YORUMLAR
Toplam 26 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TOTEM 9 Mart 2014 Pazar 18:47

Ben hep söylerdim,bir gün Erdoğan Şeytan ile çatışsa bunlar şeytandan yana saf tutar diye ama sözümün bu derece doğrulanacağı bir duruma şahit olacağımız aklıma gelmezdi:)Dün şeytan gibi gördükleri Gülen ve cemaatten yana saf tutuyorlar:) Omurgasız,ilkesiz c veahlakideğerlerden yoksun olmak zor sen istediğin kadar etikten,ahlaktan duruştan bahset,vatandaşlara öyle yabancı ki bu kavramlar,anlamakta zorluk çekiyorlar. Bla bla bla gerçek anlamda bunların seviyesine hitap eden üçleme..

Yorumu oyla      55      53  
TOTEM 9 Mart 2014 Pazar 18:41

Bla blabla daha dün Fetoş deyip Gülene söylemediğini bırakmayan arkadaş şimdi Cemaate toz kondurmuyor:) Hani Zekariya Öz faturaları ortaya ÇIKARTACAK VE BİZ UTANACAKTIK? Sarıgüle TMSF komplokurmuştu öyle bir borcu yoktu! Ne oldu? Ses yok...Bir ülkede Başbakan ve adaletbakanının konuşmalarını bile dinleyen bir çetenin korkunç olduğundan hiç bahsetmeyip RTE muhabbeti yapan zavallkılara sadece acırım. İşte bu yüzden eskiyi özlüyorum omurgasız insanlardan sıkıldım.. ezberden slogan sözler Hani-

Yorumu oyla      53      52  
CISS 9 Mart 2014 Pazar 16:46

Bu arada TOTEM, eski tahlilini tiye aldığımı falan sanma. Gerçekten 2008 Ekimindeki yorumun yerinde ve isabetliymiş. Sadece AZ SONRA dediğin o olaylar 5 yıl gibi UZUNCA bir süre sonra gerçekleşti. Aşağıdaki DERLEME yorumlarına artı verenlerden birinin ben olduğumu da ilave edeyim. Yine de bu durum, bazı eski yorumlarında bir diğer yönü ile senin F-Tipi Hizmet hareketini desteklediğin gerçeğini değiştirmiyor:)) CISS!

Yorumu oyla      57      49  
CISS 9 Mart 2014 Pazar 16:21

4- Aksi halde milletvekilliği şansı ve dolayısıyla da dokunulmazlık zırhı da kalmayacağından, kendisini ölene dek zindana tıkacak onlarca ceza davası ile Yüce Divanın önünde bulacaktır. Malûm Çeteye yardım ve yataklık etmek suretiyle günahsız yüzlerce değerli Cumhuriyet sevdalısı Atatürkçü Laik insanın gayrı adil ve hukuka aykırı biçimde soruşturulup kovuşturularak hüküm giymesine, yakınları beraberinde yıkımına neden olan RTE ve Hükümeti, tüm bu olan bitene fazlasıyla müstahaktır! 17 Aralık 2013 den itibaren RTE Hükümeti ve AKEPE; keserin de, sapın da, hesabın da döndüğü bir döneme girmiş bulunuyor, vatana millete hayırlı olsun! CISS!

Yorumu oyla      61      49  
CISS 9 Mart 2014 Pazar 16:20

3- Bu defa işler RTE nin beklediğinden çok farklı gelişmekte; yolsuzluk, usulsüzlük, rüşvet iddiaları ile bunların dayanağı kayıt kuyut sergilendikçe, dengesi ve psikolojisi hepten bozulan RTE önüne gelene saldırmakta, günden güne hem kamuda hem de halkın gözünde güvenini daha fazla yitirmekte, oyları hızla düşmektedir. Cumhurbaşkanlığı hayalleri uçup gittiği gibi, sonraki genel seçimde tek başına iktidar olabilme şansını da yitireceği kuvvetle muhtemeldir. Şimdi eli mecbur, verdiği bir sözden yine dönmek ve partisinin üst üste 3 kez vekil seçilememe kuralını değiştirmek zorundadır.

