YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 22 Mart 2014 Cumartesi 20:53

BB büyük turp sevmediği için twitterin kökünü kazıdı....TURpUN BÜYÜĞÜ DE SON 5 gün hiç iyi olmaz....kapat gitsin her şeyi.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 22 Mart 2014 Cumartesi 20:42

Velilere Malatyalı gençlere mesai arkadaşına sarılan twitten korkan bir adam!!! Niye korkar masum olan????

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 22 Mart 2014 Cumartesi 20:35

Sn. Atilla bir suikast muhabbeti vardı.Gökçek'e ve yürütmenin başına suikast timleri... Ne oldu seçimden sonraya mı kaldı? Ya da son hazırlık aşamasında mı çakma suikastler? Twittera suikast var...BB twitten korkuyor korkma titre...

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 22 Mart 2014 Cumartesi 20:00

AKPnin yandaşlarının iyi günleri bunlar. 17 aralıktan sonra iki ay yorum sayfalarından tüyüp sonra yeniden boy gösterenler 25 mart öğleden sonra maaşlarının kalan kısmını geri vermek zorunda kalacaklar, emeklilik dilekçeleriyle birlikte. Şair Eşref ne güzel demiş, "Bir soğan soyulurken yaşarıyor da gözler -Bir devlet soyulurken aldırmıyor öküzler -Haya'dan eser yoktur nafile bütün sözler".

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 22 Mart 2014 Cumartesi 19:23

Başbakan Tayyp Erdoğan : “Biz batının ilmini sanatını almadık. Maalesef değerlerimize ters düşen ahlaksızlıklarını aldık. Biz batının ilmini sanatını almakta bir yarışa girmeliyiz.” (2008) vallahi adam doğru söylemş :)

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 22 Mart 2014 Cumartesi 02:02

çıkar ortaklığına dayalı bir çete, ülke bedeninde sinsice yayılmış bir diğer çıkara dayalı çeteyle kapışınca ortalık biraz olsun aydınlanmaya yüz tuttu. Rezaletin bu kadar ayyuka çıkmasından sonra bu iki çetenin herhangi birisini diğerinden ayırıp onu desteklemeye kalkışanların ne iyiniyetinden ne de saflığından sözedilebilir. Ya çıkarı ya da ciddi bir ruh hastalığı vardır bunlardan birisine arka çıkanın. İKİSİNİN DE YOKOLMASI ÜLKENİN VE MİLLETİN YAŞAYABİLMESİ İÇİN ZORUNLUDUR.

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 21 Mart 2014 Cuma 19:52

Hükümet biat ettiremediklerini vatan hainliğiyle ABD ajanlığıyla kan emicilikle haşhaşilikle suçluyor....Kendisi:-) BOP EŞBAŞKANI Bir de oğlu TÜRGEV başkanı ŞEN OLA DÜĞÜN ŞEN OLA....EGEMEN HER CUMA BİR TWİT SALLA.GERÇEK ALİM EGEMEN GERİSİ MÜSVETTE...RIZA SARRAF EN HAYIRLI TÜRK EGEMEN KURAN ALİMİ (sallamacısından)

Yorumu oyla      59      50  
TOTEM 21 Mart 2014 Cuma 19:34

Twiter kapatıldı geçici olarak ta olsa yönetiminin Türkiye nin mahkeme kararlarını küstahça yok saymasına rağmen hoş değil yanlız şu duyarlılık ikiyüzlülüğü beni hayrete düşürüyor!Bu ülkede partiler kapatıldı,akp kapatılmanın eşiğinden döndü,başbakandan bakanına,cumhurbaşkanından savcılara,akademisyeninden gazetecisine herkes dinleniyor ve şantaja maruz bırakılıyor ses yok ama Twiter kapatıldı eyvaah özgürlük gidiyor demokrasi yok oluyor naraları atılıyor bu ne ikiyüzlü ve şuursuz bir ikilemdir.

Yorumu oyla      53      53  
Misafir 21 Mart 2014 Cuma 14:27

Atilla bey, Birakin secim sonrasini... Ben yarin neler olabileceginden endiseliyim. Twitter yasaklandi... Turktime ne zaman yasaklanacak acaba!!! Hukumet her grubu bir bahane bulup ya biat ettirdi yada sindirdi! SUSMA SUSTUKCA SIRA SANA GELECEK!!!

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 21 Mart 2014 Cuma 13:02

Tıvitırın kulbunu yarınki yazınızda mı bulacaksınız acaba?

Yorumu oyla      56      49  
hulya 21 Mart 2014 Cuma 12:58

Ülkenin yönetiminde söz sahibi olmak isteyen insanların Mobbing uygulamasına maruz kalması skandal ötesi acınacak vaziyettedir.

