YORUMLAR
Toplam 42 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 8 Nisan 2014 Salı 00:24

son bir soru, 25 aralık 2013ten sonra YOUTUBEda ortalıkta AKPcilerin ürünü sinek ziyafeti varken TAM İKİ AY BOYUNCA sinekleri kovmak için bu sayfalarda cansiperane mücadele duruken TATİLE ÇIKAN KİMDİ? İki ay ne "NİCKLİ" ne de NİCKSİZ" bir tek RTE KULUnun yorumuna rastlayamadık, o sinek ziyafetlerini savunacak bir tek RTE KULU yoktu bu sayfalarda, tam siper arazi oldu hepsi de. Neden tek satır savunma nazil olmadı o zamanlarda?

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 7 Nisan 2014 Pazartesi 06:56

Çoğunluğun yaptığı şey doğru anlamına gelmez!eyvallah göreceli de olsa haklılık payı var ancak sinek dışkı örneğin absürt be kardeşim,sinek olsan ve ben hayır pisliğe konmam portakakallı ördek isterim desen emin ol diğer sinekler seni döverdi:) Ben ne anlatıyorum ya şimdi bir deli kuyuya bir taş atmış işin yoksa çıkartmaya uğraş:) Bence sen sinekmisin?inek mi? yoksa insan mı ona karar ver zira hepsinin damak zevki farklı :)Sinekleri de hor görme Allah öyle yaratmış senide böyle biz ne yapalım.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 7 Nisan 2014 Pazartesi 06:52

20.45 teki arkadaş nereden duydu ve nasıl absürt bir denklem kurup bu saçma söylemi yıllardır tekrarlıyor bilemem ama ağzında sakız etmiş yıllardır bu sinek dışkı muhabbetini yapar :)Elmalarla armutları bile karıştıran bu ezber sloagancı çap yoksunu arkadaşları dikkate alıp cevap vermek bile zul ama ne yaparsın.Bak güzel kardeşim elmalar elmadır armutlar armut sinek pislikten beslenir inek ot yer aslan et eğer inek et yemeye başlarsa yada Aslan otlamaya başlarsa tuhaftır şimdi sen diyorsun ki-

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 6 Nisan 2014 Pazar 21:33

iyide 20:45 nicelikte üstün olduğunuz kararını hangi otorite veriyor?

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 6 Nisan 2014 Pazar 20:45

sayıları pek de seviyorlar AKPliler, toprakağaları da seviyor sayıları, sürülerinin ve marabalarının onlarca değeri sayılar kadar. Züğürt tesellisi değil, insan olmanın gereğidir niteliğe değer vermek, nicelikten çok önce. İlle de SAYILARRRR diye israr edenlerin balonuna bir iğne, sineklerin damak zevki. Sayısal çoğunluk en doğruyu belirlemede ölçü ise sineklerin damak zevkini paylaşın, madem ki sayısal üstünlük o kadar kutsal. Milyarlarca sinekten daha iyi mi bileceksiniz en lezzetlisini?

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 4 Nisan 2014 Cuma 16:55

Kendinizi kandırmaya bir son vermedikçe daha yıllarca madara olup buna benzer lafları tekrarlar durursunuz. Ben cidden bu arkadaşlara acıyor ve psikolojilerinin bozulmasını da anlayabiliyorum. Her seçim öncesi bu iş bitti oy patlaması yapacağız yendik galibiz Akp bitti naraları atıp sonrası böyle morarmak kolay bir durum değil.Ben bu köşelerde her seçim öncesi insanlarla iddiaya girdim ben hala buradayım ama benimle iddiaya girenler sessizce yok oldular. Sizede yazık değil mi üzülüyorum vallahi.

