YORUMLAR
Toplam 44 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 29 Ocak 2014 Çarşamba 18:48

Zimmet, kamu taşıma biletlerinde kalpazanlık, resmi evrak ve kayıtlarda sahtecilik, cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak! Dosya arşivde çıkmaz ayın son çarşambası günü görüşülmeyi bekliyor:)) Buna ne diyeceksiniz? Soruşturmanın ucu daha açık, takipsizlik ya da beraat gibi aklanma falan yok, alındaki kara lekenin izi hala yerli terinde duruyor. Ey eski hükümlü sabıkalı Tayyip’in yandaşları, siz oyum Akp ye deyip üstüne üstlük Sarıgül’ün Belediye Başkanlığı süresince aklandığı dosyaları hangi yüzle hiç sıkılmadan tartışmaya açmaktasınız? (Son)

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 29 Ocak 2014 Çarşamba 18:44

Birkaç gündür (yandaş basın dışındaki) gazetelerde ve internet medyasında Kılıçtaroğlu'nun elinde TBMM ne hitaben bir Başbakanlık yazısı fotokopisi ile fotoğrafı, altında da açıklamaları yer alıyor. 23 Ocak 2004 tarihli bu evraktan anlaşıldığı üzere, hakkında C.Savcılığınca soruşturma açılmış ve dokunulmazlıklarının kaldırılması için TBMM ne sevki istenen şüpheliler arasında ilk sırada Recep Tayyip Erdoğan var. İstanbul Belediye Başkanı iken işlediği iddia edilen suçları yenilir yutulur cinsten değil; (devam ediyorum)

Yorumu oyla      54      49  
TOTEM 29 Ocak 2014 Çarşamba 13:31

Bu kısır döngüden,haksız,adaletsiz ve seviyesiz saçmalıktan sıkıldığım için artık yazmıyorum bu şekilde işte meydan sizlere kaldı istediğiniz gibi sallayın Editörlerde sansür uygulamaktan kurtuldu bu gidişle diğer arkadaşlarda yazmaz zira onlarda benzer sansür ve hakaretlere uğruyorlar ama kimse Arkamdan sallamasın rumuzumu zikrederek sataşmak çirkin bir tavır.Editörlerden bana karşı kullandıkları keskin kılıcı gıyabımda yapılan saldırılara da bir parça uygulamalarıdır.meydan sizlerin..

Yorumu oyla      53      51  
hulya 29 Ocak 2014 Çarşamba 12:47

Sarıgül'ü özgür tutan irade kim ondan bahsedin! Neden özgür ve seçimlere özgürce girebiliyor? Ya aşağıdaki yazılan suçlamalar iftira yada tüm siyasetçiler aslında çok çok kirli ve birbirlerini yasalarla koruyorlar...

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 29 Ocak 2014 Çarşamba 12:39

Sitelerde AKP'yi savunmakla görevli yazarlara hakaret eden görevliler var.AK gençlik gibi ...Bir de emekli istihbaratçılar var.Bunlar da camiayı karalamak için AKP’li görünüyor ve yolsuzluğa methiye diziyorlar...burası Anadolu...Süleyman 2 milyon gönder maaşları ödeyelim.Gazete böyle çalışıyor.Tabi Zarrabçı Bilaci olacak.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 29 Ocak 2014 Çarşamba 12:08

Frontal hanımın yazdıkları doğru. CHP ve onun elemanlarının geçmişi, yolsuzluk ve usulsüzlükler ile dolu. Sarıgül'ün Şişli belediyesindeki yaptıklarına şahit olan tanıdıklarım dahi var. Sarıgül'de yok yok maşallah . Çok amaçlı sarıgül ... Belediyedeki otoparkların dahi gelirini devlete vermediği için haciz geldiği haberini bu sitede okuyanlar görmezden geliyorlar. Sarıgül bir istanbulun başına gelsin, nasıl çalınır hırsızlık yolsuzluk yapılır siz o vakit görün. Bir dost.

