YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 28 Mart 2014 Cuma 02:14

Sayın Talat Atilla, insani bakalım diyelim ama kime? Suriyeye savaş açmak için adam gönderip oradan ülkeme roket göndermekten bahseden birisinin ne kadar "insani" olacağını umalım? Bence AKPyi ve onun "baş"ını savunmayı bir yana bıraksak da sadece ülkenin ve ulusun çıkarlarını savunsak mı? Çünkü bunların hepsinin bir arada savunulamayacağını artık anlamış olmalıyız. AKP ve liderini savunmakla Ülke ve ulusu savunmak taban tabana AYKIRI, apaçık.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 27 Mart 2014 Perşembe 23:08

Bozuk saat günde iki kere doğruyu söylüyor diye hangimiz bozuk saate inanır, güvenir? BOZUL SAATe inanılmaz, doooru ya tamire ya tamir olmuyorsa çöpe. ONİKİ YILLIK AKP-PKK-CEMAAT ORTAKLIĞINI savunanlara ne kadar itibar edeceğiz? Pazarlıkta anlaşamayıp düne kadar canciğer kuzusarması oldukları FG CEMAATİNİ DÜŞMAN İLAN EDEN AKPCİLERE NE KADAR GÜVENECEĞİZ? Bozuk saat muamalesi çekeceğiz onlara, oniki yıldır binlerce suçsuz insana cehennemi yaşatanları ya psikiyatriste, tedavi olmuyorsa dooru ÇÖPE.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 27 Mart 2014 Perşembe 22:56

KASALAR-AYAKKABIKUTULARI-PARASAYMAMAKİNALARI-PARALAR hatta DENİZFENERİ gibi "söylemler kaos ve yıkım senaryolarına hizmet", ZERRAB iyi adam, düne kadarki iki ortaktan birisi PARALEL kötüadam, İMRALIDAKİ diğer cici ortak ne isterse yapılmalı, çünkü "Şimdi ucuz siyasi çekişmeleri bırakıp ülkemizi düşünme ve savunma vaktidir. Bunun dışındaki söylemler kaos ve yıkım senaryolarına hizmet". Hangi ülke bu, çizgiroman TENTENin SİLDAVYASI OLMASIN? CAMBAZABAK OYUNU ESKİDİ, BU DA YENİ MODEL CAMBAZABAK.

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 27 Mart 2014 Perşembe 18:17

Kim iktidar olursa olsun ülke güvende ve sağlıklı olmayacaktır ve bu durum siyaset üstü bir tehlikedir.Bu kötü günler ben inanıyorum ki,ülkemde bir şeylerin daha sağlıklı ve düzenli oluşmasına zemin olacaktır.Bizler çok şey öğrendik!Kimin ne olduğunu,ülkemizin ne tür oyunlar ve kıskaçlar içinde olduğunu öğrendik bundan sonra daha dikkatli adımlar atılacaktır. Şimdi ucuz siyasi çekişmeleri bırakıp ülkemizi düşünme ve savunma vaktidir. Bunun dışındaki söylemler kaos ve yıkım senaryolarına hizmet.

Yorumu oyla      53      54  
TOTEM 27 Mart 2014 Perşembe 18:12

Cemaat en büyük ve öldürücü hatasını yaptı!! Bundan sonra Hükumetin atacağı hiçbir adıma cılız seslerin dışında tepki gelmez. Cemaat artık yok olma sürecine girmiştir. Her şerde bir hayır vardır derler ya bu olayda ülkemiz adına müthiçş bir tecrübe ve bir tür tatbikat olmuştur. Şimdi Hükumetin bu işte hiç mi hatası yada eksikliği yok? Tabi ki var ancak ilk aşama bu ülke güvenliğini tehdit eden alçak yapıyı yok etmek olmalıdır sonrası gerekli hesaplaşma yapıacaktır bu yapı tamamen yok edilmeden-

Yorumu oyla      53      54  
Misafir 27 Mart 2014 Perşembe 16:14

elhamdülillah şeriatçıyım,türklük mürklük saçma şeyler bırakın bunları,demokrasi tramvay zamanı gelince ineceğiz,"polis panzeri altında kalan bir kız için" kız diyorlar ama kız mı kadın mı bilemem,ulemaya sordunuzmu,iki ayyaş,biz de onların karşısına 10 bin genç çıkartırız,% 50'yi evinde zor tutuyorum..aklıma gelenler şimdilik bunlar siz gazetecisiniz daha iyi bilirsiniz,bu sözleri hangi ruh haliyle söylemiştir onu da izah edin lütfen anlayalım...

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 27 Mart 2014 Perşembe 04:48

Sayın Talat Atilla, FlashTVdeki sohbetinizi izliyorum. Telefonların dinlenmesi konusunda "geçmiş olsun", sarıöküzü verdi AKP, bilerek ve isteyerek. Ne sizin ne de bir başkasının tek kelime itiraz hakkı olamaz. Nasıl mı? Telefonları Hariri'ye satarken SARIÖKÜZ gitti. Filmin nasıl biteceğini biliyoruz, YOLCUDUR ABBAS, BAĞLASAN DURMAZ. Herkes kendi yaptığının sonuçlarını yaşar, kimseye akıl satacak değilim. Mecliste, medyada muhalefetin sesini kes, sonra da muhalefeti suçla, çok mantıklı...