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 4 Nisan 2014 Cuma 14:48

biat edeceğiz. Biat.” “Rize, İstanbul ve Siirt mübarek şehirlerdir. Çünkü bu üç şehir, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük liderinin doğmasına vesile olmuştur.” “Ömrümün yarısı senin olsun Başbakanım!” “Başbakan’ın çıkacağı televizyon yere konmaz.” “Başbakan benim atamdır.” “Erdoğan Türkiye’nin ezeli ve edebi başkanıdır.” "Bizi başbakanımızdan soğutamazsınız başbakanım istesin kocamı bile boşarım biz gönülden bağlıyız siz bunu anlayamazsınız". M-illeti anladınız herhalde?..

Yorumu oyla      56      52  
Misafir 4 Nisan 2014 Cuma 14:38

Burada iki kişi kişi var onlar kim mi? “Allah’ın tüm vasıflarını üzerinde toplamış lider!” “Tayyib’i üzmek, Allah’ı üzmektir.” “Başbakan’a dokunmak ibadettir!” “Recep Tayyip Erdoğan bizim için ikinci peygamber gibidir.” “Başbakan’ın yaptıklarını yapmak sünnettir.” “Başbakanım, sen Atatürk gibisin, hatta Atatürk’ten de büyüksün!” “Başbakan’ın (bilmem neresinin) (kıçının) kılı olayım!” “Biatsa biat, itaatse itaat, sadakatse sadakat… Biz biat edeceğiz. Soru sormak yok. Söylenene, anlatılana

Yorumu oyla      56      53  
Misafir 3 Nisan 2014 Perşembe 23:42

Basbakan asil zaferi Avrupanin güdümlü basinina karsi kazanmistir.Tarihte hic bir dönem burunlari yere sürtmemisti. Uzun lafin kisasi mazlumun yaninda zalimin karsisinda dag gibi bir Basbakan ülkemize cok yakisiyor.Alismaya calisin ki sinirlerinizle barisik yasayabilirsiniz.. Cp

Yorumu oyla      53      52  
Misafir 3 Nisan 2014 Perşembe 02:13

Bu seçimi kim mi kazandı? 'Çalsın da iş yapsın' diyen sözde 'Müslümanım güzel ahlaklıyım'ı dilinden düşürmeyen yurdum insanı sayesinde 12 yıl önce 'Referansımız Islam'dır' diyenler kazandı...yani hırsızlar kazandı, bakara-makara diyerek kul hakkı yiyenler kazandı, rüşvetçiler kazandı, yolsuzluk yapanlar kazandı, çalıp- çırpmanlar kazandı, velhasıl yalan yere And içmemek için 'Türküm Doğruyum'u kaldıranlar kazandı..!!! Hayırlı olsun!!!

Yorumu oyla      59      51  
TOTEM 2 Nisan 2014 Çarşamba 10:45

Tarih boyunca Düşünmekten,fikir üretmekten aciz insanlar düşünen ve fikir üreten insanlara saldırmışlardır! bu alan herkesin çiftliği! insanlar konu hakkında düşüncelerini ifade edebilsinler diye açılmış!Senin de söyleyecek sözün varsa konuş arkadaş,söyleyecek sözün ve bir düşünce ortaya koyacak çapın yoksa,en azından bunu becerebilenlere saldırma. Ancak yazarı imam sayarsak cemaatinin bu tavırda olmasına da çok şaşırmamak gerekir.

Yorumu oyla      53      55  
FRONTAL 2 Nisan 2014 Çarşamba 09:16

19:57 aynen bende param kesilecek diye oyumu AKP ye verdim:)))) sizide anlıyorum, yenilgiyi hazm etmek kolay değil tabi. Burası sadece benim değil hiçkimsenin babasının çiftliği değil . Sizler şimdi teselli arıyorsunuz bu sebeble saldırıyorsunuz. Saldırmak çare değil, ben bunların olacağını tahmin ediyordum zaten. Bu arada büyük geçmiş olsun:)

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 2 Nisan 2014 Çarşamba 01:25

neyin kafası bu ? hala anlayamıyorsunuz. her yenilgiden sonra aynı terane. ben inadına ak parti diyorum...