Yorumu oyla      55      55  
Misafir 29 Ocak 2014 Çarşamba 12:01

"Gazze’ye gideceğini açıkladı. Tarih bile verdi. Hatta ABD Dışişleri Bakanı’nın gitmeyin telkinine de meydan okudu. Obama’nın yanında Gazze’ye gideceği tarihi ilan etti. Ama ne Gazze’ye gidebildi ne de sözünü tutabildi. Bir daha ağzından Gazze lafı çıkmadı. 2) Önüne geleni İsrail menfaatine hizmet etmekle suçladı, oğlunun gemilerinin İsrail limanlarında fink attığı ortaya çıktı. 3) “Kasetle şantaj yapacaklar” dedi Gülen’in kasetleri servis edilince zerre kadar tereddüt etmeden kasetleri kullanmaya başladı. Tüm Gülen Cemaati’ni ananasçı ilan etti. Ananas aşağı ananas yukarı vurmaya devam ediyor. Etrafına sığınan dünkü demokrat kaçkın taraftarları, demokrat duruşlarını unutmuş şimdi ona sufle yapmakla meşgul "

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 29 Ocak 2014 Çarşamba 11:06

Burada AKP'yi savunanların samimiyeti yok. Ben de AKP ye oy verdim...Kutuları dolarlarla dolu banka müdürünü görünce inat için savunulur mu...MASUMSAN hukukla hukukçuyla oynamazsın bu gün gibi aşikar...Bİr de ZARRAB hayırsevermiş.Böyle bir ülke...garip...Korkunun....

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 28 Ocak 2014 Salı 22:39

Yandaşı oldukları Akp nin gündemdeki yolsuzluklarının üzerini örtmek için gösterdikleri ve göstermeye devam ettikleri türlü çeşitli alavere dalavere, baskı ve tehditleri görmezden gelip, Sarıgül hakkında 10 yıl önce suçluluğu kanıtlanamadığından kapanmış gitmiş iddiaları gündeme taşıyanların çaresizliğine bakın hele. Sarıgül'ü bu kadar ciddiye almalarından belli ki, İstanbul ellerinden gitti gidiyor. Bu gerçekleşirse, Akp ye ne müthiş bir tokat inmiş olacak bee! Sesi taa Karstan duyulur:)

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 28 Ocak 2014 Salı 22:22

16:55 e; O adam, 15 yıldır İstanbul'un en popüler ilçesinin belediye başkanlığını yapıyor ve bağımsız iken dahi her siyasi görüşte halktan oy alarak % 70 lere varan ezici çoğunluklarla seçiliyor! Bu durum bile sadece İstanbul değil Türkiyede en yüksek reytingli belediye başkanı olarak başarılı hizmetler verdiğinin delili değil mi? Eğer seçilirse İstanbul, yabancıların Akp döneminde olur vermediği olimpiyatlara da ev sahipliği yapacak gerçek bir Avrupa şehri olur! Öyle sürünmeye de can kurban!

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 28 Ocak 2014 Salı 22:03

Mustafa Sarıgül'ün hakkında ileri sürülen tüm yolsuzluk iddiaları yetkililerce incelenmiş, bir bölümü için soruşturma gereği dahi görülmemiş, bir kısmı ise yargıya intikal etmiş, hakkında tek bir dava açılmış, diğerleri için takipsizlik kararı verilmiş, açılan dava da beraatla sonuçlanmış. Yani tüm iddialar fos çıkmış. Siz adamın suçsuzluğu yargıda kanıtlanıp aklanmış iken, hala Akit adlı Akp militanı yayın organının yalan haberlerinin peşinden koşmaktasınız. Bu ne hak hukuk tanımaz cehalettir?

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 28 Ocak 2014 Salı 21:00

"KORKMA SÖNMEZ BU ŞAFAKLARDA YÜZEN ALSANCAK" fenlisesiyolundanrizelirecep

Yorumu oyla      55      49  
CISS 28 Ocak 2014 Salı 18:14

Yok arkadaş, deveye hendek atlatırsın ama olaylara görme alanı sınırlı AKEPE markası dışında başka bir gözlük kullanmadan bakamayan, sen LEBLEBİ desende onlar LEB de takılıp kalan Totemgillerin ne erkeğine ne de dişisine laf anlatamazsın. Aha da kanıtı açık ve seçik aşağıdaki yorumlarda, GEL DE ELLERİNİ DİZLERİNE VURA VURA GÜLME, UFFFF:))) CISS!

