YORUMLAR
Toplam 30 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 20 Haziran 2014 Cuma 21:32

Rahmi bey : şahsım sade olmayan nescafeli munis halim alim selim sağ salim bir yurttaş KEYNim.Siz niye Çalanlara çaldı diyorsunuz??? Niye REZA'ya rıza göstermediniz.BAKIN AKP demokrat BALYOZCULARLA ANLAŞTI. APOYSA 2015'TE DIŞARDA OLACAK......SİZ NEDEN 4 BAKANI DEVRİLEN hökümatımıza dürüsttür neyim demeyonuz.AAAAAA ayıptır yawwww.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 20 Haziran 2014 Cuma 15:44

Sayin rahmi turan ben basbakanin sozcusude savunucusuda degilim halimselim sade bir vatandasim yazinin tamamini okudum .tenkitler olmali olmazsa yanlis ama ben basbakanini elestiriyim gerisi beni ilgilendirmez. deme hakkinada sahip degilsiniz. mademki kosene aldin yazdin siz yahudilerin yaptiklarina ONE MINUTE degil O bile diyemediniz pkkya teror orgutu diyemediniz bu vatan icin bolbol nutuk attiniz. hangi yarali parmaga, hangi kele merhem oldunuz.yaz baba yaz bende yaziyorum yetiyormu yetmez .

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 18 Haziran 2014 Çarşamba 22:51

Burada tek başıma yazıyorum doğru, fakat tek bir rumuz ile. Ayrıca ben sizler gibi bukelamuna soyunup kılıktan kılağa girip misafir adı altında sarı çizmeli mehmet ağa rolüne soyunmama. EL EZHERi ESER İLE KARIŞTAN YORUMCU ARKADAŞTA BEN DEĞİLİM:) YAZDIKLARIMA KARŞI BİR CEVABIN YOKMU? TEK DÜŞÜNCEN FİKİR KABIZLIĞI YAŞAYIP HERKESE ÇİRKEFLİK YAPMAKMI? (FRONTAL)

Yorumu oyla      54      54  
Misafir 18 Haziran 2014 Çarşamba 20:29

Burada tek başına çok nickle yazan karagözcüyü herkes tebrik etmeli her renge her kılığa her düşünceye girip cemaate çakmaya çalışıyor. EL EZHER'le kaleci ESER'i karıştırıyor ama her konuda uzman:-) TÜRK milleti zekidir....BAK SOMADA HERKES YIRTTI ÖLENLER SUÇLU:-) ADALET VE VİLLALARI URLANIN...çalanın avukatı olmak da bir iş..

Yorumu oyla      59      50  
FRONTAL 18 Haziran 2014 Çarşamba 16:46

terör listesinde oldukları Türkiye’deki bir hastanede tedavi olduğunu, sonra iyileşip Musul’u aldığını düşünenlere gerçek hayatta başarılar… biliyorum bu yazdıklarımın hiçbiri sizin kaskatı kesilmiş düşünce ve fikirlerinizi değiştirmeyecek . Sizler düşünmeyi fikir üretmeyi beceremiyorsunuz tek yapabildiğiniz papağanlara özenmek.

Yorumu oyla      54      50  
FRONTAL 18 Haziran 2014 Çarşamba 16:44

Suriye’deki çatışmalarda yaralananların tedavi edilmesine bile karşı çıkanlara Hipokrat’tan bahsetmek lüks kaçabilir. Savaşlarda düşman yaralı askerleri bile tedavi edilir diye hatırlatmak da. Mevzuya dönersek: O fotoğraftaki kişinin Mezen Ebu Muhammed olduğu, onun da bir IŞİD komutanı olduğuyla ilgili hiçbir somut hiçbir veri yok. Sakalları saymazsak… IŞİD’in bir komutanının Türkiye’nin desteklediği gruplarla savaşırken, hem de onlara bağlı bir kapıdan ambulansla geçerek ekim 2013’ten beri -

Yorumu oyla      53      50  
FRONTAL 18 Haziran 2014 Çarşamba 16:42

yaptırıyor. Suriye'den gelen yaralıların çoğunun üzerine kimlik ve belge bulunmuyor. Yaralılar ambulanslarla getirilirken 'Kardeşim evine git kimliğini, sevk belgeni getir' diyemiyorsun ve öyle olunca hastanın beyanlarını esas alıyorsunuz. Ambulanslar haricinde hastanemize gelen yaralıları ise kamplara gönderiyor, orada polis tarafından kayıtları yapıldıktan sonra hastanemize getirilerek tedavileri yapılıyor.