Yorumu oyla      55      49  
hulya 21 Mart 2014 Cuma 12:52

Sn. Atilla Ak Parti siyasi bir partimi?

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 21 Mart 2014 Cuma 06:38

Değil,biliyorum herkes tuhaf bir ruh haline bürünmüş sağlıklı düşünebilen zaten çok az insan vardı onlarda şuurlarını yitirdiler. Hadi daha çok keskinleşelim,Sanal alem yetmez,meydanlarda hesaplaşalım,Taş sopa molotof ta yetmez silahlanalım ve birbirimizi öldürelim o zaman ne demokratik ne özgür ve ne müreffeh bir ülke oluruz değil mi?Irak a demokrasi geldi,Suriye,Libya,Ukrayna hepsine demokrasi geldi onlarda bizim gibi başladılar şimdi ne haldeler!Özendiğiniz bu ise meydanlar sizin arkadaşlar.

Yorumu oyla      54      55  
Misafir 21 Mart 2014 Cuma 06:34

Kazanan Cumhurbaşkanının 3. dünya ülkesi söylemi dediği dış güçlerdir.Bu 3. dünya ülkesi söylemini dillendirenlere bir bakın,Libya!Ne oldu? Mısır! ne oldu? Ukrayna! ne oldu? Suriye! ne oldu? Şimdi içinizden herhangi biri bu ülkelerde yaşananlarda dış güçlerin yani daha açıkçası Emperyal çetenin dahli olmadığını söyleyebilir mi? Dış güçler söylemi neden 3. dünya ülkesi söylemi biliyor musunuz? Çünkü hep bu ülkelerin başına çorap ördükleri için.Şimdi bu yorumlarım için ne söyleyeceğiniz umurumda-

Yorumu oyla      55      54  
Misafir 21 Mart 2014 Cuma 06:31

Olağanüstü günler yaşıyoruz bu günlerde aslında nasıl bir Türkiye olacağımıza karar vereceğiz yada şahit olacağız Bu yapı başarılı olursa,Türkiye de her şey sil baştan başlar ve emin olun bu ülke en az bir on yıl daha kaybedeceği gibi şimdi ki durumdan da on yıl geriye gider Başbakan bu mücadelenin kazanı olursa da şuan milletvekili yada bakan olarak gördüğümüz çok kişi yi artık Akp de göremeyiz. Şimdi bana soracak olursanız bu savaşta kim kazanacak derseniz? kazanan kazandı bile derim-

Yorumu oyla      53      54  
Misafir 21 Mart 2014 Cuma 06:28

Keskinleştirerek yakın çevresini kesin bir seçime zorluyor. Şu satırları yazdığım anlarda bile operasyon hazırlıkları yapılıyor olabilir tabi benimki sadece bir ön görüden öte bir şey değil. Aslında herkesin bu hırs ve kavga arasında atladığı bir konu var iktidar hırsı uğruna birçok kişi bu ülkede bir yapının Başbakanın dan Cumhurbaşkanına,gazetecilerden iş adamlarına akademisyeninden sivil vatandaşa kadar herkesi korkunç bir şekilde dinlediği ve bunun ne büyük bir milli tehlike olduğu durumu-

Yorumu oyla      54      53  
Misafir 21 Mart 2014 Cuma 06:24

Fark etti.Sayın Atilla'nın Akp içindeki sinsi guruplar hakkındaki tespitleri son derece doğru en yakınlarında bile bu mücadelede destek görememek Başbakanı gerdi,Dikkat edin Arınç hoca efendiyi bu işin dışında tutmak dediğinin ertesi günü,hep pensilvanya diyerek hitap ettiği Güleni bu kez Fethullah Gülen diye isim zikrederek eleştirdi! Gül ün dış güçler 3. dünya ülkesi söylemine de tepki verdi yani Erdoğan yol arkadaşlarının bu kaçak güreşme stratejilerinden rahatsız o sebeple safları gerip-

Yorumu oyla      53      53  
Misafir 21 Mart 2014 Cuma 06:20

Günaydın,Dün gece Twitter ın kapatılması ile hareketlendi sosyal medya ve bugün herkes bu konuyu konuşmaya hazırlanıyor ancak ben bu akşam bambaşka konuların konuşulacağını düşünüyorum!Bugün ve sonrası büyük ve önemli operasyonlar ve tutuklamaların geleceğini düşünüyorum! Erdoğan seçim sonrası yapmayı planladığı operasyonu önceye alma kararı aldı bence zira tüm belirtiler bunu gösteriyor ve Başbakan bu savaşı geniş zamana yaymak istemiyor zira geniş zamana yayılmasının kendi aleyhine olacağını-

Yorumu oyla      53      52