Yorumu oyla      64      49  
FRONTAL 28 Ocak 2014 Salı 16:55

Raporda, dosyalarda tahrifat yapıldığı, usulsüzlüğün dizboyu olduğuna dikkat çekiliyor. (AKiT) ya işte böyle hulya hanım iyiki okuyorum. Yoksa bazıları gibi cehaletin esiri olucaktım. Hiç merak etme hulya yakında sarıgül içeride girer. Birde bu adamın İstanbul belediye başkanı olduğunu düşünün:) sütüm sürüm sütündürmek neymiş o zaman İstanbul Belediyesi görürdü. Sayın editör çok teşekkür ederim. Umarım yorumlarım yayımlanır sevgiler.

Yorumu oyla      53      59  
FRONTAL 28 Ocak 2014 Salı 16:51

Raporda yer alan bilgilerde Sarıgül ve ekibinin milyar dolarları bulan rantla ilgili işleri çok ustaca yürüttükleri de yer alıyor. Şişli Belediyesi’ni teftiş eden müfettişlerin birtakım bulgulara ulaştığına yer verilen raporda, “Gerekli soruşturmayı açmışlar, Ancak diğer belgelere ulaşılamamış. Çünkü dosyalar teknik terimiyle temizlenmiştir, evraklar çıkartılmış, dosyalar boşaltılmış. Bu nedenle müfettişlerin önüne hep eksik bilgiler konulmuş, gerçeklere ulaşılması engellenmiştir” deniliyor.

Yorumu oyla      53      60  
FRONTAL 28 Ocak 2014 Salı 16:51

bununla ilgili belgeler de bulunduğu ayrıntılarıyla yer alıyor. İskan izni, tevdi raporu, yapı kullanma izni belgesi gibi belediyeden yapılacak işlerle ilgili 250 bin dolardan başlayan tarifenin bulunduğu belirtilen raporda, izinler karşılığı alınan rüşvetlere ilişkin borç tutanakları da yer alıyor. Sarıgül’ün rüşvet işlerinde aracı olarak mafyayı da kullandığı raporda belirtiliyor.RÜŞVET DÜMENİNİ ÇOK USTACA ÇEVİRMİŞLER.

Yorumu oyla      53      59  
FRONTAL 28 Ocak 2014 Salı 16:50

Gürman’ın ‘Salihoğlu’na rüşvet verdik’ dediklerini söylediğini ifade eden Salihoğlu, işadamlarıyla görüşmesinde ise gerçeğin ortaya çıktığına dikkat çekiyor. Sarıgül’ün Avcılar Belediyesi’ndeki işlerini takip için işadamlarına birer milyon dolarlık senet imzalattığını öğrendiğini ifade eden Salihoğlu, bunu tahsil edemeyen Sarıgül’ün iftiraya başvurduğunu kaydetti.RÜŞVET İŞLERİNDE MAFYAYI DA KULLANMIŞ!CHP’nin hazırladığı raporda Sarıgül’ün rüşvetleri kendine yakın kişilerce borç şeklinde aldığı,/

Yorumu oyla      53      58  
FRONTAL 28 Ocak 2014 Salı 16:48

İŞ TAKİBİ İÇİN 1’ER MİLYON DOLARLIK SENET ALMIŞ. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün, işadamları Korkmaz Yiğit ve Kemal Gürman’ın Avcılar Belediyesi’ndeki işlerini takip için işadamlarına 1’er milyon dolarlık iki senet imzalattığı raporda yer aldı. Raporda ifadelerine başvurulan Avcılar Eski Belediye Başkanı Tahsin Salihoğlu, Sarıgül’ün Yiğit ve Gürman’ıkendisiyle tanıştırdığını, daha sonra ise projeyi durdurması gerektiğini söylediğini ifade ediyor. Sarıgül’ün konuşmasında Yiğit ve

