN ÇIKARIYOR BAĞIŞIN ACISINI...ANLAT ALPER BEY USTA MASALLARINDAN..ACEM MASALLLARINDAN...anlat ki tanıyalım seni.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 2 Temmuz 2014 Çarşamba 21:34

YENİ ANKARA:-) SINIRDAKİ ÖRGÜTE ELÇİSİNİ KAPTIRAN,(danışıklı şovla alabilirler)ALİ BULAÇ'IN ESERİNDEN KORKAN ALO FATİHÇİ ANKARA.ÇOK YENİ ANGARA..YAZINIZI OKUDUM YORUMA DEĞMEZ.İŞİNİZ PARALEL MASALI...KOLAY GELSİN...BİRGÜN acem RIZA'NIN HAMİSİ ATTAN İNDİĞİNDE YÜZÜNÜZ KIZARIR İNŞAALLAH...BEBELERE PARLEL MASALI ANLATAN HAVUZ...DÜN EL ETEK ÖPENLER BUGÜN ÖRGÜT BULDULAR hızla u dönüşü yapılır. ..UYDUK REZANIN AĞASINA ....dik durmak mı...SAVCISI AVUKAT OLANIN yazarı havuzdan çıkmaz.

Yorumu oyla      55      49