Yorumu oyla      59      49  
CISS 9 Mart 2014 Pazar 16:20

2- Ardından dershaneler çatışmasını bilerek başlatmış ve böylece bu kez de cemaatin AKEPE iktidarı üzerinde tehdit hale gelmekte olan etkinliğini adım adım ortadan kaldırmayı planlamıştır. Ancak önceleri devlet içerisinde ağlarını örmesine göz yumduğu, hatta destek verdiği o çetenin yanıtı kendisinin beklemediği, ancak bizim gibi muhaliflerinin çok iyi bildiği biçimde, kalleşçe, acımasızca ve haince olmuştur. Kendisini çok iyi tanıyan Abdüllatif Şener’in de anlattığı gibi; RTE nin yediği ve yedirdiği yasa dışı HURMALAR; cemaat mensubu Emniyet, Yargı ve diğer kilit kamu kuruluşlarındaki görevlilerinin dinleme kayıtlarına bağlı yolsuzluk soruşturmalarıyla AKEPE hükümetini TIRMALAMAYA başlamıştır.

Yorumu oyla      59      49  
CISS 9 Mart 2014 Pazar 16:20

1- RTE yi günahı kadar sevmeyen Sabriye Çeçen Yılmaz bir yana da yandaşları Totem ve Hasan Tahsin, zamanında olayları ne de güzel değerlendirmişler(!) Gerçeklere birde şu yönü ile bakalım; RTE nin yakınlığına asla güvenilmez, dost göründüğü her kesi ve her kesimi kullanır, ŞAHSİ menfaatine en küçük bir halel geldiğinde de fırlatıp atar. Fetullah Cemaati ile ilişkisi de aynen böyle yürümüş ve öyle sonlanmıştır. Emniyete, Yargıya ve diğer devlet kurumlarına kendi iktidarı yoluyla özenle seçip tıkıştırdığı cemaat referanslı çeteyi kullanarak, başta en önemli tehdit gördüğü TSK komutanları olmak üzere kendisine muhalif tüm değerli insanları ekarte etmeyi başarmıştır.

Yorumu oyla      59      49  
TOTEM 9 Mart 2014 Pazar 07:54

Ve son olarak yine karşıt görüşlü olup sıkça atıştığımız ESMER rumuzlu arkadaşın yorumu buda örnek olur diye umuyorum--Bu sefer totem ağzından mı kaçırdı bilmem ama önemli bir noktaya parmak basmış.Erdoğan pek sır saklıyamaz ama Gül çok sinsi, bana bin defa daha tehlikeli göründüğünü itiraf ediyorum.C.başkanı olmasını hiç istemedik Allah var Erdoğan da istemedi.Aralarının açıklığı çok belli.Gül-Baykal işbirliği de hiç belli olmaz.Bu arada TOTEM pabucun ne marka lütfen yaz.

Yorumu oyla      57      50  
TOTEM 9 Mart 2014 Pazar 07:53

Bu yorum da Sabriye arkadaşın bunu beni öven sözler söylediği için değil her konuda farklı düşünsekte gerektiğinde nezaketi hatırlamayıda bilen kişiler olduğunu göstermek için ekliyorum--TOTEM KİM NE DESİN AMA, ARADA FİKİR AYRILIĞINA DÜŞSEKTE,TARAFSIZLIĞINA GERÇEKTEN HAYRANIM.VE BU DOĞAN ERDOĞAN KAVGASININ YAZISINI OKUDUM OKUMASINA AMA,GERÇEKTEN SÜPER BİR YORUM YAPMIŞIN.YÜREĞİNE ELLERİNE SAĞLIK..