Yorumu oyla      53      56  
FRONTAL 28 Ocak 2014 Salı 16:46

Belediye'sinden kuş uçmaz deniliyor.Dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın bir grup toplantısında, elde ettikleri yolsuzluk belgelerini milletvekillerine göstererek, “Türkiye’de ne bugün ne geçmişte bu kadar yolsuzluğa bulaşmış bir belediye daha göremezsiniz” demişti. Baykal, konuşmasında Mustafa Kemal’in koltuğuna adı rüşvete bulaşmış, yolsuzluklara karışmış hiçbir kimsenin oturamayacağını dile getirmişti.

Yorumu oyla      53      56  
FRONTAL 28 Ocak 2014 Salı 16:45

örgütünü inşaat mafyası, inşaat sahibi ve müteahhitleri, belediye görevlileri ve belediyenin üst düzey yöneticisi yani Mustafa Sarıgül oluşturmaktadır. Belediye görevlileri görevlerinin aksine kaçak inşaatı teşvik etmişler, yaptıkları rüşvet anlaşmaları ile çok büyük meblağlarda rüşvet almışlar, örgütün diğer elemanlarına olağanüstü haksız rant sağlamışlardır. Şişli Belediyesi üst düzey yöneticisi Mustafa Sarıgül bu işlerin içindedir, her olaydan haberdardır.Onun bilgisi ve onayı dışında Şişli -

Yorumu oyla      53      56  
FRONTAL 28 Ocak 2014 Salı 16:42

Belirtiliyor.RANTIN BÜYÜKLÜĞÜ MİLYAR DOLARLARI AŞIYOR! Şişli’deki rantın toplam büyüklüğünün milyar dolarlarla ifade edildiğine vurgu yapılan raporda, ahlaki olmayan ilişkiler ve yolsuzluklar içinde kirlenen Sarıgül ve yardımcısı Aslan için parti disiplin hükümlerinin işletilmesi isteniyor.ŞİŞLİ’DE ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ OLUŞMUŞ!Raporda elde edilen bilgi ve belgelere dayanarak Şişli’de organize bir suç örgütü oluştuğuna vurgu yapılarak, “Suç-

Yorumu oyla      53      56  
FRONTAL 28 Ocak 2014 Salı 16:39

SARIGÜL RÜŞVET ALDIĞINI İTİRAF ETMİŞ.CHP Milletvekilleri Mehmet Ali Özpolat, İsmet Atalay ve Sırrı Özbek’in 2004 yılında hazırladıkları raporda Mustafa Sarıgül ve Nurettin Tarkan Baykara’nın polise ve savcıya verdikleri ifadede rüşvet aldıklarını itiraf ettikleri belirtilerek, ikilinin ifadeleri sırasında yanlarında avukatlarının da bulunduğuna dikkat çekiliyor. Raporda, Sarıgül’ün bilgisi dahilinde alınan rüşvetin yardımcısı Osman Aslan’a teslim edildiğinin tevdi raporlarında da yazılı olduğu -

Yorumu oyla      53      56  
hulya 28 Ocak 2014 Salı 15:39

Makamlarını kullanarak çıkar sağlayanları denetleyecek kurumları Sarıgül sürüm sürüm süründürebilirmi? Yanıtınız "hayır" ise ve Sarıgül'de özgür ise konu kapanmıştır.Sürüm sürüm süründürebilme konusunda Ak Partinin eline kimse su dökemez.

Yorumu oyla      62      51  
FRONTAL 28 Ocak 2014 Salı 14:28

Kötüye bel bağlayıp, yanlışa körü körüne gidiyorsun. Ayrıca, ve çok haklısın CHP nin bakan oğulları değil, bizzat kendilerinin yolsuzluk uygunsuzluk, yaptıkları meydanda. Ve şimdide sırıt! Siz devam edin benim sizler ile uğraşmalardan ziyade, daha önemli işlerim var.