Yorumu oyla      55      53  
Misafir 1 Nisan 2014 Salı 22:03

Yapılan sosyal yardımların çok büyük etkisi olmuştur.

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 1 Nisan 2014 Salı 19:57

Burası frontalın babasının çifliği mi,aklınca ne kafasından geçiyorsa boş boş yazıyor?Bu m-illet hırsızlara oy vermiştir çünkü ortaktır hırsızlıklarına.Parası kesilecek diye oy verdi.Sen de mi öyle yaptın?

Yorumu oyla      57      51  
FRONTAL 1 Nisan 2014 Salı 10:17

Yaptıysa hesap vermek zorun da cemaat oylarını da AKP den çekti, oyları düşmedi yükseldi. Onlar ampulü patlatıcaklardı. Ampul oldumu sana avize. Bu seçimlerde verilmek istenilen msj açıktı; Türkiye'yi artık hiçbir yapı ; milletin iradesi olmadan bölemiyecek! Halk AKP ve liderine kucak açtı, yedirmeyiz dedi, yedirmedi. Şimdi herkes bu halkı istediği kadar hor görüp aşşağılasın, çünkü onlarda anladı bu cahil koyun dedikleri halk bu ülkede söz hak sahibi olduğu için kendileri, birşey yapamıyor .

Yorumu oyla      54      57  
FRONTAL 1 Nisan 2014 Salı 10:10

Hizmet'i temsil vasfı olmayan kişiler tarafından yapılıyor. İnsanların tanıdığı bildiği Hizmet bu değil. Hizmet yara aldı. Hizmet'i tanınmaz hale getirdiler. İnsanların güveni sarsıldı. Hoşgörü vardı bizde, diyalog vardı bizde, insanların gönlüne girmeyi istiyorduk. Biz ne yaptık peki? Kapı kapı dolaşıp CHP için oy istedik. Gülerce bundan sonrası için de 'Cemaat ayarlarına dönmeli ifadesini kullandı. Yani kısacası yanlış yaptıklarını itiraf ediyor. Bundan sonra artık kim bu ülke zararına ne-

Yorumu oyla      54      56  
FRONTAL 1 Nisan 2014 Salı 10:07

Dil kullandık. 3- Siyasallaştık. CHP için kapı kapı dolaşıp oy istedik. 4- Hizmet hep çoğunlukla hareket etti. Hep öyle yoluna devam etti. İlk defa çoğunluğun karşısına çıktı ve kaybetti. Orjinalini kaybetti, yara aldı. Gülerce, Cemaat-İktidar kavgasında, inananların kullanıldığı görüşünü de savundu. Hizmet'e gönül vermiş insanların bu hisse kapıldığını belirtti. ülerce, 30 Mart'ta AK Parti'nin elde ettiği başarıya rağmen, yanlışta ısrarın sürdüğünü belirtti ve şunları söyledi: Bu yanlış -

Yorumu oyla      54      56  
FRONTAL 1 Nisan 2014 Salı 10:04

Gülen grubunun önemli isimlerinden Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce yerel seçimler sonrası gazeteci Hadi Özışık'a konuştu. Gülerce'ye göre seçim öncesi süreçte cemaat 4 önemli yanlış yaptı.Gülerce'nin 4 yanlış dediği unsurlar şöyle; 1- Hizmet baştan beri yanlış yaptı. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'na savaş açtı. Gezi'den itibaren Başbakan'a hakaret etmeye başladılar. 2- Üslubumuzu kaybettik. Namus bildiğimiz üslubumuz. Biz bunu bıraktık hükümetle savaşa girdik, diyaloğu bıraktık çatışmacı-

