YORUMLAR
Toplam 57 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 21 Mayıs 2014 Çarşamba 20:54

Müşavirlik sınavında mülakatta tekme tekniklerindeki başarı çok önemli.Sınava gireceklere tüyo değil net bilgi....BB tokatta Müşavirler tekmede 12.dan sahibi...Wan Damme bile Yusuf'un yanında amatör kalır adamda ne hınç var be....Yerdekilere vurmada mahir ha bir de 2 görevli vurulanı tutacak...AKP halkın hakkını yerde bile verir.Yağdanı makarnacısı ilkmekteplisi zirvede parti..

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 21 Mayıs 2014 Çarşamba 18:13

Somadan bahset diyor x şahıs ya siz gercekten şaşırmışşınız. Delinin birşeyi bellediği gibi aynı şeyleri tekrar edip duruyorsunuz. Soma da insanlar öldü ve şehit oldu. Ve sizlerin bu insanları zerre kadar düşündüğünü zannetmiyorum. Onlar sizin için makarnacı, kömürcü, göbeğini kaşıyan adam. Şimdi kalkmış bu kazadan darbe yapmaya çalışıyorsunuz. Biz herşeyi biliyoruz sizler papağan gibi herşeyi tekrar edip durun. Emellerinize ulaşamayacaksınız .

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 21 Mayıs 2014 Çarşamba 13:47

18.38,avukatlığı bırak da Soma olayından bahset.Konu ne Atatürk ne de Osmanlıdır.Somadan bahset.Sana sen 301 kişinin ölümünden sorumlusun diyen yok.Konuyu saptırmayın diyoruz.Anlaşıldı mı acaba?

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 21 Mayıs 2014 Çarşamba 13:28

Tüm haberlerde o marketteki resmin 2009 yılında çekildiği yazıyor istiyen araştırsın bulsun. Asıl insanları kekleyip iftira ve yalanlarınızla kandıran sizlersiniz.

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 21 Mayıs 2014 Çarşamba 10:53

09.30 Seni ciddiye almak ciddiyete hakarettir.Yağını çek hınk de Soma sabotajdır ölenler de sabotaj elemanıdır de H.Karakaya gibi rahat et.Biz inanırız sen anlat zeki kardeşim.

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 21 Mayıs 2014 Çarşamba 10:38

09.30 Hakikaten ya görevlisin ya da herkesi saf zannediyorsun..ya da yorumla vakit geçiren birisin işin bu.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 21 Mayıs 2014 Çarşamba 10:20

09.26 Herkes mayıs 2014'te Soma'daki Yeşil Portakal marketinden bahsediyor milyonlar oradaki tokatı seyretti dünya seyretti sen 2009'dan ne anlatıyorsun.Kek mi yapıp satıyorsun.

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 21 Mayıs 2014 Çarşamba 10:15

09.30 Vatandaşına İsrail dölü kaçma lan diyeni mi savunuyorsun? O, evet Kasımpaşalı bir demokrat.Tokatçı müşaviri tekmeci siz o ne yaparsa hınk deyin Apo bakan Sarraf müşaviri olsa he bir hikmeti var dersiniz.

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 21 Mayıs 2014 Çarşamba 09:30

Sosyal medyada başbakanın somadaki görüntüleri diye ortaya servis edildi. Yalan ayıptır günahtır. Bir devlet adamının üzerine bu kadar gidilmez. Diktatör olan bir devlet adamı ile hiçkimse bukadar uğraşıp karalıyamaz.

Yorumu oyla      54      55  
Misafir 21 Mayıs 2014 Çarşamba 09:26

2009'DA BAŞAKŞEHİR'DE MARKETİN İÇİNDE ÇEKİLEN FOTOĞRAF Başbakan protestocuların yanına gitmeye çalışıyor. Korumalarına 'çekilin önümden. Bırakın bu insanlarla konuşayım' diyor. Ama onun ötesi bir iddiadır. Başbaan markete sığındı diye haber yapıldı. Posta gazetesi bir video koydu oraya. Medya etiği diye bir olay var. 2009'da Başakşehir'de sayın başbakanın markette telefon görüşmesi yaparken şoförü Kayhan Özer tarafından çekilen ve ödül alan bir fotoğraf var bunu biliyor musunuz? Bu fotoğraf -