Yorumu oyla      53      57  
FRONTAL 28 Ocak 2014 Salı 14:22

CHP nin bizzat şuan ki liderinin zamanında SSK yı nasıl soyduğunu ve Rahşan afffından yararlanarak kurtulduğunu neden söylemiyorsun. Şişli belediye başkanı sarıgül, Şişli'ye geldiğinden bu yana nasıl mal varlığının çoğu Şişli'de olmak üzere, arttığını görmezden geliyorsun? Sarıgül'ün hakkındaki 57 sayfalık yolsuzluk dosyasını neden görmezden geliyorsun? Çok sordum Değilmi? İşte sizin zihniyetiniz bu. Bu arada ben en azından senin deyimin ile kötünün arasından iyisini seçebiliyorum . Ya sen cıss-

Yorumu oyla      53      58  
FRONTAL 28 Ocak 2014 Salı 14:16

Cıss! Vallahi sana helal olsun diyorum. Yorumumu ne güzel okuyup anlamışşın. Ben hangi yorumumda Sarıgül'ü övdüğünü söyledim? Ayrıca Sarıgül'ün yapmış olduğu yolsuzlukları örtbas etmeye çalıştığını söyledim. Ikincisi, demogaji nin âlâsını yapan sizlersiniz. Ayrıca CHP nin hangi Hükümeti, Başbakanı ya da Bakanı ile oğulları hakkında rüşvet, yolsuzluk gibi suçlardan alnına kara sürülmüş ki aklamaya çalışayım? Diyerek CHP nin yolsuzluklarını görmemezlikten gelmene ise şapka çıkarttım.-

Yorumu oyla      53      57  
CISS 28 Ocak 2014 Salı 13:06

Ayrıca CHP nin hangi Hükümeti, Başbakanı ya da Bakanı ile oğulları hakkında rüşvet, yolsuzluk gibi suçlardan alnına kara sürülmüş ki aklamaya çalışayım? Ben defalarca CHP nin başında şu andaki yönetim olduğu sürece onlara asla oy vermeyeceğimi söyledim. Çünkü bu benim özlemini duyduğum, tutarlı, istikrarlı, Cumhuriyetin temel ilkelerine tümüyle bağlı, amblemindeki 6 okun hakkını verebilen, özellikle de “HALKÇI” CHP değil. Herkes senin gibi illa kötüler içerisinden kendisine göre iyisini seçmek zorunda değil:)) CISS!

Yorumu oyla      63      49  
CISS 28 Ocak 2014 Salı 12:52

Demagojide pek çok AKEPE yandaşı gibi seninde üstüne yok doğrusu Frontal. Ben ne zaman Sarıgül'ü övmüşüm? Bu senin hüsnü kuruntun. O bahsettiğin iddiana verdiğim yanıtları da okumadığın ya da görmezden geldiğin besbelli. Sana tavsiyem, aç bak ve Türk Time 24.01.2014 saat 18:37 "Sarıgül'den Başbakan Erdoğan'a" başlıklı haber altında yer alan 12:29 ve 12:48 deki sana yanıtlarımı tekrar tekrar oku , Sarıgül için düşüncelerimi artık anlayıver bir zahmet. Ben sizler gibi dün dündür bu gün bugündür diyenlerden olmadım hiç bir zaman, yaa:) CISS!

Yorumu oyla      64      49  
hulya 28 Ocak 2014 Salı 12:34

Akp sözcüsü en,en,en,en, en başarılı olduğunu sandığı dönemde "Biz ara eleman ülkesiyiz" ufku budur.

Yorumu oyla      62      49  
hulya 28 Ocak 2014 Salı 12:31

Akp'nin,eşbaşkanı olduğu ekibe attığı kazık yada siyasi imkanlarını kullanmak suretiyle avantajlar elde edecek şekilde ticaret yapmasından ötürü siyaset sahnesinden silinmesine aslında üzülüyorum.Çünkü Akp ve buna benzer partilerin hiçbir ufukları olmadığı görüldüğü için siyaset sahnesinden silinmesini arzu ederim.