Yorumu oyla      54      56  
FRONTAL 1 Nisan 2014 Salı 10:01

Türkiye pazar günü, genel seçim havasın da bir yerel seçim yaşadı. Sayın Turan elektriklerin kesintisini dahi komplo olarak belirtmek istemiş. Peki sayın Turan elektrikler sadece muhalefet partilerimi kesildi? AKP yede kesildi ki o günün gecesi kopan fırtınaların sesinden uyuyamadık. Hükümet cadı avı elbette başlatıcak , kim bu ülkeye ihanet etti ise hesap verecek! Hüseyin gülerce nin cemaate yönelik ağır açıklamalarını da okudum. Nediyor gülerce onları da belirtim:

Yorumu oyla      54      57  
Misafir 1 Nisan 2014 Salı 01:49

muhalefet partisi kk ve bahçeliyi izledim biraz önce hala başarılı sonuç aldık dediler,bunun üzerine gelde bunlardan bu ülkeye hayır bekle

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 31 Mart 2014 Pazartesi 21:54

uzatme ey totem! bir ülkede calan ve hatta HIRSIZ'lari koruyan bir iktidar hala bu kadar ragbet görüyorsa orada HALKA daha beter olun demeyecegiz de kime diyecegiz? Uganda halkina mi? siyaset din-kitap edebiyati yapip hirsizlikla köse olacak, namazinda-abdestinde insanlar buna GÖRDÜKLERI HALDE OYLARIYLA destek olacak ve bu insanlara biz "yahu siz ne yapiyorsunz?" diye sormayacagiz, öyle mi? tekrar diyorum: Allah daha beter etsin bu vurdumduymaz HIRSIZ DESDEKCISI abdestli güya müslümanlari!

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 31 Mart 2014 Pazartesi 21:54

uzatme ey totem! bir ülkede calan ve hatta HIRSIZ'lari koruyan bir iktidar hala bu kadar ragbet görüyorsa orada HALKA daha beter olun demeyecegiz de kime diyecegiz? Uganda halkina mi? siyaset din-kitap edebiyati yapip hirsizlikla köse olacak, namazinda-abdestinde insanlar buna GÖRDÜKLERI HALDE OYLARIYLA destek olacak ve bu insanlara biz "yahu siz ne yapiyorsunz?" diye sormayacagiz, öyle mi? tekrar diyorum: Allah daha beter etsin bu vurdumduymaz HIRSIZ DESDEKCISI abdestli güya müslümanlari!

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 31 Mart 2014 Pazartesi 21:52

totem kardesim saygılar evet parti liderleri anlamadı gene iktidar parti eleştirilir ama karşısındaki muhalefet o kadar kötü ki ne yapsa akp başta kalacak bu yüzden muhalefet kendini mutlaka değiştirmeli bu akp nin değil başarısız muhalefetin başarısıdır saygılar

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 31 Mart 2014 Pazartesi 21:42

Bu yerel seçimler tam bir genel seçim havasında yüksek katılımla gerçekleşti. Bu nedenle sonuçlarını 2011 genel seçimleri ile karşılaştırmak doğru olur. 2011 de o oranları Akp % 49,9 ve Chp % 25,9 iken 2014 de Akp ,%44,1 (6 puan gibi düşüşte) ve Chp % 28,6 (3 puana yakın artışta). Bu nedenle Tayyip ve Akp liler aslında fazla da sevinmemeli, zira oyları dikkate değer oranda gerilemiş durumda!

Yorumu oyla      60      49  
TOTEM 31 Mart 2014 Pazartesi 19:53

Mhp nin kötü yönetildiğini söyledikçe bana kızdınız,muhalefet eleştirilmez iktidar eleştirilir dediniz ancak sayın arkadaşlar asla iktidar olamayan ve olma ümidi bile vermeyen muhalefeti eleştirmez ve doğruya sevk etmezsek bu kısır döngüden nasıl kurtuluruz? 'Dün dünde kaldı cancaazım,bugün yeni bir şey söylemek lazım'Bu sözü hepimiz düstur edinmeliyiz bence. Bu ülke hepimizin hepimiz güçlü,demokratik ve müreffeh olmasını istiyoruz ve eğer ülkeyi değiştirmek istiyorsak kendimizden başlayalım.