Yorumu oyla      56      51  
TOTEM 9 Mart 2014 Pazar 07:51

Hasan Tahsin yorumu--Sn TOTEM müthiş ve isabetli bir tahlil yapmışsınız.Samimiyetle kutlarım.Burada yaptığınız iki safhalı yorumunuzun altına imzamı atıyorum.Fethullah gurubu Sn Gül ile yola devam etme sevdasındadır.Bu gizli Savaşı ne yazık ki Tayyip beyin kaybetme ihtimali yüksek.Tayyip bey etrafını saran bu KAOS dolaysı ile saldırgan bir yapıya büründü.Aslında bu savaşta Türk Halkı Sn Erdoğanın yanında yer almalı.Tayip beyin Halk sevgisi daha fazla.İleride Gül-Baykal işbirliği ile karşılaşırsak kimse şaşırmamalı.

Yorumu oyla      56      51  
TOTEM 9 Mart 2014 Pazar 07:50

kullandığının farkında,aynı şekilde kendisine oy veren büyük çoğunluğunda aslında bu cemaate çok sıcak bakmadığınıda biliyor.erdoğan artık on yıl önceki erdoğan değil,artık gücünün farkında ve bu gücü birilerinin hizmetine sunmayada niyeti yok.ancak eninde sonunda gülen cemaati ile bir çatışma yaşayacağını hesap ediyor.bu fırtına geçince ilk iş olarak gülen cemaatinin partisi üzerindeki elini çektirme çabasına girecek zira erdoğan akp yi merkez sağ partisi yapmak istiyor.ama bu çaba sonu olablir

Yorumu oyla      57      50  
TOTEM 9 Mart 2014 Pazar 07:50

akp yi ne bu aydın doğan,ne chp nin yolsuzluk dosyaları,nede pabucumun aydın geçinen solculuğun yüzkarası elit kesim durdurabilecek. akp nin dağılma sürecini kendi içindeki bölünme başlatacak zira,şuan akp ye destek veren fethullah gülen ve cemaatinden aslında erdoğan ve akp yönetimi son derece rahatsız çok yakın bir dönemde bir sürtüşme yaşanması kuvvetle olasığ. erdoğan,fethullah gülenin kendi partisini kullanarak cemaatini güçlendirdiğini ve akp yi cemaati için bir sıçrama tahtası olarak-

Yorumu oyla      56      51  
TOTEM 9 Mart 2014 Pazar 07:50

Yıl 2008 o zamanlar sitede saygıdeğer düşünce üreten ve slogan atmak yerine analiz yapan insanlar vardı,Hasan Tahsin,karşıt görüşte olsak ta saygımızı kaybetmediğimiz Sabriye vardı daha bir dolu arkadaş sayabilirim,Sakim Avcıoğlu gibi yıl 2008 bugünleri öngörerek bir yorum yazmıştım sayın Hasan Tahsin Ve sabriye de teveccüh edip yorumuma ekleme yapmışlardı.Şimdi 2008 yılı ekim ayındaki kendi yorumu mu ve Hasan ve Sabriye arkadaşımın yorumlarını kopyalayacağım taktir sizlerin..

Yorumu oyla      57      50  
Misafir 5 Mart 2014 Çarşamba 13:06

Yorumculara her tür hakareti yapan bir yorumcu, mesela köpek diyen adam "O...ile memurun parasını hemen ver" diye dedesinden büyük bir ahlak almış adam söz konusu olunca adam da İranlı dostumuz!!!! Hazret rahatsız olmuş olduğu gibi yazılmasından...Adam övünüyor dedem bana bunu dedi, diye sen niye alınıyorsun?! Teyyip Metin Kalkavanla görüşmesine doğru oğluyla olana yalan diyor.Ergenekona sarılan Tayyip menfaati için ülkeyi yakar.Birileri 3 milyon gerici önemli değil derdi bu da aynı kafaya geldi