Yorumu oyla      62      49  
hulya 28 Ocak 2014 Salı 12:27

Akp'nin, eşbaşkanı olduğu ekibin ambargosunu delerek Türkiye'yi herhangi bir pazar gibi görüp İran'dan ucuz alıp pahalı satmak ve siyasi imkanlarını kullanmak suretiyle ticaret yapması Frontal'a pek normal gelebilir ama bana normal gelmiyor.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 28 Ocak 2014 Salı 11:14

Yazın çok güzel olmuş tebrik ederim

Yorumu oyla      53      57  
FRONTAL 28 Ocak 2014 Salı 10:04

Ve bu hengâmeyi de yaşamazdı. Ve biliyormusun cıss! Finlandiya dışişleri Bakanı stubb,AB dışişleri bakanları toplantısında ; " Türkiye bu gün uluslar arası arenada, AB nin toplamından daha etkili dedi." Yani bu ne demek? Hepimiz bir Türkiye etmeyiz demek. Şimdi AKP yi neden savunduğumu anladınmı cıss!?. Hiç sanmıyorum sen işine geleni anlarsın, gelmeyeni değil. Şimdi yine 3 maymunu oynayın bende izliyeyim, komedi filmi gibi:) 3 maymunlar ve ekibi ...

Yorumu oyla      53      57  
FRONTAL 28 Ocak 2014 Salı 09:57

Bu CHP yi aklama çaban neyin nesi ? Bak ben açıkça ve çekinmeden 17 Aralık'tan sonra AKP yi desteklediğimi ve oyumu o partiye vereceğimi söylüyorum. Peki sen neden bir gün olsun, açıkça hangi partiyi desteklediğini. Belirtmedin ? CHP ki olduğunu belirtmektenmi utanıyorsun? AKP cemaate restini çekti ve artık gülen cemaati ilk kez devlet gücünü kaypetti. AKP eğer CHP zihniyeti taşısaydı; cemaat ile birlik olur onun devlet içinde devlet olma çabasını destekler ab ve ABD israilin emrinden çıkmaz, -

Yorumu oyla      53      58  
FRONTAL 28 Ocak 2014 Salı 09:51

Cemaati , AKP ye 17 Aralık operasyonu ile karşılık verdi.Eskiden Cemaat'e yakın bürokratların yolunu açan devlet, bu kez tam tersi bir hareketle tüm yolları tıkadı. Cemaat uzun yıllardan beri, yaklaşık 20 yıldır ilk kez "iktidar ortağı olmadığını" anladı. Cıss! Hatırlıyormusun? Sen CHP ve sarıgül hayranı olmadığını belirtmiştin. Yanlış hatırlamıyorsam bir haberin altına böyle bir yorum atmıştın. Bir haberde ise Sarıgül'ün yolsuzluğunu örtbas etmeye çalışmıştın bende belgeleri önüne sunmuştum. -

Yorumu oyla      53      58  
FRONTAL 28 Ocak 2014 Salı 09:44

AK Parti yönetimi, Cemaat'ten rahatsız olmaya başladı. 7 Şubat'ta açığa çıkan "kavga" aslmda 2 yılı aşkın bir süredir alttan alta yürüyordu.Cemaat, AK Parti'nin icraatından rahatsızdı. Çünkü AK Parti, Cemaat yurtlarının olduğu her yere, Milli Görüş'e geçmişten beri yakın olan vakıflar aracılığıyla yurtlar kurduruyor, Cemaat'in yerel veya uluslararası düşünce kuruluşlarının karşısına "devlet destekli" başka düşünce kuruluşları dikiyordu. Dersanelerin kapatılması düşüncesi ile, gülen -

Yorumu oyla      53      58  
Misafir 27 Ocak 2014 Pazartesi 20:14

AKP iktidar olursa bir daha herkese ayakkabı kutusu verecek.Süleyman müdür içerde ama halen müdür.Lahmacun yiyip maaşından görev yapan polisse sürgün..burası Türkiye....burada rüşveti az veya çok yemenize göre sizi değerlendiren seçmenler var...