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 21 Mayıs 2014 Çarşamba 09:18

ateşe verir..ama bunlar vatanı milleti insanlığı eşitliği doğruluğu savunduklarından öylemi…??? bunlar fiyatları belli satılık insanlar..bunlar vatan hainleridir…. AKP yi kimler istemiyor: BBC CNN , abd ab, israel imf, faiz lobisi vaiz lobisi. Geziciler, ülkeyi yakıp yıkan eşkiyalar istemiyor. Fakat bilmiyorlarki AKP nin yanında it kopuk takımı değil, Osmanlı torunları var!

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 21 Mayıs 2014 Çarşamba 09:14

Bunlar sürekli kaybettikleri için laf atıp kaçarlar….başka bir hünerleri yoktur.böyle bir acı yaşanırken onlar başka hesaplar içindeler…bunca insanımızın hayatını kaybettiği bir kazadan fırsatçılık yapmaya çalışıyorlar…bunlar mı bu ülkeyi düşünenler….kazadan kurtulan işçi sedye kirlenmesin devletin malı zarar görmesin diye birkaç dakika önce ölümden kurtulmuşken ayaklarını uzatmakta tereddüt ediyor… bir grup kendini insan zanneden topluluk polise havai fişek atar , bilye atar,taş atar, etrafı -

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 21 Mayıs 2014 Çarşamba 07:59

"birisi"nin SOMAda markete sığındığında yaptıklarının yeni video görüntüleri düştü medyaya, "Başbakan'ın yumruklu saldırısından yeni görüntü!" diye ararsanız birden çok link bulacaksınız. Adamın günahına giriyorlar canım, o mülayim adam hiç öyle şeyler yapar mı? Ensesine vur ekmeğini al, mazlum, sessiz birisinin üzerine bu kadar da gidilmez ki canım. Günahını alıyorlar... yediniz mi? ben yemedim, yedirecekler ya hesapta, trolleri... CB yapacaklar, yerse...

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 21 Mayıs 2014 Çarşamba 00:40

başta liderleri olmak üzere, AKPcilerin insanlıktan, insaf-ahlak-hak-hukuk-adaletten ne kadar nasiplendikleri artık herkesin bildiği bir devlet sırrı. Vatandaşa bir köpek kadar değer vermeyen, her fırsatta soymak-aşağılamak-kandırmak gibi hünerleriyle dünyaca tanınmış birinin ne maaşlı maşalarından ne de gözü kapalı müridlerinden öğrenecek hiçbir şey yok. Onlar CAMBAZABAK oyunu sahnelemeyi ve akıllarınca kafa karıştırmaca gripropagandayı iyi bilirler. Onları daha fazla muhatap almayalım yeter...

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 20 Mayıs 2014 Salı 18:50

Kendisine maddi manevi destek sözü verilerek KANDIRILDIĞINI açıkladı. "Benden bunu söylemem istendi" dedi. Ne yaptı o muhabirleriniz? Para verdi mi? Verdiyse eğer yemek fişiyle mi kapatacaklar SOMA masraflarını? Siz mi ödeyeceksiniz? Alman ortağınız da ortak olacak mı? Ve bir sözüm de Der Spiegel ve onun kan emici BARONLARINA; "Cehennem yedi kattır. Cehennemin yedinci katına odun ol Der spiegel.

Yorumu oyla      56      57  
Misafir 20 Mayıs 2014 Salı 18:48

Ama bu kafalarda vicdan yok, insaf yok... Ve dahası ÖLÜ EVİ'ne saygı yok. Cenaze adabını bitirdi bu saygısız utanmaz kafalar. Türkiye sınırlarının tamamı cenaze evi. Susun lan!!! Sessizlik. Cenazelerde başlar önde olur, sessizlik hakimdir her yere... Bu edepsizlik, vicdansızlık da ne? Cenaze evinden darbe çıkarmak da ne demek? Ölümden rant AKBABALIĞI'na soyunmak da neyin nesi? Sevgili Aydın Doğan size sesleniyorum. "Başbakan bana vurdu" dedirttiğiniz adam çıktı yalanladı.