Yorumu oyla      53      50  
FRONTAL 18 Haziran 2014 Çarşamba 16:40

27 hasta getirilmiş. Ama aralarında Mazen Ebu Muhammed diye biri yok. Fotoğrafın çekildiği hastanenin bağlı olduğu Mustafa Kemal Üniversitesi rektörü tedavi ettikleri hastanın adının o gün Mezin Hatip olduğunu açıklamış. Rektörün açıklamasının can alıcı kısmı ise şurası: “Biz hastanemize gelen yaralının terörist olup olmadığını, tedavisinden sonra suç işleyip işlemeyeceğini bilemeyiz. Kaldı ki bugün bile dağdaki yaralı bir teröristi askerimiz alıp en yakın hastaneye götürerek tedavisini -

Yorumu oyla      53      49  
FRONTAL 18 Haziran 2014 Çarşamba 16:37

Muharrem İnce’den öğrenmiş oldu. Başka bir yerde öyle bir bilgi yok. Kim nereden tanıdı peki? Yoksa esas CHP’liler mi IŞİD’le ilişki içinde? Sakalından deyip keselim. Esas mühimi yaralı IŞİD komutanın Hatay kapısından Türkiye girişi bayağı zor olması. Çünkü kapı IŞİD’in kanlı bıçaklı olduğu Ahrar-ur Şam’ın kontrolünde. İddia ne kadar dökülse de inanan çok olunca üzerine Hatay Sağlık Müdürlüğü bütün hastanelere yazı yazmış. 16 Nisan günü Suriye’deki çatışmalarda yaralanıp Hatay’daki hastanelere -

Yorumu oyla      53      49  
FRONTAL 18 Haziran 2014 Çarşamba 16:35

Hatay’da hastanede tedavi gören IŞİD Komutanı: Yine son günlerde gazete manşetlerinde dönen, Suriye rejimine yakın Twitter hesaplarınca paylaşılan, CHP’li Muharrem İnce’nin basın toplantısı düzenlediği bir fotoğraf karesi. İddiaya göre fotoğraftaki kişi IŞİD komutanlarından Mezen Ebu Muhammed. Suriye’de yaralanıp, 16 Nisan 2014’te Hatay’da tedavi edilmiş. Sonra da iki ayda iyileşip Irak’a geçip Musul’u ele geçirmiş. IŞİD’in Rambo misali Mazen Ebu Muhammed adlı bir komutanı olduğunu zaten dünya-

Yorumu oyla      53      49  
FRONTAL 18 Haziran 2014 Çarşamba 16:32

2 yıl sonra Suriye’ye geçerek IŞİD adını aldı. Diğer muhalif gruplara çarpıştı. Gördüğünüz gibi IŞİD’in 11 yıllık tarihini tek bir kere bile Türkiye demeden anlatmak mümkün. Ama Türkiye’deki gazetelere, gazetecilere, siyasetçilere, bazı uzmanlara bakılırsa IŞİD, MİT tarafından kurulmuş, TSK tarafından eğitilmiş, Diyanet tarafından fonlanmış, Dışişleri Bakanlığı talimatıyla desteklenmiş, liderleri Bilal Erdoğan’la yemek yiyip, Tayyip Erdoğan’ı alnından öpmüş Türkiye’nin ilk resmî terör örgütü.

Yorumu oyla      53      49  
FRONTAL 18 Haziran 2014 Çarşamba 16:30

Bazı yorumcularda başbakanın Hatay'da ışid teröristinin komutanını tedavi ettirdiğini yazmış :) dinleyin bakalım: IŞİD Irak Şam İslam Devleti demek. 2013 Nisan’ında Suriye’de kuruldu. Suriye’de isyan Mart 2011’de başlamıştı. Temelleri önce Afganistan’da, 2003’te ABD’nin işgal ettiği Irak’ta atıldı. El Kaide’den Zerkavi’nin kurduğu örgütün ilk adı Irak İslam Devleti’ydi. Zerkavi 2010’da öldürülünce yerine 1971 Samarra doğumlu Ebu Bekir el Bağdadi geçti. Örgüt Suriye’de isyanın başlamasından 2 /

Yorumu oyla      53      49  
FRONTAL 18 Haziran 2014 Çarşamba 16:26

Maliyenin yapacağı BASKINLARI önceden haber verip,akşama kadar da DÜRÜSTLÜK NUTUKLARI atan 2013 Model Darbeci ZAVALLILARA baksın... Erdoğandan kurtulmak için ÜLKEYİ SATMAYA HAZIR RUH HASTALARINA BAKSIN... Satılıkl görmek isteyen : Olimpiyatları kaybettiğimizde SEVİNEN YARATIKLARA BAKSIN... Yüksek Hızlı Tren devreye girmesin diye kablolarını kesen ALÇAKLARA BAKSIN... Ekonomiyi durduralım diyen RUH HASTASI GAZETECİ MÜSVETTELERİNE BAKSIN...

