YORUMLAR
Toplam 7 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 24 Nisan 2014 Perşembe 03:46

Sayın B.Kuşoğlu, bu bilgiyi lütfen Sayın Dr.A.Çıray'a iletirmisiniz? "amerikada *atrazine* adlı tarımsal ilacın kurbağalar üzerindeki ciddi yan etkileri üzerinde yapılan araştırmaların ilaç firması tarafından baltalanması konusu bir rezaleti ortaya çıkarmış."

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 23 Nisan 2014 Çarşamba 21:47

Manipülasyonun bu kadarına pes......,"Chp oy artırmışşş(!),akp oy düşürmüşşş"....Fakat hernedense,Akp nin Başkanlık sayıları yinede artmış,eksilmemiş...Aslında bütün suç cemaatın,çünkü,Cemaat yapılan gizli anlaşmaya sadık kalmamış,Akp nin hakkında yeterince düzmece kaset üretmemiş...Bu Fetoş yokmu bu fetoş,aslında anlaşma yapılacak adam da değilmiş.Öylemi bulent bey.Bak dostum bu kafa ile siz 150 yılda geçse iktidar yüzü göremezsiniz.Chp belediyelerine rüşvet vermekten bıktık usandık.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 22 Nisan 2014 Salı 22:47

Rakamlardan ziyade mesele;yoksul ve ezilenden yana olduğunu söyleyen bir partinin ,emekçilere hitap edememesi ,sahillerdeki her dakika hala bu zamanda 12 senedir irtica korkusu yaşayan bu kaygılarla ,özgürlüklerinin kisitlanacagini sanAn garip endişeli modernlerin dışında önümüzdeki 100 sene daha kurultay kavgalariyla geçecek sol olduğunu iddia bir parti sorunsalıdir.rakamlar degil fiili durumdur reel olan acı ama GERCEK

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 22 Nisan 2014 Salı 05:49

Sayın vekilim yukarıdaki yazınızın özetini İstanbul un fethi sırasında meleklerin dişi mi yoksa erkek mi tartışmasına benzetiyorum.Bakın Avrupa da ki partiler bu başarının sebebini anlayabilmek için müracaat etmişler.Bu size bazı gerçekleri açıklıyor olmalı ne dersiniz.Siyaset ülke sorunlarına çözüm üretip,çözüp ve yönetme sanatıdır.Sizin önce kendinize bir çözüm bulmanız gerekir.Yenilginizin nedenlerini bulmanız gerekir.Partinizin fikri beslenmeyi reddettiği için gelişmiyor ve kısır kalıyor .

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 22 Nisan 2014 Salı 02:59

işin zor tarafı belli, bin yıllık cehaleti kırmak için yola çıkanlar, erken açtılar karanlığın kapısını. İyice yok etmeden açınca karanlığın kapısını, o karanlığın efendileri sürüleri karanlığı kullanarak bağladılar kendilerine. Adına demokrasi dedikleri UCUBEde en eğitimli ile okumayazmayı bilen-bilmeyen cahiller sürüsü aynı oy hakkına sahip. Karanlığın efendileri de o sürüleri kendi pisliklerine muhafız yapıyor. İstersen yedi doktora yap, on tane de master, senin değerin o tek koyun kadar.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 21 Nisan 2014 Pazartesi 18:15

Anlaşılan chp gene aynı kafada devam edecek.Bu kafatla değil 60 yıl 1600 yıl daha muhalefete devam eder ,böyle rakamlarla kendi kendinizi kandırıp durursunuz.Yahu birde ak parti 2.5 milyon oy kaybetmiş falan gibi bir düşünce tembelliğine devam varki tam evlere şenlik.Siz bu milleti hala aptal sayıyor tercihlerine incelemek bir yana birde eleştiriyorsunuz.Sayın vekilim sizin şu anda adınızın okunmadığı yerlerde bir zamanlar sizin üstünlüğünüz vardı hatırladınızmı.Akp ve bdp niye orada var düşün

Yorumu oyla      54      55  
Misafir 21 Nisan 2014 Pazartesi 10:44

Eğitim şart derler ya!Siyasi partiler demokrasimizin olmazsa olmazları ama ülke menfaatleri olunca herkes için gerisi teferruat olmalı. Atalarımız boşuna dememiş, akılsız dostun olacağına akıllı düşmanın olsun diye.Bu kurallara uymayan,akıllı düşman,akıllı menfaatçi ve eğitimsiz menfaatlenen insanlar birleşince, yönetim şeklimiz demokrasi olunca işler zor. Sayın vekilim fıkra süperdi.Teşekkürler.M.A.

Yorumu oyla      64      49