Yorumu oyla      56      57  
Misafir 20 Mayıs 2014 Salı 18:47

Ölülerimize, şehitlerimize "MÜSTEHAK" diyecek kadar azgınlaşanlar fışkırdı ön saflara. Bidon kafalı, Göbeğini kaşıyan, çoban, cahil, aptal, amele diyorlardı daha önce bu ülke insanlarına. Aynı kafalar şimdi ölülerimizi de el attı, "NİYAZİ" diyor. Utanmadan sıkılmadan "MÜSTEHAK" diye nara atıyor. Üç gün, beş gün ulan... Sadece üç gün beş gün durun. Murat Belge'nin deyimiyle hiç olmazsa üç gün İNSAN olun be. Üç gün mevsimlik insan, taşeron insan olun bari.

Yorumu oyla      56      57  
Misafir 20 Mayıs 2014 Salı 18:45

Gezi Parkı'ndan insanlar taşıdılar Soma'ya. Başörtüsü taktırıp madenci eşi gibi konuşturdular. Akbabalara omuz veren karaanalar çıktı bu topraklardan. Selaların verildiği, ölülerin gömüldüğü, insanların kan kırmızısı değil kömür karası ağladığı yerde köpekleşti BBC ve Der Spiegel soysuzları. Ve bu köpeklere eşlik eden yerli vampirler türedi sosyal medyada. "Ne şehittir, ne gazi ......... NİYAZİ" diyen sapkınlar çıktı.

Yorumu oyla      56      57  
Misafir 20 Mayıs 2014 Salı 18:38

Düşmanlık besliyorsunuz. Osmanlı'ya dünya hayran ve saygıda bulunurken sizler hor görüp cihan devletini hiçe sayıyorsunuz . Eminim Atatürk sizleri böyle olduğunuzu görse kemikleri sızlar. AKP li ilan ettiğiniz yorumcular saygıyı elden bırakmazken sizler saygısızlıkta sınır tanımıyorsunuz! Hiçbir devlet adamı kusursuz değildir mutlaka eksi ve artıları olmuştur. Bunu idrak edemeyecek kadar cahilsiniz.

Yorumu oyla      56      58  
Misafir 20 Mayıs 2014 Salı 18:35

17:08 o hakaret ettiğiniz yorumcu, sizlerin bu kadar aşşağılayıp hakaret etmelerinize dahi şeklini bozmayıp, saygıyı elden bırakmıyor. 301 kişinin ölümünün sebebi ne bizleriz nede vefa rumuzlu yorumcu kardeşimiz. Sizlerin aslını inkar eden haramzadesiniz.irlandaya zamanında Osmanlı 3 gemi dolusu erzak yardımı yapmış, ayrıca maddi destekte bulunmuş. Onları açlıktan sefaletten kurtarmış. Onlar bile yabancı oldukları halde osmanlıyı unutmamış saygıyla Anıp vefasızlık etmezken, sizler düşmanlık -

Yorumu oyla      55      55  
Misafir 20 Mayıs 2014 Salı 17:08

Bu vefa tam ama tam bir provakatör.Cin gibi.Hocasından almış dersini.Doğrudan Atatürk düşmanlığı demesinler diye dolaylı vuruyor.Sağlık durumum bu maaşlılarla dalaşmaya el vermiyor.Ama söylediklerinin hepsi yalan.Tıpkı bütün AKP ve Osmanlı hayranlarının söylediklerinin yalan olduğu gibi.Midem bulanıyor bunlardan.Bilgi toplumu dedikleri işte bu öğrendikleri yalanları size aktarmaktır görevleri.301 kişi ölmüş be ar damarı çatlak,bu mu bilgi toplumu?Onu anlatsana utanmaz.Ne kaçıyorsun?