Yorumu oyla      53      49  
FRONTAL 18 Haziran 2014 Çarşamba 16:26

Benim siyasetle bir ilgim yok... Erdoğanı ailemden biri gibi görüyorum... Ben bu adama oy verdim,SİZLERDE NAMUSSUZCA TEZGAHLARLA devirmeye kalkıyorsunuz,İZLEYELİM Mİ? Ve son zamanlarda herşey gözlerimizin önünde CEREYAN EDİYOR... Kimin ne MAL olduğunu herkes çok iyi görüyor... Satılık görmek isteyen : Gezi parkta Gezeleri 200 TL alıp ülkesini ateşe veren NAMUSSUZLARA BAKSIN... Almanya ve İngiltereyle ortak yayın yapan MEDYA'ya baksın...

Yorumu oyla      53      49  
FRONTAL 18 Haziran 2014 Çarşamba 16:22

AKP fobileri olan Gülen'in ve işbirlikçisi CHP lilerin çatı adayı şokunu atlatıp tüm silahlarını kuşanıp aramıza dönmeyi başarmışlar. Siz herkesi kendiniz gibi sanmayın midesi bulanan vatandaş çok fazla aynaya bakma mazallah istifra etmekten takaatin kalmaz. İnsan AYNAYA benzer : Herkes aynada KENDİ İÇ HALİNİ GÖRÜR... Sizler aynada kendi İĞRENÇ HALİNİZİN YANSIMANI GÖRÜYORSUNUZ... Satılık insanlar,herkesi kendisi gibi alınabilir ZANNEDER... Hayatımda ne KORKU bildim,Ne yalakalık...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 18 Haziran 2014 Çarşamba 13:36

önerilen tatlı maaşa rağmen AKP maaşa tamah edecek aklıbaşında nitelikli yorumcu bulamamaktan sahaya anadili Türkçe olmayan ve okuma-yazma-düşünme özürlüleri sürüyor, bunlar da birşey anlatamıyorsa bay "tekseçen" emeklilikte torunlarıyla vakit geçirme hesaplarına başlayabilir.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 18 Haziran 2014 Çarşamba 13:12

Bir yerlerde yatıp yatıp gelip ona buna sus pus olduk demek ancak sana mahsus paralı asker.iti,uğursuzu,hırsızı,leş yiyicileri başına taç yapıp sonra"Kim işidi destekliyor ki?"demek senin Başbakanın taktiği.Başbakanı dinlerken nasıl midem bulanıyorsa seni okurken de midem bulanıyor.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 18 Haziran 2014 Çarşamba 13:12

HALİFEYİ DAKAN YOOOH ŞİMDİ DE TÜRKMENLERİ KAÇIRDULAAAAA..ONUN GUCÜ ÇAPULCU VE PARLEL DEMEYE YETER...HA BİR DE FITRAT...BİR DE SAĞ KROŞE ÇAKMA....nefret dili gani strateji hani:-)

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 18 Haziran 2014 Çarşamba 12:14

Musul ve SOMA sebebiyle yastayız.Reza Sarraf ve 4 bakana başarılar dileriz .Yumrukçu BB ve tekmeci müşavirini cilala parlatla parlatın.Seda arıyorsan Seda da ses de var Seda da:-)Ekranlara bak Sedayı görürsün:-) Soma FITRAT değil mi...Bizde gider bu laflar...Cilala Almanlar bizi kıskanıyor.

Yorumu oyla      55      49  
FRONTAL 17 Haziran 2014 Salı 17:41

Ne o anti AKP lilerde yasmı var ne:) yeni çatı adayınız sizi yasa boğdu sanırım kimseden ses Seda yok.

Yorumu oyla      53      49  
FRONTAL 17 Haziran 2014 Salı 01:09

Ne kadar ruh hastası, sorunlu, insan varsa buraya gelmiş. O senin başbakanın değil demekki? Her ne kadar istemesende sadece senin değil 70.000 nun başbakanı. Ayrıca ışid i savunan kim? Artık hayalini kurduğunuz herşeyim gerçek gibi lanse etme çabanız evlere şenlik doğrusu. Allah sizlere akıl fikir versin .

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 17 Haziran 2014 Salı 00:26

13:06, o benim başbakanım değil, aslında o başbakan da değil, o "uzaklardan birileri tarafından atanmış AKP GENEL MÜDÜRÜ"dür. Koyunların önüne ne korsan onu yer, ama onu kendi seçtiğini sanır. Onun eline tutuşturulmuş bir listedeki işleri aldığı buyruklar doğrultusunda yapmaya yeminli bir memur.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 16 Haziran 2014 Pazartesi 16:52