Yorumu oyla      67      49  
Misafir 27 Ocak 2014 Pazartesi 19:50

Bazı yorumcularımız diğer sitelerde cemaat düşmanlığından zaman bulamadıklarından tatildeler...Urla'da villa isteyen kişilerin avukatlığını başka sitelerde çok nicklilikle ve başarıyla sürdürüyorlar.Yaş cinsiyet taraf yok her renk mübah her yol ahlaki.

Yorumu oyla      62      50  
Misafir 27 Ocak 2014 Pazartesi 18:42

AKP suçluluk psikolojisinde.Bilal neden kanundan kaçıyor.Sümeyye İnternette Villa istiyor Topbaş'tan Osman Topbaş'tan.Film bitti de Tayyip efendi germe ve oy alma derdinde ama perde indi...AKP adaletten kaçan polis savcı dağıtan parti kim için 2 kişi için baba ve oğul...

Yorumu oyla      65      49  
CISS 27 Ocak 2014 Pazartesi 17:03

İğneyi başkasına batırmadan önce çuvaldızı asıl sen kendinize batırmalısınız Frontal; Bir zamanlar oy uğruna o cemaatçilerle birlik olup, Feto cuların TSK nın değerli komutanlarına ve AKEPE muhaliflerine hazırladıkları düzmece belgeler ile komplolara seyirci kalan, hatta çanak tutan sevgili Başbakanın ile hükümeti ve siz yandaşları değil miydiniz? Acaba ayna karşısında kendine bakarak mı yazmaya başladın yorumlarını? Senin ve Totem'in (şu aralar kayboldu nedense ortadan) milleti geçmişte kendinizin yaptıkları ile eleştirerek aldatmaya çalışmanız gerçekten trajikomik:) Şu ağlanacak halinizle dahi bizleri güldürüyorsunuz ya, Allah da sizleri güldür güldür güldürsün:))) CISS!

Yorumu oyla      68      50  
FRONTAL 27 Ocak 2014 Pazartesi 15:54

Oynamak zorunda hissediyorsunuz kendinizi. AKP batmadı hulya aksine dahada güçlendi. Bunu Mart sonrası sizde göreceksiniz . Frontal demişti dersiniz. Bu arada AKP nin ufku ile ilgileneceğine,kendi dar ufkunu genişletsen senin açından iyi olur.

Yorumu oyla      59      69  
FRONTAL 27 Ocak 2014 Pazartesi 15:50

Sayın yazar, peki sizin tutarsızlığınıza ne demeli? Bir zamanlar fetoşçular diyerek cephe aldığınız. Cemaat ile şimdi oy uğruna birlik olmadınızmı? Hep döylemişimdir; iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım diye. Partiniz insanlara güven vermiyor sayın kuşoğlu. Çünkü CHP nin geçmişi Kandilli. Hülya sende olmasan ben bu sitede kimin abuk subuk fikirlerine güleceğim , bilmiyorum. AKP den önce hangi iktidar zamanında Türkiye bu kadar kendini geliştirip yeniledi? Neden hep 3 maymunu -

Yorumu oyla      59      66  
hulya 27 Ocak 2014 Pazartesi 12:37

Korkacak bir şey yok.Türkiyede çok çalışan projeler üreten,kendisini yenileyen geleceğe her daim entegre olan kazanır.Ak partinin geleceğe entegre olabilecek bir ufku yoktur.Bitmeside normaldir.Açıkçası bu bitiş'i bu kadar büyütenlerede şaşırıyorum.

Yorumu oyla      71      53  
Misafir 27 Ocak 2014 Pazartesi 10:42

Savcıları ,polisleri 'hangi ' gerekçe ile görevden aldığı belli değil ,bu çabalarda sonucu değiştirmeyecek sadece zaman kazandıracak ,zaten zamanlada yurdum insanı unutacak ,UMUTMAMAK LAZIM

Yorumu oyla      70      49