Yorumu oyla      58      49  
hulya 20 Mayıs 2014 Salı 16:18

Vefa, Galipler ülkemizi işgal ettiler ve "geleneklerine göre bir devlet" KURAMADILAR.Beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştılar.Kurmak istedikleri İzmir,Trakya Yunanistan'a,Trabzon,Erzurum,Van,Bitlis Ermenistan'a,Antep,Urfa,Mardin İngiltere'ye bırakılacak, İstanbul sembolik bir Sultan bırtakmaktı, yetkisiz vede çaresiz.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 20 Mayıs 2014 Salı 15:55

Osmanlı bir din devleti değildir ama Osmanlı Sultanı HALİFE'dir :)

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 20 Mayıs 2014 Salı 15:45

Konuyu bağlarken; Osmanlı, 1909 yılında (2. Abdülhamid'le) fiilen son bulmuştur. Bunu Mustafa Kemal Paşa ve Sultan 2. Abdülhamid açıklamıştır. Osmanlının parçalanması uzun vadeli bir planın sonucudur. Yazıların, (öncesinde her şey bittiği için)Mustafa Kemal Paşa ile ilgisi yoktur. Galipler ülkemizi işgal ettiler ve "geleneklerine göre bir devlet" kurdular. Ol hikaye budur. Samimi olanlar, fikirlerini destekleyen-desteklemeyen çok sayıda kitap okurlarsa bunu göreceklerdir. Sağlıcakla kalınız.

Yorumu oyla      53      53  
Misafir 20 Mayıs 2014 Salı 14:07

Bilgi toplumu olmak; Ve Mustafa Kemal paşa; dünya üzerinde kanunla korunan devlet adamı yoktur. Atatürk Koruma Kanunu'nun aslında Mustafa Kemal Paşa ile bir ilgisi yoktur. Bu celal Bayar'ın cinliğidir. (DP, İnönü-Bayar ikilisince kurulmuş, Menderes kullanılmıştır) Kanun, "kurulan banka ve yolsuzlukla" ilgili denirse daha doğru olacaktır. Hiç kimse şunu (işine gelmediği için) tartışmamaktadır. Mustafa Kemal Paşa'nın (müthiş) servetinin kaynağı nedir? Yatının hikayesi bilinmekte midir? (vefa)

Yorumu oyla      53      54  
hulya 20 Mayıs 2014 Salı 14:02

Vefa,100 yıl önce Atatürk'ün İngiltere ile ilgili diyaloglarından rahatsızsınız ama 2013'de İngiltere savunma bakanının kurduğu ve en önemli şartı nato'ya bağlılık olan AECR'ye üye AK Parti hayranısınız:)

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 20 Mayıs 2014 Salı 13:58

Bilgi toplumu olmak; "Laik" anlayışın, İslam ile bir ilgisi bulunmamaktadır. Maalesef (kimi akademisyenler) dahil bu konuda, ikbal korkuları yoksa, bilgisizdirler. Laik anlayış, (yozlaşmış) Kilisenin vicdanları kanatan uygulamaları karşısında Batının kendi içinde verdiği (haklı) bir tepki sonucudur. Osmanlı, Kilise,Havra ve Camii'yi bir arada asırlarca tutan bir anlayışa sahiptir. Osmanlı bir din devleti de değildir. Bilmiyor, bilmediğimizi de bilmiyor, sadece uyduruyoruz. (vefa)

Yorumu oyla      53      53  
Misafir 20 Mayıs 2014 Salı 13:41

Bilgi toplumu olmak; Örneğin, AK parti'yi (hakaret etmeden) eleştirmek, sorgulamak istediğimizde göreceğiz ki, ne ekonomi, ne siyaseti hakkında bir bilgimiz bulunmamaktadır. Samimi olanlar (araştırmadan)cevap verebilirler; 2002-2013 döneminde; enerji üretiminin artışı? Yenilebilir enerji yatırımı? Ülke gelirinin zengin-yoksul dağıtımında ibrenin nereye gittiği? Ülke borcunun niteliği? Üretimde sanayinin payı? İhracat kalemlerindeki değişmeler? Bunları bilmeden eleştirmek, alay etmektir.(Vefa)

