YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 4 Nisan 2014 Cuma 00:27

Suriyeden kaçıp Lübnan'a sığınan ve dört çocuğuna yiyecek yardımı için başvurduğu BM Mülteciler bürosundan bir haftadır yardım alamayan bir annenin çaresizlikten büronun önünde kendisini yaktığı haberini az önce okudum internetten. AKbademlerin ve liderlerinin yarattıkları ve azdırdıkları kargaşa ve yıkımdan gurur duymalarını beklemek hakkımız. Ne de olsa eski osmanlıyı dirilteceklerdi, bu da planın bir parçası olsa gerek. Kanlıdüşman FG cemaatini suçlamadan önce bir kere aynaya baksalar.

Yorumu oyla      55      49  
TOTEM 3 Nisan 2014 Perşembe 16:42

Seçim sonuçlarına itiraz etmek en doğal hak zaten itiraz müessesi o yüzden kurulmuş.Birçok yerde itirazlar oldu ve el değiştirmeler tüm partiler arasında oldu. Ankarada yapılan itirazı haklı buluyorum ancak YSK önünde toplanıp slogan atıp giren çıkana arama yapmak demokratik hak değil. Sap ile samanı karıştırmamak gerek.Yakın biten yerlerde tabiki itiraz olacak ve olmuştur ama İstanbulda 700 bin farka itiraz edeceğiz demek te maksatlıdır. Ben ortalığı karıştırmaya çalışanlara kızarım hak aranır.

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 3 Nisan 2014 Perşembe 10:06

AKPnin aldığı sonuçlardan başı dönen ve coşkudan düşünme ve yargılamayı unutan böyle bir seçmen kitlesi bana şu soruyu sordurdu, "AKP'ye oy verenler seçmen mi mürit mi". Kimileri beğenmese de google amca bu işleri iyi bilir, ona sormalı dedim, sordum ve yanıtını da aldım. Bundan sonrası için "muhalefet olarak" neleri yapıp neleri yapmamak gerektiği konusunda daha derin kafa yormak için ipuçlarını buldum. "Zaferden başı dönmüş" ZAFER SARHOŞLARIna bir şey söylemeye gerek yok, tadını çıkartsınlar.

Yorumu oyla      57      50  
TOTEM 3 Nisan 2014 Perşembe 05:09

Günaydın Türkiye,Şimdi koltuklarınıza oturun,kemerlerinizi bağlayın!! İyi seyirler...Güzel bir film başlıyor.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 2 Nisan 2014 Çarşamba 19:27

Totem adlı arkadaşım, Senin mantığın ile ilerliyo olsaydı işler şuan Yalova Belediyesi, el değiştirip AKP den CHP'ye geçmezdi. Herkesin empati yapması lazım. Kendini Yalova CHP Başkan adayı yerine koy, oluşan şüpheler seni rahatsız etmez mi? Kuzu gibi kabul mu edersin, hakkını mı arasın hukuk çerçevesinde?

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 2 Nisan 2014 Çarşamba 16:37

Bir yorumcu şeytandan söz etmiş... Günümüz siyasetinde şeytanlık yapanlar kimler acaba?

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 2 Nisan 2014 Çarşamba 12:26

Her zaman söylerim hayatta ki en tehlikeli şey insanların birilerini kandırması değildir,asıl vahim olan insanların kendilerini kandırmaya alışmalarıdır.Her seçim aynı senaryo;Önce büyük bir şok,sonra hile iddiaları elektrikler kesildi,çöpte çuval bulundu masalları ve en nihayet aslında biz kaybetmedik Akp kaybetti :) buna inanmak size iyi geliyorsa ben bozmayayım zira ağır travma yaşıyorsunuz ancak gerçeği isterseniz bu kafa ile sizden bir halt olmaz. Siz bu kısır döngüye mahkumsunuz.

Yorumu oyla      56      57  
Misafir 2 Nisan 2014 Çarşamba 12:21

10:50 arkadaş bazı sandıkları AKP nin kıl payı kaybettiği sandıklar var diyorsun. Demekki çalarak ve hile yaparak kıl payı kaybetti. Elini vicdanına koy bir de böyle düşün.

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 2 Nisan 2014 Çarşamba 11:44

10:50 arkadaşım; Tayyip eğer C.Başkanlığına aday olmaya karar verirse, her türlü tavizi muhtaç olduğu BDP ye yani PKK ya verecek, APO yu salacak ve hatta vatanın güneydoğu toprağını bile bu hainlere peşkeş çekecektir, göreceksiniz, şuraya yazıyorum! Çünkü bunlar da kuvvetli ihtimal!