İşin ucunda"Cumhur Başkanlığı(!)"var.Bu işid yamyamlarını savunurken yüzünüzü görmek isterdim;kızarıyor mu kızarmıyor mu diye?Kızarmadığı muhakkak.Bu RTE de zerre merhamet yok.Yüreği taşlaşmış onun.Bu öldürülenleri görürken sizin yüreğiniz sızlamıyor mu?Bunları yazabildiğinize göre iyi para alıyorsunuz demektir.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 16 Haziran 2014 Pazartesi 13:06

o sizin başbaklanınız. bundan sevinç duymak yerine üzülmelisiniz. ama muhalefet etmek o kadar gözlerinizi kör etmiş ki buna sev.niyorsunuz

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 16 Haziran 2014 Pazartesi 11:43

buradan maval okumak kolay ırak ordusunun silahlarını da ele geçirmiş binlerce kişilik gerillaya başka bir ülkenin toprağında 30 değil 3000 özel harekatçı lazım ışid karşılık verilseydi içerideki herkesi öldürecekti bu yüzden hükümet baruta ateşle gitmemiş işi sessizce halletmek istemiştir işin ucunda milyarlarca dolarlık petrol anlaşmaları ve kuzey ırak bölgesel kürt yönetimi ile ırak ile hiç olmadığı kadar oluşagelmişiyi ilişkilerimiz varken..sizin dediğiniz ancak hollywood filmlerinde olur..

Yorumu oyla      54      51  
FRONTAL 16 Haziran 2014 Pazartesi 11:05

Fotoğraflarını dünyaya servis ediyorlar? Çünkü o alçaklar Müsliman değil, istihbarat ajanları. Uluslar arası güçlerin taşeronları. Mazlumları katlet, petrolleri İngiliz ve ABD ye peşkeş Çek ve dinimizde dünyaya terörist gibi yansıt. Bir taşla kuş katliamı buna denir. Musul'da dönen oyun bu ve ışid CIA mossad destekli bir örgüt kimse aksini ıspat edemez.

Yorumu oyla      54      50  
FRONTAL 16 Haziran 2014 Pazartesi 10:59

Amaçlarınada ulaştılar. El kaide , hızbullah ve ışid bunlar sözde İslam adına kurulan örgütler." Yeryüzünde bir insanı haksız yere öldüren, bütün insanlığı öldürmüş gibidir." Kim bir mümini kadren öldürürse, onun cezası, içinde ebedi kalacağı cehennemdir. Allah ona gazap etmiş,lânetlemiş ve büyük bir azap hazırlamıştır.(nisa:93) ve yaratılanı sev yaratandan ötürü. Diyen dinin mensupları nasıl oluyorda, tavuk boğazlar gibi kameraların önünde adam kesiyorlar ? Binlerce mazlumu öldürüp -

Yorumu oyla      53      50  
FRONTAL 16 Haziran 2014 Pazartesi 10:44

Yazıyor Türkiye'de son zamanlarda önemli projelere atılan imzalar avrupayı sarsıyor, Alman haber ajansı DPA, Türkiye’de son dönemde ardı ardına hayata geçirilen ya da çalışmalarına başlanan önemli proejelere ilişkin yayımladığı haberde bu projeleri ele alıp biz hayal ettik Türkler yaptı diye manşet atıyor fakat sizler bunları yok sayıyorsunuz. O bayrağı indiren adi yi vursalardı ki benim arzum da oydu kürtler ayaklanacaktı. Vurulmadı bizler ayaklandık her anlamda başarılı bir plandı -

Yorumu oyla      55      51  
FRONTAL 16 Haziran 2014 Pazartesi 10:35

Pess! Doğrusu, demek ışid esed güçleri ile çarpışıyor öylemi? Işid olmasaydı esed zaten devrilmişti. Gerçekten artık baydınız.neden bu derece 3 maymunu oynama gereği duyuyorsunuz. Ve halen AKP ye oy veren halkı cahil olmakla itham ediyorsunuz. Cahil bir halktan oy almayı beceremeyen muhalefete ne diyelim peki? Tüm dünya büyüyen , gelişen Türkiye'nin. Farkında bunu sizde biliyorsunuz ama nedense işinize gelmiyor. The Daily Telegraph yazarı James Hurley yeni Türkiye imparatorluğu diye yazı -

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 16 Haziran 2014 Pazartesi 09:53

vatandaş diyor ki, "CAFERe bez yetiştirinnnn... emredersin CAAAFEEERRRRR... SANA DEMEDİLER Mİ bıldır yediğin hurmalar günü gelir tırmalar diye? bunu diyenlere demediğin laf kaldı mı? ne çapulculuğumuz kaldı ne de paralel-dörtköşe-yamuk-tostopallak olduğumuz. TIRLARLA UÇAKLARLA CEPANE-SİLAH TAŞIDIĞIN YAMYAMLARLA SENİN KAVGAN BU, kimseden destek bekleme. Düş yakamızdan, kendi pisliğini kendin temizle CAAFEEERRR..."

Yorumu oyla      55      49