Yorumu oyla      53      54  
hulya 20 Mayıs 2014 Salı 13:32

Laik kelimesini hep "asortik" şekilde lanse edenler onun karşısına Allah'ın elçilerinin yırtık pırtık kıyafetlerle dolaştığına vurgu yaparlar ve insanlara kimden yanasınız mesajı verirler.Oysa Hz.Yusuf Mısır firavunlarının tam güvenini kazanarak tüm idareyi eline almış ve kardeşlerini de kurtararak her zaman varlıklı olmuştur.Hz.Muhammed ise Mekke'nin en soylu Ailesi'dir.Yırtık pırtık kıyafetle dolaştı söylentisi algı yaratmak için uydurulmuştur.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 20 Mayıs 2014 Salı 13:26

Bizim bu ve benzeri ortamlardan anladığımız; kendimize, bilgimize ve inandıklarımıza güvenimiz bulunmamaktadır. Bu nedenle (bilgi temelinde) tartışmaktan kaçınıyor, "Atatürk düşmanı-laiklik düşmanı" gibi kaçış ifade eden kelimelerle kendimiz aldatmaya devam ediyoruz. Mustafa Kemal Paşa bir siyasetçi-devlet adamıdır. Her siyasetçi gibi eleştirilebilir. Devlet adamlarının ne bir ilahlığı, ne de dokunulmazlığı vardır. Bunu kabullendiğimizde bilgi toplumuna giden yola girmiş olacağız. (vefa can)

Yorumu oyla      53      53  
hulya 20 Mayıs 2014 Salı 13:02

Atatürk ve devrimlerini pek çok pencereden bakan bakış açılarıyla 100'lerce kitaptan okudum.Bunların neticesinde anladığım şudur:Türk milletine 95 yıl önce laik'liği layık gören ve türk milletine 95 yıl önceside şimdide laikliği layık görmeyen bir taraf var.Atatürk'e düşmanlık ta birleşenlere baktığımızda türk milletine laikliği layık görmeyenlerin birleştiğini görebilirsiniz.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 20 Mayıs 2014 Salı 12:58

Değerli yorumcular, yazıların içeriği: neden Soma, trafik ve iş kazalarındaki kayıpları ile dünyada (bilgisizliğimizle) ilk sırada olduğumuzu göstermektedir. Ne “A” partisinin dostu, ne “C” partisinin karşısındayız. Ülkemize (halkına) hizmet edeni “bir oy”umuz ile ödüllendiririz. Bizler, Bilgi ile tartışarak meselelerimize çözüm getirdiğimizde, gelişmişlere “işçi cenneti" olmaktan kurtuluruz. İnsanlar, duyguları ile karar verir, kendisine saygı gösterenlerin yakınında olurlar. (vefa can)

Yorumu oyla      53      52  
Misafir 20 Mayıs 2014 Salı 02:29

AKPnin sertifikalı "cambazabak" uzmanlarına on puanlık soru, AKPniz ne işe yarar, halkına zulümden başka? "19 Mayıs'ta Gençlerden Stada Siyah Çelenk! Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Atatürk’ü anma gençlik ve spor bayramında gençler tarafından Gençlik Spor Müdürlüğü'ne siyah çelenk bırakıldı" linki de burada, http://www.turktime.com/haber/19-Mayis-ta-Genclerden-Stada-Siyah-Celenk/282349

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 20 Mayıs 2014 Salı 02:01

padişahın emrindeki maaşlı CAMBAZABAKçılara son bir kıyak, aşağıdaki linkten "madenciliğin FITRATINDA OLMAYAN" çalışma koşullarını lortun memleketinden öğrensinler, http://www.turktime.com/haber/Ingiliz-maden-iscisinin-maasi-dudak-ucuklatti/282320

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 20 Mayıs 2014 Salı 01:42

BİRinin saltanatını korumakiçin cümle maşalar kırkdereden su getirmeye seyirtiyorlar. CAMBAZABAK oyununu sürdürmek, en zayıf yerinden yakaladığı bir konuyu sündürüp çekiştirip asıl konuyu uyutmak-unutturmak, gerektiğinde belgelere-tarihe taklaattırmak, hepsi de bunların tek elden maaşlımaşalareliyle kotarıldığını görmeye yeter. Bunlarla tartışmaya kalkışmak onların oyununa gelmek olur, istedikleri de HIRSIZı-KAATİLi unutturmak, gerisi hikaye. Makalenin konusuyla tartışılanların ilgisine çaydemle

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 20 Mayıs 2014 Salı 01:33

yeri gelmişken armstrong da bir başka allahınseçilmişkulu olarak yatırımını yapmış, onun mukaddeskitabından alıntı yapacak bir müridi yokmu karapropagandakadrosundan?

