YORUMLAR
Toplam 10 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 11 Mayıs 2014 Pazar 12:40

Yanılmıyorsunuz Hüseyin Bey, İşsizlik her dönem vardı elbet ama bu son dönemlerdeki boyutta bir işsizlik ben görmedim.İşsizlik demek parasızlık demek çaresizlik demek. Çaresiz ve parasız insan ise bazen suça meğilli insan demek, psikolojisi bozulmaya elverişli insan demek. Bu konuyu diğer her şeyden çok önemseyip bir süredir ısrarla ele almanız sizin gerçekleri çok iyi görebilen bir yazar olduğunuzun kanıtı. Teşekkürler..

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 10 Mayıs 2014 Cumartesi 11:12

Milletin derdi geçim, siyasetçilerin derdi seçim... Hüseyin Avuç gibi halkçı yazarlar olmasa, yoksulluk gibi, işsizlik gibi ülkenin en önemli sorunlarından söz edecek kimse yok...

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 8 Mayıs 2014 Perşembe 16:57

Bu ülkede 12 şehrin toplam nüfusu kadar işsiz varken, bazılarının ekonomide pembe tablolar çizip durması akıl alacak şey değildir. Yazar, tam yerinden yakalamış... Bravo...

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 6 Mayıs 2014 Salı 12:30

Yanılmıyorsunuz Hüseyin bey, aynen öyleydi. AKP ilk kez milletin karşısına çıktığında şu vaatte bulunmuştu: İşsizliğe, yoksulluğa, yolsuzluğa son... Sonuç ortada... Hepsinden sıfır.

Yorumu oyla      63      50  
Misafir 4 Mayıs 2014 Pazar 22:53

Sayın Hüseyin Avuç tesadüfen girmiş olduğum bu sitede yazınızı gördüm ve inanın çok sevindim..Güneş ve Gözcü gazetelerinden yazılarınızın takipçisiydik ailece.Gazete kapandıktan sonra sizin yazılarınızı malesef göremedik başka gazetelerde. Bundan sonra buradan takip edeceğiz sizi her zamanki gibi yazınız yine doğru bir noktayı işaret ediyor tebrikler...

Yorumu oyla      74      50  
Misafir 4 Mayıs 2014 Pazar 14:39

İşsizlik her dönemin en büyük sorunu hiçbir hükümet ise bu soruna çözüm üretmek gayretinde olmamıştır.Göstermelik iyileştirmeler ile geçiştirmişlerdir..

Yorumu oyla      64      49  
Misafir 4 Mayıs 2014 Pazar 14:33

Vatandaşı düşünen yokki durum ortada ekonomi yerlerde.Doğa can çekişiyor yanlış politikalar sebebi ile susuzluk kapıda,işsizler ordusu rakamlarla göz önünde!!!Öte yandan yazılanlar çizilenler hep aynı şeyler,birincil sorunlara değindiğiniz ve tarafsız bir bakış açınız olduğu için tebrikler..

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 4 Mayıs 2014 Pazar 13:06

Bir yorumcu arkadaş "Şimdi bunlardan söz eden kalmadı. Çünkü işlerine gelmiyor" demiş... Doğru söylemiş. Bunları yazan, bunları konuşan olsa, insanları nasıl kandıracaklar. Şu hale bakın ülkenin 12 şehrinin toplam nüfusu kadar işsiz insan var, adamlar yıllardan beri nelerle uğraşıyor.

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 3 Mayıs 2014 Cumartesi 19:14

Elden çıkartılan onca sanayi kuruluşu, kapanmasına çanak tutulan onca milli sermaye yatırımının yerine tek bir ağaç dikilmedi. Olanlarda partizanca atamalarla kadro şişkinliği yaratanlar politikacılar, kalkıp bunlar verimsiz diye eloğluna ölüeşşek fiyatına satanlar da yine aynı politikacılar. Şimdilerde bilmemne bakanlığına bilmemkaçbin eleman alınacak diye kadro şişirenler de aynı. Üretmeden tüketen Yunanistan'ın durumundan binbeteri kapının ardında, asıl o zaman SUÇ PATLAMASInı göreceğiz.

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 3 Mayıs 2014 Cumartesi 15:05

Sayın Avuç, öyle şeylerden söz ediyormunuz ki, günümüz yazar-çizerleri bunları çoktan unuttu. Onların derdi başka. İyi ki varsınız, iyi ki ülkenin en büyük sorunlarını gündeme getiriyor, milyonlarca çaresiz insanın sesi oluyorsunuz.

Yorumu oyla      63      49