Yorumu oyla      71      51  
Misafir 5 Mart 2014 Çarşamba 12:23

Abdüllatif Şener bu gün demiş ki: "Er­do­ğan, o ka­dar ken­di­si­ne odak­lı bir ki­şi­li­ğe sa­hip ki, düş­me­mek, dev­ril­me­mek, ayak­ta kal­mak, koltuğu kaybetmemek için ge­re­kir­se ül­ke­yi iç sa­va­şa bi­le sü­rük­ler. Kan­lı sa­va­şa bi­le so­kar. Bu ka­dar ki­re bat­mış bir in­san bu ka­dar güç mer­ke­zi ha­li­ne dö­nüş­tük­ten son­ra her ­şe­yi ken­di­si­ni ayak­ta tu­ta­cak şe­kil­de ayar­la­mak is­ter. Hu­kuk dü­ze­nini ta­nı­maz." Allah bu ülkeyi ve Milleti korusun, ne diyeyim!

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 5 Mart 2014 Çarşamba 12:12

Frontal'ın dediği çok doğru, bu devirde asıl erkeğin o...pusundan korkacaksın. Hele de onlar kazara ve maazallah bir devletin, meclisinin ya da hükümetinin yönetim kadrolarına falan girmiş olurlarsa. Çünkü onların para karşılığı satacağı şeyler ve insanlığa vereceği zararlar çook daha fazladır, netekim:))

Yorumu oyla      62      50  
FRONTAL 5 Mart 2014 Çarşamba 11:53

Cıss sen ne kadar zekisin öyle:) yazdıklarını defalarca okudum ve çok güldüm İnan , bu fikirlerini gözden geçireceğim:))))

Yorumu oyla      56      54  
CISS 5 Mart 2014 Çarşamba 10:10

2- Dünyanın sonu değil arkadaşlar, kendinizde kusur buluyorsanız Tanrı’dan af dileyin, sahile inin kırlara çıkın temiz hava alın, hiç çekinmeyin ağlayıp deşarj olun, kabul edin artık; O’nlar ne size ne de bize yani bu Vatana Millete ve verdiğiniz oylara layık olamadılar! Hala fırsatlar var önünüzde; zararın neresinden dönülse kârdır demiş Atalarımız! Önce yerel ve sonra genel seçimde gereğini yapıp, bir daha BAHŞİŞLERİNİ PEŞİNEN VERMEYEREK tüm dertlerinizden ve (eğer işlediğinize inanıyorsanız da günahlarınızdan) ARINABİLİRSİNİZ :)) CISS!

Yorumu oyla      68      50  
CISS 5 Mart 2014 Çarşamba 10:09

1- Yedikleri HURMALAR bir bir ortaya dökülen RTE ve şürekâsı nasıl ki Emniyete, Yargıya, Medyaya, Muhalefete panik ve hırsla saldırıp, kendilerine yüklenen yolsuzluk ve hukuksuzluk iddialarının üzerini örtmeye çalışıyorlarsa; (kendi açılarından haklı olarak) yürekleri ve vicdanları TIRMALANAN buradaki yandaşları da uğradıkları sükûtu hayalin ıstırabıyla yazarları ve muhalif yorumcularıyla Türktime ile Editörüne sataşarak, oylarıyla başımıza sardıkları bu MENFAAT ÇETESİNİN kendilerinde yarattığı suçluluk duygusunu atmaya çalışıyorlar.

Yorumu oyla      64      49  
Misafir 5 Mart 2014 Çarşamba 03:58

birileri gün ortasında avantaları-rüşvetleri devşirirke cascavlak yakalanınca her on dakikada bir döne döne FIRILDAKtan beter oldu, onlar asla .... olamazlar elbet. "Kompile"ciler- "kumpas"cılar- "paralel"ciler duruken elbette ona düşmez ...luk. Allah şaşırtmasın derler ya o laf çok mühüm. Hem "esasoğlan"ı şaşırtır hem de "baltacının hıh deyicileri"ni. İnsan bir kere parayla sınanmasın, şaşırmasın, ne iman kalır ne din, ne de itikad. Ahiret Attaya gitti zaten, dünyanın da kararması yakın...