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 20 Mayıs 2014 Salı 01:28

vahidettinle ilgili ne ifşaatları var allahın seçilmişkulu lort hazretlerinin, mukaddes kitapta ne yazıyoo onu da biyol deyiversen de illuminati olsak bari. Belli ki peyganberliğe layık bulunmuş kendileri zatıalileri tarafından.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 19 Mayıs 2014 Pazartesi 23:53

Biri yine kendi çalıp oynuyor..Sor kendin cevapla kendin.Biz bu oyunu görmüştük...Tek kişilik orkestra...

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 19 Mayıs 2014 Pazartesi 22:03

Yorumcu,21.38'e; (4)”..Bu sıfatla yardımımı arzedebileceğim bir makamla temasa geçmek isterdim.” Ward Price gizli servisteki albaya bu konuşmayı anlattı, .Albay bunun üzerinde durmayarak, “çok geçmeden iş isteyen daha bir sürü Türk generali çıkacak,” dedi." Bu olay, birçok kaynaktan daha verilmektedir. Meraklıları olursa o kaynakları da verebiliriz.

Yorumu oyla      55      55  
Misafir 19 Mayıs 2014 Pazartesi 22:00

Yorumcu,21.38'e; (3) "..Bunu sırf Enver’in baskısıyla yapmışlardı. Savaşı kaybetmişlerdi. Bu onlara çok pahalıya mal olmaktaydı. Anadolu parçalara bölünecekti. Kemal, Fransızların memleket içine sokulmasına karşı idi. Halk belki bir İngiliz yönetimini daha az güçlükle hazmedebilirdi. “Eğer İngilizler Anadoluda sorumluluğu üzerlerine almak niyetinde iseler tecrübeli Türk idarecilerine ihtiyaçları olacaktır,” dedi.

Yorumu oyla      55      56  
Misafir 19 Mayıs 2014 Pazartesi 22:00

Yorumcu,21.38'e; (2)"..Kemal onu üniformasiyle değil de, sırtında jaketatay ve başında fesle karşıladı. Yanında arkadaşı Refet Bey vardı. İngiliz gazetecisi Mustafa Kemal’i yakışıklı ve erkek tipli buldu. Kemalin el ve kollarını fazla hareket ettirmeden, kendine hâkim bir tavırla ve yavaş, açık ve kesin bir sesle konuşması dikkatini çekti. Kemal gazeteciye memleketinin savaşa yanlış safta katılmış olduğunu itiraf etti. Türklerin İngilizlerle hiç çatışmamaları gerekirdi...

Yorumu oyla      55      56  
Misafir 19 Mayıs 2014 Pazartesi 21:59

Yorumcu,21.38'e; (1)Doğrusunu öğrenelim;Kaynak; Kendisine TC devlet arşivleri açılmış olan İngiliz Lord Kinross, “Atatürk” sahife;231’de anlatıyor;“Mustafa Kemal İngilizlerin ağzını dolaylı yoldan aratmaya karar verdi ve aracılığa tanınmış bir gazeteci olan Daily Mail gazetesinin muhabiri G. Ward Price’yi seçti. Pera Palas otelinin müdürüyle haber göndererek gazeteciyi karşılıklı kahve içmeğe çağırdı. Mr. Ward da Genelkurmayın entelicans servisindeki albaya danıştıktan sonra daveti kabul etti..

