YORUMLAR
Toplam 7 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 9 Şubat 2014 Pazar 09:44

rahmi bey, muhalif gazete KARŞI bomba gibi başladı yayına. millet çalışıyor. siz hala onun bunun şiirleriyle mesaj verin. tebrikler

Yorumu oyla      53      60  
Misafir 8 Şubat 2014 Cumartesi 01:23

Fatih Altaylının anket sonuçlarını değiştirmeyi teklif etmesi, onaylatması ve başbakanın oğlu kanalıyla teyidi son haber."ben nick kullanıyorum, sözlerimin arkasındayım, sen misafir adıyla karanlıktan sallayıp kaçıyorsun" diyen maaşlı PUTun bile sesi soluğu ÇIKAMIYOR, onun HINK DEYİCİSİ de aynen arazi. AKP maşaları nerede diye gerçekten merak ediyorum. ALTI YILDIR bu sayfalarda yemediğimiz hakaret kalmadı, elbette editörlere fazla bir şey diyemeyiz, tepelerinde DEMOKLESin kılıcı sallanırken.

Yorumu oyla      64      49  
CISS 4 Şubat 2014 Salı 20:59

Rüşvet yiyip yolsuzluk yaptıkları iddia olunanların yüzüne tükürseniz ne yazar, avuçlarını açıp yarabbi şükür der, bunların MANKURTLAŞTIRIDIĞI yandaşları da (kazıklanmaktan adeta zevk alarak) APORTTA onlara methiyeler düzerler. Bir kısmı ise üstüne üstlük işi hepten edepsizliğe vurarak "sizin şu iş ne oldu" gibisinden arsız yersiz trişkadan sorular yöneltip, alınmış akıllarınca hedef saptırmaca oynarlar. Dediklerimin kanıtları ilgili tüm haberler ve altındaki yorumlarla apaçık ortada:)) CISS!

Yorumu oyla      79      49  
Misafir 4 Şubat 2014 Salı 09:40

sayın yazar, gazeteniz ne oldu? çıkaracaktınız ya hesapta.

Yorumu oyla      55      79  
Misafir 4 Şubat 2014 Salı 09:06

AKP çetesinin gurkaları inlerine çekilmiş, ortaya çıkacak uygun fırsat bulamıyorlar. Çeteyi ZIMNEN savunmak için CHPye çatacak bir durum bile bulamadıklarına bahse girerim. "ben nick kullanıyorum, sözlerimin arkasındayım, sen misafir adıyla karanlıktan sallayıp kaçıyorsun" diyen maaşlı PUTun bile sesi soluğu ÇIKAMIYOR, onun HINK DEYİCİSİ de aynen arazi. Bu şiire bir yorum lütfedecek kadar bile "yazdıklarının arkasında duramadıktan sonra" NİCKin olmuş ne yazar olmasa ne yazar, şerefin yoksa.

Yorumu oyla      71      50  
Misafir 3 Şubat 2014 Pazartesi 14:11

Şimdi bu takım, bize şiirler de yazılmış diye havaya girer bence!

Yorumu oyla      65      51  
Misafir 3 Şubat 2014 Pazartesi 11:24

Bence de yok ama bakın neler yazılacak...

Yorumu oyla      64      49