Yorumu oyla      61      49  
FRONTAL 4 Mart 2014 Salı 00:57

Tam size yakışır bir yazı olmuş sayın Turan. Öyle alaycı bir uslüb ile "dinci, İslamcı " diye sayın şenlikoğlu nu alaya almışsınız ki, biran İslam dinin den rahatsız olduğunuz hissine kapıldım. “O........puya ve memura bahşişini peşin vereceksin!” Totem bu cümleyi kadına yönelik bulmuş. Peki sizce o......pu kime denir? Bence o......puda cinsiyet ayrımı olmaz! Asıl kadının değilde, erkeğin o......undan korkacaksın!

Yorumu oyla      65      65  
TOTEM 3 Mart 2014 Pazartesi 23:27

bende yazmıyorum artık özay kardeşim..durum yazdığından da beter sindirildik,susturulduk,taciz edilip kum torbasına çevrildik feryat ettik isyan ettik ama nafile editörlerin keyfine kaldı yorumlarımız şimdi tatsız tuzsuz bu köşede sayın yazaryorum rekorları ile övünüyordu şimdi ortalama 5 tebrik ederim site yönetimi ve editörler.insan ekmek yediği kuruma bundan daha vahim fenalık yapamaz. benimde artık yazmak gelmiyor içimden yabancılaştık artık sahiplenme hissim hiç yok. bunun tek suçlusu kim?

Yorumu oyla      55      63  
Misafir 3 Mart 2014 Pazartesi 22:07

Bir zamanlar ateşli siyasi tartışmalar yaptığımız bir mecraydı turktime. Yanlı editörlerin sansür merakı yüzünden bu hallere düşmüş.Aylar,belki yıllar sonra bir uğradım.Böyle olacağı belliydi.Neredeyse tek bir siyasi cenahın toplu zihinsel mastürbasyon alanı olmuş.Bir totem kalmış numunelik.Üzüldüm.Özay Atay

Yorumu oyla      59      67  
TOTEM 3 Mart 2014 Pazartesi 19:52

İki insan arasındaki siyaset dışı bir konuşmayı buraya taşıyıp,ben yazsam editörün ahlak dışı diye yayınlamayacağı kadına yönelik çirkin tasviri yazmışsınız ve bundan siyasi çıkar elde etmeye çalışmışsınız.oysa daha yakın zamanda hukuksuz dinlemeler,özel hayatın korunması vaazları veriyorsunuz!Ben insanların çirkinlikleri artık beni çok üzüyor,umutsuzum ülkemin en elit,okumuş ve duayen denilen insanlarının üslubu böyle olunca söz bitiyor ben bu yaşımda kelimeyi yazamam utanırım cidden yazamam..

Yorumu oyla      56      64  
Misafir 3 Mart 2014 Pazartesi 13:35

30 Mart secimlerde %50 0y, her kaesin agizini kapatacak.Milletimiz o günü bekliyor.Bir kac tane Ailenin bu topraklarin olmadigini görecek ve hayret edeceksiniz.Milletimiz buna inaniyor sizde inanin..

Yorumu oyla      57      63  
Misafir 3 Mart 2014 Pazartesi 08:07

Asıl patron o da değil, onun da baş harfi "S" ama sandık değil, o patron "SEÇSİS" orada kaldıkça da o seçimler SAHTEKARLIKtan öteye gidemez. AKP iktidarı ve olası bir seçim kazanması değiştirmez onların GAYRİMEŞRU oldukları gerçeğini. Birçok ülke GAYRİMEŞRU İKTİDAR durumunda yurttaşlarına bazı hak ve görevler vermiştir.

Yorumu oyla      63      52