Yorumu oyla      54      56  
Misafir 19 Mayıs 2014 Pazartesi 21:38

çenesuyuçorba, üfürüfürdizipe... TurgutÖzakman kaynak belirterek yazdı. "Vahidettin, M.Kemal ve Milli Mücadele", okumak ve anlamak için. "gayriresmitarihüfürmeceleri"ni kutsal kitap belleyenler elbette okumayacaklar, üstüne alınmasın kimse. Vahidettin'in güneşibatmayanimparatorluğunun İstanbul'daki Yüksek Komiserine yazdığı sığınma dilekçeleri Londra'da arşivde duruyor.

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 19 Mayıs 2014 Pazartesi 20:06

Basit bir bilgi verilerek "Resmi tarih" anlayışı ortaya konulacaktır. "Okul kitaplarında "Sultan Vahdettin kaçtı" der. Gerçeğinde; Saltanak 1 Kasım 1922'de kaldırılmıştır. Vahdettin sultan değildir. Ve sabık sultan, 17 Kasım 1922'de İşgalci İngilizlerce; 1920'de imparatorluğun ve petrolünün paylaşıldığı San Remo'ya götürülür. Aynı gemi (malaya) M.Kemal Paşa'nın cenazesi için de gelecektir. Bir İmparator, ülkesinin paylaşıldığı yabancı bir ülkeye neden gider? San Remo'nun konumuna lütfen bakınız.

Yorumu oyla      53      57  
Misafir 19 Mayıs 2014 Pazartesi 18:36

16:02 o saydığınız 3 yorumcuda bu sitede mantıklı yorum getiren yorumculardı. Şimdi onlar yok sitede yorum adına adeta dedikodu yapılıyor. Frontal hanımefendi adeta yazarlara taş çıkartırcasına yazıp yorum getiriyordu. Totem ve Hasan tahsin de aynı keza, site Aydın ve bilgili 3 yorumcusunu kayıpetti. Umarım tez zamanda yine aramızda olurlar.

Yorumu oyla      55      58  
Misafir 19 Mayıs 2014 Pazartesi 18:31

Demekki Sabık Sultan Vahdettin kaçmamış. Peki, "Yunanlıları İzmir'de denize döktük" mü? Hayır, Yunanlılar anlaşma ile ayrıldılar. Bu ağır bir iddia değil mi? Elbette ispat istenecektir? Bizde (İngiliz devlet tarihçisi) Lord Kinross'dan "Atatürk" eseri ile başlar, "Osmanlı'nın tasfiyesi" Cengiz Yazoğlu ile devam ederiz. Peki, Sakarya Savaşı'nın komutanı kimdir? Mustafa Kemal Paşa değil mi? Korg. Hasan Kundakçı, (Komutanlar cephesi)Fikret Bila'ya başka anlatıyor. Elbette başkalarıda (vefa can)

Yorumu oyla      53      55  
Misafir 19 Mayıs 2014 Pazartesi 16:02

BEYİN yıkama işinsi ciddiye almazlarsa okuyanlar, kafalarına yerlestirilmeye çalışılan büyük işgali farkederler ve ne AKP ne de onun kurgucusu bunu sürdüremezler. Bu işler sırayla, kafa karıştırmanın da bir adabı var elbet. HasanTahsin,TOTEM, Frontal ve şimdi de bingo, VefaCan... Ne ilginç bir sıralama, hepsi de aynı tornadan, hepsi de aynı karapropaganda mamulü, aynı taktik. EN zayıf argümanı yakala, çek-çekiştir, ilgili ilgisiz konuları TORBAYASA gibi birbirine iliştir, tükürür gibi ortaya at

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 19 Mayıs 2014 Pazartesi 15:35

"Erdoğan ve fıtri tekmelerle şöhrete koşanlar Her faniye nasip olmaz Almanya’nın en muteber gazetelerinden Frankfurter Allgemeine Zeitung’a (FAZ) manşet olmak, hem de içinde aksiyon olan kocaman bir fotoğrafla. Nice Türk büyükleri sadece memleketlerine değil memalik-i medeniyeye yaptıkları hizmetlerinden dolayı ne CNN ne de BBC’de saniyelik bir görüntüye dönüşecek kıymette görülmemiştir Batı matbuatında."