Yorumu oyla      60      51  
FRONTAL 2 Nisan 2014 Çarşamba 11:34

Peki kartalda AKP oy pusulalarının yakılmasına ne diyeceksiniz ? Bir söz vardır : şeytan eşer kendisi düşer.

Yorumu oyla      54      56  
FRONTAL 2 Nisan 2014 Çarşamba 11:29

Yenilgiyi hazm edemeyenler var aramızda. Halk TV, canlı yayında plakasını da vererek Mercedes Vito aracın Keçiören Kalaba'da Melih Gökçek için çalınmış oy taşıdığını iddia etti. Bunun üzerine Twitter'da bir anda aracın plakası elden ele dolaştırıldı. Bir süre sonra ise evlere şenlik bir açıklama yapıldı. Yine Twitter üzerinden yapılan açıklamada, çalınmış oy taşıyarak 'Melih Gökçek'e seçim kazandırmaya çalışmakla' suçlanan araba CHP'li Selçuk Karadağ'ın olduğu kaydedildi. Buna ne diyeceksiniz

Yorumu oyla      54      56  
Misafir 2 Nisan 2014 Çarşamba 10:56

AKP nin iktidarında olduğu gibi, girdiği her seçimde de yolsuzluk var. Dürüst hiç bir kimse AKP nin başarılı olduğunu söyleyemez. Başarılı olduğunu söyleyenlerde, akp nin hırsızlığına ortaktır. Başbakan, Baykalın yaptığı gibi, İsviçre bankasında hesabının olmadığına dair bir kağıt alamadı

Yorumu oyla      59      49  
TOTEM 2 Nisan 2014 Çarşamba 10:55

Sarılmak en hafif tabiri ile hazımsızlıktır. Lütfen sürekli aynı hatalara düşmeyin sürekli kendinizi kandırarak bir sonuç elde edemezsiniz.tabi bu sözleri sana değil senin temsil ettiğin o çok büyük kitleye söylüyorum.Üzülerek size Einstein ın bir sözünü hatırlatacağım 'Aptallığın en büyük kanıtı,aynı şeyi defalarca yapıp farklı sonuçlar beklemektir'demiş maalesef sizlerin ki de aynı misal lütfen artık bahaneleri bırakın,kendinizi kandırmayı bırakın da kendinize bir bakıp gerçeklerle yüzleşin.

Yorumu oyla      53      56  
TOTEM 2 Nisan 2014 Çarşamba 10:50

Ben insanların ne zaman sağlıklı düşünme ve muhakemede bulunma yetisini kazanacağını cidden merak ediyorum. 02.17 de yazan arkadaşım eğer seçim sonrası itirazlar ile sonuçlar değişebiliyor ise o zaman şaibe teorisi kendiliğinden ortadan kalkmıyor mu? Farkında isen bu seçimde çok yakın oylar oldu yüzler,onlar hatta bir oylar konuşuldu ve her seçimde olduğu gibi itirazlar yapılıyor kimi haklı kimi haksız çıkıyor.Akp nin de kıl payı kaybettiği iller var hal böyle iken uzuc komplo teorilerine-

Yorumu oyla      53      58  
Misafir 2 Nisan 2014 Çarşamba 10:50

Akp birinci parti çıksa da en az % 6 oy kaybetti. Şu onda oy oranı % 44 gibi. Yani halkın % 56 çoğunluğu Akp ve Tayyip’e inanmıyor, desteklemiyor, onlara karşı. Dolayısı ile ne Tayyip ne de Akp Hükümeti milli iradeden güvenoyu alabilmiş yani aklanabilmiş falan değil. Akp nin oyları, Chp ve Mhp toplamına eşit. Chp ve Mhp, bir C.Başkanı adayı üzerinde anlaşırlar ise, Tayyip’in ve Gül’ün C.Başkanı seçilebilmesi hemen hemen olanaksız. Kısacası önümüzdeki günler Tayyip’li Akp için kabir azabından beter geçecek, yolsuzluk şüphelileri de Yüce divan önünde hesap vermekten kaçamayacaklar. Bunlar da BÜYÜK İHTİMAL:)

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 2 Nisan 2014 Çarşamba 02:17

Yapmayın Talat Bey, ilk kez böylesine yoğun şüphelerin olduğu bir seçim yaşıyoruz. Şüphelerin giderilmesi sadece itirazda bulunanlar için değil, 1.liği ilan edilenler için de son derece önemli. Tekrar sayımı yapılıp el değiştiren ilçeler var. Böyle bir atmosferde, ciddi şüphe ve delillerin olduğu Ankara'da gönül rahatlığı ile adil bir seçim oldu diyebilir misiniz? Vicdanı devre dışı kalmayan herkes için cevap "hayır" olacaktır.

Yorumu oyla      60      49