YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 31 Ocak 2014 Cuma 14:37

değerli rahmi bey. yeni muhalif gazete KARŞI 9 şubat'ta yayın hayatına başlıyor. neler hissediyorsunuz acaba?

Yorumu oyla      53      61  
Misafir 30 Ocak 2014 Perşembe 12:22

Zimmet, kamu taşıma biletlerinde kalpazanlık, resmi evrak ve kayıtlarda sahtecilik, cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak! Dosya arşivde çıkmaz ayın son çarşambası günü görüşülmeyi bekliyor:)) Makarnacılar buna ne diyecek? Soruşturmanın ucu daha açık, takipsizlik ya da beraat gibi aklanma falan yok, alındaki kara lekenin izi hala yerli terinde duruyor. Ey eski hükümlü sabıkalı Tayyip’in yandaşları, siz oyum Akp ye deyip üstüne üstlük Sarıgül’ün Belediye Başkanlığı süresince aklandığı dosyaları hangi yüzle hiç sıkılmadan orada burada tartışmaya açmaktasınız? (Son)

Yorumu oyla      67      49  
Misafir 30 Ocak 2014 Perşembe 12:19

Birkaç gündür (yandaş basın dışındaki) gazetelerde ve internet medyasında Kılıçtaroğlu'nun elinde TBMM ne hitaben bir Başbakanlık yazısı fotokopisi ile fotoğrafı, altında da açıklamaları yer alıyor. 23 Ocak 2004 tarihli bu evraktan anlaşıldığı üzere, hakkında C.Savcılığınca soruşturma açılmış ve dokunulmazlıklarının kaldırılması için TBMM ne sevki istenen şüpheliler arasında ilk sırada Recep Tayyip Erdoğan var. İstanbul Belediye Başkanı iken işlediği iddia edilen suçları yenilir yutulur cinsten değil; (devam ediyorum)

Yorumu oyla      64      49  
Misafir 29 Ocak 2014 Çarşamba 12:30

daha farklı bir deyişle "AKP zenginiği değil ama HIRSIZLIĞI TABANA YAYDI", tam da kendisinden "istendiği gibi".

Yorumu oyla      66      49  
CISS 27 Ocak 2014 Pazartesi 13:28

2- Özellikle son 10 yıl içerisinde RTE ve AKEPE hükümetinin yürüttüğü ayrımcı, kendi düşüncesinde olmayanlara baskıcı politikalar yüzünden T.C. nde; vatanına, milletine, demokratik cumhuriyetin değerleriyle ilkelerine, birlik ve beraberliğimize, ülkenin bölünmez bütünlüğüne, hukukun üstünlüğüne saygılı, adil, inançlı, vicdanlı, dürüst, iyi ahlaklı ve haysiyetli insanlar; nüfusun yarısından çok daha az sayılara düştü maalesef! CISS!

Yorumu oyla      80      51  
CISS 27 Ocak 2014 Pazartesi 13:28

1- Rüşvet ve yolsuzluk iddialarının ciddiyeti, RTE nin üzerini örtme için panik içerisinde sağa sola saldırıp, AKEPE yandaşı olmayan emniyet ve yargıdaki herkesi darmadağın etmesinden; adalet bakanının savcıları tehdidinden, bakanlar hakkındaki fezlekeleri saklamasından besbelli! Buna rağmen "bize yediren, bizi ötekilerden ayrı tutan ve bize özel hizmet verenler, kendileri de yesin helali hoş olsun" düşüncesiyle gidip yine RTE ve avenesine oy verecek kişi çok!

Yorumu oyla      75      50