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 19 Mayıs 2014 Pazartesi 15:14

KONU SAPTIRMADA CAN'la başla VEFAile çalışan bir vatandaş var...ZEKİDİR TÜRK MİLLETİ!!!! "METOT" bilir kaç yılın yorumcusu...

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 19 Mayıs 2014 Pazartesi 15:12

BÜLENT BEY, BB vatandaşa "ulan İSRAİL DÖLÜ" dememiş LÜTFEN YANNNİİİ..demişkine "ulan İSMAİLİN DÜNÜRÜ müsün? Ya öyle demiş böyleyken böyle... benzetmiş İSMAİLİN DÜNÜRÜNE YA.

Yorumu oyla      60      49  
hulya 19 Mayıs 2014 Pazartesi 14:41

Vefa Can bize göre ikisi de aynı şey sorun yok yani.Kaçma süsü verilerek uzaklaştırılmış :)

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 19 Mayıs 2014 Pazartesi 14:20

Lütfen, "kahve muhabbetleri"ni bırakarak, sorulara cevap veriniz. Bir cevabınız yoksa, bizden yazdıklarımızın geçerli cevap ve belgesini isteyiniz. Bizler, dünümüzü doğru olarak öğrenmeden, doğru bir geleceğe gidemeyiz. Bu nedenle dün neler yaşandı ise bilmek durumundayız. Örnek;Resmi tarihte, "Vahdettin kaçtı!"iddiasına, M.Kemal Paşa, "Biz uzaklaştırdık" demektedir. Bunun belgesini isteyebilirsiniz. (vefa can)

Yorumu oyla      53      56  
hulya 19 Mayıs 2014 Pazartesi 14:16

Türkleri tanımayanlar ısrarla türklerden koyu,hatta Suudi Arabistan'dan bile daha koyu islam dindarı yaratmaya çalışıyorlar.Oysa türkler, islam ritüellerini benimsemiş olsa da kendine özgü farklı bir din anlayışı vardır. "ilk Meclis dualarla açılırken, ilk diyanet başkanı, Mason olabilir mi?" şaşkınlığınız türkleri tanımadığınızdan ötürü meydana geliyor..

Yorumu oyla      58      49  
Dkapkiner 19 Mayıs 2014 Pazartesi 14:12

Yazarın konusu ne adamın yorumu ne.Cevap yazmayın bu adam,art niyetli.?

Yorumu oyla      60      49  
hulya 19 Mayıs 2014 Pazartesi 13:46

Türk kadını Soma'daki işçinin savaş'daki Mehmetçiğin karısı olmuştur hep.Kadın bilir aldatmıyacağını çünkü adam kazancını kuruşuna kadar kadının eline sayar yuvamızı sen geçindir diye.Kadın kocasının alın terini yüreğinde hissederek harcar salaklığından değil bildiği için "kocam aldatmaz "der,madem provokatörsün türkleri tanı istedim:)

Yorumu oyla      58      49  
hulya 19 Mayıs 2014 Pazartesi 13:37

Vefa Can siz Türkçe bilen işgal kuvvetlerinin yerleştirdiği bir provokatör gibisiniz.Türkleri tanımıyorsunuz? Tanımadığınız öyle belli öyle, belli ki.Bir önceki yazının yorumunda "türk kadını için türke sormuşlar benim kocam aldatmaz demiş" dediğinizden belli.Türk kadını neden öyle söyler de türkler ile benzetilen(!) arap kadınları öyle söyleyemez?

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 19 Mayıs 2014 Pazartesi 10:54

Sayın Yazar, " resmi tarih zırvalarına hala inanıyorsanız.." demektedir. Batı Medeniyeti kutsanırken, "aydınlanma/sorgulama çağı" ifadesi ön plana çıkarılmasına rağmen, ülkemizde, hayati olaylar sorgulanırken, "zırvalara hala inanıyorsanız!" demek ne anlama gelecektir? Örnek; bir olay, Meclis gizli zabıtlarında başka, Nutuk'ta başka, sivil ve askeri okullarda başka olabilir ni? ilk Meclis dualarla açılırken, ilk diyanet başkanı, Mason olabilir mi? cevabı olanlar açıklayabilirler. (vefa can)

Yorumu oyla      53      55