YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TOTEM 10 Nisan 2014 Perşembe 16:27

Aslında 09.42 de yazan arkadaş CHP lilerin tutarsız yaklaşımlarını ortaya sermiş :) eğer Akp den Chp ye gelirse sorun yok itiraza rağmen Chp ye gelmedi mi? şaibe deyip Ysk ya sallamak var.İşte bu yüzden CHP inandırıcı değil 8 puan fark yediği İstanbul'da bile çamura yatmaya çalışıyor çamur artık yaşam ve siyaset tavırları olmuş ve eğer fanatik Chp li değilseniz bu görüntü hepinizi rahatsız eder. Bir çözüm daha var aslında bırakacaksın kendi hallerine zira travma müptelası olmuşlar maalesef.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 10 Nisan 2014 Perşembe 09:42

Kasaba büyüklüğünde Yalova kazanılmış diye davul çalmalarını çok mu görüyorsunuz?Yalova gidip gelmiş bir heyacan olmuş elbette sevinecekler.Maazallah ya kaybetselerdi siz demek ki kaybetmesini istiyorsunuz sevinci çok görüyorsunuz :))

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 9 Nisan 2014 Çarşamba 19:22

Sayın Atilla nın yukarıdaki makalesinde aslında bir yorum yok sadece bir durum tespiti görünen manzaranın değerlendirmesi! buna rağmen bazı arkadaşlar buna bile tahammül edememişler.Gerçeği görmezden gelmek ile var olan gerçekler yok olacaksa devam edin ama kendinizi kandırarak yok farz ederek gerçekleri değiştiremezsiniz.bu tavrınızla aynı kabusu tekrar tekrar yaşamaya kendinizi mahkum edersiniz ancak biz böyle iyiyiz ve mutluyuz diyorsanız tabi bu sizin tercihiniz ama artık görün gerçeği.

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 9 Nisan 2014 Çarşamba 19:15

CHP için yapılan yoruma yüzde yüz katılıyorum

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 9 Nisan 2014 Çarşamba 16:00

ön9ceki seçimlerde baykal ve bazı mhp liler hakkında kasetler çıkmıştı,ancak her iki partide oy kaybetmedi.bu seçim öncesi de bazı rüşvet ve yolsuzluk kasetleri çıktı,ancak akp oy kaybetmedi.demekki halkımızın bir kısmı için hırsızlık ve hovardalık ahlaki bir eksiklik değil.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 9 Nisan 2014 Çarşamba 15:58

kayseri şekerin yolsuzluk iddiası ile ankara 11. ağır cezada yargılandıkları eski yöneticileri beraat etmiştir.onların döneminde de kayseri şeker başarılı kuruluşlar arasında yerini almıştı,kimse kendisine pay çıkarmasın.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 9 Nisan 2014 Çarşamba 15:46

Merkez yonetim kurulundakilerle ilgili tespitleriniz dogru ve gercektir.Bu kisiler aslinda CHP li degillerdi,Kilicdaroglu onlara ve yakinlarina ikbal saglamak icin partiyi doldurdu.5 tane oy alamayan adam,partideki herkesin sevdigi benimsedigi isimleri dislayarak aday seciyor.Hala buna deginmeyip baska bahanelere siginmaktadirlar.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 9 Nisan 2014 Çarşamba 14:33

Ak partililer öyle havaya girdiler ki var olduğunu düşündükleri yangını söndürmek için kova kova su taşırken mantıklı konuşan kimseyi dinlemek dahi istemediler.Chp ise kendi seçmenini unutmuş çıldırmış gibi koşuşturan Ak Partili seçmenlere kandırıldıklarını anlatmaya çalışmıştır:)

Yorumu oyla      55      49  
hulya 9 Nisan 2014 Çarşamba 14:20

CHP seçmeni Ak Partinin ortaya dökülen sırlarına hiç mi hiç şaşırmadı.Ak Parti ise sırları kendi seçmenine seyrettirmedi ve beni yedirmeyin,yangın var dercesine imdat sinyaline bastı.Artık, Allah ne verdiyse elinden ne geliyorsa her ak partili yangını söndürmek için su dökmeye başladı.

Yorumu oyla      55      49  
hulya 9 Nisan 2014 Çarşamba 12:17

Ak Parti sadece ve sadece seçmenini uyutmaya odaklandı.Chp ise kendi seçmenini ve beklentilerini görmezden gelip ak partinin seçmenini uyandırmaya odaklandı.Bu atmosferde sonuç kaçınılmaz oldu.Tüm partilerin belediyeler için olan projeleri sanal,komik ve başarısızdı.

Yorumu oyla      54      49  
hulya 9 Nisan 2014 Çarşamba 12:04

Ak Parti,tababını rahatsız edecek tüm kusurlarını bazen hukuk kurallarını bile hiçe sayarak cansiperane şekilde örttü.Yasaklar getirdi, görmemeleri,duymamaları için her gün usta bir ilizyonist gibi dikkatleri başka yöne çekti.Başarı dediniz bu.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 9 Nisan 2014 Çarşamba 11:20

Aynı koşullarda yapılan mücadelelerde birisi kaybetti yada kazandı diyebilirsin. seçim zamanı para ve paket vererek ve oy pusulalarında yapılan hilelerle seçim değerlendirmek abestle iştigaldir. "SEÇİM SPEKÜLASYONUDUR"

Yorumu oyla      53      49