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 27 Mart 2014 Perşembe 01:45

ilk yazılan sarkastik yorumu biraz akıl-insaf-mantık sahibi okuyan çıkmamış ve ALTI artı almış. Babası kızınca ayaklarından ağaca asılarak cezalanan, kızdırmamak için babasının ayakkabılarını öperek yetişen çocuktan ne bekleyebilirsiniz? Gücü yettiğine EZEN, gücü yetmediğine kinlenen-ezilen rolünden başka bir ilişki bilmeyen birisi nasıl İNSANİ davranabilir? Bu yoruma eksi yağdırmadan önce, Doğan Cüceloğlu'nun kitaplarını okuyun bu şahsın iç dünyasını anlamak için. Biraz akıl ve mantık lütfen.

Yorumu oyla      56      51  
TOTEM 26 Mart 2014 Çarşamba 23:10

Ben Baykalın kasetini hem son derece iğrenç hemde bu olayın tezgahlanması arkası itibarı ile son derece çirkin buluyorum ancak Baykal ın kasetine iğrenç deyip suçlu arayanların ve insanları itham edenlerin son dönemlerde Erdoğanın oğlunun sözde sevgilisi konuşmalarını yada muta nikahı diye samyeli ile ilişkilendirenlere destek verip hadi büyük turbu yayınl ada bitir şu Erdoğanı demelerini de iğrenç bir iryakarlık olarak görüyorum.İnsan dediğin onurlu ve ahlaklı olur ve dik durur kıvırtmaz.

Yorumu oyla      53      51  
Ooof of 26 Mart 2014 Çarşamba 19:03

birincisi, baykalın kaseti için, bunlar özel değil genelll genelll diye höyküren adamın hiçbirşeye hakkı yoktur. ikincisi her ülkenin diktatörü kendine, 21. yüzyılda, bu kadar iletişim imkanının olduğu yerde stalin, musolini tarzı değil recep tarzı diktatör olabilir. Bir radyoyu yada trtyi ele geçirmek yetmiyor 21. yyda. akılda gerekiyor.

Yorumu oyla      58      49  
TOTEM 26 Mart 2014 Çarşamba 18:48

Televizyonda keşke bunca hayvan belgeselinin yanında bir insan belgeseli yapılsa!ama tarihi ile ilgili değil! anatomisi,davranış biçimi vahşiliği üzerine belki birileri insan olmak nasıl bir şey hatırlar! İnsan olmayı unuttuk!dürüstlük,adalet,tutarlılık saygı,hoşgörü ve empati gibi duygular zaten çoktan mefta oldu cenaze namazı bile kılınmadan gömüldü. sosyal medyayı izliyorum insan tasvirine asla uymayan,uymaması icap eden yaratıklar görüyorum ve gerçekten üzülüyorum.

Yorumu oyla      53      51  
hulya 26 Mart 2014 Çarşamba 16:06

Başbakanlık makamı insan değildir, insan gibi yalan söylemez.

Yorumu oyla      56      49  
hulya 26 Mart 2014 Çarşamba 16:03

Başbakanlık makamı insan değildir "hasta oldum,yorgunum,kırgınım,dargınım" gibi insani duyguyudan doğan boşluğu asla kaldırmaz.

Yorumu oyla      56      49  
hulya 26 Mart 2014 Çarşamba 16:01

Başbakanlık makamı insan değildir.İnsan gibi şaka yapamaz, mesela memurların maaşına zam yaptım deyip "şaka,şaka" diyemez..

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 26 Mart 2014 Çarşamba 14:23

Sayın Atilla, dediğiniz bir çok şeyi Tayyip Erdoğan değiştireceğim diye iktidara geldi. Baykal kasetinde Erdoğanın mitinglrde yaptığı konuşmaları hatırlıyormusunuz. lütfen 2002 ylından beri tayyip in yaptığı konuşmaları bir dinleyin ondan sonra bu yazıyı yazabilecekmisiniz bakalım

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 26 Mart 2014 Çarşamba 13:49

Teşekkür ederim. Bu kadar sağduyulu ve açık sözlü olduğun için. Keşke diğer yazarlarda senin gibi düşünsede insanları kışkırtıcı yazılar yazmasa. Onlar Başbakana değil bu ülkeye zarar veriyorlar aslında. Kim ki bu ülkenin zararına bir iş yaparsa ben o kişiyi vatansever olarak düşünemem bile.İnşaAllah Hak doğrudan yana olacak

Yorumu oyla      54      54  
hulya 26 Mart 2014 Çarşamba 13:21

Soru:Başbakan’ın öfke patlamalarını, neden-sonuç ilişkilerinden bağımsız değerlendirmek yerine, insani bakmayı deneyemez miyiz? Cevap veriyorum: Bulunduğu makam itibarıyla HAYIR,insani bakmayı deneyemeyiz.O makam insan gibi işleyecek bir makam değil.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 26 Mart 2014 Çarşamba 12:31

HAKLISINIZ Sayın Talat Atilla, hiç bakmadık o açıdan. Aslında kendisi sabırda Hz.Eyyub, dürüstlükte Hz.Ömer timsalidir, kendisine yapılan büyük haksızlıklara rağmen Hz.İsa gibi davranmaktan bir an olsun vazgeçmemiştir. Kendisine çok şeyler borçlu olan bu nankör millet elbette ona yaptığı haksızlığı bir gün anlayacaktır. Daha fazla yazıp okuyucuyu ağlatmak istemiyorum. Klavyeyi gözyaşlarım ıslatıyor...

Yorumu oyla      60      49