Yorumu oyla      54      55  
TOTEM 31 Mart 2014 Pazartesi 19:49

Vermeyenlere de kızıyorsunuz bu sizce de tuhaf değil mi? Halka kızıyorsunuz Hakaretler ediyorsunuz ve ediyorlar ama sizlerin bile aslında memnun olup onaylamadığı bir parti,yapı ve zihniyete destek vermiyor diye halka hakaret etmek adil mi sizce? Akp bir parti yanlışları,eksiklikleri ve zayıf yanları var kabul bunu yeri geldiğinde hepimiz eleştiriyoruz ancak içinizden biri bile Chp yada Mhp Ülkeyi daha iyi yönetir diyemezken Akp ye destek verenlere kızmanız adil mi sizce? Ben yıllardır Chp ve-

Yorumu oyla      55      56  
TOTEM 31 Mart 2014 Pazartesi 19:47

Sevgili arkadaşlar; Burada bazen büyük tartışmalar yaşıyor hatta bazen birbirimize kırıcı sözler edebiliyoruz farklı düşünsek te hepimizin bu ülkeyi sevdiğinden şüphem yok ancak bazen insanlar bir girdaba düşer sağlıklı düşünemez,hırsı öfkesi ve taraf olma güdüsü akıl ve mantığının önüne geçer. Sayın yazarı okudunuz hepiniz ve hepinize tanıdık geldi değil mi? Yok elektrik kesildi yok hile yok oy çalındı! hala bu bahanelerin arkasına sığınmaya çalışan bir zihniyete destek verip sizin gibi destek-

Yorumu oyla      54      56  
Misafir 31 Mart 2014 Pazartesi 18:52

AKP seçmeni hırsızlığı onayladı,bir de muhafazakarız dindarız derler.

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 31 Mart 2014 Pazartesi 18:25

siz daha ne saçmalıyorsunuz ya ülke akp diyor başka birşey demiyor siz üç_beş gerçekleri göremeyenler terk edin ülkeyi gezi olayları karışrırıp durmayın artık bak hiç bir yere varamadınız siz daha çok oy kazandırdınız akp ye siz başa gelirseniz bize nasıl yine atatürk dayatması içine gireceğimizi gösterdiniz istanbul gezi de.... yemeyiz artık bu masalları ülke kaosta falan değil koyunlar sizi ama çobansız koyunlar bu kadar yol alır işte...

Yorumu oyla      54      58  
Misafir 31 Mart 2014 Pazartesi 17:11

rahmi turan bey söyledikleriniz manupilatif ve subjektif olmakla beraber ne yaparsanız yapın bu ülke artık sizin at koşturduğunuz ülke olmayacak..selametle

Yorumu oyla      54      55  
Misafir 31 Mart 2014 Pazartesi 14:24

Hülya kardes, bir kac gün ortalikta görünmeyiniz, secim sonuclari moralinizi cok etkilemis.. olabilir.

Yorumu oyla      54      56  
hulya 31 Mart 2014 Pazartesi 13:43

Seçmen ana muhalefet'e "kardeşim madem ak partinin her politikasına sahip çıkıyorsun seni neden seçeyim ki? Kendi koyduğun kurallara bile uymadın sesin dürüstlüğüne nasıl inanayım "dedi.

Yorumu oyla      59      51  
hulya 31 Mart 2014 Pazartesi 13:39

Ana muhalefet Ak Partinin sadece yolsuzluk şaibelerini beğenmediğinin altını çizdi.Diğer açılım vs.gibi tüm bilinen davalarına sahip çıktığını bildirdi.

Yorumu oyla      59      50  
hulya 31 Mart 2014 Pazartesi 13:34

Ama garip bir şeyler oldu partide; Son güne kadar adaylar açıklanmadığı gibi kendi söyledikleri kurallara da uyulmadı.Bölgedeki belediye başkanlığına aday olmayan kişiler ve bölgeyi tanımyan kişileri parti aday gösterdi.

Yorumu oyla      59      51  
hulya 31 Mart 2014 Pazartesi 13:31

K.Kılıçtaroğlu aklı erdiğince iyi bir şeyler yapmak istedi.Bölgelerde Belediye Başkan adaylığına başvuranların halk tarafından en çok destek gören kişiyi parti aday gösterecek dedi.

Yorumu oyla      59      50  
hulya 31 Mart 2014 Pazartesi 13:23

Kendi güvenliğini sağlayaman iktidar ile hayalinde hiç bir zaman liderlik vasfı taşımadığı halde ana muhalefetin tüm sorumluluğu eline tutuşturulmuş bir insan yarıştırıldı.

Yorumu oyla      59      51  
Misafir 31 Mart 2014 Pazartesi 12:26

Asrin lideri RTE muhalefet lideri dayanmiyor.Neyabcizzz acebaaaa..

Yorumu oyla      53      59  
CISS 31 Mart 2014 Pazartesi 11:48

3- Şimdi gerek CHP ve gerekse MHP beceriksiz, tutarsız yönetimlerinden bir an evvel kurtularak, artık AKEPE ye alternatif duruma geldikleri konusunda halkı ikna edecek eylem, söylem ve projelerle kendilerini yenilemelidirler. Her iki partinin içerisinde de çok değerli, bilgili, deneyimli, becerikli, liderlik özelliği üstün insanlar var. Örneğin CHP için (ben dahi)l bazı sosyal demokratlara itici gibi gelse de, geçmiş dönem başarıları, proje üretme ile liderlik becerisi yüksek Sarıgül gibi insanlar dahi şu anki genel başkandan kat be kat etkilidir. CISS!

Yorumu oyla      64      51  
CISS 31 Mart 2014 Pazartesi 11:48

2- Tabii ki beğenmesek de bu sonuca saygı duymamız gerekiyor. Ancak bu durum milletin yapılan haksızlıkları, hukuksuzlukları, adaletsizlikleri ve işlendiği iddia olunan suçları yok sayıp bağışladığı anlamını taşımıyor. Kenan Evren ve arkadaşları da zamanında halkın % 92 den fazla çok yüksek oyu ile aklanmış gibi görünmelerine karşın, daha sonra yine aynı milletin oyları ile yargı önünde hesap vermekten kaçamadılar. RTE ve şürekâsı da bir gün yargı önünde, yüce divanda yaptıklarının hesabını mutlaka verecektir.

Yorumu oyla      66      50  
CISS 31 Mart 2014 Pazartesi 11:48

1- Türk halkı genel olarak; RTE ile Hükümet üyeleri ve bürokratları hakkındaki çok ciddi rüşvet, yolsuzluk iddialarını, soruşturmaları, baskıcı sansürcü anlayışı görmezden gelip, özellikle belediye işlerinde BU GÜNE DEK YAPILAN HİZMETLERİ VE İSTİKRARI önemsediğini; muhalif partileri hala AKEPE’ye alternatif görmediğini bir kez daha vurgulayarak oyunu % 46 gibi bir oranda iktidar partisine verdi. Her ne kadar bu bir genel seçim değil ve adayların özelliklerinin de rol oynadığı yerel seçim olsa da, verilen mesaj değişmiyor.

Yorumu oyla      64      50  
Dkapkiner 31 Mart 2014 Pazartesi 11:13

Taşıma suyla değirmen olmadığı gibi,taşıma adayla da merkez partisi olunmuyormuş demek ki.Bu milletin karşısına doğru düzgün bir merkez sağ parti çıkmadığı sürece RTE bütün olumsuzluklarına rağmen milleti kandırır.Olacak iş mi;m-illet hırsıza,diktatöre,rüşvetçiye,haraçcıya oy verdi çaresizlikten.

Yorumu oyla      63      50